Bedrukte mutsen houden jouw relaties warm

Bedrukte mutsen houden jouw relaties warm op een koude winterdag. Je hebt de keuze uit meer dan 10 soorten mutsen: van goedkope mutsen, pompon mutsen en gebreide mutsen tot sportmutsen, mutsen met lampje, luxe mutsen en beanies. En alles daartussenin. Verkrijgbaar in alle maten voor volwassenen en kinderen.

Mutsen laten bedrukken

De goedkoopste mutsen zijn verkrijgbaar in iedere PMS kleur. Daarnaast zijn ook patronen, zoals strepen of stipjes, mogelijk. Je kunt de mutsen laten bedrukken of borduren met een logo of andere opdruk. Wij kunnen daarnaast een batch of label aanbrengen. Deze mutsen met logo houden niet alleen je relaties warm, maar zorgen ook voor naamsbekendheid!

Mutsen bedrukken met logo in enkele stappen

Doorloop het onderstaande stappenplan en laat mutsen bedrukken. Je maakt eerst een keuze uit de vele soorten mutsen, bijvoorbeeld fleece mutsen, mutsen met pompon of beanies. Vervolgens is de maat belangrijk, want voor wie zijn de mutsen? Ze zijn verkrijgbaar in maten voor volwassenen, kinderen en baby's. Daarna kies je de kleur en het eventuele ontwerp patroon. Je kunt de mutsen laten bedrukken of borduren met een eigen ontwerp.

gepersonaliseerde mutsen

Stap 1. Keuze uit diverse soorten mutsen

Je hebt bij ons de keuze uit verschillende soorten mutsen met logo. Wil je zoveel mogelijk mutsen voor je budget, laat dan goedkope mutsen bedrukken met logo. Wil je laten zien dat je maatschappelijk verantwoord onderneemt, dan kies je voor milieuvriendelijke mutsen van gerecycelde plastic flessen. Daarnaast ook nog andere soorten luxe mutsen, zoals sportmutsen, mutsen met licht, beanie mutsen, pompon mutsen en nog veel meer.

Stap 2. Mutsen voor jong & oud

Onze bedrukte mutsen zijn verkrijgbaar in alle maten voor baby's, kinderen en volwassenen. De meeste mutsen lopen van maat 54 tot en met 62 of small tot en met extra large. Het is ook mogelijk om de mutsen op maat te maken, zoals in eigen afmetingen. In de tabel hiernaast vind je de meest gekozen maten en afmetingen.

Bij de meeste mutsen is er een one-size-fits-most model beschikbaar, zodat de mutsen passend zijn voor de meeste mannen en vrouwen. Het zijn unisex mutsen en dat betekent dat ze geschikt zijn voor zowel heren als dames. Dit is perfect als je een grote doelgroep wilt aanspreken.

Hoe moet ik meten?

Je meet de hoofdmaat door met een textielcentimeter de omtrek van het hoofd te meten. Je meet de omtrek met een vingerdikte boven de oren en wenkbrauwen. Het aantal centimeters is dan de maat, bijvoorbeeld 57 cm = maat M.

Hoofdomtrek Maat
53 - 54 cm XS - extra small
55 - 56 cm S - small
57 - 58 cm M - medium
59 - 60cm L - large
61 - 62cm XL - extra large
Op maat Op maat

Stap 3. Kleur van de mutsen

Onze wintermutsen zijn verkrijgbaar in iedere basiskleur, kleurencombinatie of patroon, zoals streepjes, symbolen, stipjes of iets anders. De meeste basiskleuren houden wij op voorraad, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Wil je custom made mutsen in een speciale PMS kleur of met een eigen ontwerp patroon? Dan maken wij de custom made mutsen op maat. Als je kiest voor bedrukte mutsen met pompon, dan kun je de mutsen ontwerpen en de kleur van de pompon kiezen. Wij kunnen alle gekleurde mutsen bedrukken of borduren!

Stap 4. Mutsen laten bedrukken

Wil je de mutsen gebruiken als promotiemateriaal of relatiegeschenk, kies dan voor bedrukte mutsen. Veel gekozen zijn mutsen met logo en mutsen met tekst. Onze meeste klanten laten goedkope mutsen bedrukken of mutsen borduren, maar daarnaast kunnen wij ook een bedrukt label of gepersonaliseerde batch op de mutsen vastnaaien. We vertellen meer over de bedrukkingsmogelijkheden van onze mutsen.

mutsen bedrukken

Bedrukte mutsen

Je kunt de mutsen laten bedrukken door middel van een zeefdruk of rubberprint. Wij plaatsen de gewenste opdruk, zoals een logo of naam, dan rechtstreeks op de mutsen. Meestal plaatsen wij de bedrukking op de voorkant van de muts, zodat deze zichtbaar is als je met iemand in gesprek bent.

mutsen borduren

Geborduurde mutsen

Ga je de mutsen inzetten als relatiegeschenk? Laat dan mutsen borduren met een logo of naam. Mutsen met borduring zorgen voor een luxe uitstraling. Geborduurde mutsen zijn dan wel iets duurder, maar het grote voordeel is dat de borduring er niet af kan slijten. Je kunt de mutsen laten borduren op een positie naar keuze.

mutsen met label

Mutsen met label

Wil je op een subtiele manier reclame maken met mutsen? Kies dan voor mutsen met een label. Je bepaalt zelf de kleur of kleurencombinatie van de muts. Na het kiezen van de juiste kleuren, maken we het label vast op de mutsen. De labels kunnen gepersonaliseerd worden met een logo, tekst of andere bedrukking.

mutsen met label

Mutsen met batch

Tot slot kunnen wij een gepersonaliseerde batch op de mutsen aanbrengen. Je kunt de vorm, afmetingen en het materiaal kiezen, bijvoorbeeld een ronde batch van leer met gravering. De batch kan vervolgens op de mutsen worden vastgenaaid en geeft een unieke uitstraling.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van deze stappen interesse in bedrukte mutsen? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Geef je wensen, zoals het soort, de kleur en de bedrukkingswijze aan ons door. Op basis van deze gegevens kunnen wij een vrijblijvende prijsopgave toesturen. Heb je andere vragen over mutsen bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van een contactformulier die je vindt achter onderstaande button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over mutsen borduren of bedrukken

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste mutsen met logo?

Onze goedkope mutsen zijn de goedkoopste mutsen uit ons assortiment. Deze voordelige mutsen zijn snel en bedrukt verkrijgbaar in een groot aantal basiskleuren. Wij kunnen deze mutsen goedkoop bedrukken met een logo, stukje tekst, naam of andere opdruk. Deze plaatsen we op een labetje en naaien we vervolgens vast. Met deze goedkoopste mutsen met logo krijg je zoveel mogelijk mutsen voor je marketingbudget!

mutsen goedkoop bedrukken

Vraag 2. Kan ik kleine aantallen mutsen laten bedrukken?

Je kunt bij ons kleine aantallen mutsen bedrukken. De minimale afname bedraagt 100 stuks. Hoe groter het aantal, hoe lager de stukprijs van de bedrukte mutjes. Dat komt omdat wij dan diverse kosten, zoals instel-, productie- en transportkosten, over het grotere aantal mutsen met logo kunnen uitsmeren.

kleine aantallen mutsen bedrukken

Vraag 3. Hebben jullie ook kindermutsen?

Van vrijwel alle mutsen uit ons assortiment hebben wij ook een variant voor kinderen. Wil je graag kinder mutsen met pompon of gebreide mutsen voor kinderen? Vraag dan een offerte aan en geef aan dat het om een kindermuts gaat. De kindermutsen kunnen voorzien worden van een logo, stukje tekst of andere opdruk door middel van een bedrukking, borduring, label of batch.

bedrukte mutsen voor kinderen

Vraag 4. Wat is de levertijd van de mutsen met logo?

De levertijd van de bedrukte mutsen hangt af van het soort muts dat je hebt gekozen. Als de mutsen op maat gemaakt moeten worden, zoals fleece mutsen in een PMS kleur, dan is de levertijd circa 3 weken. Onze goedkope mutsen kunnen echter ook al binnen een week geleverd worden.

beanies bedrukken

Vraag 5. Wat is het verschil tussen beanies en mutsen?

Het klinkt gek: maar een beanie is wel een muts, maar een muts eigenlijk geen beanie. Het zit namelijk zo: beanies zijn iets smaller en langer dan normale mutsen, waardoor ze een beetje gaan hangen op je kruin en dat zorgt voor een nonchalante look. De beanies staan dan ook meer bekend als een fashion item die wordt gedragen om je outfit leuker te maken. En natuurlijk houden deze beanies en mutsen het hoofd warm op een koude winterdag. Net als alle andere mutsen kunnen wij ook beanies bedrukken!

bedrijfslogo mutsen zonder omslag

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van deze stappen interesse in bedrukte mutsen? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Geef je wensen, zoals het soort, de kleur en de wijze van bedrukking aan ons door. Op basis van deze gegevens kunnen wij een vrijblijvende prijsopgave toesturen. Heb je andere vragen over mutsen met logo? Ook dan kun je gebruikmaken van een contactformulier die je vindt achter onderstaande button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!