Bedrukte boxershorts in alle maten

Bedrukte boxershorts worden steeds vaker ingezet als relatiegeschenk of merchandise. Onze meest verkochte zijn de goedkope boxershorts met strakke pasvorm. Daarnaast hebben wij wijde boxershorts met ruime pijpjes en kenmerkende knoopgulp of sport boxershorts met lange pijpjes tegen het omhoog kruipen. Verkrijgbaar in alle maten: van XS tot en met XXL (ook in een mix van maten).

Boxershorts laten bedrukken

Je kunt de kleur van de short en de rand zelf kiezen, zoals een speciale PMS kleur. Vervolgens kunnen wij de boxershorts bedrukken naar wens, bijvoorbeeld een bedrukt labeltje aanbrengen, een opdruk op de rand of een all-over bedrukking. Als je de bedrukte boxershorts op een leuke manier wilt weggeven, overweeg dan een verpakking of geschenkdoosje.

Boxershorts met logo in enkele stappen

1. Verschillende soorten boxershorts

Je hebt de keuze uit diverse soorten boxershorts en onderbroeken. Onze goedkope boxershorts zijn de strakke boxershorts en populairste boxershorts. Daarnaast hebben wij ook wijde boxershorts waarbij de pijpjes iets ruimer zijn. De sport boxershorts hebben juiste langere pijpjes, zodat deze niet omhoog kruipen tijdens het sporten. Je kunt deze boxershorts laten bedrukken.

boxershorts met logo

2. Materiaal van de boxershorts

De boxershorts worden gemaakt van een combinatie aan materialen. Onze goedkope boxershorts worden gemaakt van 95% katoen & 5% elastaan. Het katoen materiaal zorgt voor draagcomfort en het elastaan zorgt voor de rekbaarheid. Daarnaast is er een steeds grotere vraag naar milieuvriendelijke boxershorts van bamboe materiaal. Deze bamboe boxershorts zijn ook voorzien van spandex voor de elastische rand.

3. Boxershorts in alle maten

Onze boxershorts worden altijd op maat gemaakt. Dat betekent dat wij boxershorts in alle maten kunnen leveren, bijvoorbeeld iedere maat voor volwassenen van XS tot en met XXL, maar ook kinder boxershorts in kleine maten. Het is mogelijk om een mix van maten te leveren, zodat je een grote doelgroep kunt bereiken met je reclame of promotiecampagne.

Wil je weten welke maat boxershorts je nodig hebt? Klik dan op de afbeelding hiernaast. Voor de maten van lange boxershorts voor sportieve activiteiten verwijzen we je graag door naar de desbetreffende productpagina.

goedkope boxershorts in alle maten

4. Boxershorts in eigen kleur(en)

Onze boxershorts worden op maat gemaakt. Dat betekent dat wij de boxershorts laten maken vanaf de stof. Je kunt daardoor zelf de kleur kiezen, ook een PMS kleur is mogelijk, bijvoorbeeld die van je huisstijl. Ook van de bovenste rand kun je de kleur kiezen en deze hoeft niet hetzelfde te zijn als de short. Onze meest verkocht boxershorts zijn witte boxershorts en zwarte boxershorts. Hieronder een overzicht van de gekleurde boxershorts.

5. Boxershorts laten bedrukken

Wil je custom boxershorts inzetten als relatiegeschenk of als onderdeel van een promotionele actie? Laat dan boxershorts bedrukken! Veel bedrijven kiezen voor boxershorts met naam op de rand, maar je kunt ook kiezen voor boxershorts met logo op de pijpjes of een combinatie van beiden. Er is dus van alles mogelijk: van alleen een bedrukte rand tot een all-over bedrukking. Hieronder een korte uitleg over de bedrukkingsmogelijkheden.

boxershort bedrukken op rand

Boxershort bedrukt op de rand

Onze meest verkochte boxershorts worden bedrukt op de rand. Deze rand kan helemaal rondom bedrukt worden. Op de afbeelding hiernaast is een bedrukking herhalend aangebracht, zodat de opdruk vanuit meerdere hoeken zichtbaar is.

boxershorts ontwerpen

Boxershorts ontwerpen (all-over & full colour bedrukt)

Je kunt ook de volledige boxershorts ontwerpen. Je kiest dan niet alleen de kleur van de rand, maar ook het patroon van de shorts. Op de afbeelding hiernaast is de volledige boxershort bedrukt in full colour en is de rand voorzien van een naam.

ruime boxershorts met eigen print

Boxershorts met bedrukt labeltje

Bij de wijde boxershorts met ruime pijpjes is een bedrukking op de rand niet mogelijk. In plaats daarvan kan een gepersonaliseerd labeltje boven de gulp worden vastgenaaid. Het is daarnaast ook mogelijk om een eigen patroon te ontwerpen voor de short, zoals de aardbeien hiernaast.

Vrijblijvende prijsopgave voor gepersonaliseerde boxershorts

Heb je interesse gekregen in gepersonaliseerde boxershorts? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals het soort boxershort, de kleur en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over boxershorts bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over onderbroek bedrukken

1. Wat zijn de goedkoopste boxershorts?

Onze goedkoopste boxershorts zijn de boxershorts met strakke pasvorm. Deze boxershorts worden gemaakt uit de minste hoeveelheid stof en zijn daardoor het meest voordelig. Ze kunnen gemaakt worden in iedere kleur en kunnen volledig naar wens bedrukt worden, bijvoorbeeld op de rand en/of op de pijpjes.

boxershorts goedkoop bedrukken

2. Hebben jullie ook boxershorts met gulp?

Ja, wij hebben ook boxershorts met gulp. Onze wijde boxershorts - waar je waarschijnlijk op doelt - heeft een ware gulp met knoopsluiting (zie afbeelding hiernaast. De goedkope boxershorts en sport boxershorts, die bieden strak op het lichaam gedragen worden, hebben helaas geen gulp. Wij kunnen de wijde boxershorts bedrukken, bijvoorbeeld op de rand of met een vastgenaaid labeltje.

wijde boxershorts bedrukken

Vrijblijvende prijsopgave voor boxershorts met opdruk

Heb je interesse gekregen in onze goedkope boxershorts met opdruk? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals het soort boxershort, de kleur en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over boxershorts met logo? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!