Bedrukte zonnebrillen als relatiegeschenk

Met zonnebrillen met logo maak je op een leuke manier reclame en bescherm je tegelijkertijd de ogen van relaties tegen de felle zon. Je hebt de keuze uit goedkope zonnebrillen, houten zonnebrillen, clubmasters en meer. Wil je de zonnebrillen met zwarte, gekleurde, spiegel of gepolariseerde glazen met UV400? De pootjes en het montuur zijn verkrijgbaar in iedere kleur. Je kunt de zonnebrilllen laten bedrukken. Vaak worden de pootjes bedrukt, maar een gravering of all-over bedrukking is ook mogelijk. Onze bedrukte zonnebrillen worden in de zomer vaak ingezet als promotiemateriaal of relatiegeschenk.

Zonnebrillen laten bedrukken

Onze zonnebrillen kunnen vrijwel dagelijks gebruikt, bijvoorbeeld tijdens het autorijden, fietsen, wandelen, sporten, op festivals en veel meer activiteiten. Van zonnige dagen in de zomer en lente tot (winter)sport activiteiten in de bergen. Bedrukte zonnebrillen zijn daarom uitermate geschikt om in te zetten als promotiemateriaal of relatiegeschenk. Doorloop onderstaande stappen voor het laten bedrukken van zonnebrillen.

zonnebrillen bedrukken

Stap 1. Soorten zonnebrillen bedrukken

Je kunt bij ons allerlei soorten zonnebrillen laten bedrukken. Onze meest verkochte zonnebrillen zijn de goedkope zonnebrillen met Wayfarer montuur. Deze zijn verkrijgbaar in eigen kleur en kunnen volledig naar wens bedrukt worden. We hebben daarnaast nog andere modellen zonnebrillen, zoals retro zonnebrillen, opvouwbare zonnebrillen, sport zonnebrillen en nog veel meer. Wil je meer luxe zonnebrillen bedrukken? Kies dan voor houten zonnebrillen!

Stap 2. Bedrukte zonnebrillen in iedere kleur

Als fabrikant kunnen wij zonnebrillen leveren in iedere gewenste kleur of kleurencombinatie. Van de eenkleurige zonnebrillen houden wij veel basiskleuren op voorraad, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Andere opties zijn zonnebrillen in PMS kleur, transparante zonnebrillen, meerkleurige zonnebrillen, zonnebrillen met gekleurde pootjes, zonnebrillen met patroon en zonnebrillen met houtlook. Wij kunnen deze gekleurde zonnebrillen goedkoop bedrukkken op de pootjes en/of het montuur!

Stap 3. Zonnebrillen laten bedrukken

Wij kunnen alle soorten zonnebrillen bedrukken, bijvoorbeeld op het montuur, de pootjes op de glazen. Het is mogelijk om meerdere onderdelen van een opdruk te voorzien, zoals zonnebrillen met opdruk op de glazen en de pootjes. Populaire opdrukken zijn een logo, naam, stukje tekst en soms zelf een afbeelding of foto. Ben je op zoek naar onbedrukte zonnebrillen? Dat kan ook. Meest gekozen bedrukkingsopties op een rijtje.

Optie 1. Zonnebrillen met bedrukte pootjes

Dit is de goedkoopste en snelste optie: zonnebrillen bedrukken op de pootjes. Een afwijkende bedrukking op beide pootjes is mogelijk. Populaire opdrukken zijn een stukje tekst, zoals een bedrijfsnaam of slogan.

Optie 2. Zonnebrillen met bedrukte glazen

Een andere populaire optie is het laten bedrukken van de glazen. De volledige glazen worden dan voorzien van een full colour stickerprint met gaatjes (pinholes), zodat je er nog doorheen kunt kijken. Een klein subtiel stickertje is ook mogelijk, zoals bij de pilotenbrillen.

Optie 3. Zonnebrillen met volledig bedrukt montuur

Je kunt ook het volledige montuur van de zonnebrillen bedrukken in full colour. Dit biedt je de mogelijkheid om de zonnebrillen van een eigen ontwerp te voorzien, bijvoorbeeld een patroon of achtergrond. In dit ontwerp kun je een logo of bedrijfsnaam verwerken.

Optie 4. Zonnebrillen met gegraveerde pootjes

Onze luxe zonnebrillen van hout kunnen voorzien worden van een gravering. Deze zonnebrillen graveren wij op de pootjes. Vaak kiest met voor een naam of stukje tekst. De lasergravering heeft een donkere kleur en valt daardoor extra op. Bovendien zorgt het voor een luxe uitstraling en dat maakt zonnebrillen een geweldig relatiegeschenk.

Stap 4. Keuze uit diverse glazen met UV400 bescherming

Onze zonnebrillen kunnen geleverd worden met alle denkbare glazen. Het is ook mogelijk om de daarvan de kleur te kiezen. De kleur van de glazen bepalen niet alleen de uitstraling van de bril, maar filteren ook op verschillende manieren het licht. De glazen van deze zonnebrillen zijn standaard voorzien van een UV400 bescherming. Met deze UV glazen bescherm je de ogen tegen beschadiging van het hoornvlies, dat veroorzaakt kan worden door fel zonlicht. We bespreken de mogelijkheden qua kleuren glazen hieronder.

Zwarte glazen (standaard)

Onze meeste klanten willen de goedkoopste zonnebrillen. Deze zonnebrillen leveren wij met zwarte glazen met UV400 bescherming. Zwarte is een geschikte kleur is voor optimaal zicht tijdens zonnige en bewolkte omstandigheden.

Andere kleuren glazen

Modieus gekleurde glazen zijn blauw, geel en rood. Functioneel gekleurde glazen zijn groen, bruin en grijs. Zijn de bedrukte zonnebrillen zonnebrillen bedoelt voor tijdens het autorijden? Dan zijn grijze of bruine glazen een goede keuze, omdat deze een contrast verhogende werking hebben voor optimaal zicht.

Spiegelglazen

Bij spiegelglazen kun je de ogen van de brildrager niet zien, omdat aan de buitenkant van de brillenglazen een gekleurde coating (naar keuze) is aangebracht. Je wordt dan in het glazen weerspiegeld.

Gepolariseerde glazen

De gepolariseerde glazen hebben een speciale coating die schitteringen absorbeert, zoals van glas, asfalt of water. Je hebt geen last van weerkaatsingen, de kleuren zijn natuurlijk en scherpte en diepte verbeteren.

Stap 5. Afwerking met matte, glanzende of rubberen coating

Onze bedrukte zonnebrillen kunnen afgewerkt worden met een glanzende, matte of rubberen coating. De meeste zonnebrillen worden afgewerkt met een matte laag. Daarnaast kan er gekozen worden voor een afwerking die minder krasgevoelig is, zoals een glanzende of rubberen afwerking. Rubberen zonnebrillen zorgen bovendien voor ultiem draagcomfort. Wij kunnen alle zonnebrillen bedrukken.

Vrijblijvende prijsopgave van de bedrukte zonnebrillen

Heb je interesse gekregen in onze bedrukte zonnebrillen met logo? Vul dan het contactformulier in. Vergeet niet je wensen, zoals het model, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een scherpe vrijblijvende offerte toesturen. Heb je andere vragen over zonnebrillen bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over zonnebrillen met logo

1. Wat zijn de goedkoopste zonnebrillen met logo?

Onze goedkoopste zonnebrillen met logo zijn de Wayfarers. Dit model kan gemaakt worden van twee soorten plastic: extra goedkoop PP plastic materiaal of extra stevig PE plastic materiaal. Het voordeel van PE materiaal is dat deze zonnebrillen luxe afgewerkt kunnen worden met een matte, glanzende of rubberen coating laag. De goedkoopste zonnebrillen van PP materiaal hebben standaard een glanzende afwerking en zijn iets minder sterk, waardoor ze mogelijk minder lang meegaan.

goedkope zonnebrillen met logo

2. Hebben jullie ook kinderzonnebrillen?

Onze meeste zonnebrillen zijn geschikt voor volwassenen, maar een aantal soorten zonnebrillen zijn ook verkrijgbaar voor jonge kinderen en baby's. De ogen van jonge kinderen en baby's zijn kwetsbaar en volop in ontwikkeling, daarom is het aan te raden om deze groep op jonge leeftijd al te laten wennen aan het dragen van zonnebrillen met logo. Het logische gevolg is dat (ouders met) kinderen een interessante doelgroep zijn om een marketing of reclamecampagne op los te laten.

zonnebrillen bedrukken met logo

3. Kan ik een kleine oplage zonnebrillen bedrukken?

Ja, je kunt bij ons een kleine oplage zonnebrillen bedrukken. De minimale afname hangt af van het gekozen model. Bij onze goedkope zonnebrillen in de minimale afname 250 stuks. Als je kiest voor onze luxe zonnebrillen van hout, dan is de minimale afname 100 stuks. De minimale oplage is daarnaast afhankelijk van levertijd, bedrukkingstechniek en kleuren.

goedkope zonnebril uv bescherming 400

4. Wat is de kwaliteit van de promotie zonnebrillen?

De kwaliteit van de zonnebrillen is belangrijk. Je wilt niet dat de pootjes snel afbreken na een aantal keren gebruik, want dat roept teleurstelling en negatieve gevoelens op. Je wilt dat de zonnebrillen lang meegaan, want dat betekent dat reclame lang zichtbaar blijft. Je hebt bij ons de keuze uit kunststof scharniertjes en metalen scharniertjes. Het zal je niet verbazen, maar metalen scharniertjes gaat langer mee dan kunststof scharniertjes, ze zijn alleen iets duurder.

scharniertjes promotie zonnebrillen

Vrijblijvende prijsopgave van de bedrukte zonnebrillen

Heb je interesse gekregen in onze bedrukte zonnebrillen met logo? Vul dan het contactformulier in. Vergeet niet je wensen, zoals het model, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een scherpe vrijblijvende offerte toesturen. Heb je andere vragen over zonnebrillen bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!