Kleine en mini zaklampjes met sleutelhanger

Promoboer is één van de goedkoopste internet-leveranciers van bedrukte zaklampjes. Populair zijn de mini zaklampjes met bedrukking en sleutelhanger. Wanneer u op zoek bent naar de populairste en meest verkochte zaklampen, dan raden wij onze metalen zaklampjes met sleutelhanger of plastic zaklampjes met sleutelhanger aan. Wij bedrukken zaklampen standaard op de buitenkant door middel van een print of gravering in iedere gewenste kleur. U kunt ook kiezen voor projectie lampjes waarbij uw logo of tekst wordt geprojecteerd.

Goedkope zaklampjes met logo

Populair zijn onze LED vingerlampjes met logo, ook wel festivallampjes of concertlampjes genoemd, die extra sfeer creëren op evenementen. Ben je op zoek naar een draagbare handlamp met een grotere lichtbundel en grote reikwijdte? Dan raden wij grote zaklampen met logo aan. Naast verlichting op batterijen produceren en bedrukken wij ook duurzame en milieuvriendelijke oplaadbare zaklampjes met logo.

Overzicht zaklampjes bedrukken
Metalen zaklampjes
metalen zaklampjes bedrukken
Plastic zaklampjes
plastic zaklampjes bedrukken
Projectie lampjes
projectie zaklampjes bedrukken
Vingerlampjes
vingerlampjes bedrukken
Oplaadbare zaklampjes
oplaadbare zaklampjes bedrukken
Grote zaklampen
grote zaklampen bedrukken
Knijpkatten
knijpkatten bedrukken
Custom-made zaklampjes
custom-made zaklampjes

Zaklampjes bedrukken

goedkope zaklampjes kleine oplage

Zet uw relaties in een goed daglicht door LED zaklampen met uw opdruk als relatiegeschenk te geven. Led-zaklampen geven lekker veel licht, dus ze zijn ideaal voor het verlichten van donkere ruimtes waar geen lampen hangen. Zaklantaarns met led-lampjes zijn onmisbaar tijdens het kamperen en andere outdoor activiteiten. Ook is het handig een exemplaar in uw auto of nachtkastje te hebben liggen. Kies voor het bedrukken van LED zaklampen en zet zo de schijnwerper op uw bedrijf! Gaat u zaklampjes inzetten als give-away? Overweeg dan sleutelhanger zaklampjes met logo. Uiteraard is het ook mogelijk om een kleine oplage zaklampjes te bestellen.

 1. Wat is een zaklamp?
 2. Bent u op zoek naar goedkope zaklampjes met sleutelhanger?
 3. In welke kleur wenst u de zaklampjes met sleutelhanger?
 4. Wilt u de kleine zaklampjes bedrukken?
 5. Voorbeelden van bedrukte zaklampjes met logo projectie
 6. Moeten er batterijen in de zaklampen?
 7. Zijn er alternatieven voor de goedkope zaklampjes met sleutelhanger?
 8. Wilt u custom-made zaklampjes in de vorm van een product, dienst of logo?
 9. Voor welke activiteiten worden onze zaklampjes gebruikt?
 10. Welke lichtsterkte heb ik nodig voor mijn zaklamp?
 11. Over wat voor soort lampen beschikken de zaklampen?
 12. Welke zaklampjes zijn het beste voor reclame?
 13. Heeft u nog andere vragen over zaklampjes met logo?

1. Wat is een zaklamp?

Een zaklampje of zaklantaarn is een draagbare lichtbron die meestal op batterijen werkt. Meestal is de zaklantaarn staafvormig, met aan één kant een lamp met reflector en met een aan- en uitschakelaar. Door de reflector achter de lamp ontstaat een lichtbundel. Er zijn ook kleine zaklampjes die nagenoeg hetzelfde werken als de grote zaklampen.

2. Bent u op zoek naar goedkope zaklampjes met sleutelhanger?

Dan kunnen wij u helpen. Wij hebben meerdere zaklampjes met sleutelhanger. Met deze zaklampjes voorkomt u een regelmatig voorkomend probleem in het donker: het vinden van het sleutelgat van de schuur. Maar biedt ook uitkomst om een stroomstoring te verhelpen in de meterkast. Door het compacte formaat kan het lampje zonder problemen aan een sleutelbos bevestigd worden. Ideaal, want op deze manier vergeet u klant het bedrukte zaklampje nooit mee te nemen en heeft deze altijd een zaklampje bij de hand.

Wilt u graag een zaklampje met sleutelhanger? Dan kunt u kiezen tussen sleutelhanger zaklampjes van plastic of metaal. Vanwege het materiaal zijn de goedkoopste zaklampjes gemaakt van plastic. Zaklampjes van metaal zijn stevig, gaan langer mee en zijn daardoor duurzamer. De laatste genoemde kunnen wij zelfs produceren met logo projectie lampje.

3. In welke kleur wenst u de zaklampjes met sleutelhanger?

Het leuke van onze kleine zaklampjes is dat wij deze in iedere kleur kunnen produceren. De meest populaire kleuren, waaronder blauw, rood, geel, groen, oranje en zwart, houden wij op voorraad zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Wilt u graag zaklampjes in uw eigen PMS kleur? Dan is dit ook mogelijk. Het enige dat u moet doen is uw gewenste PMS kleur van de kleurenwaaier aan ons doorgeven en wij zorgen voor een zaklamp in de juiste kleur.

Zaklampjes van metaal zijn uitzondering op de regel omdat metaal niet van een kleur kan worden voorzien. Daar hebben wij een oplossing voor bedacht. Bij de metalen zaklampjes met sleutelhanger hanteren wij een gecompliceerde techniek om het lampje van een eigen PMS kleur te voorzien. De kleur wordt op een plastic ondergrond geprint welke vervolgens op het lampje wordt aangebracht.

4. Hoe wilt u de kleine zaklampjes bedrukken?

Gaat u promotionele zaklampjes gratis weggeven als give-away of relatiegeschenk? Dan raden wij aan de zaklampjes te bedrukken met een logo, tekst, naam of andere opdruk in één tot vier kleuren of in full colour. Een bedrukte zaklamp met sleutelhanger is een namelijk een effectieve en betaalbare manier om uw organisatie onder de aandacht te brengen bij een grote doelgroep. Deel hem bijvoorbeeld uit tijdens een beurs, evenement, open dag of festival. Er is een grote kans dat de ontvanger hem direct aan zijn sleutelbos bevestigd en hierdoor in een later stadium nog veelvuldig met uw bedrijfsreclame in aanraking komt. Naast onze bedrukte modellen is het ook mogelijk om een onbedrukte sleutelhanger te bestellen.

5. Voorbeelden van bedrukte zaklampjes met logo projectie

Wilt u graag een verassingselement toevoegen aan de sleutelhanger zaklampjes? Kies dan voor kleine zaklampjes met logo projectie. Naast de opdruk op de pen of behuizing van het zaklampje, kunnen wij het zaklampje ook iedere gewenste projectie laten schijnen. De projectie kunt u zelf bepalen. Wilt u graag een zaklamp die uw bedrijfslogo projecteert, dan kunnen wij dat voor u regelen. Het is ook mogelijk om een stuk tekst te laten projecteren. Het licht van de projectie kan in één tot vier kleuren of in full colour.

1. Logo projectie zaklampje voor het Zuiderzee museum

Wij hebben zaklampjes met projectie gemaakt voor het Zuiderzeemuseum. Het museum in Enkhuizen wilde graag give-away meegeven aan bezoekers van het museum. De projectie van het lampje bestaat uit een vis. Op de zaklamp zelf staat de naam van het museum bedrukt, inclusief een bijhorend logo.

2. Rotterdam Bibliotheek en de expo Dino’s bestaan niet!

Voor de Bibliotheek Rotterdam en Mark Janssen van uitgeverij Lemniscaat hebben wij een zaklampje met logo project gemaakt. Op de behuizing van de lamp hebben wij de naam van de bibliotheek gedrukt. Het lampje projecteert het nieuw boek ‘Dino’s bestaan niet!’ van Mark Janssen. Alle kinderen die de zomervakantie van Bibliotheek Rotterdam lid zijn of worden, krijgen een Dino-zaklampje cadeau. Op deze wijze wordt niet alleen het nieuwe boek gepromoot, maar ook de bibliotheek.

3. Kinderboekenweek met het Knikkende Knieën Kinderboekenbal

Voor de Kinderboekenweek hebben wij ook leuke zaklampjes met projectie gemaakt. Deze zaklampjes waren volledig in het thema: Gruwelijk Eng. De behuizing hadden wij rondom bedrukt met een web en de naam van het thema. De spin, die was ontsnapt uit het web, was onderdeel van de projectie. Bezoekers van de Kinderboekenweek kregen na afloop een leuk aandenken mee naar huis. Met het zaklampje konden zij een spin projecteren op een muur of andere donkere plek.

6. Moeten er batterijen in de zaklampen?

Al onze zaklampen worden standaard geleverd met de benodigde batterijen zodat de zaklamp direct klaar voor gebruik is. Kiest u voor een duurzame zaklamp, dan maken de batterijen plaats voor een oplaadbare zaklamp met accu.

zaklampjes op batterijen
Zaklampen op batterijen

De meeste zaklampen uit ons assortiment werken op knoopcel batterijen. Deze platte batterijen zorgen ervoor dat de zaklamp licht geeft. Doordat wij werken met energiezuinige LED lampjes gaan de batterijtjes lange tijd mee. Wilt u niet constant nieuwe batterijen kopen, dan raden wij u aan om te kiezen voor één van onze duurzame oplaadbare zaklampjes.

zaklampjes oplaadbaar
Zaklamp met oplaadbare accu

De oplaadbare zaklampen die via de USB opgeladen moeten worden, kunnen via de computer, laptop, netstroom of andere apparaten met een USB ingang opgeladen worden. Ons meest milieuvriendelijke, ecologische en duurzame zaklamp is de oplaadbare zaklamp die oplaad door middel van zonne-energie. Ook wel solar energie genoemd.

zaklampjes oplaadbaar
Knijpkat zaklamp met ingebouwde oplaadbare batterij

Een knijpkat is een zaklantaarn zonder batterijen, waarbij de benodigde elektrische stroom wordt opgewekt door middel van een ingebouwde dynamo die wordt aangedreven door een hendel handmatig op en neer te bewegen.

7. Zijn er alternatieven voor de goedkope zaklampjes met sleutelhanger?

Ja, wij hebben ook andere soorten zaklampen in ons assortiment. Deze zijn vaak iets duurder dan de kleine sleutelhanger zaklampjes en mede daardoor ook minder populair. Dat komt omdat onze meeste klanten op zoek zijn naar de goedkoopste zaklampjes met logo.

Vingerlampjes voor evenementen en feesten

Vingerlampjes met een gekleurd led lampje zijn een leuke party gadget voor festivals, evenementen, feesten en partijen. Deze vinger led lampjes zijn verkrijgbaar als set van 4 kleuren maar bij ons kunt u ook per kleur inkopen. Vinger lichtjes zijn in de kleuren rood, blauw, groen en wit verkrijgbaar. De led ringen zijn gemakkelijk in gebruik en met een elastiekje uitgerust wat om de vinger is te schuiven.

Milieuvriendelijke knijpkat zaklamp

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke zaklamp zonder batterijtjes? Dan is de knijpkat zaklamp wat u zoekt. Een knijpkat is een zaklantaarn zonder batterijen, waarbij de benodigde elektrische stroom wordt opgewekt door middel van een ingebouwde dynamo die wordt aangedreven door een hendel handmatig op en neer te bewegen. Deze met de hand oplaadbare knijpkat is voorzien van 3 LED's en een accu.

Grote zaklamp met grote reikwijdte

Liever geen zaklamp in broekzakformaat of vingerformaat, maar bent u op zoek naar grote zaklampen om donkere omgeving goed te kunnen verlichten? Het meest verkochte en populaire formaat handlamp zijn grote zaklampen van 15 en 25 centimeter. Het gaat hier om een vergelijkbaar model van het wereldbekende Maglite model.

8. Wilt u custom-made zaklampjes in de vorm van een product, dienst of logo?

Wij kunnen ook zaklampjes in uw eigen formaat of vorm laten maken. Afhankelijk van de gekozen vorm en formaat kunnen de custom made zaklampen worden bedrukt. Bestaat het ontwerp al uit een opdruk, dan is een opdruk niet altijd meer nodig. De mogelijkheden in deze categorie zijn onbegrensd en daarom is het verstandig om contact met ons op te nemen zodat wij uw vragen meteen kunnen beantwoorden.

zaklampjes eigen vorm

9. Voor welke activiteiten worden onze zaklampjes gebruikt?

Welke zaklamp het beste voor jou is, hangt af van waar je hem voor wilt gebruiken. Wilt u de zaklampjes uitdelen om de naamsbekendheid te vergroten? Of moet de zaklamp ook daadwerkelijk gebruikt gaan worden voor verschillende activiteiten? Factoren zoals de reikwijdte, aantal lumen, maximale brandtijd, lichtsterkte, formaat en eventuele lichtfuncties bepalen waar de zaklamp geschikt voor is.

Promotionele zaklampjes

Als het niet uitmaakt voor welke activiteit de zaklamp gebruikt gaat worden, dan zijn promotie zaklampjes een goede keuze. Het gaat dan voornamelijk om de activiteit van het bedrijf die de zaklampjes verspreiden: het vergroten van de naamsbekendheid. De meeste kiezen voor sleutelhanger zaklampjes om reclame te maken.

Huis en tuin zaklampjes

Als je op zoek bent naar een zaklamp voor kleine klusjes in huis, dan zoek je een zaklamp met weinig fratsen. Je wilt een lichte zaklamp die goed in de hand licht, voor het geval je een onnatuurlijke houding aan moet nemen bij zo'n klus. Met 50 tot 100 lumen en een kleine reikwijdte heb je voldoende licht voor klusjes en loop je 's avonds met een gerust hart een blokje om met de hond.

Voor in de auto

Bij autopech in het donker is het fijn om een zaklamp bij de hand te hebben. Een kleine lamp past gemakkelijk in het dashboardkastje. Met een focussysteem schijn je met gemak tussen alle kleine onderdelen onder de motorkap. Tijdens een regenbui moet de lamp het ook vol blijven houden, dus houd rekening met de waterdichtheid van de zaklamp.

Kamperen

Bij het kamperen, wil je een zaklamp met een reikwijdte van minstens 50 meter, zodat je het pad naar het toiletgebouw goed ziet. Een brandtijd van minimaal 10 uur is belangrijk om de vakantie door te komen. Ga je naar een camping met stroompunten op de standplaatsen? Dan is een oplaadbare zaklantaarn eventueel een optie.

Overige outdoor activiteiten

Liever geen zaklamp in broekzakformaat of vingerformaat, maar bent u op zoek naar grote zaklampen om donkere omgeving goed te kunnen verlichten? Dan bent u op zoek naar een handzame en lichte zaklamp voor outdoor activiteiten. Je draagt hem ten slotte de hele trip bij je. Kies een lichtsterke lamp die minstens 100 meter ver schijnt. Een ruime brandtijd is verstandig, zodat je tijdens een outdoor activiteit niet onverwachts zonder licht staat.

zaklampjes overzicht lampen

10. Welke lichtsterkte heb ik nodig voor mijn zaklamp?

Zaklampen hebben verschillende lichtsterktes. De lichtsterkte wordt tegenwoordig uitgedrukt in lumen. Een grote lichtsterkte, bijvoorbeeld meer dan 1000 lumen, is echter niet in iedere situatie gebruikelijk. Wilt u de zaklamp thuis gebruiken, voor in en om het huis, dan voldoet een lichtdrager met 100 lumen. Bent u veel buiten actief en wilt zoekt u een outdoor lamp, dan raden wij een zaklamp met hogere lichtsterkte aan. Het is echter niet zo dat twee zaklampen die het zelfde aantal lumen leveren ook even ver kunnen schijnen. Het wordt daarom altijd aanbevolen om naast het aantal lumen ook te zien hoe ver een zaklamp kan schijnen.

11. Over wat voor soort lampen beschikken de zaklampen?

Tegenwoordig worden in zaklampen steeds vaker witte leds gebruikt. Vroeger was het lastig en duur om een led te maken die voldoende wit licht gaf. Tegenwoordig worden leds echter steeds meer gebruikt omdat ze langer meegaan en een hoger rendement hebben dan gloeilampen. De gewenste lichtopbrengst kan verkregen worden door meerdere leds te combineren, met speciale ultra felle leds, zoals de Luxeon-led en de X-cree kan de lichtopbrengst met een enkele led behaald worden, met als bijkomend voordeel dat het licht beter gebundeld kan worden.

12. Welke zaklampjes zijn het beste voor reclame?

Bent u op zoek naar uitdeel zaklampjes of traktatie zaklampjes? Dan ben u waarschijnlijk op zoek naar de goedkoopste zaklampjes uit ons assortiment. Dat zijn de plastic zaklampjes met sleutelhanger. Maar, dat is in onze ogen niet de beste keuze. Wij raden aan om te kiezen voor onze populaire zaklampjes van metaal (zie onderstaande foto). Deze zaklampjes kunnen wij leveren in iedere gewenste basiskleur. Dit zaklampje bedrukken wij volledig naar uw wens. Dit kan op één standaard positie in één kleur, maar ook volledig all-over in full colour. Kortom, de meeste uitgebreide bedrukkingsmogelijken wat betreft de zaklampjes. En het leuke van deze zaklampjes is dat wij nog een verassingselement kunnen toevoegen in de vorm van een projectie. Dit is optioneel en mogelijk tegen meerprijs.

zaklampjes promotie en reclame

13. Heeft u nog andere vragen over zaklampjes met logo?

Wij hopen dat het stappenplan u voldoende heeft geïnformeerd over de mogelijkheden. Als u nog vragen heeft of u wilt een offerte aanvragen, dan kunt u contact met ons opnemen door het contact formulier in te vullen of door met ons te bellen. Het contact formulier vind je onder offerte aanvragen. Wij zullen dan zo snel mogelijk de scherpste prijzen mailen of de overige vragen van antwoord voorzien.

Wanneer u een geschikt lampje heeft gevonden, kunt u eenvoudig en snel een offerte aanvragen via onze website. Binnen 1 uur na ontvangst van uw aanvraag zullen wij u een vrijblijvend voorstel doen toekomen. Ook wanneer u niet direct een artikel heeft kunnen vinden dat voldoet aan uw wensen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar het perfecte promotionele lampje.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte zaklampjes