Slippers ontwerpen en bedrukken in een mix van maten

Ontdek hoe het bedrukken van slippers een slimme zet kan zijn voor jouw vereniging of bedrijf. Zowel voor de verkoop van merchandise als voor merkpromotie. Meest verkocht zijn onze badslippers, welke volledig gepersonaliseerd kunnen worden op de band en op de zool. Daarnaast maken wij veel teenslippers en hotelslippers. Wij kunnen alle slippers bedrukken in een mix van maten naar keuze, zowel voor heren, dames en kinderen. Slippers met creatief ontwerp en hoogwaardige bedrukking zijn een populair en duurzaam promotiemiddel.

Slippers bedrukken in slechts 3 stappen

Bij ons kun je slippers bedrukken, volledig naar eigen wens. Voor het bedrukken van slippers heb je de keuze uit verschillende bedrukkingen. Je kunt de slippers in eigen kleur laten maken met opdruk naar keuze, zo kun je bijvoorbeeld een logo laten bedrukken. Verder kun je ook nog de druktechniek kiezen, waarbij iedere druktechniek een ander resultaat geeft. Ben je geinteresseerd in slippers bedrukken? Doorloop dan de onderstaande stappen.

slippers bedrukken

1. Bepaal de drukpositie van de bedrukte slippers

Bedrukte slippers zijn natuurlijk leuk als relatiegeschenk, wij hebben uitgebreide bedrukkingsmogelijkheden. Wij kunnen onder andere de zool volledig bedrukken in een kleur of opdruk naar keuze, ook kunnen we de band bedrukken met bijvoorbeeld een tekst of een logo. Tot slot kunnen we ook een uitsnede maken aan de onderzijde van de zool. Kortom alles is mogelijk.

slippers band bedrukken

Slippers bedrukken op de band

Wij kunnen de band van de slippers bedrukken. Het meest wordt er gekozen voor een bedrukte band bij de badslippers. Bij het bedrukken op de band kun je kiezen uit verschillende ontwerpen, zo kun je natuurlijk kiezen voor een logo. Ook is het mogelijk om de band te bedrukken met een tekst. Het kan hierbij ook leuk zijn om de linker en rechter slippers van een andere opdruk te voorzien zodat bijvoorbeeld een tekst doorloopt van de ene slipper naar de ander.

slippers voetenbed bedrukken

Slippers bedrukken op het voetbed

Ook kunnen wij slippers bedrukken met een bedrukking op het voetenbed. Dit gebeurd het vaakst met onze Teenslippers. De bovenzijde van de zool kan volledig naar wens in full colour worden bedrukt. Met een full colour bedrukking kun je de zool met bijvoorbeeld een foto met kleurverlopen bedrukken.

slippers bedrukt onder de zool

Slippers bedrukt onder de zool

Daarnaast is het mogelijk om de slippers aan de onderzijde te bedrukken. Zo kun je de gehele slipper in de zelfde stijl bedrukken. De onderzijde wordt bedrukt aan de hand van een uitsnede. Door gebruik te maken van deze bedrukkingspositie, geven deze slippers een afdruk in het zand. Hierom zijn ze ook enorm populair voor in de zomer.

2. Slippers goedkoop bedrukken met druktechniek naar keuze

Bij ons kun je slippers goedkoop bedrukken met verschillende druktechnieken. Hierbij geldt dat iedere druktechniek een ander resultaat opleverd. Vaak worden goedkope slippers bedrukt met een print, het fijne aan deze methode is dat het gehele oppervlak kan worden gepersonaliseerd met een eigen ontwerp. Daarnaast wordt er ook vaak gekozen voor een bedrukking met een diepdruk. Met een diepdruk krijg je een bedrukking waarbij ook een reliëf te zien is. Een andere leuke drukechniek is het graveren, aan de onderzijde wordt dan een gravure gemaakt. Tot slot zijn er nog geborduurde slippers, deze borduring kan alleen worden toegpast op de band.

3. Gepersonaliseerde slippers met logo, tekst of foto

Wij kunnen slippers op verschillende manieren personaliseren. Zo kun je natuurlijk gaan voor gepersonaliseerde slippers met een logo. De slippers bedrukken met een tekst wordt tevens ook vaak gekozen. Hierbij is het vaak leuk om de linker en de rechter slipper anders te bedrukken zodat de tekst doorloopt van links naar rechts. Ook is het natuurlijk mogelijk om de slippers te personalisren met een afbeelding, deze afbeelding kan dan in full colour worden bedrukt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor slippers ontwerpen

Ben je na het lezen van de bovenstaande stappen geinteresseerd in slippers ontwerpen? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan via de onderstaande button. Geef uw wensen door, zoals de soort slippers, de kleur, de maat en de bedrukkingswensen. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvende prijsopgave toesturen. Heb je andere vragen over slippers ontwerpen? Ook dan kun je gebruik maken van de onderstaande button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over slippers

Vraag 1: Waarvoor kun je slippers laten maken?

Slippers worden door onze klanten vaak besteld om weg te geven als relatiegeschenk. Ook is het mogelijk om de slippers te gebruiken voor verkoop als bijvoorbeeld merchandise. Deze slippers zijn er natuurlijk voor verschillende gelegenheden. Zo zijn slippers heel populair tijdens zomers dagen voor naar het strand maar ook kunnen ze worden gebruikt als doucheslippers, sport slippers of camping slippers.

2. Wat is het verschil tussen slippers en flipflops?

Het verschil tussen slippers en flipflops is niet heel groot. In theorie zijn flipflops namelijk ook slippers. Met flipflops wordt in de meeste gevallen echter teenslippers bedoeld. Het grootste verschil is dus dat slippers een overkoepelende term is en flipflops een specifieke soort slipper. Maar ook voor bedrukte flipflops kun je dus bij ons terecht.

flip flops bedrukken

3. Welke maten heren slippers, dames slippers en kinderslippers hebben jullie?

Wij kunnen verschillende maten slippers bedrukken. Zo hebben wij onder andere heren slippers, dames slippers en kinderslippers. Het gros van onze slippers kunnen we in elke standaard maat (24t/m 48) laten maken. Tevens is het ook mogelijk om een mix van maten te laten maken, zodat je de slippers kunt gebruiken voor een ruime doelgroep.

4. Is het mogelijk om kleine oplage slippers te bedrukken?

Bij ons is het mogelijk om een kleine oplage slippers te laten bedrukken. De minimale afname bedraagt 20 paar slippers per bestelling. Deze 20 paar kunnen ook in een mix van maten worden gemaakt. Uiteraard kunnen we deze kleine oplage volledig naar wens bedrukken. Hoe groter de oplage, hoe lager de prijs. Vraag via de onderstaande button vrijblijvend onze prijslijst op.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!