Onderzetters bedrukken met logo

Wil je onderzetters bedrukken? Dan ben je bij Promoboer aan het juiste adres. Onderzetters met logo kun je thuis of in horeca gelegenheden gebruiken om je drankje op te zetten. Door onderzetters te gebruiken voorkom je krassen en vlekken op meubels. Je kunt bij ons de onderzetters bedrukken met een foto, logo of tekst. Ook kun je onderzetters bedrukken in full colour. Meest verkocht zijn onderzetters met een ronde of vierkante vorm. De onderzetters met logo kunnen bij Promoboer ook in een eigen vorm gemaakt worden, met keuze uit veel verschillende materialen. Wij kunnen onderzetters bedrukken met logo in elk formaat.

Onderzetter bedrukken

Laat bij ons de onderzetter bedrukken. Je kunt de onderzetter bedrukken met foto, logo of stukje tekst. Ook kun je de onderzetter bedrukken met verschillende foto's. Ook kunnen we de onderzetter bedrukken in full colour. De onderzetters in onze uitgebreide collectie zijn te personaliseren op kleur, bedrukking en vorm. Vaak laten klanten de onderzetter bedrukken of ontwerpen in een herkenbare stijl. Laat bijvoorbeeld de onderzetter bedrukken met foto, bedrijfslogo, naam of ander ontwerp.

onderzetters met foto

1. Bedrukte onderzetters voor glazen

Op zoek naar bedrukte onderzetters voor glazen? Wij kunnen bedrukte onderzetters voor glazen leveren in verschillende varianten. De anti-slip onderzetters voor glazen worden het meest verkocht. Ben je op zoek naar de goedkoopste bedrukte onderzetters voor glazen, dan raden wij kurk materiaal aan. Wil je de onderzetters voornamelijk inzetten voor glazen met warme drank, dan raden wij onze hittebestendige onderzetters aan. Hittebestendige bedrukte onderzetters voor glazen worden gemaakt van hout. Ook hebben we veel soorten luxe onderzetters voor glazen. Luxe onderzetters kunnen we maken van glas, leer of marmer.

2. Onderzetters maken

Onze meest gemaakte onderzetters maken we in een ronde vorm of vierkante vorm. Daarnaast kunnen we ook onderzetters maken in eigen vorm, zoals hartvormige onderzetters, onderzetters in de vorm van een logo of onderzetters in de vorm van een product. Onderzetters maken in eigen formaat? Ook dat is mogelijk. De onderzetters maken we meestal in een formaat van 10 cm. Daarnaast kunnen we ook kleine of grote onderzetters maken.

3. Onderzetters bedrukt

Onderzetters bedrukt bestellen? De onderzetters kunnen we bedrukken met verschillende soorten bedrukkingsmogelijkheden. Afhankelijk van het materiaal worden de onderzetters bedrukt, gegraveerd, uitgesneden of voorzien van een laser gravering. Op de rubberen onderzetters kunnen we een voelbare reliëf opdruk aanbrengen. Ook zijn onderzetters bedrukt met een foto, tekst of logo populair. Onderstaand hebben we een aantal onderzetters bedrukt ter inspiratie.

4. Bedrukte onderzetters met houder

De bedrukte onderzetters met houder zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunnen we de bedrukte onderzetters met houder maken in een ronde, vierkante of eigen vorm. Ook kunnen we de bedrukte onderzetters met houder leveren in verschillende materialen. Kies uit bedrukte onderzetters met houder van metaal, hout of leer. In de meeste gevallen worden de houders van hetzelfde materiaal gekozen als de onderzetters zelf. Meest verkocht zijn onze houders met 4 onderzetters en houders met 6 onderzetters. De bedrukte onderzetter houders kunnen gevuld worden met liggende of staande onderzetters. Onze bedrukte onderzetters met houder kunnen bedrukt worden. Ben je op zoek naar goedkope bedrukte onderzetters met houder, overweeg dan onderzetters met een bedrukt zakje of onderzetters met een bedrukt doosje.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Onderzetters bedrukken als relatiegeschenk

Onderzetters bedrukken met foto

Ben je op zoek naar onderzetters met foto? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt bij ons onderzetters met foto laten maken. Ook is het mogelijk om de onderzetters van verschillende foto's te voorzien. Onderzetters met foto worden door bedrijven vaak ingezet als relatiegeschenk. Je kunt bijvoorbeeld je bedrijfspand of bedrijfsverandering op de onderzetters met foto laten bedrukken.

onderzetters met foto

Onderzetters bedrukken met tekst

Onderzetters met tekst zijn een leuke manier om een boodschap over te brengen. De onderzetters met tekst worden door bedrijven vaak weggegeven aan klanten en relaties. Door de onderzetters met tekst of ander ontwerp te laten bedrukken, kun je een blijvende indruk achter laten. De onderzetters met tekst zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Ook kun je de onderzetters met tekst laten bedrukken of graveren. Vaak kiezen klanten voor gegraveerde onderzetters met tekst, zodat het ontwerp permanent zichtbaar blijft.

onderzetters met tekst

Gepersonaliseerde onderzetters bedrukken

Gepersonaliseerde onderzetters worden vaak door bedrijven vaak ingezet als relatiegeschenk of promotiemateriaal. De gepersonaliseerde onderzetters kunnen we laten maken naar wens. Zo bepaal je bij de gepersonaliseerde onderzetters zelf het materiaal, de vorm, kleur en de bedrukking of gravure. Met gepersonaliseerde onderzetters laat je bij klanten en relaties een herkenbare indruk achter. Ook beschermen gepersonaliseerde onderzetters meubels tegen krassen en krassen.

gepersonaliseerde onderzetters
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!