Bedrukte schrijfwaren gaan van hand tot hand

Onze bedrukte schrijfwaren zijn één van de populairste relatiegeschenken om weg te geven. Bij schrijfwaren denken je al snel aan schrijfgerei, zoals pennen en potloden. Maar we mogen ook aanverwante producten niet vergeten, zoals puntenslijpers en etuis. Met schrijfwaren met logo ben je verzekerd van een groot en effectief bereik, want bedrukte pennen gaan van hand tot hand en etuis zie je op ieder bureau terug. Bovendien zijn schrijfwaren geschikt voor iedere doelgroep. Of het nu gaat om kinderen op een basisschool of personeel op het werk, met bedrukte of gegraveerde schrijfwaren ben je lekker op weg om je naamsbekendheid te vergroten.

Ruim assortiment schrijfgerei: van goedkope pennen tot vulpotloden

We zeggen het niet graag, maar we lijken wel een schrijfwaren groothandel met het ruimte assortiment aan schrijfwaren en schrijfgerei. We hebben voor iedere doelgroep en gelegenheid wel iets wils. Van goedkope pennen tot vulpotloden en van markeerstiften tot luxe pennen. En natuurlijk alles daartussenin, zoals markers en kleurpotloden. Als je een zo groot mogelijk bereik wilt genereren, kies dan voor goedkope potloden of goedkope pennen. Deze worden veelvuldig gebruikt en gaan van hand tot hand. Je kunt deze schrijfwaren laten bedrukken of graveren met een logo of andere opdruk.

Overige schrijfwaren bedrukken

Naast schrijfgerei bedrukken, zijn er ook nog overige schrijfwaren die geschikt zijn als promotiemateriaal of relatiegeschenk. Je kunt dan denken aan puntenslijpers om de potloden te slijpen, etuis om het schrijfgerei in op te bergen, gummen om iets foutjes te herstellen, linialen voor het trekken van rechte lijnen of iets op te meten en notitieblokjes om aantekeningen op te maken. Het zijn stuk voor stuk interessante schrijfwaren die ook daadwerkelijk gebruikt worden. Deze schrijfwaren kunnen veelal in de kleur van jouw huisstijl gemaakt worden en vervolgens van een logo of andere opdruk voorzien worden. Deel deze bedrukte schrijfwaren uit te delen aan personeel, klanten en overige relaties en laat een onuitwisbare indruk achter.

Maak indruk met bedrukte schrijfwaren met logo

Schrijfwaren zijn populaire relatiegeschenken en worden door iedereen gebruikt. Op kantoor, school, onderweg of thuis; schrijfwaren bedrukken ter promotie is een goedkope en effectieve manier. Weet jij al met welke schrijfwaren, schrijfgerei, kantoorartikelen of gerelateerde producten je indruk wilt maken op personeel, klanten en overige relaties? Het maakt niet zoveel uit wat je kiest, want bedrukte schrijfartikelen zijn bij uitstek de meest veelzijdige geschenken die er zijn. Ze zijn in vrijwel iedere situatie om te buigen tot een bruikbaar artikel. Als je zelf een idee hebt en de gewenste schrijfwaren, schrijfgerei of gerelateerde producten niet kunt vinden tussen ons assortiment, neem dan contact met ons op, want waarschijnlijk kunnen wij je gewoon helpen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!