Zaklampen bedrukken met logo

Zaklamp bedrukken met logo? Door onderstaande stappen te doorlopen, ga je zelf aan de slag met zaklamp bedrukken met logo. De zaklamp bedrukken we in 3 stappen. De eerste stap van zaklampjes bedrukken is het kiezen van de gewenste kleur. Vervolgens ga je aan de slag met het bepalen van de druktechniek. Tot slot kun je de zaklamp bedrukken met je eigen logo, tekst of ander ontwerp.

zaklamp bedrukken met logo

Stap 1. Bedrukken zaklamp: kies je kleur

De zaklampen houden wij vaak op voorraad in diverse standaard kleuren. Het voordeel van zaklampen uit voorraad, is dat we deze snel uit voorraad kunnen bedrukken. Je kunt bij de meeste soorten zaklampen ook een eigen PMS kleur kiezen. Hierdoor ontvang je zaklampen in de kleur van je eigen huisstijl. In welke kleur laat je de zaklamp bedrukken?

Stap 2. Zaklampen laten bedrukken: kies je druktechniek

We kunnen de zaklampen bedrukken met verschillende druktechnieken. De keuze voor een druktechniek is afhankelijk van het soort zaklamp die je gekozen hebt. In de meeste gevallen kiezen klanten voor zaklampen bedrukken. Het is ook mogelijk om zaklampen van een gravering of full colour ontwerp te voorzien. In het onderstaande overzicht bespreken we de mogelijke druktechnieken uitgebreid.

zaklampen goedkoop bedrukken

Zaklampen goedkoop bedrukken

Wil je zoveel mogelijk zaklampen goedkoop bedrukken voor je budget? Laat de zaklampen bedrukken met een simpel ontwerp. Vaak kiezen klanten voor plastic zaklampjes. Standaard kunnen we zaklampen bedrukken in één drukkleur. Tegen meerprijs kunnen we ook zaklampen bedrukken in meer drukkleuren.

zaklampen volledig bedrukken

Zaklampen volledig bedrukken

Het is ook mogelijk om de zaklampen volledig te bedrukken. Bij een volledige bedrukking adviseren wij om te kiezen voor metalen zaklampjes. Bij deze zaklampjes bedrukken we een "wrap". Deze wrap kunnen we eenvoudig om de zaklampjes heen plaatsen. Het voordeel van volledig bedrukte zaklampjes is dat het ontwerp altijd zichtbaar is.

zaklampen graveren

Zaklampen graveren

Heb je gekozen voor onze houten zaklampjes? Dan kunnen we de behuizing ook van een gravering voorzien. Het voordeel van zaklampen graveren, is dat het ontwerp die we in de behuizing graveren, permanent zichtbaar blijft. Dit komt doordat het ontwerp niet slijt!

Stap 3. Zaklamp met logo

In de laatste stap voorzien we de zaklampen met logo. De zaklampen bedrukken we standaard op de behuizing. Hierdoor is het ontwerp van de zaklampen met logo altijd goed zichtbaar. Ook kunnen we de zaklampen bedrukken met een ander ontwerp. Zo kiezen klanten er ook vaak voor om zaklampen te bedrukken met een stukje tekst of naam. Zaklampen met logo worden vaak ingezet voor promotionele doeleinden.

Snel zaklampen bedrukken

Wil je snel zaklampen bedrukken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen snel mini zaklampen bedrukken in diverse standaard kleuren. Ook kun je bij ons zaklampen bedrukken kleine oplage. Ook zijn wij gespecialiseerd in grote aantallen zaklampen bedrukken. Alle zaklampen bedrukken we met een logo, tekst of ander ontwerp. Waarmee laat jij snel zaklampen bedrukken?

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!