Drankrugzakken voor evenementen
Drankrugzakken voor evenementen
Drankrugzakken bedrukken met bekerhouder
Bedrukte drankrugzakken
Drankrugzakken bedrukken met verwisselbaar logo
Drankrugzak koolzuurpomp voor koolzuurhoudende dranken
Mobiele tap voor drankrugzak

Goedkope drankrugzakken kopen of huren

Promoboer is leverancier van drankrugzakken. Deze kunnen gevuld worden met warme en koude drank, zoals bier, wijn, cola, koffie, thee, water, likeur, melk enzovoort. Wij hebben kleine rugzakken van 5L zonder isolatie en een grote rugzak van 15L met isolatie. Onze mobiele drankrugzak met isolatie houdt warme drank warm en koude drank koud. Indien gewenst kunnen wij een koolzuurpomp bijleveren, welke het mogelijk maakt om koolzuurhoudende dranken te schenken. De mobiele tap kan gebruikt worden in stadions, bij concerten en andere evenementen. Bezoekers hoeven niet steeds naar de bar om hun drankjes te bestellen. Eventueel kunnen wij de rugzakken met vlag leveren, zodat de mensen van de catering extra opvallen tussen het publiek.

  • Goedope kleine drankrugzak 5L zonder isolatie
  • Grote drankrugzak 15L met isolatie, tevens leverbaar met koolzuurpomp

Drankrugzak bedrukken voor branding op een evenement

De drankrugzakken kunnen aan de zijkant en achterkant van reclame of een andere vorm van branding voorzien worden. De genoemde kanten beschikken over transparante ramen waarachter posters geplaatst kunnen worden. Perfect voor eenmalige evenementen. De posters kunnen per evenement aangepast worden. U kunt bijvoorbeeld uw event huisstijl doorvoeren of nieuwe producten tonen. Drankrugzakken staan garant voor extra omzet en minder lange rijen aan de bar. Drankrugzakken hebben wij op voorraad en kunnen wij al binnen enkele dagen bij u afleveren!

  • Zijkanten en achterkant voorzien van posters achter de transparante ramen
  • Drankrugzak posters per evenement te wijzigen
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Goedkope drankrugzakken bedrukken met logo

De drankrugzak is een mobiele tap, waar alle dranksoorten in kunnen. Van koffie of thee, tot alcoholische drank of gewoon frisdrank zoals cola of sinas. Een drankrugzak met bier wordt ook wel een mobiele biertap genoemd. Er kunnen ook bekers meegenomen worden met de mobiele tap, zo zorgt u ervoor dat alles bij de hand is om de gasten drinken te schenken.

Bent u op zoek naar de goedkoopste drankrugzak of juist naar de drankrugzak waar u het meest aan heeft? Wij helpen u bij het maken van de beste keuze door de prijsbepalende factoren voor u te bespreken.

Kleine drankrugzak of grote drankrugzak

In ons assortiment vindt u kleine en grote rugzakken. Voor de kleine rugzak is minder materiaal nodig en zijn er minder transportkosten, zodat dit logischerwijs de goedkoopste drankrugzak is uit ons assortiment. Maar naast de inhoud is er meer verschil tussen deze rugzakken.

Kleine drankrugzakken zonder isolatie

De zak heeft een inhoud van 5 liter en leveren wij zonder isolatie. De drankrugzak is goedkoop, gemakkelijk in gebruik, navulbaar en kunt u eenvoudig schoonmaken. De kleine drankrugzakken leveren wij standaard in een zilveren kleur. Wilt u een andere kleur, dan kan dit tegen meerprijs.

Grote drankrugzakken met isolatie

De grote drankrugzak leveren wij met isolatie, waardoor het mogelijk is om koude drank en warme drank gedurende lange tijd op een juiste temperatuur te schenken. Koffie of thee blijft warm en water of frisdrank blijft koud. Ook geschikt voor: wijn, chocolade, likeur, melk, water en ander drinken. Met de 15 liter tank kunt u even vooruit zonder dat de tank bijgevuld dient te worden.

Drankrugzak met koolzuurpomp of drankrugzak zonder koolzuurpomp

Kleine drankrugzakken leveren wij standaard zonder isolatie en zonder koolzuurpomp, waardoor deze drankrugzak niet geschikt is voor het schenken koolzuurhoudende drank. Voorbeelden van koolzuurhoudende drank zijn frisdrank, zoals frisdranken met prik. Ook bier dient geschonken te worden met een koolzuurpomp in combinatie met de mobiele biertrap. Wilt u wel koolzuurhoudende drank schenken, dan raden wij aan om te kiezen voor een grote drankrugzak met isolatie en met koolzuurpomp.

Tegen meerprijs kunt u een koolzuur luchtpomp aankopen en aansluiten. Met de koolzuur luchtpomp kunt u druk op het product zetten waardoor deze sneller uit het pistool stroomt waardoor u altijd een constante stroom heeft.

Drankrugzak bedrukken

De achterkant en zijkanten van de zilverkleurige drankrugzak beschikken over transparant ramen waarachter een bedrukte poster geschoven kan worden. Wij bedrukken drankrugzakken op deze manier, zodat bedrukte posters bij een andere evenement verwisseld kunnen worden door nieuwe posters. De posters kunnen wij aanleveren, maar u kunt dit ook zelf doen met de formaten die wij meeleveren.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!