Promotionele bakfietsen kopen of huren

Onze elektrische bakfietsen, verkoopfietsen en reclamefietsen zijn uitermate geschikt voor marketing- en promotiedoeleinden. De commerciële bakfietsen zijn van hoge kwaliteit en gaan daarom lang mee. Ze zijn van alle gemakken voorzien, zoals handremmen, versnellingen, trapondersteuning, fietsbel en natuurlijk voor- en achterlicht voor zichtbaarheid in het donker. De goedkoopste bakfietsen hebben een lage en open bak. Meest verkocht zijn onze marketing bakfietsen die op maat gemaakt worden. Je kunt daarbij denken aan custom made bakfietsen met grote bak en afsluitbare klep, waarbij de bak ook nog eens voorzien kan worden van een billboard, topboard of dakje.

Bakfietsen met reclame laten bedrukken

Je kunt zelf bepalen welke deel van de bakfiets voorzien moet worden van reclame objecten. Je kunt bijvoorbeeld de gehele bakfiets laten bestickeren, maar het is tevens mogelijk om 2D- of 3D-objecten te laten aanbrengen. De bakfiets kan worden geopend vanaf de bovenkant of met een deurtje in de zijkant, zodat de klep dicht kan blijven en als werkblad gebruikt kan worden. Onze promotie bakfietsen kunnen bovendien geschikt gemaakt worden voor gekoelde sampling activiteiten. De bedrukkingen kunnen geplaatst worden in full colour.

Voorbeelden van reclame bakfietsen voor marketingdoeleinden

De bakfietsen doen dienst als vervoersmiddel, communicatiedrager en voorraad box en zijn om die reden eenvoudig in te zetten voor zowel promotiedoeleinden, flyer activiteiten en sampling campagnes. Daarnaast zijn de promotie bakfietsen ook een bekend gezicht bij productpresentaties in supermarkten of op straat.

open bakfietsen met reclame voor marketingdoeleinden

Open bakfiets voor het uitdelen van testproducten

Deze goedkope bakfietsen met open bak zijn ideaal voor het uitdelen van testproducten en samples, zoals blikjes frisdrank of zakjes chips. Ook voedselproducent Verival wilde op straat haar nieuwe producten gaan promoten en kwamen zodoende uit bij onze bakfietsen. Verival had de reclame bakfietsen op zeer korte termijn nodig, dus zij kozen automatisch voor de standaard bakfietsen met open bak. Wij konden binnen een week alle vier de zijdes van de bakfiets voorzien van reclame uiting.

promotie bakfietsen met topbord

Reclame bakfietsen met opvallend topbord

De meest verkochte bakfietsen hebben een topbord. Dit topbord is ideaal als je extra wilt opvallen, bijvoorbeeld in een druk straatbeeld. Het topbord steekt ver boven de mensen uit en valt daarom extra goed op. Je kunt het topbord voorzien van reclame, zodat ook mensen op afstand de reclame kunnen waarnemen. Voor Kern Kinderopvang hebben wij zo'n bakfiets ontworpen. Met de bedrukte bakfiets gingen zij de straat om reclame te maken voor de kinderopvang.

reclame bakfietsen met opvallend dakje

Op maat gemaakte bakfietsen met dakje

Ook de bakfietsen met dakje zijn extra opvallend. Wij hebben een aantal standaard afmetingen voor de dakjes, maar je kunt ze ook op maat laten maken. De dakjes kunnen wij vervolgens voorzien van reclame. Op de afbeelding hiernaast zie je reclame bakfietsen met dakje die wij hebben gemaakt voor de Bob-campagne tegen drank in het verkeer.

snelle elektrische bakfietsen voor pakketbezorgen koeriersdienst

Snelle elektrische bakfietsen voor pakketbezorging

Misschien heb je ze al eens voorbij zien komen: de elektrische bakfietsen voor pakketbezorging. PostNL, Bol.com en Coolblue hebben al vergelijkbare elektrische bezorgfietsen voor het vervoeren van pakketjes. Met name op korte afstanden en grote steden zijn de cargo fietsen een ware uitkomst: ze zijn niet alleen sneller dan een bestelbusje, maar ook nog eens milieuvriendelijker. Je kunt de elektrische bakfietsen voor pakketbezorgen laten bedrukken met reclame, zodat ze ook nog eens een bijdrage leveren aan je naamsbekendheid. De bakken op de fietsen kunnen beveiligd worden met een slotje, zodat ook de goederen beveiligd zijn tegen diefstal.

koffiefiets

Koffie bakfiets voor catering

Onze retro bakfietsen met luifel hebben een ouderwetse uitstraling en zijn een opvallende verschijning op straat. Ze worden veel gebruik als koffie bakfietsen, vendingbikes of bakfietsen voor catering, zoals een mobiele cocktail bar of een coffee to go. Je kunt ook gewoon fietsen met de reclamebakfiets en je hebt veel ruimte om spullen mee te nemen. Wij kunnen zowel de bakfiets als luifel voorzien van reclame, zodat je ook op afstand al zichtbaar bent!

Extra opties voor de bakfietsen

De besproken bakfietsen kunnen worden uitgebreid worden met extra opties. Je kunt bijvoorbeeld voor een of meerdere lades kiezen om spullen in op te bergen. Het is ook mogelijk om een koeling in de bakfiets aan te brengen, zodat je bijvoorbeeld koude blikjes frisdrank kunt uitdelen. Extra deurtjes maken het mogelijk om vanaf de zijkanten of voorkant in de bakfiets te komen, zodat je niet de hele klep van de bovenkant hoeft af te halen als je iets wilt pakken. Wij kunnen ook een rek maken zodat je spullen kunt vastzetten, dat kan handig zijn als je koffiekannen op de bak hebt staan als je koffie gaat uitdelen. Tot slot kunnen wij alle lades, kastjes en klepjes voorzien van een sloten.

Vrijblijvende prijsopgave voor bakfietsen met logo

Heb je interesse gekregen in onze goedkope bakfietsen met bedrukking? Vul dan het contactformulier in. Vul hier je wensen in, zoals het model bakfiets, welke accessoires je wilt en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over onze bakfietsen met reclame? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Goedkope bakfietsen bedrukken voor promotionele doeleinden

Soort bakfiets

Op zoek naar een opvallend promotiemiddel voor uw bedrijf? Een mooie manier om uw bedrijf of merk onder de aandacht te brengen is door middel van een promotie bakfiets. Wij hebben naast de standaard bakfiets ook twee custom made bakfietsen.

Goedkope bakfiets met lage en open bak (standaard)

De goedkoopste promotie bakfiets is onze standaard bakfiets. De goedkope bakfiets is een bekend gezicht in het dagelijks straatbeeld, waar ouders hun kinderen in vervoeren. De bakfiets heeft een lage en open bak.

Bakfiets met grote afsluitbare bak

Liever een custom-made bakfiets? Dit is mogelijk, wij produceren vaak de bak van de fiets op maat. Veel bedrijven kiezen vaak voor een grote bak met meer inhoud en een afsluitbare deksel. De afsluitbare deksel maakt het mogelijk om de bovenkant van de bak als werkblad te gebruiken. Indien gewenst voegen wij dan deurtjes toe aan de zijkant, zodat u niet iedere keer het werkblad leeg moet halen als u iets uit de bak nodig heeft.

Opvallende grote bakfiets, optioneel met billboard, topboard of dakje

Wil u extra opvallen? Dan kunnen wij aan de bakfiets met grote afsluitbare klep een billboard toevoegen. Het billboard kan gebruikt worden als informatiebord. Het is ook mogelijk om in plaats van een billboard een frame met dakje te monteren op de promotionele bakfiets. Op deze manier valt uw goedkope bakfiets extra op.

Bedrukken van de bakfiets

Aannemelijk is dat de u de goedkope bakfiets bedrukt wilt hebben. De bakfiets laat zich eenvoudig branden en wordt op die manier een opvallende vertoning. Van een eenvoudige sticker tot het creëren van een complete uitbouw, zoals een dakje, billboard of topboard.

De bak van de bakfiets stickeren

Van alle bakfietsen kunnen wij de gehele bak naar wens bestickeren. Zowel de zijkanten als de bovenkant of klep kunnen wij bestickeren met een door u ontworpen sticker. Zorg voor een opvallend ontwerp, zodat de bedrukte bakfiets goed opvalt bij het publiek dat langskomt.

Opvallende grote bakfiets, optioneel met billboard of dakje

Naast het bestickeren, kunnen wij de grote bakfietsen ook van een uitbouw voorzien. Bij een uitbouw moet u denken aan een billboard, topboard of dakje. Deze onderdelen kunnen ook van een bedrukking worden voorzien, zodat uw bakfiets ook vanaf grote afstand al opvalt bij het publiek.

Huren of kopen?

Enkele jaren geleden was het nog gebruikelijk om een bakfiets te huren. Tegenwoordig verhuren wij bijna geen bakfietsen meer en verkopen wij aan de lopende band promotionele bakfietsen op maat. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van bakfietsen op maat, maar hebben ook een aantal standaard bakfietsen beschikbaar voor de verhuur.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!