Zonnebrillen bedrukken met logo

Zonnebrillen bedrukken met logo weggeven als reclame? De zonnebrillen met logo zorgen ervoor dat klanten en relaties beschermd zijn tegen de felle zon. Wil je optimaal gebruik maken van je budget? Kies dan voor goedkope zonnebrillen. Ook onze feestbrillen zijn erg populair. Door voor houten zonnebrillen te kiezen maak je een milieuvriendelijke keuze. Al onze zonnebrillen zijn verkrijgbaar met UV400 zwarte glazen, spiegel glazen of gepolariseerde zonnebrillen. De zonnebrillen bedrukken we met een logo, tekst of ander ontwerp. Je kunt zowel het montuur als de pootjes van de zonnebrillen bedrukken of graveren.

Zonnebril bedrukken

Wil je promotie zonnebrillen bedrukken? Bij ons kun je de zonnebril bedrukken naar wens. In het onderstaande overzicht nemen we de opties voor de zonnebril bedrukken met je door. De eerste stap is het kiezen van de gewenste kleur van het montuur. na het kiezen van de kleur van het montuur, ga je aan de slag met het kiezen van het soort glazen van de zonnebrillen. Hierna heb je keuze uit één tot drie drukposities om de zonnebril te bedrukken. Vervolgens bepaal je de soort opdruk, denk hierbij aan zonnebrillen met logo, tekst of een ander ontwerp.

zonnebril bedrukken

1. Bedrukken zonnebrillen: kies je basiskleur

Wil je gekleurde zonnebrillen bedrukken? Dat kan. De zonnebrillen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. In het onderstaande overzicht hebben we een aantal mogelijkheden voor je op een rijtje gezet. Vaak maken we de zonnebrillen in één kleur. Het is ook mogelijk om de zonnebrillen te laten maken in twee kleuren of een mix van kleuren. De gekleurde zonnebrillen worden standaard geleverd met een matte afwerking. Het is ook mogelijk om de gekleurde zonnebrillen met een glanzende of rubberen afwerkingen te maken.

2. Zonnebrillen goedkoop bedrukken

De volgende stap van zonnebrillen laten bedrukken is het bepalen van de drukpositie. We kunnen zonnebrillen goedkoop bedrukken op verschillende posities. Vaak laten onze klanten de zonnebrillen goedkoop bedrukken op de pootjes. Je kunt er ook voor kiezen om het montuur van de zonnebrillen te laten bedrukken. Ook kunnen van de zonnebrillen goedkoop bedrukken op de glazen. Het is ook mogelijk om meerdere posities van de zonnebrillen te bedrukken.

zonnebrillen met bedrukte pootjes

Zonnebrillen met bedrukte pootjes

Het vaakst kiezen onze klanten voor zonnebrillen met bedrukte pootjes. Het voordeel van zonnebrillen met bedrukte pootjes is dat de opdruk altijd zichtbaar is. We kunnen de zonnebrillen op beide pootjes bedrukken met een verschillend ontwerp. Ook is het mogelijk om de zonnebrillen aan de binnenkant van de pootjes te bedrukken. Zonnebrillen kunnen we het voordeligst op de pootjes bedrukken bij goedkope zonnebrillen.

zonnebrillen met bedrukte glazen

Zonnebrillen met bedrukte glazen

Zonnebrillen glazen bedrukken? Ja, het kan! De pinhole zonnebrillen zijn voorzien van kleine gaatjes in de glazen. Hierover brengen we een stickerprint aan. Het voordeel van zonnebrillen met bedrukte glazen is dat het ontwerp in full colour bedrukt kan worden. .

zonnebrillen graveren

Zonnebrillen graveren

Heb je gekozen voor onze houten zonnebrillen? Dan kunnen we het montuur van de zonnebrillen van een gravering voorzien. Het voordeel van zonnebrillen graveren is dat het ontwerp niet slijt. Hierdoor blijft het ontwerp die je in de zonnebrillen graveert altijd zichtbaar!

zonnebrillen volledig bedrukken

Zonnebrillen volledig bedrukken

Kun je niet kiezen tussen het soort opdruk? We kunnen de zonnebrillen ook volledig bedrukken. Bij zonnebrillen volledig bedrukken kunnen we het volledige montuur bedrukken. Bij volledig bedrukte zonnebrillen brengen we een full colour ontwerp aan over het hele montuur van de zonnebrillen. Ook kunnen we een tekst of logo aanbrengen op de pootjes.

custom zonnebrillen

Custom zonnebrillen

Wil je custom zonnebrillen laten maken? Dan kun je kiezen voor onze feestbrillen. Deze custom zonnebrillen kunnen we volledig naar wens laten maken. Zo kun je bij deze zonnebrillen de vorm bepalen. Laat custom zonnebrillen maken in de vorm van een product of dienst. Custom zonnebrillen worden vaak uitgedeeld als promotiemateriaal of relatiegeschenk.

3. Zonnebrillen met logo: kies je soort opdruk

De volgende stap is het aanbrengen van een ontwerp. Vaak laten klanten zonnebrillen met logo bedrukken. Zonnebrillen met logo worden vaak ingezet als promotie- en/of reclamemateriaal. Zonnebrillen met logo zie je daarom ook vaak terug op festivals of andere evenementen. Heb je liever een andere bedrukking een zonnebril met logo? We kunnen ook een zonnebril met tekst, zonnebril met naam, of met andere opdruk bedrukken.

4. Zonnebrillen laten bedrukken: kies je glazen

We kunnen de zonnebrillen leveren met verschillende soorten glazen. Standaard worden de zonnebrillen geleverd met zwarte glazen. Zonnebrillen met zwarte glazen zijn standaard voorzien van UV400 bescherming. Het is ook mogelijk om gepolariseerde zonnebrillen of zonnebrillen met spiegelglazen te bestellen. Het is ook mogelijk om de zonnebrillen op sterkte te laten maken.

5. Zonnebrillen bedrukken kleine oplage

Wil je zonnebrillen bedrukken kleine oplage? Dat kan! Zonnebrillen bedrukken kleine oplage worden vaak uit voorraad bedrukt. Wij kunnen al zonnebrillen bedrukken kleine oplage vanaf 100 stuks. De minimale afname is afhankelijk van het type zonnebril die je hebt gekozen. Wil je grotere aantallen zonnebrillen bedrukken? Wij zijn de specialist in zonnebrillen bedrukken in grote aantallen.

Snel zonnebrillen bedrukken

Snel zonnebrillen bedrukken? Bij Promoboer vind je verschillende soorten zonnebrillen. In het onderstaande overzicht hebben we een aantal soorten zonnebrillen voor je op een rijtje gezet. Bij Promoboer houden wij onze zonnebrillen op voorraad zodat wij snel zonnebrillen bedrukken en leveren.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!