string(28) "/sleutelhangers/sleuteletui/"
sleuteletui met logo
sleuteletui
sleuteletui bedrukt
Lime geldbeursje

Sleuteletuis bedrukken met een logo of afbeelding?

Zoekt u naar sleutelbeursjes die te bedrukken zijn met een bedrijfslogo of afbeelding? Dan bent u bij Promoboer op de juiste plek. Wij zijn één van de grootste leveranciers van bedrukte sleuteletuis met ritssluiting. Een sleuteletui wordt behalve om de sleutels in op te bergen tevens gebruikt om geld en bakpasjes in te bewaren. Het formaat van het sleutelbeursje is circa 11x7cm. Wij hebben in ons assortiment verschillende kleuren sleuteletuis, dit zijn de kleuren:

  • Oranje (pvc)
  • Rood (pvc)
  • Zwart (leer)
  • Lime (pvc)
  • Wit (pvc)
  • Kobalt blauw (pvc)

Promoboer bedrukt de geldbeursjes door middel van tampondruk op de zijkant. De opdruk is zo’n circa 60x30mm groot in kan geplaatst worden met maximaal één kleur opdruk. Bij een hogere oplage kunnen wij ook in meerdere kleuren bedrukken. Onze sleuteletui sleutelhangers zijn al te bedrukken vanaf 500 stuks.

Wie kiezen er voor om sleuteletuis te bedrukken?

Behalve dat een sleuteletui een mooie sleutelhanger is om weg te geven, is dit tevens een bruikbaar product om andere kleine belangrijke voorwerpen in op te bergen. Veel mensen in Nederland gebruiken de sleuteletuis om geld, bankpasjes en andere belangrijke pasjes in op te bergen. Door de handige ritssluiting blijven de spullen ook goed op hun plek. U heeft niet bang te zijn dat spullen verloren gaan. Daarom is het bedrukken van sleuteletuis een leuke ‘give away’ voor banken en verzekeringmaatschappijen. De sleuteletui is een handig voorwerp om de pasjes in op te bergen (pinpas en zorgverzekeringpas). Uiteraard zijn er nog veel meer andere bedrijven die er voor kiezen om sleuteletuis te bedrukken.