Goedkope slippers bestellen in een mix van maten

Promoboer is leverancier van goedkope slippers met logo. De meest verkochte slippers zijn de teenslippers. Ook badslippers (sportslippers) zijn populair, bijvoorbeeld voor onder de douche. Daarnaast hebben wij comfortabele saunaslippers met zacht voetenbed. Tot slot hebben wij luxe hotelslippers, met open of gesloten teen, gemaakt van badstof. Het is mogelijk om een mix van maten te bestellen, zowel kindermaten als volwassenmaten.

Slippers laten bedrukken met logo of andere opdruk

Voor het laten bedrukken van slippers met een logo, tekst of afbeelding bent u bij Promoboer aan het juiste adres. Wij kunnen de slippers bedrukken op diverse onderdelen van de slippers: het teenbandje, de brede voetband, het voetbed of zelfs de zool. Wij bieden u de mogelijkheid om de teenslippers te bedrukken met één kleur opdruk tot een met vier kleuren of zelfs een gehele full colour bedrukking. Slippers bedrukken wij vanaf een kleine oplage van 30 paar bedrukte slippers.

Teenslippers

teenslippers met logo
  • Volledig bedrukken
  • Zool graveren
Badslippers

badslippers met logo
  • Unisex
  • Bedrukken of graveren
Saunaslippers

saunaslippers
  • Diverse kleuren
  • Opdruk in 1 tot 4 kleuren
Hotelslippers

hotelslippers met logo
  • Voordeligste keuze
  • Full colour bedrukking

Bedrukte slippers samenstellen in slechts 4 stappen!

Bij ons kunt u uw eigen slippers en flip flops ontwerpen. U heeft de keuze uit diverse goedkope slippers en flipflops: van teenslippers tot badslippers en van hotelslippers tot saunaslippers. Ze zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur, maat of matenmix en de slippers bedrukken wij naar uw wensen. Doorloop onderstaande stappen om gepersonaliseerde slippers te ontwerpen.

slippers bedrukken

Stap 1. Waar wilt u de slippers voor gebruiken?

Bedrukte slippers worden door onze klanten vaak bestelt om gratis weg te geven als relatiegeschenk. Soms worden ze ook ingezet voor verkoopdoeleinden. In beide gevallen is het handig om te weten wat uw doelgroep wilt en of ze bij hun wensen passen. Onze goedkope slippers kunnen voor diverse doeleinden worden gebruikt.

Stap 2. Welke kleur slippers kiest u?

Als fabrikant kunnen wij goedkope slippers produceren in iedere gewenste kleur of kleurencombinatie. De meeste verkochte zijn zwarte slippers en witte slippers. Maar ook de basiskleuren rood, geel, groen en blauw zijn populair. De meeste basiskleuren houden wij op voorraad, zodat wij deze snel uit voorraad kunnen bedrukken en leveren. Het is eventueel mogelijk om de voetband in een andere kleur te leveren dan de zool of het voetbed. Wilt u slippers laten bedrukken in een speciale PMS kleur of kleurencombinatie? Dat is ook mogelijk.

Stap 3. Hoe wilt u de slippers laten bedrukken?

Bedrukte slippers zijn leuk als relatiegeschenk en hebben veel bedrukkingsmogelijken. Over het algemeen kunnen wij alle slippers laten bedrukken op de band, het voetbed of de zijkant van de zool. Dit kan met een opdruk zoals een logo, stukje tekst of andere gewenste opdruk. Hieronder leggen wij in het kort de mogelijkheden uit.

Teenslippers bedrukken op het bandje of volledig voetbed

Teenslippers bedrukken wij subtiel op het teenbandje of op het voetbed. Het gehele voetbed kan van een full colour bedrukking voorzien worden. Het teenbandje kan slechts met één kleur bedrukt worden en bestaat meestal alleen uit tekst. Het is ook mogelijk om in de zool een naam of stukje tekst te graveren.

Badslippers bedrukken op de brede band

Wij kunnen de band van bad- en sportslippers bedrukken met een stukje tekst of bedrijfsnaam. Deze opdruk mag op de linker en rechterslipper van elkaar afwijken. Wij kunnen de band ook van een (voelbare) reliëfdruk voorzien. Het is ook mogelijk om een kleine opdruk, zoals een logo, op het voetbed of zijkant van de zool te drukken.

Saunaslippers met opdruk op de band

De eva foam saunaslippers bedrukken wij doorgaans alleen op de band van de klittenbandsluiting. Het voetbed van deze slippers is voorgevormd, waardoor het moeilijk is om deze te bedrukken. Een kleine subtiele opdruk is wel mogelijk, alleen bestaat de kans dat deze er snel afslijt.

Hotel slippers bedrukken op de band

De badstof hotel slippers kunnen bedrukt worden op zowel op de band als het voetbed (ter hoogte van de hiel). In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om uw opdruk, zoals een logo of stukje tekst, in de band te weven/borduren. Bent u benieuwd hoe wij badstof slippers bedrukken en wilt u weten hoe uw logo staat? Vraag een digitaal drukvoorbeeld aan.

Als u meer wilt weten over het laten bedrukken van onze goedkope slippers, dan raden wij aan om hierboven op de afbeelding van slippers te klikken die u wilt laten bedrukken.

Stap 4. In welke maat of mix van maten wilt u slippers bestellen?

Bij ons kunt u goedkope slippers bestellen in iedere gewenste maat of matenmix. Wij hebben zowel goedkope dames slippers als goedkope heren slippers. De volwassen maten lopen van maat 35/36 tot en met maat 48/49. Bent u op zoek naar kleine maten slippers voor kinderen, dan is dat in overleg ook mogelijk.

Onze meeste klanten bestellen bedrukte slippers in een mix van maten. Bij een mix van maten bepaalt u zelf hoeveel slippers u van bepaalde maten wilt hebben. Zodoende kunt u een grote doelgroep, met daarin zowel mannen als vrouwen met verschillende schoenmaten, aanspreken. De minimale afname per maat is 30 stuks.

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor goedkope slippers?

Dan kunt u een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Geef uw wensen, zoals de soort slippers, de kleur, de maat of maten en de bedrukkingswensen. Houdt u rekening met de minimale afname 30 paar bedrukte slippers? Heeft u nog andere vragen over flipflops bedrukken? Ook dan kunt u gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte

Veelgestelde vragen over slippers laten bedrukken

flip flops bedrukken

De meest gestelde vragen met betrekking tot slippers bedrukken hebben wij voor u op en rijtje gezet. Heeft u naar het doorlopen van de meest gestelde vragen nog vragen of informatie nodig over gepersonaliseerde slippers? Neem dan contact met ons op.

1. Hebben jullie ook campingslippers en sportslippers?

Ja, wij hebben ook slippers die gedragen worden met sporten of op de camping. De slippers die hiervoor het meeste in aanmerking komen zijn de badslippers met brede band. Ze zijn vooral populair door het gemakkelijk en snel aan- of uittrekken van de slipper, maar tegenwoordig zitten de badslippers ook erg comfortabel. Wij kunnen zowel camping slippers bedrukken als sport slippers bedrukken.

sportslippers bedrukken

2. Wat is het verschil tussen onze slippers?

Onze teenslippers worden gedragen tijdens warme zomerdagen en op het strand. De badslippers worden vaak buitenshuis gedragen als sportslippers of doucheslippers, zoals op de camping, sportschool of zwembad. Onze saunaslippers of wellness slippers hebben een comfortabel voetenbed en een verstelbare klittenband sluiting. Tot slot hebben luxe badstof hotelslippers met open of gesloten teen of wegwerpslippers voor eenmalig gebruik.

camping slippers bedrukken

3. Is het mogelijk om kleine oplage slippers te bedrukken?

Bij ons is het mogelijk om een kleine oplage slippers te bestellen. De minimale afname bij onze slippers bedraagt 30 paar slippers per bestelling. Dit geldt ook als u een mix van maten wilt bestellen. Deze kleine oplage slippers bedrukken wij naar uw wensen, afhankelijk van de gekozen slippers.

kleine oplage slippers bedrukken

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor bedrukte slippers?

Dan kunt u een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Geef uw wensen, zoals de soort slippers, de kleur, de maat of maten en de bedrukkingswensen. Houdt u rekening met de minimale afname 30 paar bedrukte slippers? Heeft u nog andere vragen over flipflops bedrukken? Ook dan kunt u gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte