Goedkope bellenblaas in potjes voor kinderen

Bij Promoboer ben je aan het juiste adres voor bellenblaas potjes met gepersonaliseerde bedrukking. Onze meest verkochte potjes met bellenblaas zijn de goedkope bellenblaas. Daarnaast hebben we ook bellenblaas in combinatie met een handklapper en bellenblaas pistolen. Alle bellenblaas in onze collectie beschikken over unieke eigenschappen.

Bellenblaas in flesjes bedrukken op de dop of het etiket

De bellenblaas uit onze collectie kun je laten personaliseren naar wens. Zo kun je zelf de kleur, bedrukking en bij sommige bellenblaas de vorm kiezen. De soorten bellenblaas houden wij op voorraad in diverse basiskleuren. Tot slot brengen we een gepersonaliseerde bedrukking aan op één van de drukposities. Zo kunnen we een logo, tekst of full colour ontwerp op de bellenblaas aanbrengen.

Gepersonaliseerde bellenblaas ontwerpen in 3 stappen!

Stap 1. Kleur van de bellenblaas

Onze potjes met bellenblaas zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo bieden we diverse basiskleuren aan van ieder soort bellenblaas. In het onderstaande overzicht hebben we een aantal populaire basiskleuren voor je op een rijtje gezet. Wil je de bellenblaas liever in een andere kleur? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Stap 2. Bellenblaas laten bedrukken

Nadat je de gewenste kleur gekozen hebt, gaan we aan de slag met het personaliseren van de bellenblaas. Je kunt de bellenblaas personaliseren met een logo, tekst of full colour ontwerp. De drukposities zijn afhankelijk van het soort bellenblaas die je hebt gekozen. We hebben een aantal producties voor je op een rijtje gezet.

Vrijblijvende offerte voor bedrukte bellenblaas

Heeft u naar het doorlopen van de stappen een idee gekregen hoe je bedrukte bellenblaas eruit moet komen te zien? Geef dan je wensen door via onderstaande offerte aanvragen button. Heeft u nog andere vragen? Ook dan kunt u gebruikmaken van de offerte aanvragen button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!