Bedrukte kantoorartikelen voor personeel en relaties

Wil je echt indruk maken op jouw (thuiswerkende) personeel en relaties? Laat dan kantoorartikelen bedrukken met logo. De kans is aanwezig dat je een groot deel van de dag doorbrengt op kantoor. Datzelfde geldt waarschijnlijk voor jouw relaties. Bedrukte kantoorartikelen zijn daarom perfect als give-away, weggevertjes of relatiegeschenk. Deze kantoorartikelen komen vaak terecht op het bureau, in de kantine of thuis, zodat jouw bedrijf daar ook dagelijks zichtbaar zal zijn en in het geheugen gegrift zal worden.

Ruim assortiment kantoorartikelen met opdruk

Bij ons heb je de keuze uit een breed assortiment met kantoorartikelen. Je kunt denken aan goedkope kantoorartikelen, zoals briefopeners, keycords en paperclips. Ook luxe kantoorartikelen worden vaak gekozen, zoals miniatuur vrachtwagens en klokken. Iets dieper binnen de kantoorartikelen zijn de populaire computeraccessoires, zoals muizen, muismatten en usb sticks. Van vrijwel alle kantoorartikelen is ook een ecologische variant beschikbaar, zodat je rekening kunt houden met het milieu. We kunnen alle kantoorartikelen bedrukken met een logo, zodat je deze kunt inzetten als promotiemateriaal, relatiegeschenk of give-away.

Duurzame kantoorartikelen

Van vrijwel alle kantoorartikelen uit ons assortiment, is tegenwoordig ook een duurzame variant te vinden. De vraag naar duurzame kantoorartikelen komt niet helemaal uit de lucht vallen, want steeds meer bedrijven houden zich dagelijks bezig met het milieu en ook hun doelgroepen vinden het belangrijk vinden. Mensen die zich bezighouden met een beter milieu, zul je niet snel blij maken met kantoorartikelen van plastic of kunststof. Onze duurzame kantoorartikelen worden gemaakt van milieuvriendelijke materialen, zoals gerecyclede plastic (RPET), tarwestro, bamboe of hout, zodat het milieu zo min mogelijk belast zal worden. Voorbeelden van duurzame kantoorartikelen zijn: bamboe keycords en houten USB sticks. Je kunt deze duurzame kantoorartikelen laten bedrukken op een duurzame manier. Zo kunnen keywords worden bedrukt door middel van een blinddruk, waarbij door middel van reliëf jouw opdruk op de keywords wordt aangebracht, zonder gebruik van inkt. Ook lasergravure is een techniek zonder inkt. Val op en krijg waardering met milieuvriendelijke kantoorartikelen!

Computeraccessoires bedrukken

Iedereen die op kantoor werkt brengt een groot deel van de dag door achter de computer of laptop. Als je personeel, collega’s of andere relaties een leuk geschenk voor op kantoor wilt geven, kies dan voor computeraccessoires. Je kunt dan denken aan een computermuis, muismatten, usb sticks, telefoonhouders en usb hubs. Deze bedrukte computeraccessoires zijn hartstikke functioneel en dat betekent dat de kans groot is dat ze ook daadwerkelijk worden gebruikt door de ontvanger. Wij kunnen deze computeraccessoires bedrukken met een logo, zodat deze iedere keer zichtbaar is als men de computeraccessoires gebruikt.

Maak indruk met kantoorartikelen met logo

Met kantoorartikelen met logo maak je indruk. Het effect van kantoorartikelen bedrukken is enorm, want ze worden dagelijkse meerdere keren gebruikt. Daardoor zullen de ontvangers meermaals per dag in aanraking komen met jouw reclame en zullen ze jouw bedrijf beter onthouden. Als er dan gekozen moet worden tussen jouw en een concurrent, dan is de kans zeker groot dat ze voor jou kiezen. Het aanbod met kantoorartikelen varieert enorm: van briefopeners tot keycords en van paperclips tot prullenbakken. Zet de kantoorartikelen met logo in voor je eigen medewerkers, voor relaties of deel ze uit op beurzen en evenementen. Als je zelf een idee hebt en de gewenste kantoorartikelen niet kunt vinden, neem dan contact met ons op, want waarschijnlijk kunnen wij je gewoon helpen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!