Goedkope pepermuntjes met logo

De lekkerste mint pepermuntjes met uw logo op de verpakking gebruiken als promotiemateriaal? Promoboer is aanbieder van verschillende soorten pepermuntjes met een bedrukking op de verpakking. Ons meest verkochte pepermuntje zijn de rolletjes pepermunt. De rolletjes zijn te voorzien met een etiket of logo van uw bedrijf. In ons assortiment beschikken wij tevens de populaire pepermuntjes in blik. De blikjes kunnen naast een bedrukking tevens gegraveerd worden. Daarnaast hebben wij voor u pepermuntjes in de volgende verpakkingen: flow packs, blister verpakking, dispensers, blokzakjes en doosjes. Onze pepermuntjes met bedrukking van de verpakking zijn al verkrijgbaar vanaf 1000 stuks.

Pepermuntjes laten bedrukken

Promoboer is gespecialiseerd in het bedrukken van pepermuntjes en mintjes met uw eigen etiket of logo. U heeft de mogelijkheid om de etiketten met één kleur te bedrukken tot een maximum van vier kleuren of zelfs geheel in full colour in iedere gewenste kleur. Onze blikjes kunnen tevens gegraveerd worden met uw logo.

Bedrukte pepermuntjes

Waarom pepermuntjes bedrukken?

Peperpuntjes worden vaak gebruikt door bedrijven als goedkoop promotiemateriaal. Het is goedkoop omdat u veel pepermuntjes heeft tegen een goedkope prijs. Dit maakt het uitdelen van een pepermuntjes met bedrukte verpakking zeer gewild onder bedrijven. De populairste en meest verkochte pepermuntjes zijn de rolletjes en blikjes pepermunt. De rolletjes zijn zeer goedkoop, daarom worden deze veel verkocht. De blikjes pepermunt kunnen mooi voorzien worden van een gravering of een bedrukking, dit maakt de blikjes zeer populair. Kortom, het bedrukken van pepermuntjes is een snelle en goedkope manier van promotie maken. Voor weinig geld bereikt u een grote groep mensen.

Hoe pepermuntjes bedrukken?

Doordat wij producent zijn van de pepermuntjes bieden wij u de mogelijkheid om de verpakking te voorzien van een bedrukking of gravering van uw eigen logo of afbeelding. Onze rolletjes pepermunt worden voorzien van een etiketje waarop u uw logo of afbeelding kunt zetten. De blikjes kunnen naast dat deze een opdruk op de deksel kan krijgen tevens gegraveerd worden. De overige verpakkingen in onze collectie zijn tevens te bedrukken met logo of afbeelding in iedere gewenste kleur. De opdruk op de verpakking of deksel kan geplaatst worden met één kleur opdruk tot een maximum van vier kleuren opdruk. Wanneer u kiest voor één kleur opdruk, dan heeft u de goedkoopste optie. Hoe minder kleuren opdruk op de verpakking, hoe goedkoper de pepermuntjes worden. Wanneer u een complexere logo of afbeelding heeft, dan is het tevens mogelijk om een full colour bedrukking op verpakking te zetten. De full colour bedrukkingsmethode wordt gebruikt wanneer uw logo of afbeelding (opdruk) bestaat uit meer dan vier kleuren of beschikt over een verloop van kleuren.

Waarom is pepermuntjes bedrukken zo goedkoop?

Doordat wij naast producent zijn van pepermuntjes in verpakking tevens de bedrukker zijn van de verpakking, kunnen wij deze aan u aanbieden tegen de laagste tarieven. Binnen het verkoop en productieproces zijn wij van Promoboer de enige partij waarmee u in aanraking komt. Er zijn hierdoor geen derde partijen die de prijs doen oplopen van de pepermuntjes met bedrukte verpakking.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!