Kantoorartikelen met logo

Wil je echt indruk maken op jouw (thuiswerkende) personeel en relaties? Laat dan kantoorartikelen bedrukken. De kans is aanwezig dat je een groot deel van de dag doorbrengt op kantoor. Datzelfde geldt waarschijnlijk voor jouw relaties. Kantoorartikelen met logo zijn daarom perfect als give-away, weggevertjes of relatiegeschenk. Deze kantoorartikelen komen vaak terecht op het bureau, in de kantine of thuis, zodat jouw bedrijf daar ook dagelijks zichtbaar zal zijn en in het geheugen gegrift zal worden.

Duurzame kantoorartikelen bedrukken

Van vrijwel alle kantoorartikelen uit ons assortiment, is tegenwoordig ook een duurzame variant te vinden. De vraag naar duurzame kantoorartikelen komt niet helemaal uit de lucht vallen, want steeds meer bedrijven houden zich dagelijks bezig met het milieu en ook hun doelgroepen vinden het belangrijk vinden. Mensen die zich bezighouden met een beter milieu, zul je niet snel blij maken met kantoorartikelen van plastic of kunststof. Onze duurzame kantoorartikelen worden gemaakt van milieuvriendelijke materialen, zoals gerecyclede plastic (RPET), tarwestro, bamboe of hout, zodat het milieu zo min mogelijk belast zal worden. Je kunt deze duurzame kantoorartikelen laten bedrukken op een duurzame manier. Zo kunnen keycords worden bedrukt door middel van een blinddruk, waarbij door middel van reliëf jouw opdruk wordt aangebracht, zonder gebruik van inkt. Ook lasergravure is een techniek zonder inkt. Val op en krijg waardering met milieuvriendelijke kantoorartikelen!

Bedrukte kantoorartikelen

Iedereen die op kantoor werkt brengt een groot deel van de dag door achter de computer of laptop. Als je personeel, collega’s of andere relaties een leuk geschenk voor op kantoor wilt geven, kies dan voor kantoorartikelen. Deze bedrukte kantoorartikelen zijn hartstikke functioneel en dat betekent dat de kans groot is dat ze ook daadwerkelijk worden gebruikt door de ontvanger. Wij kunnen deze kantoorartikelen bedrukken met logo, zodat deze iedere keer zichtbaar is als men de kantoorartikelen gebruikt.

Kantoorartikelen met eigen logo

Met kantoorartikelen met eigen logo maak je indruk. Het effect van kantoorartikelen bedrukken is enorm, want ze worden dagelijkse meerdere keren gebruikt. Daardoor zullen de ontvangers meermaals per dag in aanraking komen met jouw reclame en zullen ze jouw bedrijf beter onthouden. Als er dan gekozen moet worden tussen jouw en een concurrent, dan is de kans zeker groot dat ze voor jou kiezen. Zet de kantoorartikelen met eigen logo in voor je eigen medewerkers, voor relaties of deel ze uit op beurzen en evenementen. Als je zelf een idee hebt en de gewenste kantoorartikelen niet kunt vinden, neem dan contact met ons op, want waarschijnlijk kunnen wij je gewoon helpen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!