Siliconen polsbandjes in eigen kleur

Promoboer is de specialist op het gebied van bedrukte polsbandjes. Wij produceren de polsbandjes met bedrukking al vanaf 250 stuks. De voordeligste keuze zijn de goedkope siliconen polsbandjes. We kunnen ook siliconen polsbandjes graveren, waarbij we een stukje tekst of logo in het siliconen polsbandje stansen. Gegraveerde polsbandjes hebben een luxe en stijlvolle uitstraling. De polsbandjes zijn verkrijgbaar in standaardmaten voor kinderen en volwassenen. We kunnen de polsbandjes ook op maat maken.

Siliconen polsbandjes laten bedrukken

De polsbandjes zijn verkrijgbaar in iedere standaard- of eigen PMS kleur. Het is ook mogelijk om meerkleurige polsbandjes van siliconen te laten maken. De polsbandjes voorzien we vervolgens van een gepersonaliseerd ontwerp. Vaak kiezen onze klanten voor siliconen polsbandjes met een logo en/of tekst. De polsbandjes met bedrukking zijn voor iedereen herkenbaar, en daardoor het ideale promotie- of reclame artikel.

Bedrukte siliconen polsbandjes in enkele stappen

Polsbandjes met bedrukking zijn het ideale promotie- of marketing artikel voor bedrijven en organisaties. De siliconen polsbandjes worden vaak weggegeven tijdens evenementen met een herkenbaar logo of stukje tekst. Bij ons kun je de siliconen polsbandjes volledig naar wens personaliseren. Zo kies je bij ons zelf de kleur, bedrukking en kun je zelfs de vorm van de polsbandjes bepalen. Aan de hand van de onderstaande stappen kun je verschillende soorten polsbandjes personaliseren.

Stap 1. Formaat van de siliconen bandjes

Ben je op zoek naar polsbandjes met een specifieke afmeting? In onze collectie hebben houden wij een standaardmaat aan voor kinderen en volwassenen, maar kunnen we de polsbandjes ook op maat laten maken. Onze standaardmaat voor kinderen is 160x12x2 mm, en voor volwassenen is onze standaardmaat 202x12x2 mm. Zijn onze standaardmaten voor jou niet van toepassing? Dan maken we de siliconen polsbandjes speciaal voor jou op maat.

Stap 2. Siliconen armbandjes in eigen kleur(en)

Onze siliconen polsbandjes zijn verkrijgbaar in iedere kleur. Zo kunnen we de siliconen polsbandjes leveren in een standaard- of eigen PMS kleur. Het is ook mogelijk om de siliconen polsbandjes te bestellen in een mix van 1-4 kleuren. In het onderstaande overzicht hebben wij een aantal populaire kleuren siliconen polsbandjes voor je op een rijtje gezet.

Stap 3. Siliconen polsbandjes laten bedrukken

Na het kiezen van de maat en kleur, kunnen we de siliconen polsbandjes personaliseren met een eigen logo of stukje tekst. Dit kunnen we doen met een rechtstreekste print, gravering (debossing) of met reliëf (embossing). Onderstaand nemen we de mogelijkheden met je door.

goedkope siliconen polsbandjes bedrukken met logo of tekst

Siliconen polsbandjes met bedrukking

Het bedrukken van de polsbandjes wordt gedaan met een rechtstreekse print. Een rechtstreekse print is het goedkoopst en wordt daarom het vaakst gekozen door onze klanten. Vaak wordt er gekozen voor polsbandjes met een logo of stukje tekst. We kunnen de siliconen polsbandjes bedrukken in 1-4 drukkleuren.

siliconen armbandjes gravering print

Siliconen polsbandjes met gravering (debossing)

Siliconen polsbandjes met gravering is een luxe manier van personaliseren. Bij gravering wordt er een logo of stukje tekst in de siliconen polsbandjes gestanst. Het voordeel van gegraveerde siliconen polsbandjes is dat het gepersonaliseerde ontwerp permanent zichtbaar blijft. De gravering kunnen we vervolgens "inkleuren" in 1-4 drukkleuren.

armbandjes met relief bedrukt

Siliconen polsbandjes met reliëf opdruk (embossing)

Siliconen polsbandjes met reliëf is een tegenhanger van de gegraveerde polsbandjes. Bij siliconen polsbandjes met reliëf ligt het gepersonaliseerde ontwerp verhoogt op het siliconen bandje. Het stukje tekst of logo is hierdoor niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar. Het reliëf kunnen we bedrukken in 1-4 drukkleuren.

Stap 4. Extra toevoeging aan de siliconen polsbandjes met logo

Wil je na het kiezen van de afmeting, kleur en bedrukking de polsbandjes nog verder personaliseren? Dat kan. Bij ons kun je de siliconen polsbandjes laten maken in eigen vorm. Bijvoorbeeld polsbandjes in de vorm van een bedrijfslogo. Onderstaand hebben we een aantal voorbeelden voor je op een rijtje gezet.

lichtgevende glow in the dark siliconen polsbandjes met bedrukking

Siliconen polsbandjes met glow

Met de glow in the dark polsbandjes maak zowel overdag als 's nachts reclame! Deze polsbandjes geven licht in het donker en worden hierdoor vaak gebruikt als reclame- of promotieartikel bij avond evenementen. De siliconen polsbandjes voorzien we standaard van een groene of blauwe glow.

eigen vorm polsbandjes

Siliconenen polsbandjes in eigen vorm

Met de siliconen polsbandjes in eigen vorm ben je altijd herkenbaar. Wij kunnen de polsbandjes voorzien van contouren in de vorm van je bedrijfslogo. De siliconen polsbandjes vormen we op één of twee posities in de gewenste vorm, waarop we vervolgens een herkenbaar logo of ontwerp bedrukken.

polsbandjes met glitters

Glitter siliconen polsbandjes

De siliconen polsbandjes kunnen we voorzien van glitters. Vaak worden siliconen polsbandjes met glitters gebruikt voor thema feestjes of als extra toevoeging voor kinder polsbandjes. De glitters op de siliconen polsbandjes zorgen ervoor dat de polsbandjes extra opvallen.

Vrijblijvende prijsopgave voor bedrukte siliconen polsbandjes

Wil je goedkope polsbandjes bedrukken? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals het soort, de vorm, afmeting, de kleur en de bedrukking van de polsbandjes. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over polsbandjes bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over siliconen polsbandjes met logo

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste siliconen polsbandjes met opdruk?

Ben je op zoek naar de goedkoopste polsbandjes? Kies dan voor onze goedkope polsbandjes met simpele opdruk. Deze siliconen polsbandjes zijn het goedkoopst, omdat we de polsbandjes goedkoop op één positie bedrukken met een logo of stukje tekst. De goedkope polsbandjes worden door onze klanten het vaakst gekozen.

goedkoopste polsbandjes met bedrukking

Vraag 2. Is het mogelijk om onbedrukte siliconen polsbandjes te bestellen?

Dat is mogelijk! Echter kiezen klanten bijna niet voor deze mogelijkheid. Doordat we de polsbandjes van siliconen gemakkelijk kunnen bedrukken, worden de polsbandjes vaak als promotie- of marketing artikel gebruikt. Klanten kiezen vaak voor polsbandjes met reliëf of voor gegraveerde polsbandjes. Op deze manier zijn de polsbandjes voor iedereen herkenbaar.

onbedrukte siliconen polsbandjes

Vraag 3. Kan ik een kleine oplage siliconen polsbandjes bedrukken?

Wij kunnen de siliconen armbandjes al vanaf 500 stuks personaliseren. Dit doen wij door een bedrukking, gravering of reliëf aan te brengen op de polsbandjes. Naast het bedrukken van de polsbandjes, kun je ook zelf de kleur van de polsbandjes kiezen. Bijvoorbeeld meerkleurige polsbandjes met een gepersonaliseerd ontwerp.

kleine oplage siliconen polsbandjes

Vraag 4. Wat is de levertijd van bedrukte siliconen polsbandjes?

Om ervoor te zorgen dat de siliconen polsbandjes zo snel mogelijk geleverd kunnen worden, hebben we een aantal standaard kleuren op voorraad. Hierdoor kunnen we polsbandjes uit voorraad snel bedrukken en leveren. Als je zelf de kleur(en) van de polsbandjes wilt samenstellen, is de levertijd langer. Vragen over de levertijd? Neem contact met ons op.

meerkleurige siliconen polsbandjes met bedrukking

Vrijblijvende prijsopgave voor bedrukte siliconen polsbandjes

Wil je goedkope polsbandjes bedrukken? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals het soort, de vorm, afmeting, de kleur en de bedrukking van de polsbandjes. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over polsbandjes bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!