goedkope paraplu opvouwbaar
goedkope paraplu met logo bedrukken
opvouwbare paraplu bedrukken
goedkope paraplu bedrukken
bedrukte paraplu met golfpatroon
bedrukte paraplu
stormparaplu tegen wind en regen
bedrukte stormparaplu
plu met print

Op zoek naar een goedkope paraplu inklapbaar of opvouwbaar?

Promoboer kan u daarbij helpen, want wij produceren verschillende soorten paraplu’s. De goedkoopste paraplu is de opvouwbare paraplu van 22 cm met opbergzakje. Wij hebben ook grote inklapbare paraplu’s in effenkleur of met een golfpatroon. De populaire stevige stormparaplu’s zijn bestand zijn tegen harde wind. De goedkope paraplu’s kunnen wij produceren in verschillende basiskleuren, waaronder zwart, wit, blauw, rood en groen.

  • Opvouwbare paraplu van 22 cm met opbergzakje
  • Grote inklapbare paraplu in effen kleur of met golfpatroon
  • Stormparaplu tegen weer en wind

Goedkope paraplu met logo

Laat paraplu’s bedrukken met logo zodat u een leuke en functioneel geschenk kunt weggeven aan uw relaties. Wij bedrukken paraplu’s standaard op één paneel van het scherm. U kunt er ook voor kiezen om meerdere panelen te laten bedrukken of de paraplu in zijn geheel in full colour te bedrukken.

  • Panelen van de paraplu bedrukken met één of twee kleuren
  • Bij grote afname ook paraplu volledig bedrukken in full colour
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Op zoek naar paraplu met bedrukt scherm?

Wij zien de bui al hangen, u ook? Zorg dat uw relatie droog overkomt tijdens regenbuien van Nederland. Wij bieden verschillende paraplu’s aan in allerlei soorten en maten. Voor ieder wat wils. Bent u op zoek naar de goedkoopste paraplu’s met logo? Houd dan rekening met onderstaande factoren en vraag vervolgens vrijblijvend een offerte aan.

Onze soorten paraplu’s

Een paraplu of regenscherm is een gebruiksvoorwerp dat de functie heeft om u of uw relaties tegen de regen te beschermen. Een paraplu bestaat uit een stok met handvat en haaks daarop een waterafstotend scherm. Het scherm wordt opgehouden en op spanning gebracht doordat iedere balein met een dwarsbalkje van de stok wordt gehouden. Paraplu’s zijn meestal inklapbaar en soms ook verder opvouwbaar.

Opvouwbare paraplu van 22 cm

De goedkope opvouwbare paraplu van 22 cm is opvouwbaar en kan opgeborgen worden in een handig opbergzakje. Functioneel voor de kleine onverwachtse regenbuitjes. De mini paraplu is gemaakt van aluminium en waterafstotend scherm. Het handvat is van rubber en voorzien van een handige polsband. De paraplu opent en sluit handmatig.

Grote paraplu inklapbaar

De grote paraplu is stevig en inklapbaar. Het heeft een metalen frame en heeft 8 panelen. Bij deze paraplu kunt u kiezen voor een kunststof handvat of handvat van hout. Wilt u het handvat met haakvorm of gewoon recht? De golfparaplu opent automatisch bij een druk op de knop en moet u handmatig inklappen/sluiten.

Stevige stormparaplu

De extra stevige stormparaplu gaat niet stuk bij een flinke windvlaag en bied tevens goede bescherming tegen felle regenbuien. De storm paraplu opent automatisch en moet handmatig gesloten worden met klittenbandsluiting. Nederland staat bekend om haar felle regenbuien in combinatie met rukwinden en deze populaire paraplu biedt optimale bescherming tegen deze barre weersomstandigheden.

Kleur van de paraplu’s

Bent u op zoek naar de goedkoopste paraplu? Kies dan voor een van onze basiskleuren. Onze paraplu’s zijn beschikbaar in veel verschillende basiskleuren, waaronder zwart, wit, rood, blauw en meer.

De inklapbare golfparaplu kunnen wij produceren in effenkleur of golfpatroon met afwisselende kleur vlakken. Kiest een voor een rode paraplu met golfpatroon, dan worden de rode baleinen of vlakken van de paraplu afgewisseld met witte vlakken.

Staat uw gewenste kleur er niet tussen? Als producent van de goedkope paraplu’s kunnen wij paraplu’s leveren in iedere gewenste kleur.

Paraplu bedrukken met logo

Wij kunnen iedere paraplu bedrukken met logo of tekst. De goedkoopste paraplu met logo bestaat uit een opdruk op één paneel, in één kleur op het scherm van de paraplu.

Wij kunnen ook meerdere panelen van de paraplu bedrukken. De opdruk mag bestaan uit één of twee kleuren. Bij grote afname kunnen wij ook het gehele scherm, dat bestaat uit meerdere panelen, full colour bedrukken.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!