Hawaii slinger label bedrukken
Hawaii slinger label bedrukken
Meerkleurige hawaii slinger
Enkelkleurige hawaii ketting met logo
Goedkope hawaii slingers met label
enkelkleurige hawaii kettingen
hawaii slinger met logo badge
Hawaii ketting met verlichting
goedkope verlichte hawaii kransen
hawaii slingers met LED verlichting

Goedkope Hawaii slingers voor ieder themafeest!

Promoboer produceert goedkope Hawaii slingers en goedkope Hawaii kransen! Wij produceren goedkope Hawaii slingers en luxe Hawaii slingers met LED lampje. Wij kunnen de Hawaii kransen leveren met bloemetjes of sliertjes. Wilt u de krans eenkleurig, meerkleurig of in een kleurencombinatie? Een oranje Hawaii slinger maakt Koninginnedag of evenementen voetbal nog leuker!

  • Hawaii slingers met bloemetjes
  • Hawaii slingers met snippers of sliertjes
  • Luxe Hawaii slinger met LED lampjes

Hawaii slingers met bedrukt label of bedrukt etiket

Wilt u de Hawaii slingers inzetten voor verschillende marketingactiviteiten of evenementen, dan kunnen wij een label bedrukken met naam of tekst en aan de Hawaii slinger bevestigen. Het formaat en de vorm van het label kunt u zelf bepalen. Wij kunnen het kaartje aan weerskanten full colour bedrukken.

  • Formaat, vorm en opdruk label bepaalt u zelf
  • Label enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukken
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Goedkope Hawaii slingers bedrukken met logo

Wij produceren de goedkoopste Hawaii slingers voor verschillende bedrijven, horecabedrijven, vrijgezellenfeest, sportevenementen, full moon party's en noem het maar op. De slingers worden dan speciaal afgestemd op de genoemde evenementen of themafeesten. Voor de gaypride produceren wij speciale roze Hawaii slingers. De oranje en rood-wit-blauwe Hawaii slingers zijn voor Koningsdag of bij het aanmoedigen van nationale sportelftallen, zoals het Nederland elftal.

Wilt u goedkope Hawaii slingers tegen de laagste stukprijs, dan raden wij aan om rekening te houden met onderstaande factoren voordat u een offerte aanvraag doet.

Soorten goedkope Hawaii slingers

Wij produceren verschillende soorten Hawaii slingers, waaronder slingers die bestaan uit snippertjes en bloemetjes. De traditionele Hawaii slingers is gemaakt van bloemetjes en is meerkleurig. De traditionele Hawaii slingers is de goedkoopste Hawaii slinger uit ons assortiment.

Kiest u voor een afwijkende Hawaii slinger, zoals een slinger met snippertjes of een Hawaii slinger met eenkleurige bloemetjes, dan zal de stukprijs van de Hawaii slinger licht toenemen. Past echt duurder word de Hawaii slingers al u voor een Hawaii slinger met LED lampjes kiest. De Hawaii slinger met LED lichtjes valt extra op in het donker.

Hoeveelheid bloemetjes of sliertjes

De Hawaii slingers leveren wij standaard met een normale hoeveelheid aan bloemetjes of sliertjes. Sommige bedrijven komen bij ons met de vraag of wij de slingers niet met extra bloemetjes of sliertjes kunnen leveren, waardoor de Hawaii slinger extra opvalt. Dit is mogelijk, alleen zal dit de stukprijs van de goedkope bloemenkransen omhoog stuwen. Bent u op zoek naar de goedkoopste Hawaii slinger, dan kiest u voor de standaard Hawaii slinger met bloemetjes.

Hawaii krans bedrukken

Indien gewenst kunnen wij de Hawaii slinger bedrukken. Wij voegen een label toe aan de krans. Het formaat en de vorm van het label bepaalt u zelf. Wilt u de het kaartje enkelzijdig of dubbelzijdig laten bedrukken? De opdruk aan weerskanten mag van elkaar afwijken. Veel bedrijven laten op de ene zijde een logo bedrukken en aan de andere zijde contactgegevens. Het is mogelijk om de kaartjes in full colour te bedrukken.

Hoeveelheid Hawaii kransen

Wij leveren de goedkope Hawaii kransen al vanaf enkele honderden. Wilt u de goedkoopste Hawaii krans, dan dient u rekening te houden met het aantal Hawaii slingers dat u wenst af te nemen. Wij hanteren een vorm van korting op grond van de afnamehoeveelheid van de inkoper. Een grote afname zorgt voor een hoger percentage korting op het totaal bedrag waardoor de stukprijs van de Hawaii krans afneemt.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!