Mutsen met logo

Promoboer produceert goedkope mutsen waarmee je klanten en relaties heerlijk warm houdt, of om uit te delen tijdens extreem koude winterdagen. We produceren de mutsen van warm fleece of gebreid en stevig acryl. Onze klanten kiezen het vaakst voor standaard goedkope mutsen of voor de luxere mutsen met omslag. De mutsen zijn verkrijgbaar in veel basiskleuren of bij een grote afname in eigen PMS kleur.

Bedrukte mutsen

Alle mutsen uit de collectie van Promoboer zijn te bedrukken of borduren met een eigen ontwerp, in de vorm van een logo, tekst of andere opdruk. We kunnen de beanies kunnen we voorzien van een chique borduring of bedrukking. Bedrukte mutsen zijn voordeliger in prijs. Het drukoppervlak van de mutsen is ongeveer 100 x 40 mm.

Goedkope mutsen

mutsen zonder omslag bedrukken
 • Zonder omslag
 • Bedrukte tekst of logo
 • Vanaf 250 stuks
Mutsen met omslag

mutsen met omslag bedrukken
 • PMS kleuren
 • Badge, logo of label
 • Vanaf 250 stuks
Mutsen met pompon

pompon mutsen bedrukken
 • Gepersonaliseerde kleuren
 • Bedrukte logo of tekst
 • Vanaf 250 stuks
Gebreide mutsen

gebreide mutsen bedrukken
 • Afgewerkt met fleece
 • Gepersonaliseerd label
 • Vanaf 250 stuks

Mutsen personaliseren in 4 stappen

Bij Promoboer produceren we de mutsen aan de hand van de onderstaande omschreven stappen. In dit stappenplan bespreken we mutsen keuze, maat, kleur en bedrukking. Heb je andere wensen en staan deze niet omschreven? Laat het ons weten!

Stap 1. Type mutsen

In de uitgebreide collectie mutsen vind je mutsen in verschillende stijlen. We kunnen de mutsen produceren van fleece of acryl. Standaard maken we de mutsen van acryl. Klanten kiezen vaak voor acryl omdat dit het goedkoopste is. Bij Promoboer kunnen we de mutsen ook van fleece, katoen of grof gebreide stof maken.

Stap 2. Maat van de mutsen

De mutsen zijn verkrijgbaar in kinder- en volwassen maten. Bij een grote afname mutsen kunnen we de mutsen ook volledig op maat produceren. In de tabel vind je de gebruikelijke standaard maten. Bij grote afname kunnen we de mutsen volledig op maat produceren.

Hoofdomtrek Maat
52 - 55 cm S - S/M
56 - 57 cm M - M/L
58 - 60 cm M/L - L

Stap 3. Mutsen in de gewenste kleur

We kunnen de mutsen leveren in ieder gewenste kleur. Standaard bedrukken we de mutsen in een basis- of PMS kleur. We kunnen de mutsen ook in full colour bedrukken. Onderstaand een overzicht van kleuren mutsen die door onze klanten het vaakst gekozen worden.

Stap 4. Mutsen met gepersonaliseerde tekst of logo

De laatste stap in het personaliseren van de mutsen is het kiezen van een ontwerp. De mutsen van Promoboer worden vaak door bedrijven besteld en gepersonaliseerd met bedrijfslogo of tekst. we kunnen het ontwerp op de mutsen bedrukken of borduren. Vaak wordt voor bedrukking gekozen, omdat dit het goedkoopste is. Borduring heeft een luxere uitstraling, maar is minder voordelig. Standaard bedrukken/borduren we de mutsen op één positie. Tegen meerprijs kunnen we de mutsen op meer posities voorzien. Onderstaand worden de mogelijkheden omschreven.

mutsen bedrukken

Mutsen bedrukken

Kies je voor het bedrukken van mutsen? Dan kies je voor de goedkoopste mutsen. De goedkoopste mutsen worden voorzien van rubbertprint. Standaard bedrukken we één positie van de mutsen, dit is het voordeligst. Standaard bedrukken we de mutsen op de omslagrand, bovenkant of zijkant. We kunnen de mutsen tegen meerprijs op meerdere posities bedrukken. Het voordeel hiervan is dat de bedrukking altijd zichtbaar is.

mutsen borduren

Mutsen borduren

Wil je een luxe uitstraling op de mutsen? Dan kies je voor een geborduurde personalisering. Met borduren haken we het gewenste patroon, logo of stukje tekst in de mutsen. De borduring kunnen we op iedere plek van de muts doen. Standaard kiezen onze klanten voor een borduring op de omslagrand of bovenkant van de mutsen. Tegen meerprijs borduren we meerdere posities op de mutsen.

mutsen met label

Mutsen met label

Mutsen met labels zijn bij onze klanten erg populair. Je bepaalt zelf de kleur of kleurencombinatie van de muts. Na het kiezen van de juiste kleuren samenstelling, maken we een label vast op de mutsen. Standaard kiezen klanten voor één label, dit is het goedkoopst. Je kunt er ook voor kiezen om de mutsen op meerdere posities te voorzien van een gepersonaliseerde label. Hierbij gaat de stukprijs omhoog. De labels kunnen gepersonaliseerd worden met een logo, tekst of andere bedrukking.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heeft u na het zien van deze stappen interesse gekregen in een van onze goedkope vlaggetjes? Dan kunt u een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Geef je wensen, zoals de kleur, vorm en bedrukking aan ons door. Op basis van deze gegevens kunnen wij een vrijblijvende prijsopgave toesturen. Heb je andere vragen over bedrukte vlaggetjes? Ook dan kun je gebruikmaken van een contactformulier die je vindt achter onderstaande button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte

Veelgestelde vragen over bedrukte mutsen

Vraag 1. Van welk materiaal worden de mutsen gemaakt?

De warme mutsen in onze collectie worden gemaakt van acryl of gebreide en gehaakte stof. Vaak wordt er gekozen om de mutsen van acryl te maken, omdat dit het goedkoopst is en deze het gemakkelijkst te bedrukken zijn.

mutsen met logo

Vraag 2. Wat zijn de goedkoopste mutsen?

In de collectie mutsen vind je verschillende mutsen in diverse stijlen. De goedkope mutsen zijn de standaard mutsen, zonder omslag, en worden gemaakt van acryl. De goedkope standaard mutsen worden bedrukt met een logo of tekst.

goedkopste standaard mutsen

Vraag 3. Kun je de mutsen personaliseren?

Bij Promoboer kunnen we de mutsen personaliseren naar iedere gewenste kleur of combinatie. We personaliseren de mutsen verder aan de hand van een eigen ontwerp bedrukking, borduring of door één label op de muts vast te maken.

gepersonaliseerde mutsen

Vraag 4. Hebben jullie ook beanies?

Promoboer heeft een groot aanbod aan beanies. In de collectie vind je onder andere goedkope beanies, beanies met omslag, beanies met pompon en beanies met beanies met oorflappen.

beanies bedrukken

Heb je andere vragen? Neem contact met ons op!

Is je vraag nog niet beantwoord of heb je een andere vraag? Stel je vraag dan via het ons contactformulier die je vind achter de onderstaande button. Wij zullen je op kantoordagen binnen 12 uur beantwoorden. Heb je die tijd niet? Neem dan telefonisch contact met ons op!

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte