Bedrukte parasols voor de horeca en het strand

Wij van Promoboer zijn fabrikant van de goedkoopste Uv-bestendige parasols met bedrukking. Als u op zoek bent naar de goedkoopste parasols, dan is ons advies om te kiezen voor de strandparasols. De strandparasols zijn van een kleiner formaat, wat deze uitermate geschikt maakt voor een dagje in het park of op het strand. Wij beschikken tevens over horeca parasols die uitermate geschikt zijn voor op het terras, bij evenementen of bij tuinfeesten. De horeca parasols zijn van een groter formaat en zijn in een ronde of vierkante vorm te verkrijgen. Naast alleen parasols heeft u tevens de mogelijkheid om de parasols te laten leveren met parasolvoeten. De parasols zijn al te verkrijgen vanaf 25 stuks en in iedere standaard kleur (eenkleurig, tweekleurig of een kleurenmix).

Parasols met logo

Behalve dat wij fabrikant zijn van de parasols, zijn wij tevens de bedrukker. U heeft bij ons de mogelijkheid om de parasols te bedrukken met logo of afbeelding in één kleur tot en met een full colour bedrukking in iedere PMS kleur. Het is mogelijk om de parasols te bedrukken op één of meerdere panelen of op de zijflappen. De parasolvoeten kunnen eventueel ook een bedrukking krijgen.

Strandparasols

strandparasols bedrukken met logo
  • In eigen kleur
  • Panelen laten bedrukken
Horeca parasols

horeca parasols bedrukken met logo
  • In eigen afmetingen
  • Panelen laten bedrukken
Parasolvoeten

parasolvoet bedrukken
  • In eigen kleur
  • Met opdruk op de voet

Parasols laten bedrukken

Hoe parasols bedrukken met logo?

U heeft bij ons de mogelijkheid om parasols te bedrukken met uw eigen logo of tekst in iedere gewenste kleur, zelfs PMS. Wanneer u op zoek bent naar de goedkoopste manier van bedrukken, dan raden wij u aan dit in één tot en met vier kleuren te doen. De goedkoopste optie is om een opdruk te plaatsen met één kleur opdruk. U heeft tevens de keuze bij ons om de parasols te bedrukken met een full colour opdruk. De full colour bedrukkingsmethode wordt gebruikt voor complexere logo’s en afbeeldingen die bestaan uit meer dan vier kleuren of beschikken over een verloop van kleuren. De bedrukking van uw logo of afbeelding kan geplaatst worden op één of meerdere panelen en zelfs op de zijflappen. De parasols bestaan uit vier, zes of acht panelen die allemaal kunnen worden voorzien van een bedrukking.

Waarom parasols bedrukken?

Het bedrukken van parasols is zeer efficiënt voor de lente en zomermaanden in Nederland. Een parasol is groot en valt erg op wanneer deze ergens opgezet is. Voor horeca ondernemingen is het bedrukken van parasols een effectieve manier van promotie maken. Op uw terras kunt u parasols neerzetten met uw eigen logo bedrukking op de panelen. Op het strand ziet u ook vaak strandparasols met een logo bedrukking, denk bijvoorbeeld aan de Ola parasol. Op warme dagen ligt het strand afgeladen met mensen die allemaal in aanraking komen met uw parasol met logo bedrukking. Kortom, het bedrukken van een parasol met logo of afbeelding is een opvallende manier van promotie maken.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte