Bedrukte mutsen als promotiemateriaal of relatiegeschenk

Bij Promoboer ben je aan het juiste adres voor goedkope mutsen met logo. Je hebt de keuze uit meer dan 10 soorten mutsen: van goedkope mutsen, pomponmutsen en gebreide mutsen tot sportmutsen, mutsen met lampje, duurzame mutsen en beanies. En alles daartussenin. Verkrijgbaar in alle denkbare maten voor volwassenen en kinderen. Deze wintermutsen worden vaak ingezet als relatiegeschenk of promotiemateriaal in de koude maanden.

Mutsen laten bedrukken of borduren

De mutsen kunnen gemaakt worden in iedere gewenste kleur of kleurencombinatie. Daarnaast zijn ook patronen, zoals strepen of stipjes, mogelijk. Vervolgens kunnen wij de mutsen personaliseren met een logo, stukje tekst of andere gewenste opdruk. De mutsen bedrukken of mutsen borduren wij gebruikelijk, maar het is eventueel ook mogelijk om een batch of label op de mutsen vast te naaien. Gepersonaliseerde mutsen houden niet alleen je relaties warm, maar zorgen ook voor naamsbekendheid!

Mutsen met logo in enkele stappen

Bij ons kan je door middel van een stappenplan je eigen gepersonaliseerde mutsen ontwerpen. Je maakt allereerst de keuze welk soort mutsen je graag wilt hebben, bijvoorbeeld gebreide mutsen, gehaakte mutsen. Vervolgens is de maat belangrijk, want voor wie zijn de mutsen? Vervolgens kies je de basiskleur, het eventuele ontwerp patroon en de wijze van bedrukking. Om je een idee te geven van de mogelijkheden hebben wij een stappenplan opgesteld.

gepersonaliseerde mutsen

Stap 1. Soorten mutsen met logo

Je hebt bij ons de keuze uit verschillende soorten mutsen met logo. Wil je zoveel mogelijk mutsen voor je budget, laat dan goedkope mutsen bedrukken met logo. Wil je laten zien dat je maatschappelijk verantwoord onderneemt, dan kies je voor duurzame mutsen van gerecycelde plastic flessen. Daarnaast ook nog andere soorten mutsen, zoals sportmutsen, bivakmutsen, beanie mutsen, Noorse mutsen en nog veel meer. Hieronder onze meest verkochte mutsen.

Stap 2. Bedrukte mutsen in alle maten

Onze bedrukte mutsen zijn verkrijgbaar in alle maten voor baby's, kinderen en volwassenen. Bij de meeste mutsen is er een one-size-fits-most model beschikbaar, zodat de mutsen passend zijn voor de meeste mannen en vrouwen. Dit is perfect als je een grote doelgroep wilt aanspreken. Met one-size-fits-most kindermutsen kun je een grote groep kinderen bereiken. De meeste mutsen lopen van maat 54 tot en met 62 of small tot en met extra large. Het is ook mogelijk om de mutsen op maat te maken, zoals in eigen afmetingen. In de tabel hiernaast vind je de meest gekozen maten en afmetingen.

Hoe moet ik meten?

Je meet de hoofdmaat door met een textielcentimer de omtrek van het hoofd te meten. Je meet de omtrek met een vingerdikte boven de oren en wenkbrauwen. Het aantal centimeters is dan de maat, bijvoorbeeld 57cm = maat M. Houdt je er rekening mee dat de mutsen de neiging hebben om te krimpen, bijvoorbeeld na een draai in de wasmachine, dus liever iets te groot dan te klein of net aan passend.

Hoofdomtrek Maat
55 - 56 cm S - small
57 - 58 cm M - medium
59 - 60cm L - large
61 - 62cm XL - extra large
63 - 64cm XXL - 2x extra large
Op maat Op maat

Stap 3. Mutsen in eigen kleur(en)

Onze mutsen kunnen gemaakt worden in iedere PMS kleur of kleurencombinatie. Zodoende kun je je eigen PMS huisstijlkleuren laten terugkomen in het ontwerp van de mutsen. Je kunt ook zelf een patroon maken en (herhalend) laten aanbrengen, zoals streepjes, symbolen, stipjes of iets anders. Als je bijvoorbeeld kiest voor bedrukte mutsen met pompon, dan kun je de mutsen ontwerpen en de kleur van de pompon kiezen. Wij kunnen alle gekleurde mutsen bedrukken of borduren!

Stap 4. Mutsen borduren of mutsen bedrukken met logo

Wil je de mutsen gebruiken als promotiemateriaal of relatiegeschenk, kies dan voor mutsen met opdruk. Veel gekozen zijn mutsen met logo en mutsen met tekst. Onze meeste klanten laten mutsen bedrukken of mutsen borduren, maar daarnaast kunnen wij ook een bedrukt label of gepersonaliseerde batch op de mutsen vastnaaien. We vertellen meer over de bedrukkingsmogelijkheden van onze mutsen.

mutsen bedrukken

Bedrukte mutsen

Je kunt de mutsen laten bedrukken door middel van een zeefdruk of rubberprint. Wij plaatsen de gewenste opdruk, zoals een logo of naam, dan rechtstreeks op de mutsen. Meestal plaatsen wij de bedrukking op de voorkant van de muts, zodat deze zichtbaar is als je met iemand in gesprek bent. Het voordeel van mutsen bedrukken is dat dit een goedkope manier van personaliseren is en het nadeel is dat deze er relatief snel afslijt.

mutsen borduren

Geborduurde mutsen

Ga je de mutsen inzetten als relatiegeschenk? Laat dan mutsen borduren met een logo of naam. Musten met borduring zorgen voor een luxe uitstraling. Geborduurde mutsen zijn dan wel iets duurder, maar het grote voordeel is dat de borduring er niet af kan slijten. Je kunt zelf de positie van de borduring kiezen.

mutsen met label

Mutsen met label

Wil je op een subtiele manier reclame maken met mutsen? Kies dan voor mutsen met een label. Je bepaalt zelf de kleur of kleurencombinatie van de muts. Na het kiezen van de juiste kleuren samenstelling, maken we een label vast op de mutsen. De labels kunnen gepersonaliseerd worden met een logo, tekst of andere bedrukking.

mutsen met label

Mutsen met batch

Tot slot kunnen wij een gepersonaliseerde batch op de mutsen aanbrengen. Deze batch, ook wel embleem of patch genoemd, kan op maat gemaakt worden. Je kunt de vorm, afmetingen en het materiaal kiezen, bijvoorbeeld een ronde batch van leer met gravering. De batch kan vervolgens op de mutsen worden vastgenaaid en geeft een unieke uitstraling.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van deze stappen interesse in bedrukte mutsen? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Geef je wensen, zoals het soort, de kleur en de bedrukkingswijze aan ons door. Op basis van deze gegevens kunnen wij een vrijblijvende prijsopgave toesturen. Heb je andere vragen over mutsen bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van een contactformulier die je vindt achter onderstaande button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over mutsen borduren of bedrukken

Vraag 1. Wat is het verschil tussen beanies en mutsen?

Het klinkt gek: maar een beanie is wel een muts, maar een muts eigenlijk geen beanie. Het zit namelijk zo: beanies zijn iets smaller en langer dan normale mutsen, waardoor ze een beetje gaan hangen op je kruin en zorgen daardoor voor een nonchalante look. De beanies staan dan ook meer bekend als een fashion item die wordt gedragen om je outfit leuker te maken. Net als alle andere mutsen kunnen wij ook beanie mutsen bedrukken!

mutsen goedkoop bedrukken

Vraag 2. Kan ik kleine aantallen mutsen laten bedrukken?

Je kunt bij ons kleine aantallen mutsen bedrukken. De minimale afname bedraagt 100 stuks. Hoe groter het aantal, hoe lager de stukprijs van de bedrukte mutjes. Dat komt omdat wij dan diverse kosten, zoals instel-, productie- en transportkosten, over het grotere aantal mutsen met logo kunnen uitsmeren.

kleine aantallen mutsen bedrukken

Vraag 3. Hebben jullie ook kindermutsen?

Van vrijwel alle mutsen uit ons assortiment hebben wij ook een variant voor kinderen. Wil je graag kinder mutsen met pompon of gebreide mutsen voor kinderen? Vraag dan een offerte aan en geef aan dat het om een kindermuts gaat. De kindermutsen kunnen voorzien worden van een logo, stukje tekst of andere opdruk door middel van een bedrukking, borduring, label of batch.

bedrukte mutsen voor kinderen

Vraag 4. Wat is de levertijd van de mutsen met logo?

De levertijd van de bedrukte mutsen hangt af van het soort muts dat je hebt gekozen. Als de mutsen op maat gemaakt moeten worden, zoals fleece mutsen in een PMS kleur, dan is de levertijd circa 3 weken. Onze goedkope mutsen kunnen echter ook al binnen een week geleverd worden.

mutsen goedkoop bedrukken

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van deze stappen interesse in bedrukte mutsen? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Geef je wensen, zoals het soort, de kleur en de wijze van bedrukking aan ons door. Op basis van deze gegevens kunnen wij een vrijblijvende prijsopgave toesturen. Heb je andere vragen over mutsen met logo? Ook dan kun je gebruikmaken van een contactformulier die je vindt achter onderstaande button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!