Goedkope zonnebrillen bedrukken op de pootjes

Promoboer is groothandel van bedrukte zonnebrillen. Wij hebben verschillende modellen goedkope zonnebrillen in diverse kleuren. Van dames zonnebrillen en heren zonnebrillen tot aan kinderzonnebrillen. Wij kunnen alle goedkope zonnebrillen bedrukken met uw logo, tekst of andere gewenste opdruk. De goedkoopste zonnebrillen bedrukken wij op de pootjes. Onze goedkope zonnebrillen zijn voorzien van UV-400 bescherming en bieden de ogen in zowel de winter als zomer bescherming tegen de felle zon. Geef bedrukte zonnebrillen gratis weg als relatiegeschenk of give-away en maak reclame voor uw bedrijf. Promotie zonnebrillen met logo leveren wij al vanaf een kleine oplage van 250 stuks.

Bedrukte zonnebrillen voor reclame en promotieactiviteiten

Vindt u een opdruk op de pootjes te klein, dan raden wij aan om te kiezen voor onze zonnebrillen met volledig bedrukt montuur. Bij het volledig bedrukken van het montuur, kan de opdruk groot over het hele oppervlakte van het frame geplaatst worden. Hierbij kan er gekozen worden voor bijvoorbeeld een eigen achtergrond bedrukking van de bril. Wilt u uw logo of tekst liever op de lenzen van de zonnebril bedrukken, kies dan voor onze zonnebrillen met bedrukte glazen. Hierbij kan er gekozen worden voor een kleine, subtiele opdruk in het hoekje van de lens of een volledige full colour stickerprint.

Zonnebrillen bedrukken
Zonnebrillen bedrukken
op pootjes
zonnebrillen pootjes bedrukken
Zonnebrillen bedrukken
op glazen
zonnebrillen bedrukte glazen
Zonnebrillen bedrukken
volledig montuur
zonnebrillen volledig bedrukken
Custom-made zonnebrillen
in eigen vorm
eigen vorm zonnebrillen bedrukken
Kinderzonnebrillen
kinderzonnebrillen bedrukken
Clubmaster zonnebrillen
clubmaster zonnebrillen bedrukken
Pilotenbrillen
pilotenbrillen bedrukken
Houten zonnebrillen
houten zonnebrillen bedrukken
Opvouwbare zonnebrillen
opvouwbare zonnebrillen bedrukken
Hartjes zonnebrillen
hartjes zonnebrillen bedrukken
Sportzonnebrillen
sportzonnebrillen bedrukken
Brillenzakjes
brillenzakjes bedrukken

Zonnebrillen met logo al vanaf kleine oplage 250 stuks

bestellen promotionele zonnebrillen

Goedkoop bedrukte zonnebrillen zijn in de zomer niet weg te denken en tijdens de wintersport ontkom je er ook niet aan. Een goedkope zonnebril met bedrukking beschermt tegen UV straling van de zon, maar is daarnaast ook erg trendy. Wij hebben allerlei verschillende modellen en kleuren zonnebrillen met logo. Kies het model, de kleur en laat de zonnebrillen bedrukken op de pootjes, glazen of volledige montuur. In dit onderstaande stappenplan proberen wij u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

 1. Wat is een zonnebril?
 2. Op welke wijze kan reclame gemaakt worden met zonnebrillen?
 3. Bent u op zoek naar dames zonnebrillen of heren zonnebrillen?
 4. Zijn er nog andere modellen zonnebrillen te bestellen?
 5. Wilt u leuke zonnebrillen in eigen vorm laten maken?
 6. Zijn zonnebrillen in iedere gewenste kleur te bestellen?
 7. Hoe wilt u zonnebrillen bedrukken?
 8. Op welke wijze worden zonnebrillen bedrukt?
 9. Bieden bedrukte zonnebrillen bescherming tegen UV straling?
 10. Met welke kleuren lezen of glazen wilt u zonnebrillen bestellen?
 11. Van welk materiaal worden zonnebrillen geproduceerd?
 12. Met welke afwerking wenst u de goedkope zonnebrillen?
 13. Is het mogelijk om kleine oplage zonnebrillen te kopen?
 14. Wat is de levertijd van de zonnebrillen met logo?

1. Wat is een zonnebril?

Een bedrukte zonnebril is een hulpmiddel dat het licht dat in de ogen valt tempert. Dat is veelal rustiger aan de ogen. Ze zijn uitermate belangrijk als het gaat om het welzijn van het oog. Zonnebrillen met logo houden de ultraviolete stralen van de zon tegen, deze stralen zijn schadelijk voor je oog. In de zomer is het dragen van een zonnebril niet alleen verstandig wanneer de zon volop schijnt, maar ook tijdens bewolkte dagen. Immers ongeveer de helft van de uv-stralen dringt door het wolkendek heen.

2. Op welke wijze kan reclame gemaakt worden met zonnebrillen?

Zonnebrillen worden vrijwel dagelijks gebruikt. Mensen dragen ze tijdens het autorijden, fietsen, wandelen, sporten en alle vormen van vrije tijd. Van zonnige dagen in de zomer en lente tot (winter)sport activiteiten in de bergen, zoals wandelen en skiën. Een goedkope zonnebril met bedrukking is natuurlijk extra leuk om weg te geven aan het begin of tijdens de zomer. Dit kan op een beurs, maar ook ter afsluiting van een gesprek, festival of evenement. Er zijn veel momenten waarop u de goedkope zonnebril met bedrukking gratis kunt weggeven. Uw relatie zal erg blij zijn met een goedkoop bedrukte zonnebril en zal deze met veel plezier dragen. Onze ervaring leert dat zonnebrillen graag ontvangen worden en ook daadwerkelijk worden gedragen.

3. Bent u op zoek naar dames zonnebrillen of heren zonnebrillen?

In ons assortiment hebben wij betaalbare zonnebrillen voor jong en oud. De meeste bedrukte zonnebrillen zijn unisex. Dat betekent dat ze door zowel mannen als vrouwen gedragen kunnen worden. De kleur van de zonnebril zal dan een doorslaggevende factor zijn bij het bepalen van de doelgroep. Daarnaast hebben wij goedkope zonnebrillen met logo voor kinderen en baby's. De ogen van jonge kinderen en baby's zijn nog kwetsbaarder dan die van volwassenen. Oogartsen raden dan ook aan om kinderen zo snel mogelijk te laten wennen aan een zonnebril. Wij kunnen goedkope zonnebrillen bedrukken voor jong en oud.

4. Zijn er nog andere modellen zonnebrillen te bestellen?

In het productoverzicht staan al onze modellen bedrukte zonnebrillen gepresenteerd. Van dit assortiment bedrukte zonnebrillen is de Wayfarer onze populairste bril. Bij deze trendy zonnebril kunnen de meeste onderdelen naar uw wensen aangepast worden, zodat deze helemaal bij uw huisstijl of campagne past. Wij kunnen deze zonnebrillen bedrukken op één pootje, beide pootjes, één glas of beide glazen. Andere modieuze goedkope zonnebrillen zijn de Clubmaster en de Pilotenbril.

5. Wilt u leuke zonnebrillen in eigen vorm laten maken?

Naast de standaard modellen is het ook mogelijk om andere vorm bedrukte zonnebrillen te laten maken. U bepaalt de vorm van het montuur van de zonnebril. Populair zijn onze hartjes zonnebrillen met logo. Maar wij produceren ook regelmatig goedkope zonnebrillen voor thema's en feesten, zoals verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten en oud & nieuw. Het is ook mogelijk om andere vormen montuur te produceren, zoals vierkant, rond of in de vorm van uw product of logo. Deze zonnebrillen bedrukken wij graag met uw logo, tekst of andere opdruk.

6. Zijn zonnebrillen in iedere gewenste kleur te bestellen?

De kleur van de bedrukte zonnebril bepaalt u. De meest populaire kleuren, zoals zwart, wit, rood, paars, geel, groen, licht-blauw, donker-blauw, roze en oranje, houden wij op voorraad zodat wij die snel bedrukt kunnen leveren. Als fabrikant zonnebrillen met logo bieden wij u tevens de mogelijkheid om deze in uw eigen PMS kleur te laten produceren. Ook een andere kleurencombinatie is mogelijk. De combinaties zijn: standaard eenkleurige, kleuren pootjes, binnenzijde andere kleur dan buitenzijde, kleurenverloop of speciaal patroon. Wij kunnen alle kleuren goedkope zonnebrillen bedrukken met gewenste opdruk.

7. Zijn zonnebrillen in iedere gewenste kleur te bestellen?

Een goedkope zonnebril bestaat uit een montuur, twee pootjes en glazen. Deze onderdelen kunnen bedrukt worden. De goedkoopste manier is om het pootje te laten bedrukken. Beide pootjes bedrukken is vanzelfsprekend duurder. Het is ook mogelijk om het gehele frame en/of de glazen te bedrukken. Dan bent u er in ieder geval zeker van dat uw reclame gezien word, maar het is dan nog maar de vraag of uw ontvanger graag met de bedrukte zonnebril rondloopt. Onze meeste klanten kiezen voor een opdruk op één of twee pootjes. Het betreft meestal een logo, tekst of bedrijfsnaam als opdruk. Goedkope zonnebrillen bedrukken doen wij met één tot vier kleuren of in full colour bij een kleurenverloop. U kunt ook onbedrukte zonnebrillen bestellen bij ons.

Advies voor het laten bedrukken van zonnebrillen

Een goedkope zonnebril bedrukken op het glas is redelijk opzichtig, daarom moet deze wel aansluiten op uw doelgroep. Wil de doelgroep dit dragen? U kunt er ook voor kiezen om een trendy zonnebril te bedrukken met rustigere kleuren. Dan is de kans groter dat uw doelgroep de bedrukte zonnebrillen met logo gaan dragen. Kortom, het ligt aan de doelgroep en het doeleinde voor welke bedrukking u kiest.

8. Op welke wijze worden zonnebrillen bedrukt?

Wij hanteren voor het bedrukken van goedkope zonnebrillen verschillende technieken, waaronder de zeefdruk, tampondruk, transferdruk en lens opdruk. Voor het bedrukken van de pootjes hanteren wij de zeefdruktechniek. Wilt u de zonnebril volledig bedrukken dan gebruiken wij de tampondruk of transferdruk. Dit is afhankelijk van het aantal kleuren waaruit uw opdruk bestaat. Bij een kleurenverloop of full colour opdruk maken wij gebruik van de transferdruk. Voor het bedrukken van glazen gebruiken wij de lens bedrukking. Met deze verschillende druktechnieken kunnen wij alle zonnebrillen bedrukken naar uw wensen.

9. Bieden bedrukte zonnebrillen bescherming tegen UV straling?

Een bedrukte zonnebril moet bescherming bieden tegen (de onzichtbare) uv-stralen. Een goede zonnebril met logo moet 99% tot 100% van de UV-stralen filteren. Je herkent dit aan een sticker met de aanduiding ‘100% UV’ of ‘UV400’. Met deze sunglasses zit je voorlopig goed en biedt in de meeste gevallen optimale beschermingen tegen UV stralen.

zonnebrillen met uv bescherming tegen zon

Zonnebrillen met CE-markering

Dit is een label die je krijgt als je bedrukte zonnebril een juiste UV-filter heeft, die de UV-straling aanzienlijk vermindert. Er bestaan verschillende categorieën CE markeringen:

 • Categorie 0: voor bewolkt weer. Biedt geen bescherming.
 • Categorie 1: voor gesluierde hemel met getemperd zon.
 • Categorie 2: voor mooi weer met matig zonlicht.
 • Categorie 3: voor helder en zonnig weer met fel zonlicht, zoals in de bergen of in de tropen.
 • Categorie 4: voor uitzonderlijk fel licht zoals bij winter- of watersport.

Vaak gaat het CE certificaat gepaard met het woordje UV400, een etiket UV400 op de bril betekent dat UV-licht tot 400nm wordt weggefilterd. Dit is genoeg om met zekerheid te zeggen dat de zonnebril veilig is.

10. Met welke kleuren lezen of glazen wilt u zonnebrillen bestellen?

De meeste bedrukte zonnebrillen leveren wij met zwarte glazen, omdat het een geschikte kleur is voor optimaal zicht tijdens zon, bewolking en beperkte hoeveelheid licht. Andere populaire kleuren glazen zijn bruin, grijs, blauw of groen. Wij hebben ook spiegelglazen of polariserende glazen. De kleur van de glazen zegt overigens niets over de UV-bescherming. Het is dus niet zo dat donkerdere glazen beter zijn dan lichte. Wij kunnen alle kleuren glazen van goedkope zonnebrillen bedrukken. U dient wel rekening te houden met de kleur van de opdruk en de kleur van de glazen, want vanzelfsprekend is een donkere opdruk op donker glas slecht zichtbaar.

11. Van welk materiaal worden zonnebrillen geproduceerd?

Het materiaal van het zonnebrilframe bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de bril. Daarnaast kan het ene materiaal beter tegen een stootje dan het andere. Zo hebben onze piloten zonnebrillen met logo een metalen frame en de milieuvriendelijke zonnebrillen een houten frame. Standaard produceren wij bedrukte zonnebrillen van kunststof. Wij kunnen alle materialen zonnebrillen bedrukken met tekst, logo of andere opdruk.

12. Met welke afwerking wenst u de goedkope zonnebrillen?

De goedkoopste bedrukte zonnebril heeft standaard een glanzende afwerking. Het voordeel van deze laag is dat het de bril goed beschermd tegen krasjes. Een matte zonnebril heeft een luxe uitstraling en past goed bij bepaalde doelgroepen. Matte afwerking is wel krasgevoelig. Goedkope zonnebrillen met rubberen afwerking hebben een mat uiterlijk, maar lopen minder het risico om bekrast te raken. Daarnaast zorgt de rubberen afwerking voor ultiem draagcomfort.

13. Is het mogelijk om kleine oplage zonnebrillen te kopen?

Van promotie zonnebrillen tot een luxe zonnebril als relatiegeschenk, alle zonnebrillen met logo zijn bij ons al in kleine oplage te bestellen. De kleinste oplage bij ons is 250 stuks. Zolang u geen datum op de zonnebrillen laat drukken zijn zonnebrillen tijdloos. U kunt de bedrukte zonnebrillen jaar in jaar uit inzetten tijdens promotiecampagne. Het is dus geen probleem om 100 exemplaren over te houden.

14. Wat is de levertijd van de zonnebrillen met logo?

Als fabrikant leveren wij altijd de goedkoopste zonnebrillen met logo met de snelst mogelijke levertijd. Meest populaire modellen en kleuren houden wij op voorraad zodat wij deze al binnen enkele dagen kunnen leveren. Bent u op zoek naar een op maat gemaakte productie? Dan hanteren wij een leveringstermijn van ongeveer 2 weken. De leveringstermijn geeft de periode weer van het moment van bestellen tot het moment van levering.

Optie 1. Snelste levering: Vanaf 250 stuks – Levertijd ca. 2 tot 5 werkdagen
Vanaf 250 stuks kunnen wij bedrukte zonnebrillen uit onze Nederlandse voorraad leveren. Wij kunnen de meest populaire kleuren binnen 2 tot 5 werkdagen leveren..

Optie 2. Standaard levering: Vanaf 500 stuks – Levertijd ca. 2 weken
Vanaf 500 stuks kunnen wij goedkope zonnebrillen op maat maken met een levertijd vanaf twee weken (afhankelijk van het aantal). De bedrukte zonnebrillen worden vanuit onze fabriek per luchttransport naar Nederland verzonden. Waardoor u uw op maakte gemaakte zonnebrillen extra goedkoop en snel geleverd krijgt.

Optie 3. Goedkoopste levering: Vanaf 5000 stuks – Levertijd ca. 8 weken
Bij een afname van 5.000 stuks kunnen wij ook goedkoop transport per bootvracht regelen. Het transport zal dan ongeveer 8 weken in beslag nemen, maar de stukprijs van de zonnebrillen met logo aanzienlijk verlagen.

Heeft u na dit stappenplan een beeld gekregen van de zonnebrillen die u wilt gebruiken in uw reclame campagne? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een scherpe aanbieding doen.


offerte zonnebrillen