Goedkope horloges voor tijdwaarneming

Bij Promoboer ben je aan het juiste adres voor gepersonaliseerde horloges. Onze horloges zijn verkrijgbaar in diverse varianten met unieke eigenschappen. In onze collectie vind je goedkope horloges. Met goedkope horloges maak je optimaal gebruik van je budget. Ook hebben we digitale horloges en verpleegstershorloges. Dankzij onze horloges kom je altijd op tijd, en zul je nooit een afspraak missen.

Horloge bedrukken op de wijzerplaat

De horloges in onze collectie zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. De beschikbare kleuren zijn afhankelijk van het gekozen model. Nadat je een kleur hebt gekozen, kunnen we de horloges bedrukken met een logo, stukje tekst of andere opdruk. Op de productpagina's staat aangegeven op welke posities en hoe de horloges bedrukt kunnen worden. Gepersonaliseerde horloges worden vaak ingezet als promotie- of reclameartikel.

Bedrukte horloges

Bij Promoboer ben je enkele stappen verwijderd van gepersonaliseerde horloges. Met behulp van het onderstaande stappenplan krijg je inzicht in de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Zo heb je de keuze uit diverse soorten horloges, kies je zelf de kleur en kun je ten slotte een gepersonaliseerde bedrukking aan laten brengen.

horloges bedrukken

Stap 1. Het soort horloge

Horloge bieden we aan in diverse soorten. Wil je je budget zo goed mogelijk besteden? Dan zijn de goedkope horloges met siliconen band waar je naar op zoek bent. Goedkope horloges zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en combinaties. Ook hebben we horloges met digitale wijzerplaat en verpleegstershorloges.

Stap 2. Kies de kleur van de horloges

De volgende stap in het personaliseringsproces is het kiezen van de gewenste kleur. De horloges houden wij op voorraad in diverse basiskleuren afhankelijk van het soort horloge. In sommige gevallen kunnen we de horloges ook in eigen PMS kleur laten maken. We hebben een overzicht gemaakt van de meest gekozen basiskleuren.

Stap 3. Horloges met logo bedrukt

Tot slot gaan we aan de slag met het bedrukken van de horloges. We kunnen de horloges op diverse posities bedrukken afhankelijk van het type horloge. Het vaakst kiezen klanten voor goedkope horloges met een bedrukte wijzerplaat. Onderstaand hebben we een aantal producties voor je op een rijtje gezet ter inspiratie.

Vrijblijvende prijsopgave voor bedrukte horloges

Wil je goedkope horloges bedrukken? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals het soort, de kleur en de bedrukking van de horloges. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over horloges bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!