Gepersonaliseerde schoenen als relatiegeschenk

Bij Promoboer ben je aan het juiste adres voor een gepersonaliseerde schoenen als relatiegeschenk. Je kunt kiezen uit goedkope schoenen, sneakers en waterschoenen. Meest verkocht zijn de goedkope schoenen, maar ook de sneakers worden steeds populairder. De custom schoenen zijn verkrijgbaar in alle denkbare schoenmaten voor jong en oud, vanaf maat 35 tot en met 48 (ook in een mix van maten)!

Custom schoenen laten bedrukken met logo

Bij ons kun je je eigen schoenen ontwerpen. Je kunt van alle onderelen de kleuren kiezen, bijvoorbeeld de kleuren van je huisstijl. Wij kunnen de schoenen bedrukken met een logo, stukje tekst of andere opdruk. De bedrukking plaatsen wij meestal aan de zijkant, zodat de opdruk goed zichtbaar is als de bedrukte schoenen gedragen worden. Onze custom schoenen worden steeds vaker ingezet als relatiegeschenk, bijvoorbeeld aan personeel van een bedrijf!

Schoenen ontwerpen in enkele stappen

Bij ons kun je je eigen schoenen ontwerpen in slechts enkele stappen. Je kiest allereerst het model schoen of sneaker die je wilt laten bedrukken. Vervolgens kies je de kleuren en de maten die je wilt bestellen. Tot slot laat je de schoenen bedrukken, bijvoorbeeld met een logo. Met gepersonaliseerde schoenen heb je een onvergetelijk geschenk voor je personeel!

schoenen met logo

Stap 1. Gepersonaliseerde schoenen in eigen kleur

Onze schoenen worden altijd op maat gemaakt. Dat heeft als groot voordeel dat je de kleuren van de verschillende onderdelen zelf kunt kiezen. De schoenen hebben diverse onderdelen, zoals de flap onder de veters, de bovenkant van de hiel en de zijkanten, zodat je meerdere kleuren kunt combineren. Onze meeste klanten verwerken hun eigen huisstijlkleuren in de schoenen en laten vervolgens hun logo op de schoenen bedrukken.

Stap 2. Schoenen in alle maten

Onze schoenen zijn verkrijgbaar in schoenenmaten voor jong en oud. De kleinste maat is maat 34 en is geschikt voor kinderen. De maten voor volwassenen gaan tot en met 48. Het is mogelijk om een mix van maten te bestellen, zoals 5 paar van maat 42 en 5 paar van maat 46. Dat maakt het mogelijk om een gerichte offerte aan te vragen, bijvoorbeeld speciaal voor je personeel. De maten die onze fabriek hanteert kunnen afwijken van de maat die jij denkt te hebben, dus we raden aan om onze maattabel te gebruiken.

Hoe moet je meten?

  • Stap 1. Plaats je voet op een A4 papier
  • Stap 2. Teken een streep voor de grote teen en achter de hiel
  • Stap 3. Meet de streep op en lees de maat af uit de tabel

Let op: als je tussen twee maten valt, dan adviseren wij om de grootste maat te nemen. Dat betekent dat je bij een lengte van 27.4 cm voor maat 44 moet kiezen.

EU maat Centimeters
36 23.6
37 24.2
38 24.8
39 25.4
40 26
41 26.6
42 27
43 27.3
44 27.7
45 27.9
46 28.5
47 28.9

Stap 3. Schoenen laten bedrukken

Vervolgens kun je de schoenen personaliseren met een logo, stukje tekst, naam of afbeelding. De opdruk kan geplaatst worden op een of meerdere posities naar wens. De meeste gekozen positie is de zijkant van de schoen, want die positie is altijd goed zichtbaar als de schoenen gedragen worden. De bedrukking kan geplaatst worden door middel van een borduring of rechtstreekse print.

Vrijblijvende prijsopgave voor schoenen met logo

Heb je interesse gekregen in onze schoenen met logo? Vul dan het contactformulier in. Vergeet niet je wensen, zoals het model, de kleur en de maten, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een scherpe vrijblijvende offerte toesturen. Heb je andere vragen over schoenen bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!