Keuze uit diverse bedrukte zaklampen

Promoboer is leverancier van zaklampen met logo. Meest verkocht zijn de metalen zaklampjes en zaklampjes met projectie naar keuze. Daarnaast de keuze uit knijpkat zaklampen, LED zaklampen, grote zaklampen, maglite zaklampen, nood zaklampen, hoofd zaklampen, vingerlampjes, oplaadbare zaklampen en nog vele zaklampjes met sleutelhanger.

Zaklampen laten bedrukken

Onze zaklampen zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. In sommige gevallen is ook een speciale PMS kleur mogelijk. Je kunt de zaklampen laten bedrukken met een logo, stukje tekst, afbeelding of andere opdruk. Bij de projectie zaklampen kun je de projectie zelf ontwerpen. Met bedrukte zaklampen heb je een leuk relatiegeschenk en zet je je bedrijf in een goed daglicht!

Zaklampen met logo in 3 stappen

goedkope zaklampjes kleine oplage

Je hebt bij ons de keuze uit diverse soorten zaklampen met logo. veel verschillende soorten zaklampjes. De meest zaklampjes hebben een sleutelhanger en worden daarom ook wel sleutelhanger lampjes genoemd. Deze zaklampjes met hanger kunnen gemaakt worden in iedere gewenste kleur, ook in je eigen PMS kleur. Vervolgens kunnen wij de behuizing van de zaklampjes bedrukken met je logo of andere opdruk. Bedrukte zaklampjes met sleutelhanger zijn een leuke manier om reclame of promotie te maken. Je kunt de goedkope zaklampjes personaliseren door onderstaande stappen te doorlopen.

Stap 1. Keuze uit diverse zaklampjes

Bij ons heb je een ruime keuze aan bedrukte zaklampen met logo. Meest verkocht zijn onze metalen zaklampjes en zaklampjes met logo projectie. Wil je zoveel mogelijk bedrukte zaklampen, dan kies je voor goedkope zaklampjes. Daarnaast kun je ook kiezen voor knijpkat zaklampen, LED zaklampen, grote zaklampen, mini zaklampjes en kleine zaklampjes met sleutelhanger.

Stap 2. Kleur van de zaklampjes

De zaklampen zijn verkrijgbaar in iedere PMS kleur. Als groothandel houden wij van alle modellen de meest bekende basiskleuren op voorraad zodat wij deze extra snel en bedrukt kunnen leveren. Bij bekende basiskleuren kun je denken aan de kleuren blauw, rood, geel, wit, zwart en groen. Als fabrikant kunnen wij de zaklampjes met sleutelhanger ook maken in een eigen PMS kleur, zoals een kleur die symbool staat voor je bedrijf of huisstijl. Wij voorzien (een deel van) de behuizing dan van de gewenste kleur.

Stap 3. Zaklampen laten bedrukken

Je kunt de gekleurde zaklampen laten bedrukken met een logo, stukje tekst, bedrijfsnaam of andere reclame-uiting. Wij plaatsen de bedrukking zo groot mogelijk op de behuizing van de sleutelhanger zaklampen. Wij kunnen de zaklampen goedkoop bedrukken met 1 tot 4 drukkleuren, maar ook volledig rondom bedrukken in full colour. Dit kan op een vaste positie, maar ook volledig rondom (all-over). Bedrukte zaklampen zijn een effectieve en leuke manier om je bedrijf of merk onder aandacht te brengen bij je doelgroep. Ontvangers van de promotie zaklampen zullen het sleutelhanger lampje aan de sleutelbos bevestigen en zullen regelmatig met je reclame in aanraking komen!

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Reclame maken met bedrukte zaklampjes met logo projectie

Wil je graag een verassingselement toevoegen aan de sleutelhanger zaklampjes met logo? Overweeg dan onze metalen zaklampjes met logo projectie. Wij kunnen deze zaklampjes bedrukken met logo of stukje tekst, maar daarnaast kunnen wij deze ook iedere gewenste projectie laten schijnen. De projectie mag je zelf bepalen. Wil je graag sleutelhanger zaklampjes die je bedrijfslogo of adresgegevens projecteren? Dat kan! Het licht van de projectie kan in één tot vier kleuren of in full colour. Goedkope zaklampjes personaliseren is een leuke manier om reclame of promotie. Hieronder een aantal voorbeelden van marketingcampagnes met zaklampjes met logo projectie.

1. Logo projectie zaklampjes sleutelhanger voor het Zuiderzeemuseum

Voor het Zuiderzeemuseum hebben wij sleutelhangers zaklampjes met logo projectie gemaakt. Het museum in Enkhuizen wilde graag give-away meegeven aan bezoekers van het museum en kwamen zodoende uit bij de reclame projectie zaklampjes met sleutelhanger. De projectie van het zaklampje bestaat uit een vis, welke symbool staat voor de Zuiderzee. Daarnaast hebben wij de zaklampjes bedrukt met de naam van het museum, inclusief een bijhorend logo. De sleutelhanger zaklampjes bedrukken wij helemaal naar wens van de klant.

2. Rotterdam Bibliotheek en de expo 'Dino’s bestaan niet!'

Voor de Bibliotheek Rotterdam en Mark Janssen van uitgeverij Lemniscaat hebben wij een sleutelhanger zaklampjes met logo projectie gemaakt. Op de behuizing van de sleutelhanger lampjes hebben wij de naam van de bibliotheek gedrukt. Het lampje projecteert het nieuwe boek ‘Dino’s bestaan niet!’ van Mark Janssen. Alle kinderen die de zomervakantie van Bibliotheek Rotterdam lid zijn of worden, krijgen een Dino-zaklampje cadeau. Op deze wijze wordt niet alleen het nieuwe boek gepromoot, maar ook de bibliotheek.

3. Kinderboekenweek met het Knikkende Knieën Kinderboekenbal

Voor de Kinderboekenweek hebben wij ook gepersonaliseerde zaklampjes met projectie gemaakt. Deze bedrukte zaklampjes met sleutelhanger waren volledig in het thema: Gruwelijk Eng. De behuizing hadden wij rondom bedrukt met een web en de naam van het thema. De spin, die was ontsnapt uit het web, was onderdeel van de projectie. Bezoekers van de Kinderboekenweek kregen na afloop een leuk aandenken mee naar huis. Met de logo project sleutelhanger lampjes konden zij een spin projecteren op een muur of andere donkere plek.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Zaklampen bedrukken

Als zaklampjes fabrikant krijgen wij regelmatig vragen over de sleutelhanger zaklampjes. De veelgestelde vragen hebben wij hieronder uitgewerkt. Heb je andere vragen over onze gepersonliseerde zaklampjes met sleutelhanger? Neem dan contact met ons op!

Vraag 1. Worden de zaklampjes met batterijen geleverd?

Onze sleutelhanger zaklampjes worden altijd geleverd met AAA-batterijen of knoopcelbatterijtjes. Hierdoor zijn de sleutelhanger lampjes direct klaar voor gebruik. Voordat je bedrukte zaklampjes in gebruik neemt moet je een stukje folie verwijderen die je bij de batterijen aantreft. De folie zorgt ervoor dat de batterijen nog geen contact maken met de connector van de zaklampjes, zodat de batterijen niet leeglopen tijdens transport.

batterijen zaklampjes goedkoop

Vraag 2. Hebben jullie milieuvriendelijke zaklampjes met sleutelhanger?

Ja, wij hebben meerdere milieuvriendelijke zaklampjes. Ons meest milieuvriendelijke, ecologische en duurzame zaklamp is de oplaadbare zaklamp die oplaad door middel van zonne-energie. Ook wel solar energie genoemd. Daarnaast hebben wij ook oplaadbare zaklampjes die je moet opladen via de USB aansluiting. Ook hebben wij knijpkat zaklampjes die werken op je eigen energiebijdrage door erin te knijpen (kinetische energie).

reclame zaklampjes bedrukken

Vraag 3. Zijn de sleutelhanger lampjes voorzien van LED licht?

Ja, wij hebben meerdere milieuvriendelijke zaklampjes. Ons meest milieuvriendelijke, ecologische en duurzame zaklamp is de oplaadbare zaklamp die oplaad door middel van zonne-energie. Ook wel solar energie genoemd. Daarnaast hebben wij ook oplaadbare zaklampjes die je moet opladen via de USB aansluiting. Ook hebben wij knijpkat zaklampjes die werken op je eigen energiebijdrage door erin te knijpen (kinetische energie).

goedkope zaklampjes bedrukken

Ontvang gratis en vrijblijvende een prijsopgave

Heb je interesse gekregen in onze goedkope sleutelhanger zaklampjes met logo? Of nog andere vragen over onze zaklampjes met sleutelhanger? Klik dan op onderstaande button en vul het contactformulier in. Op kantoordagen zullen wij je aanvraag binnen 24 uur beantwoorden.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!