opvouwbare zonnebril met logo
opvouwbare zonnebril met logo
opvouwbare zonnebril met opdruk
opvouwbare zonnebril
zonnebril opbouwbaar met opdruk
zonnebrillen met bedrukte lenzen

Handige opvouwbare zonnebrillen bedrukken

Promoboer is één van de grootste Nederlandse leveranciers op het gebied van zonnebrillen. Wij hebben verschillende modellen in ons assortiment, waaronder praktische opvouwbare zonnebrillen. Onze opvouwbare zonnebrillen worden gekenmerkt door verschillende scharnieren, waarmee de zonnebril helemaal in elkaar opgevouwen kan worden. Opgevouwen, heeft de zonnebril hetzelfde formaat als dat van één enkel glas.

Onze opvouwbare zonnebrillen zijn volledig op maat te maken. Wij kunnen verschillen opties toevoegen, waardoor de zonnebril helemaal naar uw wens wordt geleverd. Wij kunnen de volgende mogelijkheden bieden qua aanpassingen.

Kleur montuur

 • Standaard worden onze zonnebrillen geleverd in één basiskleur
 • Onderdelen zoals pootjes en de voorkant in verschillende kleuren.
 • Eigen PMS-kleur

Afwerking montuur

 • Mat
 • Glanzend
 • Rubber

Glazen

 • Standaard in zwarte kleur
 • Gekleurde lenzen
 • Spiegellenzen

Hebt u liever hetzelfde model zonnebril zonder opvouwbare delen. Kijk dan bij onze zonnebrillen bedrukken op de pootjes.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Meer over opvouwbare zonnebrillen?

Bedrukking van opvouwbare zonnebrillen

Opvouwbare zonnebrillen zijn net zo goed te bedrukken als niet op te vouwen zonnebrillen. Er kan bedrukt worden in één tot drie kleuren. Mocht u een logo of afbeelding met meer kleuren willen bedrukken, dan kunnen wij overgaan tot full-colour bedrukking. Qua locatie van bedrukking zijn de mogelijkheden als volgt:

 • Op de buitenzijde pootjes
 • Op de binnenzijde pootjes
 • Op het gehele frame
 • Op de glazen (op de lens of als stickerprint op één of twee glazen)

Mogelijkheden qua kleur

Wij kunnen elke basiskleur opvouwbare zonnebril leveren. Wij leveren zonnebrillen in de basiskleuren: lichtblauw, donkerblauw, rood, zwart, wit, geel, groen, paars, roze en oranje. Mocht één van deze basiskleuren niet passen bij wat uw wilt uitstralen, dan kunnen wij elke gewenste kleur op maat laten maken. Een eigen specifieke kleur in gedachten? Wij kunnen uw persoonlijke PMS-kleur gebruiken bij het verven van de bril.

Waarom kiezen voor opvouwbare zonnebrillen?

Wanneer u voor een opvouwbare zonnebril kiest, kiest u voor een model dat overeenkomt met het populaire wayfarer-model. De voordelen van deze zonnebril richten zich op praktisch gebied. De zonnebril is helemaal in elkaar te vouwen, waardoor het een opgevouwen formaat heeft van ongeveer 5x6 centimeter. Wanneer de zon niet schijnt kan de zonnebril eenvoudig opgeborgen worden in de broekzak of zelfs in de portemonnee. Waar de bril normaal gesproken aan het T-shirt wordt gehangen als deze wordt afgedaan, kan deze nu rustig verdwijnen in de broekzak. De zonnebril zal dus nooit meer kwijtgeraakt worden.

Als er gekeken wordt naar de opties qua kleurkeuze, bedrukking, afwerking en glazen, is er totaal geen verschil met onze niet opvouwbare modellen. De zonnebril kan alsnog volledig bedrukt worden, is te leveren in alle kleuren en qua glazen en afwerking zijn er ook veel mogelijkheden.

Waar worden opvouwbare zonnebrillen veel gebruikt?

Het grootste voordeel van opvouwbare zonnebrillen is het feit dat ze klein en snel op te bergen zijn. Dit is de reden dat ze veel ingezet worden tijdens:

Vakanties en reizen

Het inzetten van bedrukte opvouwbare zonnebrillen is een goede manier om naamsbekendheid op te bouwen bij mensen die op vakantie gaan of bezig zijn met een reis. Vaak is er gebrek aan ruimte tijdens reizen en is het handig om snel een zonnebril ergens op te kunnen bergen. Organisaties zoals: touroperators, reisbureaus en andere toeristische bedrijven kunnen hier goed op inspelen, door klanten een bedrukte opvouwbare zonnebril te geven.

Festivals en feesten

Hoe vaak komt het wel niet voor dat zonnebrillen tijdens festivals en andere feesten, kwijtraken omdat ze aan het shirt gehangen worden. Wanneer de zonnebril gemakkelijk opgevouwen kan worden, zal deze eenvoudig in de broekzak of zelfs in de portemonnee gestopt kunnen worden. Voor organisators van festivals en andere evenementen is het aanbieden van bedrukte zonnebrillen, een goede manier om promotie te maken.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!