Goedkope zonnebrillen met bedrukte pootjes

Promoboer is één van de grootste leveranciers op het gebied van bedrukte zonnebrillen. Als producent van zonnebrillen, kunnen wij verschillende modellen bedrukken en geheel naar uw wensen afwerken. Zonnebrillen worden gebruikt om de ogen te beschermen tegen de zon en worden daarnaast veelvuldig ingezet als giveaway. De meeste klanten kiezen voor zonnebrillen met bedrukte pootjes. Onze promotiezonnebril beschikt over brede pootjes met genoeg ruimte voor een grote opdruk van uw logo of tekst.

Bedrukte glazen of montuur volledig bedrukken

Vindt u een opdruk op de pootjes te klein, dan raden wij aan om te kiezen voor onze zonnebrillen met volledig bedrukt montuur. Bij het volledig bedrukken van het montuur, kan de opdruk groot over het hele oppervlakte van het frame geplaatst worden. Hierbij kan er gekozen worden voor bijvoorbeeld een eigen achtergrond bedrukking van de bril. Wilt u uw logo of tekst liever op de lenzen van de zonnebril bedrukken, kies dan voor onze zonnebrillen met bedrukte glazen. Hierbij kan er gekozen worden voor een kleine, subtiele opdruk in het hoekje van de lens of een volledige full colour stickerprint.

Populaire zonnebrillen bedrukken

Zonnebrillen pootjes bedrukken

zonnebrillen pootjes bedrukken

Zonnebrillen volledig bedrukken

zonnebrillen volledig bedrukken

Zonnebrillen met bedrukte glazen

zonnebrillen bedrukte glazen

Brillenzakjes

brillenzakjes bedrukken

Kinderzonnebrillen

kinderzonnebrillen bedrukken

Clubmaster zonnebrillen

clubmaster zonnebrillen bedrukken

Pilotenbrillen

pilotenbrillen bedrukken

Houten zonnebrillen

houten zonnebrillen bedrukken

Opvouwbare zonnebrillen

opvouwbare zonnebrillen bedrukken

Hartjes zonnebrillen

hartjes zonnebrillen bedrukken

Stappenplan zonnebrillen bedrukken

Wanneer u erover denkt om een zonnebril met logo te gebruiken voor uw promotionele doel, dan zijn er verschillende punten waar rekening mee gehouden dient te worden. In dit onderstaande stappenplan proberen wij u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

#1. Kies de basiskleur van de zonnebrillen

Onze zonnebrillen zijn beschikbaar in een groot aantal verschillende basiskleuren. Wij kunnen bijna elke basiskleur leveren, maar kunnen ook zonnebrillen produceren in uw eigen PMS-kleur. Standaard leveren wij onze zonnebrillen in één basiskleur. Wij verkopen onze populaire zonnebrillen onder andere in de kleuren: zwart, wit, rood, paars, geel, groen, licht-blauw, donker-blauw, roze en oranje. Bent u op zoek naar zonnebrillen met meerdere basiskleuren of speciale opties qua kleur, dan kunt u kiezen uit de volgende opties:

Eigen PMS-kleur
Kiezen voor een zonnebril in eigen PMS-kleur kan handig zijn wanneer u bijvoorbeeld specifieke bedrijfskleuren wilt doorvoeren.

Andere kleur pootjes en voorkant
Een andere kleur voor de pootjes kan handig zijn wanneer u bijvoorbeeld een bepaalde kleur voorkant wilt hebben in combinatie met gekleurde pootjes. Wij kunnen goedkope zonnebrillen in allerlei verschillende kleurencombinaties leveren

Andere kleur binnenzijde van de bril
Naast een andere kleur voor de pootjes, kan ook de gehele binnenzijde van de bril; aangepast worden in een aparte kleur ten opzichte van de buitenzijde.

#2. Bedrukbare delen van de zonnebril

Zonnebrillen bedrukken is mogelijk op de verschillende delen van de bril. Het frame van onze zonnebrillen bestaat uit een voorzijde en twee pootjes. Daarnaast zijn de glazen van de zonnebrillen ook te bedrukken. Alle delen zijn te bedrukken, maar waar u wilt laten bedrukken ligt aan uw tekst of logo.

zonnebrillen

Zonnebrillen pootjes bedrukken

De populairste manier van zonnebrillen bedrukken is bedrukking op de pootjes. Dit is de goedkoopste optie en zorgt er voor dat uw tekst, logo of afbeelding goed in beeld is, wanneer de bril wordt gedragen. De pootjes hebben een ruime breedte, waardoor uw boodschap duidelijk aan het publiek getoond kan worden. Bij bedrukking op de pootjes wordt er standaard op één zijde bedrukt op het brede gedeelte van de pootjes.

zonnebrillen

Zonnebrillen volledig bedrukken

Onze zonnebrillen zijn op het gehele frame te bedrukken. De populairste mogelijkheid is bedrukking op 1 positie op de pootjes, maar het is ook mogelijk om de zonnebril te bedrukken op de voorkant en aan de binnenkant van de bril. Op deze manier wordt uw opdruk duidelijk getoond wanneer de gebruiker face-to-face gezien wordt.

zonnebrillen

Zonnebrillen glazen bedrukken

Naast bedrukking op het montuur of frame van de bril, is het ook mogelijk om de zonnebril te bedrukken op de lenzen. Dit geeft de bril een uniek aanzicht en bied ruimte voor grote bedrukking. De zonnebrillen kunnen subtiel in een hoekje van het glas bedrukt worden, maar de lenzen kunnen ook over het gehele oppervlakte bedrukt worden door middel van stickerprint. De zichtbaarheid blijft goed na volledige bedrukking.

#3. Kies het soort lens van de bedrukte zonnebril

Onze zonnebrillen zijn helemaal op maat te laten maken naar eigen wens. Nadenken over welk soort lens u in de bril wilt, is een belangrijke stap in het maken van een uiteindelijke keuze voor een bril. Onze populaire zonnebrillen worden standaard geleverd met een zwarte lens, maar zaken als kleur, en weerspiegeling, kunnen worden aangepast naar wens. Qua UV-bescherming zijn al onze zonnebrillen standaard voorzien van glazen met een UV-400 normering. Dit betekent dat Uv-licht tot 400 nanometer wordt weg gefilterd. Lichte glazen met UV-400 normering houden net zo veel licht tegen als donkere glazen met dezelfde normering. De mogelijkheden bij onze zonnebrillen qua lens zijn:

zonnebrillen

Standaard: Zwarte lenzen

Standaard worden onze populaire zonnebrillen geleverd met zwartgekleurde glazen met UV400-bescherming. De kleur zwart voor lenzen is de meest gebruikte kleur, omdat het een geschikte kleur is voor optimaal zicht tijdens zon, bewolking en beperkte hoeveelheid licht.

zonnebrillen

Gekleurde lenzen

Naast de optie voor onze standaardgekleurde zwarte lenzen, kunnen wij ook zonnebrillen op maat laten maken met gekleurde lenzen. Dit kan handig zijn wanneer de kleur van de glazen, bij de kleur van het montuur dient te passen.

zonnebrillen

Spiegelglazen gekleurd

Standaard worden onze zonnebrillen geleverd met zwarte glazen. Indien u op zoek bent naar glazen die een spiegelend effect hebben, dan raden wij u aan om te kiezen voor spiegelglazen. Hierbij zijn de ogen niet zichtbaar.

#4. Kies de afwerking van het montuur

Qua afwerking van het montuur van onze zonnebrillen, zijn er verschillende mogelijkheden. Er kan zonder meerkosten gekozen worden voor een glanzende afwerking of matte afwerking. Tegen kleine meerkosten kan ook gekozen worden voor een luxe rubberen afwerking. Elk soort afwerking heeft specifieke voordelen.

zonnebrillen

Zonnebril glanzend afgewerkt

Standaard worden onze zonnebrillen afgewerkt met een glanzende laag. Het voordeel van deze laag, is dat het de bril goed beschermd tegen krasjes en andere oneffenheden. Daarnaast kan het zo zijn dat een glanzende afwerking beter past bij uw bedrijf, omdat het een chique uitstraling aan de bril geeft.

zonnebrillen

Zonnebril mat afgewerkt

Een zonnebril met matte afwerking kan geschikt zijn, wanneer u op zoek bent naar een zonnebril met een bepaalde uitstraling. Een matte zonnebril heeft een luxe uitstraling en past goed bij bepaalde doelgroepen. Het nadeel van een zonnebril met matte afwerking, is dat deze gevoeliger is voor krassen en andere beschadigingen.

zonnebrillen

Zonnebril rubber afgewerkt

Op zoek naar een zonnebril met extra luxe afwerking? Kies dan voor onze zonnebrillen met rubberen afwerking. Zonnebrillen met rubberen afwerking hebben een mat uiterlijk, maar lopen minder het risico om bekrast te raken. Daarnaast zorgt de rubberen afwerking voor ultiem draagcomfort. De zonnebril zal niet snel afglijden, waardoor deze precies blijft zitten waar die hoort.

#5. Levertijd van bedrukte zonnebrillen

Bij de keuze voor zonnebrillen dient er rekening gehouden te worden met de oplage en de levertijd. Als fabrikant kunnen wij snel en goedkoop zonnebrillen op maat laten maken. Daarnaast zorgen wij er voor dat wij onze meest populaire modellen en kleuren, zoveel mogelijk op voorraad houden. Dit zorgt voor de meest snelle levertijd. Wij bieden drie verschillende opties qua levertijd. Elke optie heeft zo zijn voordelen.

Optie 1. Snelste levering: Vanaf 250 stuks – Levertijd ca. 2 tot 5 werkdagen
Vanaf 250 stuks kunnen wij bedrukte zonnebrillen uit onze Nederlandse voorraad leveren. Wij kunnen de meest populaire kleuren binnen 2 tot 5 werkdagen leveren. Mocht u op zoek zijn naar de goedkoopste zonnebrillen, kies dan voor optie 1 of 2.

Optie 2. Standaard levertijd: Vanaf 500 stuks – Levertijd ca. 2 weken
Vanaf 500 stuks kunnen wij goedkoop zonnebrillen met een levertijd van ongeveer twee weken. De zonnebrillen worden vanuit onze fabriek per luchttransport naar Nederland verzonden, waardoor u, uw op maat gemaakte zonnebril snel en goedkoop geleverd kunt krijgen.

Opties 3. Extra goedkope levering: Vanaf 5000 stuks – Levertijd ca. 8 weken
Vanaf 5000 stuks kunnen wij onze zonnebrillen per boottransport naar Nederland verzenden. Het voordeel hiervan is dat wij onze zonnebrillen nóg goedkoper kunnen aanbieden. Hierbij dient er wel rekening gehouden te worden met een langere levertijd.


Prijs opvragen van zonnebrillen met logo?

Heeft u na dit stappenplan een beeld gekregen van de zonnebrillen die u wilt gebruiken in uw reclame campagne? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een scherpe aanbieding doen.


goedkoopste zonnebrillen

Waarom reclame maken met bedrukte zonnebrillen?

Waarom reclame maken met bedrukte zonnebrillen?

Zonnebrillen kunnen het gehele jaar gedragen worden, maar ze worden vooral gedragen tijdens de zonnige lente- en zomerdagen. Iedereen draagt zonnebrillen en buiten het feit dat ze beschermen tegen schadelijke Uv-stralen, dienen ze ook als stijlvol accessoire. Kortom: het perfecte promotionele item gedurende de zonnige dagen.

Mensen dragen zonnebrillen om de ogen te beschermen tegen de zon, maar ze worden ook gedragen als modeaccessoire. Zonnebrillen worden dagelijks gebruikt tijdens activiteiten zoals:

  • Autorijden
  • Fietsen
  • Relaxen
  • Sporten
  • Terras

Autorijden

Misschien wel een van de meest gebruikelijke plekken waar een zonnebril wordt gedragen, is in de auto. Als de zon de hele dag schijnt, is het vervelend om goed zicht te houden. Een zonnebril draagt bij aan het verbeteren van het zicht. Vooral tijdens zonsopkomt en zonsondergang kan de zon erg fel schijnen. Zonnebrillen bedrukken is een goede manier voor autodealers, garages en andere organisaties in de autobranche om hun bedrijf te promoten.

Fietsen

Tijdens het fietsen kan het erg vervelend zijn wanneer de zon de hele tijd in de ogen schijnt. Daarnaast krijgen veel fietsers waterige ogen van fietsen tegen de wind. Een zonnebril biedt bescherming tegen de wind en de zon, zodat de fietser op elk moment comfortabel een ronde kan fietsen. Een zonnebril bedrukken met logo of tekst is een goede manier om reclame te maken als fietsenmaker, fietsenzaak, milieubewuste organisatie of andere fiets gerelateerd bedrijf.

Relaxen

Elke zonnige dag genieten vele mensen van de zon in een park, op een terras, in een rooftopbar of aan het water. Een felle zon kan vervelend zijn wanneer de gebruiker hinder ondervindt tijdens het relaxen. Een bedrukte zonnebril biedt bescherming en zorgt er voor dat de drager optimaal kan genieten van het weer, zonder hinder van de zon te hoeven ondervinden. Zonnebrillen bedrukken kan een goede manier zijn om reclame te maken voor bedrijven zoals horecaondernemingen, toeristische organisaties en andere bedrijven.

Sporten

Tijdens bijna elke sport zijn mensen afhankelijk van goed zicht. Of het nu om topprestaties gaat of sporten op amateurniveau, goed zicht is belangrijk. Zowel tijdens het fietsen, het hardlopen, het watersporten en het wintersporten is het belangrijk om goed gefocust te zijn. Sportzonnebrillen zijn dan ook een belangrijk onderdeel van de gehele outfit. Organisaties zoals sportclubs, organisaties van sportevenementen, sportkledingwinkels en meer sport gerelateerde bedrijven, doen er goed aan om een met logo of tekst bedrukte zonnebril in te zetten als promotioneel middel.

Festivals

Misschien wel de meest geschikte locatie om zonnebrillen met logo in te zetten, zijn outdoor-events. Zonnebrillen worden veel gedragen op:

  • Dancefestivals
  • Culturele festivals
  • Strandfeesten
  • Sportevenementen
  • Carnaval

Zonnebrillen worden gedragen door jong en oud en zijn daarom niet leeftijdsgebonden. Daarnaast worden zonnebrillen niet slechts tijdens één evenement of festival gedragen, maar zullen ze na afloop ook nog veelvuldig gedragen worden. Zonnebrillen met logo zijn relatief goedkoop om in te zetten als promotioneel middel. Het is een goedkope manier om een persoonlijk voorwerp te maken, wat een duidelijke boodschap weergeeft, wanneer de bril gedragen wordt.

goedkoopste zonnebrillen

Bedrukkingsmethodes zonnebrillen bedrukken

Bedrukkingsmethodes zonnebrillen bedrukken

Voor het bedrukken van onze zonnebrillen maken wij gebruik van verschillende druktechnieken. Het ligt mede aan het soort bedrukking, welke techniek er wordt gebruikt. Wij maken in onze fabriek gebruik van zeefdruk, tampondruk, transferdruk en bij het bedrukken van de lenzen gebruiken wij lens printing. Hieronder wordt beschreven wanneer welke techniek gebruikt wordt.

Zeefdruk

Een zonnebril bedrukken op de pootjes, gebeurd standaard door middel van zeefdruk. Zeefdruk is een printtechniek, waarbij er een dun gaas als zeef wordt gebruikt om inkt of verf doorheen te drukken. Bij het drukken wordt er een sjabloon met uw ontwerp over het gaas gelegd, waardoor enkel uw ontwerp op de zonnebril wordt bedrukt. Bij onze zonnebrillen wordt dit gebruikt bij bedrukking tot drie kleuren.

Tampondruk

Tampondruk is een druktechniek, waarbij er op elk oppervlakte bedrukt kan worden. Het maakt dus niet uit of het oppervlakte rechts is of niet. Er kunnen verschillende tamponvormen gebruikt worden, om op verschillende vormen te drukken. Bij onze zonnebrillen wordt deze techniek gebruikt bij bedrukking tot drie kleuren.

Transferdruk

Bij transferdruk wordt er gebruik gemaakt van hitte om de verf op het oppervlakte te krijgen. Deze techniek wordt onder andere gebruikt bij T-shirts, tassen en accessoires. Bij onze zonnebrillen gebruiken wij deze methode bij bedrukking in full-colour. Deze techniek zorgt er voor dat bedrukking met meerdere kleuren mogelijk is en zorgt voor soepele overgangen in kleur.

Lens bedrukking

Wanneer er gekozen wordt voor bedrukking op de glazen, moeten wij als fabrikant over gaan tot lens bedrukking. Op deze manier kan de gehele lens nauwkeurig bedrukt worden in full-colour. Het grootste oppervlakte van zonnebrillen bevindt zich op de glazen. Het is daarom ook interessant om na te denken over het bedrukken van de gehele lens. Lensbedrukking is geschikt voor groot vertoon van uw reclameboodschap.

goedkoopste zonnebrillen