Relatiegeschenken voor de wellness

Zorg goed voor je klanten, personeel en andere relaties en geef bedrukte wellness artikelen weg als blijk van waardering of als bedankje. Onder 'wellness’ vind je alles wat helpt om te relaxen en te genieten: van zachte handdoeken tot warme badjassen. Deze geschenken leveren een bijdrage aan de gezondheid van het lichaam en de geest. Geef een beetje verwennerij mee met wellness relatiegeschenken. Deze wellness relatiegeschenken zullen je verzorgende imago versterken.

Wat is wellness?

Wellness staat voor welzijn en fitheid. In andere woorden: je goed voelen en lekker in je vel zitten. Geef bedrukte wellness geschenken weg om het proces van bewust worden en het maken van keuzes voor een beter leven te bevorderen. Verbetering en bewustzijn is de sleutel tot mentaal, emotioneel en fysiek welzijn. Als je nieuwe relatiegeschenken wilt inzetten, overweeg dan eens om wellness producten weg te geven.

Ruim assortiment met bedrukte welness artikelen

Bij ons heb je de keuze uit een ruim assortiment met bedrukte wellness artikelen. Van goedkope geschenken tot luxe geschenken. Wil je een groot bereik genereren met wellness artikelen met logo? Neem dan goedkope wellness artikelen, zoals slaapmaskers en stressballen. Je haalt dan het maximale bereik uit je marketingbudget. Heb je een iets ruimer budget, wil je meer luxe wellness relatiegeschenk en/of wil je relaties op een leuke manier verrassen, ga dan voor wat meer luxe geschenken, zoals badjassen, slippers of handdoeken. Wij kunnen alle wellness artikelen bedrukken met een logo, zodat de ontvangers bij gebruik van de artikelen iedere keer worden herinnerd aan jouw bedrijf.

Welness relatiegeschenken met logo

Ben je actief in de zorg of healthcare? Heb je een drogisterij, parfumerie of schoonheidssalon? Of misschien een sauna of spa? Wellness relatiegeschenken met logo zijn de perfecte manier om de relaties met nieuwe en bestaande klanten te verbeteren. Door wellness producten te bedrukken en deze uit te delen zullen je relaties nog vaak aan je herinnerd worden en maak je dus op een subtiele manier reclame. Sterker nog, je relaties zullen het ervaren als een cadeau of blijk van waardering.

Bedrukte geschenken voor wellness en sauna

Verzorgingsartikelen bedrukken en wellness producten met logo worden veel ingezet op festivals, in zorginstellingen, winkels en beauty salons. Het aanbod varieert van goedkope giveaways tot mooie relatiegeschenken om je klanten of medewerkers eens in het zonnetje te zetten. Wil je wellness producten bedrukken met een logo? Goede keuze. Laat je relaties lekker ontspannen en laat ze genieten met bedrukte wellness artikelen. Wellness artikelen zullen bijdragen aan een verzorgend karakter van je bedrijf. Je toont aandacht voor je relaties en dat zal zeker gewaardeerd worden. Als je zelf een idee hebt en het product niet kunt vinden, neem dan contact met ons op, want waarschijnlijk kunnen wij je gewoon helpen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!