Jongleerballen als anti-stress relatiegeschenk

Onze jongleerballen zijn populair als anti-stress relatiegeschenk. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardig recyclebaar PVC en zijn gevuld met sesamzaad. Ze zijn niet alleen leuk, maar ook milieuvriendelijk. Wij hebben losse jongleerballen met een diameter van 5 cm en jongleersets. Jongeleersets worden per set van 3 ballen verpakt in transparante koker of zakje.

Bedrukte jongleerballen met logo

Onze goedkope jongleerballen zijn snel en bedrukt verkrijgbaar in een groot aantal basiskleuren, maar eventueel is het ook mogelijk om de jongleerballen in eigen kleur te leveren. We kunnen de panelen van de jongleerballen bedrukken met een logo, stukje tekst of andere opdruk. Als je kiest voor een setje met jongleerballen, dan is het ook mogelijk om de verpakking te bedrukken, zoals de koker of het zakje. Op deze manier heb je een extra leuke weggever!

Meestgestelde vragen over onze goedkope jongleerballen met logo

Wij krijgen regelmatig vragen over onze goedkope jongleerballen. De regelmatig terugkerende vragen hebben wij hieronder uitgewerkt. Heb je nog andere vragen? Neem dan vooral contact met ons op, want wij kunnen je ongetwijfeld helpen.

1. Waarmee worden de jongleerballen gevuld?

De meeste jongleerballen hebben als vulling kanariezaad, sesamzaad of een mengsel van zand en zaad. Met de vulling kan het gewicht van de jongleerballen bepaalt. Ook is de ene vulling zachter dan de andere, zodat je ook zachte jongleerballen kunt krijgen. De vulling bevindt zich vaak in een los elastisch zakje, dat is ingenaaid aan de binnenkant van de jongleerbal.

2. Zijn er ook kleine jongleerballen voor kinderen?

Ja, wij hebben ook kleine jongeerballen met een diameter van 5cm. Mocht je met heel veel ballen willen gaan jongleren of heb je (nog) kleine handen, dan kan een kleine jongleerbal geschikt zijn. Deze kleine jongleerballen zijn dus zeer geschikt voor kinderen.

3. Hebben jullie lichtgevende jongleerballen?

Ja, je kunt bij ons ook jongleerballen met LED lichtjes bestellen. Met deze set geef je de ballen elke kleur die je maar wilt. Extra leuk om in het donker een showtje weg te geven. De lichtgevende jongleerballen met logo werken op batterijen.

Vrijblijvende prijsopgave voor jongeerballen met logo

Heb je interesse gekregen in onze goedkope jongleerballen met logo? Vul dan het contactformulier in. Vul hier je wensen in, zoals de kleur, de afwerking en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over jongleerballen bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!