Bedrukte dekbedovertrekken voor jong en oud

Met bedrukte dekbedovertrekken laat je relaties en personeel dromen over jouw organisatie of marketingcampagne. Je hebt de keuze uit een eenpersoons dekbedovertrek of peuter dekbedovertrek. Gemaakt van kwalitatief polyester/texture stof. Voorzien van een insteekflap aan het voeteneind en een kussensloop. Wil je liever losse kussenslopen? Dat kan ook!

Dekbedovertrek laten bedrukken

Onze dekbedovertrekken hebben in de basis een witachtige kleur. Je kunt het dekbedovertrek laten maken in iedere gewenste kleur, ook in een speciale PMS kleur. Het dekbedovertrek bedrukken wij volledig naar jouw wensen: van een simpele opdruk tot een all-over bedrukking. Ditzelfde geldt voor de kussenslopen.

Bedrukte dekbedovertrek in enkele stappen

Je kunt bij ons je eigen bedrukte dekbedovertrek laten maken in enkele stappen. Je kiest allereerst het formaat van het dekbedovertrek: voor peuters of voor eenpersoons volwassenen. Je kunt het dekbedovertrek laten bedrukken naar eigen wensen. Dezelfde stappen gelden voor kussenslopen. Doorloop onderstaande stappen voor het laten bedrukken van dekbedovertrekken en kussenslopen.

1. Keuze uit diverse afmetingen dekbedovertrek

Je hebt de keuze uit peuter dekbedovertrekken van 100 x 150 cm en eenpersoons dekbedovertrekken voor volwassenen van 150 x 240 cm. Ze worden geleverd met een kussensloop. Wil je liever andere afmetingen dekbedovertrekken? Neem dan contact met ons op.

goedkope dekbedovertrek in diverse afmetingen

2. Dekbedovertrek laten bedrukken

Onze dekbedovertrekken hebben in de basis de witachtige kleur van het polyester/texture materiaal. Dit is een zachte stof dat veel gelijkenissen heeft met katoen materiaal. Je kunt de dekbedovertrekken laten maken in eigen PMS kleur. Wij kunnen de dekbedovertrekken bedrukken met een logo, stukje tekst, afbeelding, reclame of andere opdruk. Dit kan simpel op een of meerdere posities, maar ook all-over en full colour. Als je kiest voor een volledig bedrukt dekbedovertrek, dan hoef je de basiskleur niet te kiezen, want hiervan zal niets zichtbaar zijn.

dekbedovertrek laten bedrukken

Vrijblijvende prijsopgave voor bedrukte dekbedovertrek

Heb je interesse gekregen in bedrukte dekbedovertrek? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals het formaat, de kleur en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over dekbedovertrek met logo? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over dekbedovertrek met logo

Vraag 1. Van welke materialen worden dekbedovertrekken gemaakt?

Onze goedkoopste dekbedovertrek worden gemaakt van polyester/texture stof (110 gram/m2). Dit materiaal heeft veel weg van zacht katoen materiaal. Het voordeel van dit materiaal is dat het snel droog is na het wassen en bovendien niet snel kreukt. De kussenslopen worden gemaakt van hetzelfde materiaal. Zowel de kussensloop als het dekbedovertrek bedrukken wij volledig naar wens.

goedkope dekbedovertrek bedrukken met opdruk

Vrijblijvende prijsopgave voor dekbedovertrek met logo

Heb je interesse gekregen in dekbedovertrek met logo? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals het formaat, de kleur en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over bedrukte dekbedovertrek? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!