goedkope rekenmachine met logo
goedkope rekenmachine met logo
goedkope rekenmachine creditkaart
rekenmachine bedrukt kleuren logo
streamline goedkope rekenmachine calculator logo bedrukking
rekenmachine goedkoop bedrukt met logo
rekenmachine rood bedrukt goedkoop

Goedkope rekenmachines met logo

Onze meest verkochte rekenmachine is de kleine creditkaart rekenmachine op zonne-energie. Bij genoeg licht gebruikt hij de energie die word opgewekt via het zonnepaneeltje, en wordt de accu gespaard. Ook produceren wij grote rekenmachines met of zonder verstelbaar schermpje. Leuk voor jong en oud, want ook kinderen gebruiken de bedrukte rekenmachine op school en volwassenen gebruiken deze tijdens studie en boekhouding.

  • Goedkope creditcard rekenmachine
  • Standaard rekenmachine met of zonder verstelbaar scherm

Rekenmachines laten bedrukken

Wij bedrukken rekenmachines met logo, tekst en/of bedrijfsgegevens. Een goedkoop bedrukte rekenmachine heeft een opdruk in één kleur. Wilt u een meer kleuren of full colour bedrukken dan behoort dit tot de mogelijkheden. Onze rekenmachines zijn goedkoop en snel leverbaar. Op ons kunt u rekenen.

  • Bedrukte rekenmachine in één tot vier kleuren of in full colour
  • Goedkoop en snel leverbaar
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Bepalende factoren voor een bedrukte rekenmachine

Het is aannemelijk dat u altijd op zoek bent naar de laagste stukprijs zodat u met een beperkt budget een zo groot mogelijke doelgroep kunt bereiken. Er zijn een aantal belangrijke factoren die de prijs bepalen van bedrukte rekenmachine, dat zijn namelijk het soort rekenmachine, de bedrukking en de gewenste levertijd.

Soort rekenmachine

Wij kunnen verschillende soorten rekenmachines bedrukken en leveren. Onze standaard plastic rekenmachine is de goedkoopste. Daarnaast hebben wij ook nog creditcard rekenmachine en streamline rekenmachine.

Goedkope plastic rekenmachine

De standaard plastic rekenmachine kunnen wij tegen de laatste prijs produceren en leveren. Deze rekenmachine is plat en heeft knopjes die boven het frame van de rekenmachine uitkomen. Het display biedt ruimte voor 8 cijfers. Verder heeft de rekenmachine alle basisfunctie en niet de specificaties van een grafische rekenmachine. Het formaat van de rekenmachine is 67 x 115 x 8 mm.

Creditkaart formaat rekenmachines

De creditcard rekenmachine is duurder, compacter en plat. De rekenmachine heeft geen batterijtje nodig vanwege de aanwezige zonne-energie cellen die voor de benodigde energie zorgen. Net als de goedkoopste rekenmachine beschikt deze creditkaart rekenmachine over alle basisfuncties en een display voor maximaal 8 cijfers. Het formaat van de rekenmachine komt overeen met een creditcard en is 85 x 55 x 30 mm.

Streamline calculator

De streamline calculator is de grootste en duurste rekenmachine. Deze streamline rekenmachine werkt op zonne-energie en beschikt over een display schermpje dat versteld kan worden. Kiest u voor een streamline calculator, dan kiest u voor een ergonomische rekenmachine met gebruikersvriendelijke knoppen.

Bedrukking

Wij kunnen goedkope plastic rekenmachine bedrukken, creditkaart rekenmachine bedrukken en streamline calculator bedrukken. Alle rekenmachines worden aan de voorzijde voorzien van een opdruk zodat deze altijd in het zicht is. Wij bedrukken de rekenmachines door middel van de tampondruk techniek. Kiest u voor een één kleur opdruk, dan kiest u voor de goedkoopste manier van bedrukken. Naar mate uw ontwerp opdruk uit meer kleuren bestaat, zal de prijs ook toenemen. Bij meer dan vier kleuren bedrukking, bedrukken wij de rekenmachines full colour.

Levertijd

Heeft u de rekenmachines op korte termijn nodig of heeft u de tijd? Levertijd is van invloed op de prijs. Standaard levertijd van bedrukte rekenmachines is ongeveer 2-3 weken per luchtvracht vanuit China. Wanneer u rekenmachines met bedrukking zo goedkoop mogelijk zou willen inkopen dan kunnen wij ook per boot vervoeren. Heeft u rekenmachines met logo op korte termijn nodig, dan kunnen wij met ook me extra snel transport vervoeren en leveren in ongeveer een week.

Bent u nieuwsgiering geworden naar onze bedrukte rekenmachine met uw bedrijfslogo of afbeelding? Vraag hieronder direct een offerte aan.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!