Eigen veters ontwerpen

Wil jij je relaties voor langere tijd strikken? Kies dan voor bedrukte veters! Je hebt de keuze uit diverse gepersonaliseerde schoenveters. Bij de platte veters en ronde veters kun je je eigen veters ontwerpen. Je kunt onder andere de afmetingen, de basiskleur, de tips/uiteinden en de bedrukkingswijze naar wens kiezen. Daarnaast hebben wij nog lichtgevende veters voor in het donker, veters met locksysteem die veel gebruikt worden door sporters en siliconen veters voor kinderen.

Gepersonaliseerde veters met logo

De goedkope schoenveters kunnen gemaakt worden in iedere PMS kleur of met een eigen patroon. Vervolgens kunnen wij de veters bedrukken met een logo, stukje tekst, naam of andere bedrukking. De gekleurde veters kunnen over de gehele lengte bedrukt worden, ook een all-over en full colour bedrukking is mogelijk. Deze bedrukte veters worden vaak weggegeven als promotiemateriaal, zoals bij aankoop van nieuwe schoenen of een sportevenementen.

Custom veters laten maken in enkele stappen

Stap 1. Materiaal van de schoenveters

Onze goedkope schoenveter worden vervaardigd uit dunne maar sterke vezels die kruiselings in elkaar worden gevlochten. Je hebt de keuze uit de materialen polyester, katoen en nylon. Meest verkocht zijn de stevige polyester veters (goedkoopste), maar ook katoen (duurzame keuze) of nylon (voor all-over en full colour bedrukking) behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast hebben wij nog siliconen veters en leren veters, voor respectievelijk kinderen of nette schoene, die kunnen alleen niet bedrukt worden.

Stap 2. Breedte en lengte van de schoenveters

De breedte en lengte van de schoenveters kun je zelf bepalen. De breedte bij ronde veters is meestal 4mm of 5mm en bij platte veters is 8mm het meest gebruikelijk, maar zoals gezegd: je kunt het zelf bepalen. Het bepalen van de lengte, zonder veters, kan lastig zijn. Dat komt o.a. door de afstand tussen de gaatjes links en rechts per model schoen verschillend is. Ook de afstand tussen de gaatjes boven elkaar is bepalend. Met andere woorden: het aantal gaatjes kan gelijk zijn, maar de lengte van de veter niet! Om toch een indicatie te geven heb ik een tabel gemaakt.

Aantal gaten Veterlengte in cm
2 45
3 45 of 60
4 60
5 75
6 90 of 100
8 150
9 150

Stap 3. Ronde veters of platte veters

De meest bekende schoenveters zijn de platte veters en ronde veters. Platte veters worden vooral gebruikt bij sportschoenen en vrijetijdsschoenen. Ronde veters zijn vaak terug te vinden in nette veterschoenen. Onze platte veters worden het meest verkocht en hebben de meest uitgebreide bedrukkingsmogelijkheden. Daarnaast is een print op een platte veter is een stuk beter zichtbaar dan op een ronde veter. Ronde veters winnen echter aan populairiteit, want je ziet ze steeds vaker in hippe sneakers en worden daarom ook vaker weggeven als relatiegeschenk of promotiemateriaal.

Stap 4. Tips of uiteinden van de schoenveters

Ze zijn aan beide uiteinden voorzien van een kort plastic of metalen kokertje, dat malie, stift of nestel wordt genoemd. Dit voorkomt dat de veter gaat rafelen en maakt het gemakkelijker om de veter door de gaten te rijgen. Bij ons heb je de keuze uit metalen uiteinden of plastic uiteinden. Het uiteinden kan van een logo of naam voorzien worden, bijvoorbeeld door een gravering of print.

Stap 5. Kleur van de schoenveters

De custom veters kunnen gemaakt worden in iedere gewenste kleur, ook een speciale PMS kleur die past bij je huisstijl. Onze blanco veters of witte veters worden het meest verkocht, omdat deze gepersonaliseerde veters eerder gedragen worden dan (te) opvallende kleuren. Daarnaast hebben wij ook diverse kleuren fluoriserende veters, neon veters en lichtgevende veters met LED licht. Wij kunnen alle gekleurde veters naar wens personaliseren.

Stap 6. Schoenveters personaliseren

Je kunt de gekleurde veters personaliseren met een logo, naam, stukje tekst of andere opdruk. Bij de platte veters kun je kiezen voor een doorlopende print over de veters of een all-over en full colour bedrukking. De ronde veters weven of borduren wij met de gewenste opdruk, vaak een naam of stukje tekst. Tot slot kun je de tips of uiteinden personaliseren met een gravering (bij metalen tips) of print (bij plastic tips). Kortom voor ieder wat wils.

Vrijblijvende prijsopgave voor schoenveters met logo

Heb je interesse gekregen in onze goedkope schoenveters met logo? Vul dan het contactformulier in. Vul hier je wensen in, zoals het de breedte en lengte, de kleur en de bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over schoenveters bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over bedrukte veters

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste veters met print?

De goedkoopste veters met logo worden gemaakt van stevig polyester materiaal. Dit materiaal is goedkoper dan de alternatieven katoen, nylon en leer. De veters kunnen gemaakt worden in iedere gewenste kleur en doorlopend bedrukt over de gehele lengte.

goedkope veters bedrukken

Vraag 2. Kan ik een kleine oplage veters bedrukken?

Ja, bij Promoboer kun je een kleine oplage veters laten bedrukken. De minimale afname voor de meeste bedrukte veters is 250 stuks. Hoe hoger het aantal, des te goedkoper de stukprijs. Wij leveren per stuks een set van 2 veters, zodat een paar schoenen voorzien kan worden van veters.

veters bedrukken kleine oplage

Vrijblijvende prijsopgave voor schoenveters met logo

Heb je interesse gekregen in onze goedkope schoenveters met logo? Vul dan het contactformulier in. Vul hier je wensen in, zoals het de breedte en lengte, de kleur en de bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over schoenveters bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!