< Stuiterballen bedrukken | met logo | Promoboer
goedkope stuiterballen
goedkope stuiterballen
stuiterballen met lichtje bedrukken
blauwe stuiterbal met logo
transparante stuiterbal met binnenkant bedrukt
binnenkant van de stuiterbal bedrukken
stuiterballen met papieren kaartje
lichtgevende stuiterballen met LED lampje
transparante stuiterballen met licht bedrukken
stuiterballen met LED knipperlichtje

Goedkope stuiterballen in elk gewenst formaat

Wij produceren goedkope stuiterballen met een diameter van 38 of 49mm. De stuiterballen worden gemaakt van elastisch materiaal, zoals rubber. Wij produceren, naast transparante stuiterballen en gekleurde stuiterbalen, ook lichtgevende stuiterballen. Bij de flashing stuiterbal kunt u zelf de kleur van het lichtje bepalen.

  • Stuiterballen met een diameter van 38, 49 of 58 mm
  • Transparante stuiterballen met kaartje
  • Stuiterballen transparant gekleurd met lampje

Binnenkant of buitenkant stuiterballen bedrukken

Promoboer is gespecialiseerd in het bedrukken van stuiterballen. Wij kunnen de buitenkant van de stuiterbal bedrukken op één of meerdere posities. Wilt u aan de binnenkant van de stuiterbal bedrukken met logo of tekst, dan printen wij de opdruk op een papieren kaartje welke wij in de bal verwerken. Daarnaast fabriceren wij ook flashing stuiterballen die voorzien zijn van een lampje, die tevens voorzien kan worden van een logo aan de buitenkant.

  • Buitenkant stuiterballen bedrukken
  • Papieren kaartje aan de binnenkant van de stuiterbal bedrukken
  • Stuiterballen met lichtje en bedrukking aan de buitenkant
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Goedkope stuiterballen bedrukken met logo

Wij kunnen stuiterballen goedkoop bedrukken met uw logo, afbeelding of tekst. Wij hebben stuiterballen in verschillende maten, soorten, kleuren, accessoires en mogelijkheden tot bedrukking. Al deze factoren bespreken wij en door rekening te houden met deze factoren kunt u zelf invloed uitoefenen op de stukprijs van de goedkope stuiterballen.

Diameter van de stuiterbal

De meest verkochte stuiterballen hebben een diameter van 39 mm of 49 mm. Het is mogelijk om stuiterballen op maat te laten maken, dus wij bieden u de mogelijkheid om voor kleine stuiterballen of grote stuiterballen te kiezen. Een formaat dat wij nog wel eens terug zien komen is een stuiterbal met een diameter van 58 mm.

Een kleine stuiterbal 39 mm is de goedkoopste stuiterbal uit ons assortiment. Naarmate de bal groter word zal het volume van de stuiterbal toenemen en daardoor ook de stukprijs.

Soort stuiterbal

Het materiaal en soort stuiterbal is van invloed op de prijs. Over het algemeen worden stuiterballen geproduceerd van elastisch rubber, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor PU materiaal. Wij leggen de verschillen graag kort uit.

Kindvriendelijke PU materiaal

PU materiaal is wat zachter en stuitert daardoor minder hard of hoog. Wij noemen stuiterballen van PU materiaal dan ook kindvriendelijke of huiskamervriendelijke stuiterballen. Stuiterballen van PU materiaal zijn goedkoop vanwege het lichte materiaal.

Meest gekozen hard rubber

De meeste klanten van ons kiezen ook voor hard rubber stuiterballen. Een stuiterbal moet stuiteren en dan is hard rubber het beste materiaal om een stuiterbal van te maken. Hard rubber is zwaarder en daardoor duurder dan de goedkoopste stuiterballen.

Gekleurde stuiterbal of transparant gekleurde stuiterbal met lichtje

Wij kunnen een kleur toevoegen aan het materiaal van de stuiterbal. Wilt u een gekleurde stuiterbal, transparante stuiterbal of transparant gekleurde stuiterbal? Het voordeel van een transparante stuiterbal of transparant gekleurde stuiterbal is dat er een bedrukking of lampje aan de binnenkant van de stuiterbal kan worden verwerkt.

Stuiterballen bedrukken

Wij kunnen transparante stuiterballen aan de binnenkant bedrukken, maar ook aan de buitenkant. Wanneer de bal aan de buitenkant bedrukt word, zal er een beschermlaag of coating worden toegevoegd aan de stuiterbal zodat de opdruk slijtvast word.

Buitenkant stuiterbal bedrukken

Bent u op zoek naar de goedkoopste stuiterballen met bedrukking, dan raden wij u aan om te kiezen voor een stuiterbal die bedrukt is aan de buitenkant. Wij bedrukken dan de stuiterbal op één positie in één kleur. Naarmate het aantal kleuren toeneemt, alsmede het aantal posities op de stuiterbal, zal de stukprijs toenemen.

Binnenkant stuiterbal bedrukken

Wij kunnen een transparant gekleurde stuiterbal bedrukken aan de binnenkant. In de stuiterbal wordt een kaartje verwerkt, welke wij naar wens kunnen bedrukken met uw logo of tekst. Het maakt in dit geval niet uit hoeveel kleuren uw opdruk bestaat, de prijs blijft hetzelfde.

Extra accessoires

De goedkoopste stuiterbal heeft geen extra accessoires. Wilt u extra accessoires, dan zal de stukprijs toenemen. Wij kunnen stuiterballen met lichtje, stuiterballen met 3D logo en stuiterballen met geluid produceren.

Transparante stuiterbal met lichtje

Heeft u voor een transparant gekleurde stuiterbal gekozen, dan kunt u ervoor kiezen op een lampje aan de bal toe te voegen. U bepaalt de kleur van het lampje

Stuiterballen met 3D logo of met geluid

Bij grote afname bieden wij u de mogelijkheid om extra accessoires toe te voegen aan de stuiterballen. Wij kunnen uw logo in 3D aanbrengen in de stuiterbal. Het is ook mogelijk om een geluidje toe te voegen aan de stuiterbal. Het geluid speelt dan af wanneer de bal stuitert.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!