Keuze uit diverse rekenmachines met logo

Bij Promoboer ben je aan het juiste adres voor bedrukte rekenmachines met logo. Deze rekenmachines worden veel gebruikt op kantoor en thuis, bijvoorbeeld om snel even wat uit te rekenen. Je hebt de keuze uit goedkope rekenmachines, bamboe rekenmachines en rekenmachines met visitekaarthouder. Deze rekenmachines werken op zonne-energie en hebben hulpbatterijen (voor als de zon niet schijnt), zodat je direct op deze rekenmachines kunt rekenen!

Rekenmachines laten bedrukken

Onze rekenmachines met logo zijn verkrijgbaar in een breed scala aan basiskleuren, zoals zwart, wit, rood en groen. Wil je rekenmachines in eigen PMS kleur, bijvoorbeeld die van je huisstijl of marketingcampagne, dan is dat ook mogelijk. Wij kunnen de rekenmachines bedrukken met een logo, stukje tekst of andere opdruk. Deze bedrukking plaatsen wij op de voorkant, zodat deze altijd zichtbaar is bij diegene die iets aan het uitrekenen is!

Bedrukte rekenmachines

Het is mogelijk om je eigen rekenmachines te bedrukken met je eigen ontworpen logo erop. Promoboer biedt rekenmachines in verschillende vormen aan. Zo hebben wij goedkope rekenmachines, om zoveel mogelijk rekenmachines voor je budget te bestellen. Ben je opzoek naar een iets duurzamere variant, ga dan voor de bamboe rekenmachine. Iemand een leuk cadeau geven en daarnaast ook gelijk reclame maken? Ga dan voor de rekenmachines met visitekaarthouder, het is mogelijk om je eigen visitekaartjes te bewaren.

goedkope rekenmachines bedrukken logo kleuren

Stap 1. Keuze uit diverse soorten rekenmachines

Rekenmachines zijn er in allerlei soorten, maten en vormen. De goedkope rekenmachines en de rekenmachines met visitekaarthouder zijn gemaakt van plastic, de bamboe rekenmachines zijn gemaakt van bamboe. Het is mogelijk om de rekenmachines te bedrukken met eigen ontwerp, tekst of logo op verschillende posities in speciale PMS kleur.

Stap 2. Rekenmachines in basiskleuren

De rekenmachines zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zo zijn de goedkope rekenmachines verkrijgbaar in drie kleuren: rood, oranje en blauw. De bamboe rekenmachines is maar in een kleur verkrijgbaar, het bamboe design. De rekenmachines met visitekaarthouder is beschikbaar in diverse kleuren. Het is mogelijk om de rekenmachines te bedrukken in eigen PMS kleur die past bij uw bedrijfskleuren.

Stap 3. Rekenmachines laten bedrukken

Wil je reclame maken met rekenmachines? Laat dan rekenmachines bedrukken. De bedrukkingsmogelijkheden zijn afhankelijk van de rekenmachines die je kiest. Bij de goedkope rekenmachines is het mogelijk om op twee plekken te bedrukken. Bij de bamboe rekenmachines is het ook mogelijk om op twee plekken te bedrukken. De rekenmachines met visitekaarthouder kan de opdruk op drie verschillende plekken. De opdruk kan in gewenste PMS kleur die bij jou bedrijfskleuren of campagnekleuren past. Zie afbeelding voor bedrukkings opties.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Producten met reclame

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste producten met logo?

Wil je zoveel mogelijk bedrukte rekenmachines voor je budget? Bestel dan de goedkoopste rekenmachines samen door rekeningen te houden met de volgende factoren. Je kiest bij deze rekenmachines voor een kleur uit voorraad en laat het lichaam van de rekenmachines bedrukken met een ontwerp in zo min mogelijk kleuren. Op deze manier kun je de goedkoopste rekenmachines met logo samenstellen.

goedkope rekenmachines bedrukt met logo

Vraag 2. Kan ik een een kleine oplage rekenmachines bedrukken?

Ja, wij kunnen al rekenmachines bedrukken bij een kleine oplage van minimaal 250 stuks. Normaal gesproken richten bij ons op het zakelijk bedrijfsleven, maar met dit lage aantal zijn de bedrukte rekenmachines met reclame ook geschikt voor particulieren en kleinere bedrijven. Wij doen aan volumekorting, dat betekent dat de korting toeneemt wanneer ook het aantal stuks van de bestelling toeneemt.

bedrukte producten met anti slip

Vrijblijvende prijsopgave voor rekenmachines met logo

Heb je interesse gekregen in rekenmachines met logo? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals de vorm, de kleur en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over bedrukte rekenmachines? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!