string(19) "/zaklamp-bedrukken/"

Kleine en mini zaklampjes met sleutelhanger

Promoboer is één van de goedkoopste internet-leveranciers van bedrukte zaklampjes. Populair zijn de mini zaklampjes met bedrukking en sleutelhanger. Wanneer u op zoek bent naar de populairste en meest verkochte zaklampen, dan raden wij onze metalen zaklampjes met sleutelhanger of plastic zaklampjes met sleutelhanger aan. Wij bedrukken zaklampen standaard op de buitenkant door middel van een print of gravering in iedere gewenste kleur. U kunt ook kiezen voor projectie lampjes waarbij uw logo of tekst wordt geprojecteerd.

Goedkope zaklampjes met logo

Populair zijn onze LED vingerlampjes met logo, ook wel festivallampjes of concertlampjes genoemd, die extra sfeer creëren op evenementen. Ben je op zoek naar een draagbare handlamp met een grotere lichtbundel en grote reikwijdte? Dan raden wij grote zaklampen met logo aan. Naast verlichting op batterijen produceren en bedrukken wij ook duurzame en milieuvriendelijke oplaadbare zaklampjes met logo.

Overzicht zaklampjes bedrukken
Metalen zaklampjes
metalen zaklampjes bedrukken
Plastic zaklampjes
plastic zaklampjes bedrukken
LED vingerlampjes
vingerlampjes bedrukken
Projectie lampjes
projectie zaklampjes bedrukken
Oplaadbare zaklampjes
oplaadbare zaklampjes bedrukken
Grote zaklampen
grote zaklampen bedrukken
Custom-made zaklampjes
custom-made zaklampjes

Bedrukte zaklampjes in enkele stappen

goedkope zaklampjes kleine oplage
  1. Wilt u kleine zaklampjes of grote zaklampen?
  2. In welke kleur kunnen de zaklampjes bedrukt worden?
  3. Welke soorten zaklampjes zijn er?
  4. Moeten er batterijen in de zaklampen?
  5. Welke lichtsterkte heb ik nodig voor mijn zaklamp?
  6. Voor welke activiteiten worden zaklampjes gebruik?
  7. Welke zaklampjes zijn het beste voor reclame?
  8. Heeft u nog andere vragen over zaklampjes met logo?

Promoboer is bij uitstek dé fabrikant van bedrukte fietslampen. Wij hebben overzicht over het productieproces van A tot Z en kunnen daarom voldoen aan uw gepersonaliseerde ideeën. Om u te helpen bij het bestellen van de juiste zaklamp hebben wij een stappenplan opgesteld om tot de juiste keuze te komen. Wilt u een zaklamp met logo? Wij kunnen alle zaklampen bedrukken met uw logo, tekst of afbeelding.

1. Kleine zaklampjes en grote zaklampen

Bent u op zoek naar bedrukte zaklampjes met sleutelhanger of juist op zoek naar een bedrukte grote zaklamp? Wij hebben verschillende soorten zaklampen. De zaklampen verschillen van broekzakformaat tot handlamp formaat. Alle lichtdragers in ons assortiment worden geleverd met energiezuinige LED lampjes.

mini zaklampjes

Mini zaklampjes met sleutelhanger

Ons meest populaire en verkochte model zijn de mini zaklampjes met sleutelhanger. Met de afmeting 6,5 x 1,6 cm is het lampje klein en doet het haar naam als zaklampje eer aan. Het lampje kan gemakkelijk aan een sleutelbos gekoppeld en is daardoor praktisch te noemen. In de categorie mini zaklampjes hebben wij metalen zaklampjes met sleutelhanger en plastic zaklampjes met sleutelhanger.

vingerlampjes

Vingerlampjes met gekleurd LED licht

De vingerlampjes met verschillende kleuren worden vooral ingezet om extra sfeer en show te creëren tijdens feest en evenementen. Een vinger lampje heeft, met de afmetingen van 4 x 1,5 x 1,5 cm, ongeveer het formaat van je kleinste vinger.

custom-made zaklampjes

Custom made zaklampjes in eigen vorm

Wij kunnen ook zaklampjes in uw eigen formaat of vorm laten maken. In ons assortiment beschikken wij verschillende praktische lichtdragers, zoals zaklampjes met vuilniszakje, zaklampjes met multi-tool en zaklampen met bieropener. Het formaat van de custom made zaklampen hangt af van het gekozen ontwerp.

projectie zaklampjes

Projectie lampjes met logo projectie

Ook de projectie lampjes worden geleverd met energiezuinige LED lampjes. Wij kunnen de zaklampen met een projectie LED licht naar wens produceren. Wilt u graag een zaklamp die uw bedrijfslogo projecteert, dan kunnen wij dat voor u regelen. Het is ook mogelijk om een stuk tekst te laten projecteren. De licht van de projectie kan in één tot vier kleuren of full colour. Wij hebben ook projectie lampen in het assortiment die gebruikt kunnen worden als pen.

grote zaklampjes

Grote zaklampen voor activiteiten buiten

Liever geen zaklamp in broekzakformaat of vingerformaat, maar bent u op zoek naar grote zaklampen om donkere omgeving goed te kunnen verlichten? Het meest verkochte en populaire formaat handlamp zijn grote zaklampen van 15 en 25 centimeter. Het gaat hier om een goedkope variant van het wereldbekende Maglite model.

2. In welke kleur kunnen de zaklampjes bedrukt worden?

Wij zijn de fabrikant van alle lampjes die wij aanbieden. Wij zijn bij het gehele productieproces aanwezig, zodat wij ook nog eens de mogelijkheid hebben om de kleur van het materiaal te kiezen. Het enige dat u moet doen is uw gewenste PMS kleur aan ons doorgeven en wij zorgen voor een zaklamp in de juiste kleur.

Zaklampen van metaal zijn uitzondering op de regel omdat metaal niet van een kleur kan worden voorzien. Daar hebben wij een oplossing voor bedacht. Bij de metalen zaklampjes met sleutelhanger hanteren wij een gecompliceerde techniek om het lampje van een eigen PMS kleur te voorzien. De kleur wordt op een plastic ondergrond geprint welke vervolgens op het lampje wordt aangebracht.

3. Welke soorten zaklampjes zijn er?

Al onze modellen kunnen voorzien worden van een tekst of logo naar keuze. Tijdens het productieproces kunnen wij één zijde van de zaklampjes van een opdruk voorzien. Het is bij ons mogelijk om de zaklampjes te bedrukken in één tot en met vier kleuren of zelfs geheel in full colour. De full colour bedrukkingsmethode wordt gebruikt wanneer uw logo of afbeelding bestaat uit meer dan vier kleuren of als het een verloop van kleuren heeft. De verschillende zaklampjes met opdruk worden kort besproken.

zaklampjes met sleutelhanger

Kleine zaklampjes met logo

U kunt ervoor kiezen om de pen, waaruit het licht schijnt, te voorzien van een bedrijfslogo, afbeelding of tekst door middel van een tamponopdruk of gravering. Tampondrukken is een soort stempel methode waarbij het ontworpen ontwerp op het zaklampje wordt bedrukt. Bij gravering wordt de zaklamp naar wens gegraveerd met een logo, afbeelding of tekst. Het is mogelijk om de gravering van kleur te voorzien door middel van een diepdruk. Bij een diepdruk worden de dieper gelegen delen bedrukt zodat deze slijtvast zijn, waardoor de opdruk lange tijd zichtbaar blijft.

projectie lampjes

Logo projectie zaklampjes bedrukken

Behalve dat u niet alleen uw logo, tekst of afbeelding kan laten projecteren, is het tevens mogelijk om de projectie lampjes te bedrukken met tekst, logo of afbeelding. Wij bieden u de mogelijkheid om de pen van de zaklampjes te bedrukken in één tot en met vier kleuren of geheel in full colour. U komt in aanmerking voor een full colour bedrukking wanneer uw opdruk bestaat uit meer dan vier kleuren of een kleurenverloop heeft.

custom-made met logo zaklampjes

Custom made zaklapjes met opdruk

Wij kunnen ook zaklampjes in uw eigen formaat of vorm laten maken. Afhankelijk van de gekozen vorm en formaat kunnen de custom made zaklampen worden bedrukt. Bestaat het ontwerp al uit een opdruk, dan is een opdruk niet altijd meer nodig. De mogelijkheden in deze categorie zijn onbegrensd en daarom is het verstandig om contact met ons op te nemen zodat wij uw vragen meteen kunnen beantwoorden.

4. Moeten er batterijen in de zaklampen?

Al onze zaklampen worden standaard geleverd met de benodigde batterijen zodat de zaklamp direct klaar voor gebruik is. Kiest u voor een duurzame zaklamp, dan maken de batterijen plaats voor een oplaadbare zaklamp met accu.

Zaklampen op batterijen

De meeste zaklampen uit ons assortiment werken op batterijen. Deze batterijen zorgen ervoor dat de zaklamp licht geeft. Doordat wij werken met energiezuinige LED lampjes gaan de batterijen lange tijd mee. Wilt u niet constant nieuwe batterijen kopen, dan raden wij u aan om te kiezen voor één van onze duurzame oplaadbare zaklampjes.

Zaklamp met oplaadbare accu

Wij hebben ook mileuvriendelijke zaklampen met een oplaadbare accu of batterij. Knijpkat zaklampjes worden opgeladen door middel van de eigen energie. De oplaadbare zaklampen die via de USB opgeladen moeten worden, kunnen via de computer, laptop, netstroom of andere apparaten met een USB ingang opgeladen worden. De kinetische oplaadbare zaklampjes worden opgeladen door middel van het schudden van de zaklamp. Ons meest milieuvriendelijke, ecologische en duurzame zaklamp is de oplaadbare zaklamp die oplaad door middel van zonne-energie. Ook wel solar energie genoemd.

5. Welke lichtsterkte heb ik nodig voor mijn zaklamp?

Zaklampen hebben verschillende lichtsterktes. De lichtsterkte wordt tegenwoordig uitgedrukt in lumen. Een grote lichtsterkte, bijvoorbeeld meer dan 1000 lumen, is echter niet in iedere situatie gebruikelijk. Wilt u de zaklamp thuis gebruiken, voor in en om het huis, dan voldoet een lichtdrager met 100 lumen. Bent u veel buiten actief en wilt zoekt u een outdoor lamp, dan raden wij een zaklamp met hogere lichtsterkte aan. Het is echter niet zo dat twee zaklampen die het zelfde aantal lumen leveren ook even ver kunnen schijnen. Het wordt daarom altijd aanbevolen om naast het aantal lumen ook te zien hoe ver een zaklamp kan schijnen.

6. Voor welke activiteiten worden zaklampjes gebruik?

Welke zaklamp het beste voor jou is, hangt af van waar je hem voor wilt gebruiken. Wilt u de zaklampjes uitdelen om de naamsbekendheid te vergroten? Of moet de zaklamp ook daadwerkelijk gebruikt gaan worden voor verschillende activiteiten? Factoren zoals de reikwijdte, maximale brandtijd, lichtsterkte, formaat en eventuele lichtfuncties bepalen waar de zaklamp geschikt voor is.

Promotionele zaklampjes

Als het niet uitmaakt voor welke activiteit de zaklamp gebruikt gaat worden, dan zijn promotie zaklampjes een goede keuze. Het gaat dan voornamelijk om de activiteit van het bedrijf dat de zaklampjes verspreiden: het vergroten van de naamsbekendheid. De meeste kiezen voor sleutelhanger zaklampjes.

Huis en tuin zaklampjes

Als je op zoek bent naar een zaklamp voor klusjes in huis, dan zoek je een zaklamp met weinig fratsen. Je wilt een lichte zaklamp die goed in de hand licht, voor het geval je een gekke houding aan moet nemen bij zo'n klus. Met 50 tot 100 lumen en een kleine reikwijdte heb je voldoende licht voor klusjes en loop je 's avonds met een gerust hart een blokje om met de hond.

Voor in de auto

Bij autopech in het donker is het fijn om een zaklamp bij de hand te hebben. Een kleine lamp past gemakkelijk in het dashboardkastje. Met een focussysteem schijn je met gemak tussen alle kleine onderdelen onder de motorkap. Tijdens een regenbui moet de lamp het ook vol blijven houden, dus houd rekening met de waterdichtheid van de zaklamp.

Kamperen

Bij het kamperen wil je een zaklamp met een reikwijdte van minstens 50 meter, zodat je het pad naar het toiletgebouw goed ziet. Een brandtijd van minimaal 10 uur is belangrijk om de vakantie door te komen. Ga je naar een camping met stroompunten op de standplaatsen? Dan is een oplaadbare zaklantaarn eventueel een optie.

Overige outdoor activiteiten

Een zaklamp voor outdoor activiteiten moet handzaam en licht zijn. Je draagt hem tenslotte de hele trip bij je. Kies een lichtsterke lamp die minstens 100 meter ver schijnt. Een ruime brandtijd is verstandig, zodat je tijdens een outdoor activiteit niet onverwachts zonder licht staat.

7. Welke zaklampjes zijn het beste voor reclame?

Bent u op zoek naar uitdeel zaklampjes of traktatie zaklampjes? Dan ben u waarschijnlijk op zoek naar de goedkoopste zaklampjes uit ons assortiment. Dat zijn de plastic zaklampjes met sleutelhanger. Kies voor een basiskleur en een opdruk met weinig kleuren, want dan gaat u voor de laagste stukprijs. Daarnaast speelt ook het aantal zaklampjes dat u bestelt een rol, want een grotere bestelling levert een grotere korting en dus een lagere stukprijs op. Uiteraard is het ook mogelijk om een kleine oplage zaklampjes te bestellen.

8. Heeft u nog vragen over zaklampjes met logo?

Wij hopen dat het stappenplan u voldoende heeft geïnformeerd over de mogelijkheden. Als u nog vragen heeft of u wilt een offerte aanvragen, dan kunt u contact met ons opnemen door het contact formulier in te vullen of door met ons te bellen. Het contact formulier vind je onder offerte aanvragen. Wij zullen dan zo snel mogelijk de scherpste prijzen mailen of de overige vragen van antwoord voorzien.


offerte zaklampjes