Onderzetters ontwerpen van diverse materialen

Ben je op zoek naar goedkope onderzetters met logo als promotiemateriaal? Of naar luxe onderzetters voor in de horeca en hotelbranche of als relatiegeschenk? Onze siliconen onderzetters zijn het goedkoopste. Overweeg kurken onderzetters of houten onderzetters als je op zoek bent naar milieuvriendelijke onderzetters. De onderzetters van leisteen of leer worden vaak gebruikt in restaurants. Met ons ruime aanbod aan goedkope onderzetters hebben wij voor ieder wat wils.

Goedkope onderzetters laten bedrukken

Vrijwel alle onderzetters kunnen in eigen vorm gemaakt worden, zodat je een echte eye-catcher hebt op de tafel. Je kunt uiteraard ook kiezen voor de gebruikelijke vormen, zoals ronde onderzetters en vierkante onderzetters. Wij kunnen alle onderzetters bedrukken met een logo, stukje tekst of andere reclame opdruk. Het is mogelijk om een setje onderzetters met houder te leveren.


bedrukte siliconen onderzetters ontwerpen
  • Op maat in eigen vorm
  • Met relief opdruk of gravering

houten onderzetters bedrukken
  • In eigen ontwerp
  • Met lasergravering

milieuvriendelijke kurk onderzetters met tekst
  • Op maat gemaakt
  • Milieuvriendelijke keuze

gepersonaliseerde onderzetters met houder
  • Diverse materialen
  • Houder personaliseren
RVS onderzetters (roestvrijstaal)
rvs onderzetters met gravering
Vilten onderzetters
vilt onderzetters met logo
Leistenen onderzetters
leistenen onderzetters met bedrukking
Leren onderzetters
echt lederen onderzetters personaliseren
LP onderzetters
vinyl lp onderzetters bedrukt
Onderzetters met flesopener
bedrukte onderzetters met flesopener
LED onderzetters
lichtgevende led onderzetters met logo
Bierviltjes
bierviltjes bedrukken dubbelzijdig
Pallet onderzetters
houten pallet onderzetters personaliseren
Glazen onderzetters
glazen onderzetters met bedrukking
Barmatten
barmatten met bedrukking

In enkele stappen onderzetters met logo

1. Materiaal van de onderzetters

Onze goedkope onderzetters worden gemaakt van diverse materialen. Meest verkocht zijn de siliconen onderzetters. Dit materiaal is goedkoop en kan gemaakt worden in iedere vorm. Daarnaast kunnen houten onderzetters en kurken onderzetters maken, deze hebben een milieuvriendelijk karakter en worden daarom vaak ingezet als promotiemateriaal. Vanwege de luxe uitstraling zijn de leistenen onderzetters, glazen onderzetters en leren onderzetters in de horeca en hotelbranche zeer populair. Wij kunnen alle materialen onderzetters bedrukken met een logo of ander ontwerp opdruk.

2. Vorm van de onderzetters

Je kunt ook de vorm van de onderzetters zelf bepalen. Naast de meest verkochte ronde onderzetters, vierkante onderzetters en rechthoekige onderzetters, kun je ook onderzetters ontwerpen in eigen vorm. Voorbeelden zijn de vorm van een logo of nieuw product. Als fabrikant kunnen wij vrijwel alle materialen onderzetters in eigen vorm maken. Je kunt vervolgens de onderzetters laten bedrukken met een logo, stukje tekst of reclameboodschap.

3. Onderzetters laten bedrukken

Afhankelijk van het materiaal kunnen wij onderzetters bedrukken, graveren, uitsnijden of lasergraveren. De houten onderzetters lasergraveren wij in het materiaal, vaak in een donkerbruine kleur. Bij de rubberen onderzetters kunnen wij voorzien van een voelbare relief opdruk. Bij de leren onderzetters stansen wij de gewenste opdruk in het materiaal. En de bierviltjes bedrukken wij standaard in full colour, dit kan zowel enkel- als dubbelzijdig. Wil je meer weten over de bedrukkingsmogelijkheden van goedkope onderzetters, ga dan naar de desbetreffende productpagina.

4. Onderzetters met houder, flesopener of LED verlichting

De goedkope onderzetters kunnen voorzien worden van extra accessiores. Voor de horeca leveren wij de bedrukte onderzetters vaak met een gepersonaliseerde houder. De setjes onderzetters met logo zijn leuk als relatiegeschenk en worden meestal verpakt als set van 4 stuks. Als promotiemateriaal zijn de onderzetters met flesopener en de LED onderzetters met verlichting erg leuk. Wij kunnen de onderzetters personaliseren met een bedrukking.

Vrijblijvende prijsopgave voor goedkope onderzetters met logo

Wil je bedrukte onderzetters bestellen? Via de offerte button kun je een prijsopgave aanvragen voor onderzetters bedrukt met logo. Op basis van je wensen, zoals het materiaal, de vorm en de bedrukking, kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over onderzetters bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
onderzetters offerte

Veelgestelde vragen over bedrukte onderzetters

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste onderzetters?

Onze siliconen onderzetters zijn het goedkoopste. Dit materiaal is niet alleen goedkoop, maar kan ook nog eens in een eigen vorm gemaakt worden. Daarnaast is het materiaal gemakkelijk schoon te houden. De goedkoopste onderzetters van siliconen kunnen naar wens gepersonaliseerd worden (ook 3D), bijvoorbeeld door een relief opdruk of een gravering.

siliconen onderzetters in eigen vorm laten maken

Vraag 2. Kan ik een kleine oplage onderzetters bedrukken?

Als fabrikant kunnen wij een kleine oplage onderzetters bedrukken. De minimale afname bedraagt 250 stuks. Hoe groter het aantal, hoe lager de stukprijs van de bedrukte onderzetters. Dat komt omdat wij dan diverse kosten, zoals instel-, productie- en transportkosten, over het grotere aantal onderzetters met logo kunnen uitsmeren.

kleine oplage onderzetters bedrukken

Vraag 3. Hebben jullie ook milieuvriendelijke onderzetters?

Je kunt bij ons ook milieuvriendelijke onderzetters personaliseren. Je hebt de keuze uit de materialen vilt, kurk en hout. Deze ecologische onderzetters leveren wij meestal in de kleur van het materiaal en de toplaag van de onderzetters bedrukken wij vervolgens met een logo of andere opdruk.

milieuvriendelijke onderzetters bedrukken

Vrijblijvende prijsopgave voor goedkope onderzetters met logo

Wil je bedrukte onderzetters bestellen? Via de offerte button kun je een prijsopgave aanvragen voor onderzetters bedrukt met logo. Op basis van je wensen, zoals het materiaal, de vorm en de bedrukking, kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over onderzetters bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
onderzetters offerte