Warme fleece dekens met logo

Bij Promoboer ben je aan het juiste adres voor het laten bedrukken van fleece dekens, plaids en dekentjes. Je hebt de keuze uit goedkope fleece dekens, milieuvriendelijke fleece dekens, fleece dekens met hoes, fleece dekens voor kinderen en nog veel meer. Deze fleece dekens met logo worden gemaakt van zacht en warm polar fleece materialen met anti-pilling behandeling.

Fleece dekens laten bedrukken of borduren

Onze fleece dekens zijn snel en bedrukt verkrijgbaar in een groot aantal basiskleuren. Het is eventueel mogelijk om fleece dekens in een speciale kleur te maken, bijvoorbeeld de PMS kleur van je huisstijl. Wij kunnen de fleece dekens borduren of fleece dekens bedrukken met een logo, stukje tekst, naam, reclame of andere opdruk. Met bedrukte fleece dekens heb je een warm relatiegeschenk voor de decembermaand, bijvoorbeeld voor in een kerstpakket.

Bedrukte fleece dekens ontwerpen

Ben je op zoek naar een leuk relatiegeschenk voor de kerstperiode? Kies dan voor bedrukte fleece dekens met logo! Je kiest eerst een van onze modellen fleece dekens, bijvoorbeeld de goedkope fleece dekens of milieuvriendelijk fleece dekens. Vervolgens kies je voor een van de beschikbare kleuren, zoals blauwe fleece dekens. Tot slot bepaal je wat voor opdruk wij op de fleece dekens bedrukken of borduren. Door onderstaande stappen te volgen kun je je eigen fleece dekens ontwerpen.

fleece dekens met logo

Stap 1. Materiaal van de fleece dekens

Onze zachte en warme fleece dekens worden meestal gemaakt van polar fleece materiaal. De dikte van het materiaal wordt aangeduid in het aantal grams per vierkante meter. Hoe dikker het materiaal, hoe warmer en luxer de fleece dekens. Naast de polar fleece dekens hebben wij ook milieuvriendelijke fleece dekens van gerecycled plastic materiaal (RPET) en extra warme fleece dekens van koraal fleece en sherpa materialen. Wij kunnen alle fleece dekens bedrukken.

Stap 2. Fleece dekens in diverse kleuren

De polar fleece dekens zijn verkrijgbaar in veel verschillende basiskleuren. De meeste basiskleuren houden wij op voorraad, zodat wij deze fleece dekens bedrukt en snel kunnen leveren. Eventueel is het mogelijk om de fleece dekens in eigen PMS kleur te maken. Wij kunnen deze gekleurde fleece dekens bedrukken met een logo of andere opdruk!

Stap 3. Fleece dekens borduren of bedrukken met logo

Als je de fleece dekens gaat inzetten als promotiemateriaal of relatiegeschenk, dan kun je de fleece dekens laten bedrukken. Deze meeste bedrijven laten fleece dekens bedrukken met een logo, maar andere veel gekozen opdrukken zijn een logo, stukje tekst, reclame, boodschap en soms zelfs een afbeelding. Naast de bedrukking op de fleece dekens kan er vaak ook een opdruk geplaatst worden op de hoes, het handvat of de verpakking (indien aanwezig). Bij sommige fleece dekens is een borduring mogelijk. We bespreken hieronder de bedrukkingsmogelijkheden.

fleece dekens laten bedrukken

Fleece dekens laten bedrukken

Onze meeste klanten laten fleece dekens bedrukken met een logo of andere opdruk. Deze opdruk wordt meestal in de hoek van de dekens geplaatst, zodat deze op subtiele wijze aanwezig is. Daarnaast kan ook een bedrukking op de hoes, verpakking of handvat geplaatst worden (indien aanwezig).

fleece dekens laten borduren

Fleece dekens laten borduren

Daarnaast kun je de fleece dekens laten borduren met een naam of andere opdruk. Het voordeel van een geborduurde opdruk is dat die langdurig blijft zitten, zelfs na een bezoekje aan de wasmachine. Een borduring is wel iets duurder dan een bedrukking.

Vrijblijvende prijsopgave voor fleece dekens met logo

Wil je fleece dekens met logo? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals de kleur en de opdruk van de fleece dekens. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over fleece dekens bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!