Bedrukte zaklamp met logo en sleutelhanger

Promoboer is één van de goedkoopste internet-leveranciers van bedrukte zaklampjes. Populair zijn de mini zaklampjes met bedrukking en sleutelhanger. Wanneer u op zoek bent naar de populairste en meest verkochte zaklampen, dan raden wij onze metalen zaklampjes met sleutelhanger of plastic zaklampjes met sleutelhanger aan. Wij bedrukken zaklampen standaard op de buitenkant door middel van een print of gravering in iedere gewenste kleur. U kunt ook kiezen voor projectie lampjes waarbij uw logo of tekst wordt geprojecteerd.

Overige goedkope zaklampen met bedrukking

Populair zijn onze LED vingerlampjes met logo, ook wel festivallampjes of concertlampjes genoemd, die extra sfeer creëren op evenementen. Ben je op zoek naar een draagbare handlamp met een grotere lichtbundel en grote reikwijdte? Dan raden wij grote zaklampen met logo aan. Naast verlichting op batterijen produceren en bedrukken wij ook duurzame en milieuvriendelijke oplaadbare zaklampjes met logo.

Overzicht zaklampjes bedrukken

Metalen zaklampjes

metalen zaklampjes bedrukken

Plastic zaklampjes

metalen zaklampjes bedrukken

LED vingerlampjes

vingerlampjes bedrukken

Projectie lampjes

projectie zaklampjes bedrukken

Oplaadbare zaklampjes

oplaadbare zaklampjes bedrukken

Grote zaklampen

grote zaklampen bedrukken

Custom-made zaklampjes

custom-made zaklampjes

In enkele stappen een zaklamp met opdruk naar wens

Promoboer is bij uitstek dé fabrikant van bedrukte fietslampen. Wij hebben overzicht over het productieproces van A tot Z en kunnen daarom voldoen aan uw gepersonaliseerde ideeën. Om u te helpen bij het bestellen van de juiste zaklamp hebben wij een stappenplan opgesteld om tot de juiste keuze te komen. Wilt u een zaklamp met logo? Wij kunnen alle zaklampen bedrukken met uw logo, tekst of afbeelding.

#1. Kiest het soort zaklamp

Bent u op zoek naar bedrukte zaklampjes met sleutelhanger of juist op zoek naar een bedrukte grote zaklamp? Wij hebben verschillende soorten zaklampen. De zaklampen verschillen van broekzakformaat tot handlamp formaat.

zaklampjes

Mini zaklampjes met logo en sleutelhanger

Ons meest populaire en verkochte model zijn de mini zaklampjes met sleutelhanger. Met de afmeting 6,5 x 1,6 cm is het lampje klein en doet het haar naam als zaklampje eer aan. Het lampje kan gemakkelijk aan een sleutelbos gekoppeld en is daardoor praktisch te noemen. In de categorie mini zaklampjes hebben wij metalen zaklampjes met sleutelhanger en plastic zaklampjes met sleutelhanger.

vingerlampjes

Vingerlampjes met logo

De vingerlampjes met verschillende kleuren worden vooral ingezet om extra sfeer en show te creëren tijdens feest en evenementen. Een vinger lampje heeft, met de afmetingen van 4 x 1,5 x 1,5 cm, ongeveer het formaat van je kleinste vinger.

zaklampjes

Grote zaklampen met bedrukking

Liever geen zaklamp in broekzakformaat of vingerformaat, maar bent u op zoek naar grote zaklampen om donkere omgevingen goed te kunnen verlichten? Het meest verkochte en populaire formaat handlamp zijn grote zaklampen van 15 en 25 centimeter. Het gaat hier om een goedkope variant van het wereldbekende Maglite model.

zaklampjes

Bedrukte custom made zaklampjes

Wij kunnen ook zaklampjes in uw eigen formaat of vorm laten maken. In ons assortiment beschikken wij verschillende praktische lichtdragers, zoals zaklampjes met vuilniszakje, zaklampjes met multi-tool en zaklampen met bieropener. Het formaat van de custom made zaklampen hangt af van het gekozen ontwerp.

zaklampjes

Projectie lampjes met logo projectie

Ook de projectie lampjes worden geleverd met energiezuinige LED lampjes. Wij kunnen de zaklampen met een projectie LED licht naar wens produceren. Wilt u graag een zaklamp die uw bedrijfslogo projecteert, dan kunnen wij dat voor u regelen. Het is ook mogelijk om een stuk tekst te laten projecteren. De licht van de projectie kan in één tot vier kleuren of full colour. Wij hebben ook projectie lampen in het assortiment die gebruikt kunnen worden als pen.

Alle lichtdragers in ons assortiment worden geleverd met felle LED lampjes. Deze zaklampen zijn energiezuinig. Met dezelfde batterijen kan een zaklamp met LED verlichting veel langer branden. Daarnaast is de levensduur veel hoger, waarmee de LED zaklamp ook milieuvriendelijk is ten opzichte van de oude traditionele zaklampen.

#2. Kies het soort

Onze meest verkochte model zijn de metalen zaklampjes met sleutelhanger. Populair zijn de metalen zaklampjes met sleutelhanger en de projectie lampjes. Zaklampjes van metaal zijn van hoge kwaliteit, kunnen tegen een stootje en gaan daarom lang mee. Deze lampjes kunnen wij tegen zeer lage prijs produceren en bedrukken.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor plastic zaklampjes. Wanneer mensen op zoek zijn naar onze goedkoopste zaklampjes, dan wij raden wij onze mini plastic zaklampjes met sleutelhanger aan. De plastic zaklampjes zien er goedkoop uit en dat is een reden voor bedrijven om te kiezen voor metalen lampjes.

#3. Kleur van de zaklamp

Wij zijn de fabrikant van alle lampjes die wij aanbieden. Wij zijn bij het gehele productieproces aanwezig, zodat wij ook nog eens de mogelijkheid hebben om de kleur van het materiaal te kiezen. Het enige dat u moet doen is uw gewenste PMS kleur aan ons doorgeven en wij zorgen voor een zaklamp in de juiste kleur.

Zaklampen van metaal zijn uitzondering op de regel omdat metaal niet van een kleur kan worden voorzien. Daar hebben wij een oplossing voor bedacht. Bij de metalen zaklampjes met sleutelhanger hanteren wij een gecompliceerde techniek om het lampje van een eigen PMS kleur te voorzien. De kleur wordt op een plastic ondergrond geprint welke vervolgens op het lampje wordt aangebracht.

#4. Opdruk of bedrukking lampjes

Al onze modellen kunnen voorzien worden van een tekst of logo naar keuze. Tijdens het productieproces kunnen wij één zijde van de zaklampjes van een opdruk voorzien. Het is bij ons mogelijk om de zaklampjes te bedrukken in één tot en met vier kleuren of zelfs geheel in full colour. De full colour bedrukkingsmethode wordt gebruikt wanneer uw logo of afbeelding bestaat uit meer dan vier kleuren of als het een verloop van kleuren heeft. De verschillende zaklampjes met opdruk worden kort besproken.

zaklampjes

Populaire bedrukte zaklampjes met sleutelhanger

U kunt ervoor kiezen om de pen, waaruit het licht schijnt, te voorzien van een bedrijfslogo, afbeelding of tekst door middel van een tamponopdruk op gravering.Bij een print opdruk zal de ondergrond kleur van het omhulsel van de pen gekozen moeten worden. De kleur van het omhulsel kan in iedere PMS kleur. Het omhulsel van de pen kan vervolgens van een tampondruk voorzien worden. Tampondrukken is een soort stempel methode waarbij het ontworpen ontwerp op het zaklampje wordt bedrukt.

Bij gravering wordt de zaklamp naar wens gegraveerd met een logo, afbeelding of tekst. Het is mogelijk om de gravering van kleur te voorzien door middel van een diepdruk. Bij een diepdruk worden de dieper gelegen delen bedrukt zodat deze slijtvast zijn, waardoor de opdruk lange tijd zichtbaar blijft.

zaklampjes

Projectie lampen met bedrukking en projectie

Behalve dat u niet alleen uw logo, tekst of afbeelding kan laten projecteren, is het tevens mogelijk om de projectie lampjes te bedrukken met tekst, logo of afbeelding. Wij bieden u de mogelijkheid om de pen van de zaklampjes te bedrukken in één tot en met vier kleuren of geheel in full colour. U komt in aanmerking voor een full colour bedrukking wanneer uw opdruk bestaat uit meer dan vier kleuren of een kleurenverloop heeft.

zaklampjes

Custom made ontwerp met logo bedrukking

Wij kunnen ook zaklampjes in uw eigen formaat of vorm laten maken. Afhankelijk van de gekozen vorm en formaat kunnen de custom made zaklampen worden bedrukt. Bestaat het ontwerp al uit een opdruk, dan is een opdruk niet altijd meer nodig. De mogelijkheden in deze categorie zijn onbegrensd en daarom is het verstandig om contact met ons op te nemen zodat wij uw vragen meteen kunnen beantwoorden.

Batterij en voeding van de zaklampjen

Al onze zaklampen worden standaard geleverd met de benodigde batterijen zodat de zaklamp direct klaar voor gebruik is. Kiest u voor een duurzame zaklamp, dan maken de batterijen plaats voor een oplaadbare zaklamp met accu. Wilt u niet constant nieuwe batterijen kopen, dan raden wij u aan om te kiezen voor één van onze duurzame oplaadbare zaklampjes.

Oplaadbare zaklampen

In ons assortiment hebben wij verschillende oplaadbare zaklampen. Bij oplaadbare zaklampen moet de accu worden opgeladen, door middel van uw eigen lichaamsenergie, zodat de zaklamp licht kan produceren.

De accu of batterij van de oplaadbare zaklampjes met knijpkat wordt opgeladen door middel van de eigen energie. U drukt herhaaldelijk op de zaklamp en de dynamo laad de zaklamp op, zodat deze voor een tijdje licht geeft. Wanneer het licht zwakker wordt moet de gehele handeling weer opnieuw uitgevoerd worden.

De oplaadbare zaklampen die via de USB opgeladen moeten worden, kunnen via de computer, laptop, netstroom of andere apparaten met een USB ingang opgeladen worden, zodat deze voor een geruime tijd licht kan geven.

De kinetische oplaadbare zaklampjes worden opgeladen door middel van het schudden van de zaklamp. Door het schudden van de zaklamp gaat de zaklamp uiteindelijk licht geven. Hierdoor is het lastig om de gewenste plek van licht te voorzien.

Ons meest milieuvriendelijke, ecologische en duurzame zaklamp is de oplaadbare zaklamp die oplaad door middel van zonne-energie. Ook wel solar energie genoemd. De accu wordt opgeladen wanneer de sensoren van het zaklampje lichtstralen opvangen.

Nog vragen over zaklampjes met logo?

Wij hopen dat het stappenplan u voldoende heeft geïnformeerd over de mogelijkheden. Als u nog vragen heeft of u wilt een offerte aanvragen, dan kunt u contact met ons opnemen door het contact formulier in te vullen of door met ons te bellen. Het contact formulier vind je onder offerte aanvragen. Wij zullen dan zo snel mogelijk de scherpste prijzen mailen of de overige vragen van antwoord voorzien.

Verschillende soorten zaklampen met bedrukking?

Soorten zaklampen

In ons assortiment vindt u de meest verkochte en populairste zaklampen. Onze zaklampen zijn over het algemeen goedkoop en worden vaak ingezet voor promotionele doeleinden. Er zijn natuurlijk meer zaklampen, in verschillende soorten en maten. Bent u op zoek naar een zaklamp, dan is het belangrijk om te weten waar u deze voor wilt gebruiken en welke eigenschappen de lamp nodig heeft om aan uw wensen te voldoen. Speelt bij u de prijs een belangrijke rol? Of juist de grootte van de zaklamp? Waar wilt u de zaklamp voor gaan gebruiken? Wilt u een zaklamp met logo? Het zijn allemaal vragen die u zichzelf moet stellen tijdens het oriëntatieproces.

Onze mini zaklampjes met sleutelhanger winnen aan populariteit door de led technologie die steeds beter wordt. De led lampen verbeteren en daarmee nemen ook de lichtsterkte en reikwijdte toe. Dit geldt voor de kleine en grote zaklampen. Naast LED zaklampen op batterijen zijn er ook oplaadbare zaklampen. Oplaadbare zaklampen raden wij aan wanneer u batterijen wilt besparen. Verder is het belangrijk om rekening te houden met de brandtijd en de reikwijdte van de zaklamp, zodat de zaklamp tegemoetkomt aan de doeleinden waarvoor u hem gaat gebruiken. Houdt u rekening met de genoemde factoren, dan verkleint u de kans op een miskoop.

zaklampjes met logo

LED zaklampen

Moderne zaklampen gebruiken LED verlichting. De gloeilamp of halogeen technologieën zijn voor algemeen gebruik voorbijgestreefd door LED technologie. De efficiëntie van licht is vele malen hoger en hierdoor heb je veel langer dezelfde hoeveelheid licht. Daarnaast is een LED zaklamp doorgaans sterker en zuiniger dan een zaklamp met gloeiverlichting of halogeenverlichting.

Tegenwoordig heb je led zaklampen van klein tot groot. Zaklampen hebben verschillende lichtsterktes. De lichtsterkte wordt tegenwoordig uitgedrukt in lumen. Een grote lichtsterkte, bijvoorbeeld meer dan 1000 lumen, is echter niet in iedere situatie gebruikelijk. Wilt u de zaklamp thuis gebruiken, voor in en om het huis, dan voldoet een lichtdrager met 100 lumen. Bent u veel buiten actief en wilt zoekt u een outdoor lamp, dan raden wij een zaklamp met hogere lichtsterkte aan. Het is echter niet zo dat twee zaklampen die het zelfde aantal lumen leveren ook even ver kunnen schijnen. Het wordt daarom altijd aanbevolen om naast het aantal lumen ook te zien hoe ver een zaklamp kan schijnen.

zaklampjes bedrukken met logo

Oplaadbare zaklampen

Bij oplaadbare zaklampen kan de batterij of accu vaak gewoon in de zaklamp blijven zitten als hij oplaadt. Soms is er ook sprake van een extern laadstation om je batterijen of accu op te laden aan de netstroom. Je kunt ook kiezen voor een zaklamp met USB-aansluiting die je oplaadt aan een powerbank of laptop. Er zijn ook oplaadbare zaklampen die werken op zonne-energie. Ook wel solar energie genoemd. Of zaklampen met een knijpkat, zodat je licht creëert met je eigen lichaamsenergie. Oplaadbare zaklampen zijn voornamelijk handig als je hem regelmatig gebruikt. Zo ben je duurzaam bezig en bespaar je bovendien op batterijen.

Hoofdlampen

Wij hebben geen hoofdlampen in ons assortiment, maar wij willen u wel op de hoogte brengen van de aanwezigheid van deze lichtdragers. Hoofdlampen zijn handig voor activiteiten in het donker, waarbij je het liefst beide handen vrij hebt om andere werkzaamheden mee uit te voeren. Binnen het assortiment van de hoofdlampen zijn er ook verschillen in lichtsterkte (lumen) en reikwijdte. Voor een eenvoudige wandeling in het donker of het lezen van een boek op de camping, raden wij een hoofdlamp aan met ongeveer 100 lumen. Voor buitensportactiviteiten als klimmen of wildkamperen heb je meer licht nodig om de omgeving goed te belichten. Wij raden dan een hoofdlamp met meer reikwijdte en meer lumen aan.

zaklampjes bedrukken met logo