Wasbare en herbruikbare mondkapjes met logo

Sinds het coronavirus zijn gepersonaliseerde mondkapjes niet meer weg te denken uit het straatbeeld en worden ze vaak ingezet als promotiemateriaal. Je hebt de keuze uit diverse wasbare en herbruikbare mondkapjes. Onze goedkoopste mondkapjes worden het meest verkocht, maar daarnaast hebben wij ook mondkapjes met vakje voor extra filter, mondkapjes voor kinderen en nog veel meer. De minimale afname voor bedrukte mondkapjes bedraagt 100 stuks!

Bedrukte mondkapjes in eigen kleur

Onze goedkope mondkapjes zijn verkrijgbaar in iedere PMS kleur. Het is ook mogelijk om de kleur van elastieken en biezen te kiezen. Je kunt de mondkapjes laten bedrukken met een logo, stukje tekst, afbeelding of ander ontwerp opdruk. Bedrukte mondkapjes maken wij veel voor bedrijven die actief zijn in openbare ruimtes, zoals sportscholen, scholen, winkels, supermarkten, kapperszaken en ga zo maar door.

Goedkope mondkapjes

mondkapjes goedkoop bedrukken

 • In eigen ontwerp
 • Wasbare mondkapjes
 • Naar wens personaliseren
Mondkapjes met filter

gepersonaliseerde mondkapjes met filter verwisselbaar

 • Met vakje voor filter
 • In eigen kleur
 • Volledig te bedrukken
Milieuvriendelijke mondkapjes

bedrukte mondkapjes van rpet materiaal

 • Van gerecycled RPET
 • Herbruikbare mondkapjes
 • Sublimatie bedrukking
Doorzichtige mondkapjes

transparante doorzichtige mondkapjes met logo

 • Ideaal voor communicatie
 • Van PET materiaal
 • Subtiele opdruk mogelijk

Mondkapjes laten bedrukken

Mondkapjes zijn sinds de uitbraak van het virus niet meer weg te denken uit onze samenleving en zijn daarom populair als promotiemateriaal. In het openbaar vervoer zijn de niet-medische mondkapjes verplicht, maar ook in publieke ruimtes raadt men aan om er eentje te dragen. Je kunt dan denken aan sportscholen, scholen, winkels, supermarkten, kapperszaken en ga zo maar door. Steeds meer bedrijven laten mondkapjes bedrukken en geven deze gratis mee aan hun klanten. Bij ons kun je je eigen mondkapjes ontwerpen, zoals mondkapjes in eigen kleur en met je eigen opdruk. Onze bedrukte mondkapjes verspreiden je naamsbekendheid in plaats van het coronavirus.

mondkapjes bedrukken

Stap 1. Bedrukte mondkapjes in eigen kleur

Onze mondkapjes zijn verkrijgbaar in iedere kleur, ook in een specifieke kleur van je huisstijl of marketingcampagne. Het is daarnaast mogelijk om de kleur van de elastische oorbandjes en de biezen (randen van het masker) te kiezen. Veel basiskleuren houden wij op voorraad, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Wij kunnen alle gekleurde mondkapjes bedrukken!

Stap 2. Mondkapjes met logo of andere opdruk

Je kunt de gekleurde mondkapjes laten bedrukken met een logo, stukje tekst, bedrijfsnaam, afbeelding of ander ontwerp opdruk. Je kunt de positie van de opdruk zelf bepalen. De mondkapjes bedrukken wij doorgaans op de linker- en/of rechtwang, zodat de stiknaad de bedrukking niet doorbreekt. Je kunt ook meerdere opdrukken combineren, zoals een logo op de linkerkant en een bedrijfsnaam op de rechterkant. Zie foto's voor de mogelijkheden.

Vrijblijvende prijsopgave voor mondkapjes met logo

Heb je interesse gekregen in onze goedkope mondkapjes met logo? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals de kleur van de mondkapjes en de gewenste opdruk. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over mondkapjes bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte mondkapjes

Veelgestelde vragen over mondkapjes met eigen ontwerp opdruk

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste mondkapjes met logo?

Wil je zoveel mogelijk mondkapjes met logo voor je budget? Kies dan voor onze goedkope mondkapjes. Deze mondkapjes kunnen gemaakt worden in je eigen kleur en tevens naar wens worden bedrukt, zoals met een logo, stukje tekst, reclame of andere opdruk. De bedrukking mag plaatsen wij aan de linker- en/of rechtkant van de stiknaad.

goedkoopste mondkapjes met logo

Vraag 2. Kan ik een kleine oplage mondkapjes bedrukken?

Ja, bij ons kun je een kleine oplage mondkapjes laten bedrukken. Wij hanteren een minimale afname van 100 stuks gepersonaliseerde mondkapjes. Hoe groter de aantallen, hoe goedkoper de mondkapjes met logo. Het is helaas niet mogelijk om mondkapjes per stuk te bedrukken.

kleine oplage mondkapjes bedrukken

Vraag 3. Wat is de levertijd van de bedrukte mondkapjes?

De levertijd van de gepersonaliseerde mondkapjes bedraagt ongeveer een week. Deze dagen gaan in vanaf het moment dat je akkoord hebt gegeven op de digitale drukproef. Wij starten vervolgens de productie, doen kwaliteitscontrole en versturen de mondkapjes met logo vervolgens naar het gewenste adres.

bedrukte mondkapjes met snelle levertijd

Vrijblijvende prijsopgave voor mondkapjes met logo

Heb je interesse gekregen in onze goedkope mondkapjes met logo? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals de kleur van de mondkapjes en de gewenste opdruk. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over mondkapjes bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
mondkapjes offerte