Goedkope polsbandjes met logo

Bij Promoboer ben je aan het juiste adres voor het laten bedrukken van polsbandjes. Onze siliconen polsbandjes zijn het goedkoopste en hebben de meest uitgebreide bedrukkingsmogelijkheden. Ze zijn verkrijgbaar in afmetingen voor kinderen en volwassenen. Je hebt daarnaast de keuze uit lichtgevende polsbandjes, festival polsbandjes, beschrijfbare polsbandjes en glow in the dark polsbandjes.

Polsbandjes laten bedrukken

Deze bedrukte polsbandjes kunnen gemaakt worden in iedere PMS kleur, zodat je de kleur van je huisstijl of campagne kunt laten terugkomen. Wij kunnen de polsbandjes bedrukken met een logo, stukje tekst, naam of andere gewenste opdruk. Deze bedrukte polsbandjes worden vaak ingezet op beurzen, evenementen, festivals en scholen.

Bedrukte polsbandjes in enkele stappen

Polsbandjes met bedrukking zijn het ideale promotie- of marketing artikel voor bedrijven en organisaties. De siliconen polsbandjes worden vaak weggegeven tijdens evenementen met een herkenbaar logo of stukje tekst. Bij ons kun je de siliconen polsbandjes volledig naar wens personaliseren. Zo kies je bij ons zelf de kleur, bedrukking en kun je zelfs de vorm van de polsbandjes bepalen. Aan de hand van de onderstaande stappen kun je verschillende soorten polsbandjes personaliseren.

polsbandjes bedrukken

Stap 1. Keuze uit diverse soorten polsbandjes

Ben je op zoek naar polsbandjes met een specifieke afmeting? In onze collectie hebben houden wij een standaardmaat aan voor kinderen en volwassenen, maar kunnen we de polsbandjes ook op maat laten maken. Onze standaardmaat voor kinderen is 160x12x2 mm, en voor volwassenen is onze standaardmaat 202x12x2 mm. Zijn onze standaardmaten voor jou niet van toepassing? Dan maken we de siliconen polsbandjes speciaal voor jou op maat.

Stap 2. Formaat van de polsbandjes

Onze polsbandjes zijn verkrijgbaar in afmetingen voor kinderen en volwassenen. Bij de siliconen polsbandjes zijn de afmetingen 202 x 12 x 2 mm (volwassenen) en 160 x 12 x 2 mm (kinderen). De festival polsbandjes worden geleverd in een standaard formaat, maar deze kunnen met de sluiting afgesteld worden op het formaat van de pols.

bedrukte polsbandjes voor jong en oud

Stap 3. Polsbandjes in eigen kleur(en)

Onze polsbandjes zijn verkrijgbaar in iedere kleur, ook in een speciale PMS kleur die past bij de huisstijl van een bedrijf. Daarnaast houden wij een aantal basiskleuren op voorraad, zodat wij deze polsbandjes snel en bedrukt kunnen leveren. Wij kunnen alle gekleurde polsbandjes bedrukken. Hieronder een aantal voorbeelden van bedrukte polsbandjes in diverse kleuren.

Stap 3. Polsbandjes laten bedrukken

Na het kiezen van de maat en kleur, kunnen we de siliconen polsbandjes personaliseren met een eigen logo of stukje tekst. Dit kunnen we doen met een rechtstreekste print, gravering (debossing) of met reliëf (embossing). Onderstaand nemen we de mogelijkheden met je door.

goedkope siliconen polsbandjes bedrukken met logo of tekst

Siliconen polsbandjes met bedrukking

Het bedrukken van de polsbandjes wordt gedaan met een rechtstreekse print. Een rechtstreekse print is het goedkoopst en wordt daarom het vaakst gekozen door onze klanten. Vaak wordt er gekozen voor polsbandjes met een logo of stukje tekst. We kunnen de siliconen polsbandjes bedrukken in 1-4 drukkleuren.

siliconen armbandjes gravering print

Siliconen polsbandjes met gravering (debossing)

Siliconen polsbandjes met gravering is een luxe manier van personaliseren. Bij gravering wordt er een logo of stukje tekst in de siliconen polsbandjes gestanst. Het voordeel van gegraveerde siliconen polsbandjes is dat het gepersonaliseerde ontwerp permanent zichtbaar blijft. De gravering kunnen we vervolgens "inkleuren" in 1-4 drukkleuren.

armbandjes met relief bedrukt

Siliconen polsbandjes met reliëf opdruk (embossing)

Siliconen polsbandjes met reliëf is een tegenhanger van de gegraveerde polsbandjes. Bij siliconen polsbandjes met reliëf ligt het gepersonaliseerde ontwerp verhoogt op het siliconen bandje. Het stukje tekst of logo is hierdoor niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar. Het reliëf kunnen we bedrukken in 1-4 drukkleuren.

Vrijblijvende prijsopgave voor bedrukte polsbandjes

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in polsbandjes met logo? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals de soort polsbandjes, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor polsbandjes bedrukken.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over polsbandjes goedkoop bedrukken

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste polsbandjes met logo?

Wil je zoveel mogelijk bedrukte armbandjes voor je budget? Neem dan onze siliconen polsbandjes. Deze polsbandjes zijn niet alleen het goedkoopste, maar bieden op uitgebreide bedrukkingsmogelijkheden en bovendien kunnen ze gemaakt worden in eigen PMS kleur. Deze goedkope polsbandjes van siliconen zijn verkrijgbaar in afmetingen voor jong en oud, zodat je ook nog eens een grote doelgroep kunt aanspreken met de polsbandjes met logo.

goedkoopste polsbandjes met bedrukking

Vrijblijvende prijsopgave voor polsbandjes met logo

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in bedrukte polsbandjes? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals de soort polsbandjes, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor polsbandjes bedrukken.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!