Polsbandjes bedrukken met logo

Bij Promoboer ben je aan het juiste adres voor polsbandjes bedrukken. Polsbandjes met logo zijn ideaal als giveaway op beurzen en evenementen. Polsbandjes met logo zijn verkrijgbaar in afmetingen voor kinderen en volwassenen. Maar bij Promoboer kan je polsbandjes met logo ook op maat laten maken. Onze polsbandjes met logo zijn verkrijgbaar in kleur naar keuze. Polsbandjes bedrukken kan met een print, reliefdruk of gravering.

Goedkope polsbandjes bedrukken

Je kan bij ons goedkope polsbandjes bedrukken waarmee je op een effectieve en voordelige manier reclame kan maken. Goedkope polsbandjes zijn ideale promotie- of marketing artikelen voor bedrijven en organisaties. De goedkope polsbandjes worden vaak weggegeven tijdens evenementen met een herkenbaar logo of tekst. Bij ons kan je goedkope polsbandjes bedrukken en volledig naar wens personaliseren. Zo kies je bij ons zelf de kleur en de bedrukking. Aan de hand van de onderstaande stappen kan je goedkope polsbandjes bedrukken.

goedkope poslbandjes bedrukken

1. Bedrukken polsbandjes: kies je kleur

Wij bedrukken polsbandjes in iedere kleur, ook in een speciale kleur die past bij de huisstijl van jouw bedrijf. We bedrukken polsbandjes in 100+ verschillende kleuren. Bij Promoboer kan je bedrukte polsbandjes ook in een mix van kleuren of in een full colour patroon kiezen. Daarnaast houden wij een aantal basiskleuren op voorraad, zodat wij deze polsbandjes snel kunnen leveren. Hieronder een aantal voorbeelden van bedrukken polsbandjes in diverse kleuren.

2. Polsbandjes laten bedrukken: kies je formaat

Wij kunnen polsbandjes laten bedrukken die leverbaar zijn in een mix van maten. In onze uitgebreide collectie bieden we polsbandjes aan voor heren, dames, kinderen en zelfs voor peuters en baby's.

 • Heren polsbandjes: 202 x 12 x 2 mm
 • Dames polsbandjes: 202 x 12 x 2 mm
 • Kinder polsbandjes: 160 x 12 x 2 mm
 • polsbandjes laten bedrukken

  3. Polsbandjes goedkoop bedrukken: kies je druktechniek

  Na het kiezen van de maat en kleur, kunnen we de polsbandjes goedkoop bedrukken en personaliseren met een eigen logo of stukje tekst. Dit kunnen we doen met een rechtstreekste print, gravering (debossing) of met reliëf (embossing). Onderstaand nemen we de mogelijkheden met je door.

  polsbandjes met print

  Polsbandjes met print

  Het bedrukken van de polsbandjes met print wordt rechtstreeks gedaan. Een rechtstreekse print is het goedkoopst en wordt daarom het vaakst gekozen door onze klanten. Vaak wordt er gekozen voor polsbandjes met een logo of stukje tekst.

  polsbandjes met gravering

  Polsbandjes met gravering

  Polsbandjes met gravering is een luxe manier van personaliseren. Polsbandjes graveren wordt ook wel een diepdruk of debossing genoemd. Bij polsbandjes met gravering wordt er een logo of stukje tekst in de polsbandjes gegraveerd. Het voordeel van polsbandjes met gravering is dat het gepersonaliseerde ontwerp permanent zichtbaar blijft. De polsbandjes met gravure kunnen we vervolgens "inkleuren" in kleur naar keuze.

  polsbandjes met reliëfdruk

  Polsbandjes met reliëfdruk

  Polsbandjes met reliëfdruk is een tegenhanger van de gegraveerde polsbandjes. Een reliefdruk wordt ook wel 2 opdruk of embossing genoemd. Bij polsbandjes met reliëfdruk ligt het gepersonaliseerde ontwerp verhoogt op het bandje. Het stukje tekst of logo is hierdoor niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar. Het reliëf kunnen we bedrukken in kleur naar keuze.

  polsbandjes met sublimatie opdruk

  Polsbandjes met sublimatie opdruk

  Polsbandjes met sublimatie opdruk kunnen volledig bedrukt worden. Hiebij kan je kiezen om je polsbandjes met sublimatie te bedrukken in full colour. Je kan kiezen uit een mix van kleuren met een eventuele verloop van de kleuren.

  4. Polsbandjes met tekst: kies je opdruk

  Vaak laten klanten de polsbandjes met logo bedrukken. Polsbandjes met logo kunnen handig zijn als toegangs- en leeftijdscontrole bij concerten of evenementen. Ook kun je kiezen uit polsbandjes met naam, polsbandjes met tekst en uit polsbandjes met foto.

  Polsbandjes bedrukken kleine oplage?

  Bij ons kan je polsbandjes bedrukken kleine oplage. De minimale afname hangt af van de soort gekozen polsbandjes. Het voordeel van polsbandjes bedrukken in kleine oplage is dat ze snel geleverd kunnen worden, vaak vanaf 100 stuks al.

  Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!