string(10) "/keycords/"

Goedkope keycords met logo of naam

Promoboer is fabrikant van goedkope keycords, lanyards en sleutelkoorden. Onze meest verkochte keycords zijn de brede keycords van 2cm. Onze smalle keycords behoren tot de goedkope keycords omdat bij deze producties minder materiaal nodig is. Ditzelfde geldt voor korte keycords die vaak aan een riem of om de pols gedragen worden. Ze zijn te bestellen in alle populaire basiskleuren en daaarnaast ook in iedere PMS kleur. Voor extra herkenning kunnen wij de keycords met logo bedrukken, ook full-colour en all-over.

Bedrukte keycords met badgehouders of andere accessoires

Onze keycords zijn uitgerust met een metalen karabijnhaakje. Voor extra gebruikersgemak kunnen wij extra accessoires toevoegen aan de keycords. Populair zijn onze keycords met buckle, welke het mogelijk maakt om een deel, met bijvoorbeeld sleutels, los te koppelen zonder dat de keycord afgedaan hoeft te worden. De keycords met veiligheidsclip hebben een extra plastic clip in de nek die los klikt zodra er kracht op komt te staan. Keycords met badgehouder worden gebruikt op beurzen en evenement of tijdens conferenties.

Overzicht keycords bedrukken
Brede keycords (meest verkocht)
Brede keycords
Smalle keycords
keycords smal bedrukken 10mm
Veter keycords
veter keycords bedrukken
Korte keycords
korte keycords bedrukken
Keycords met buckle
bedrukte keycords met buckle
Keycord met veiligheidsclip
keycords bedrukken met veiligheidsclip
Keycord met badge
keycords bedrukken met badge
Extra accessoires voor keycords
accessoires voor keycords met logo
Milieuvriendelijke keycords
milieuvriendelijke keycords met logo
Lichtgevende keycords
lichtgevende keycords met logo
Diverse premiums aan keycord
premiums aan keycords met logo

Goedkoopste lanyards bestellen in enkele stappen

keycords bedrukken

Keycords bedrukken wordt steeds populairder onder bedrijven en ondernemingen. Zij kiezen steeds vaker voor keycords met logo of keycords met naam die zij kunnen weggeven aan relaties of kunnen inzetten tijdens een promotionele campagne. In een overzichtelijk stappenplan kunt u uw gedachte opmaken over uw gewenste eindproduct. Denk hierbij aan de keuzes over: het soort keycord, kleuren, bedrukken en accessoires voor extra gebruikersgemak.

 1. Wat is een keycord?
 2. Waar worden lanyards gebruikt?
 3. Welke afmetingen hebben de sleutelkoorden?
 4. Bepaal de kleur van de keycords
 5. Van welke materialen produceren wij lanyards?
 6. Wat zijn de populairste opdrukken bij keycords?
 7. Verschillende technieken voor het bedrukken van keycords
 8. Optioneel verschillende accessoires voor de lanyards
 9. Kosteneffectieve manier voor het promoten van uw bedrijf of merk
 10. Welke factoren bepalen de prijs van de goedkoopste keycords?
 11. Het bestel- en productieproces van A tot Z

1. Wat is een keycord?

Een keycord, ook wel lanyard genoemd, is een handig lint wat om de nek gedragen kan worden. Er kunnen verschillende accessoires aan de keycords worden gehangen, zoals sleutels, mp3-spelers of badgehouders. Keycords worden overal gebruikt voor allerlei verschillende toepassingen. Mede daarom zijn keycords enorm populair als promotiemateriaal.

Wanneer u promotionele keycords gaat bestellen moet u rekening houden met verschillende onderdelen. Het uiteindelijke gebruikersdoeleinden is het belangrijkste. Vervolgens zijn het materiaal, de kleur en de afmetingen van belang. Daarna kiest u een van de verschillende druktechnieken, waarmee wij uw opdruk op de keycords aanbrengen. Wij leveren ze standaard met karabijnhaakje, maar u kunt optioneel voor andere of extra accessoires kiezen.

2. Voor welke doeleinden worden keycords gebruikt en door wie?

De keycords, neklinten en sleutelkoorden hebben veel verschillende gebruikersdoeleinden. Vroeger zat er alleen een karabijnhaakje aan voor bijvoorbeeld een sleutelbos. Maar tegenwoordig worden de keycords meestal uitgebreid met extra accessoires zodat ze voor nog veel meer toepassingen gebruikt kunnen worden. Wij bespreken een aantal situaties waar sleutelkoorden worden gebruikt.

Door docenten en studenten op scholen

Op scholen en unversiteiten worden keycords voornamelij gedragen door docenten, hoogleraren en ander personeel. Soms als identiteitsbewijs, regelmatig in combinatie met een toegangspas en vaak met sleutels voor toegang tot verschillende lokalen of ruimtes. Ook gebruiken studenten keycords voor het dragen van sleutels.

Op bedrijfskantoren door werknemers

Bij advocatenkantoren, financiële instellingen, verzekeringsmaatschappijen en grote kantoren worden keycords, neklinten en sleutelkoorden bewaard achter de receptie. Bezoekers dienen zich te melden bij de receptie en krijgen vervolgens een keycord met bezoekerspas mee. Het identificeren van bezoekers is een eerste stap om de veiligheid van bedrijven en medewerkers te waarborgen.

Personeel op evenementenlocaties

Van voetbalwedstrijden tot concerten, het personeel van deze evenementen heeft speciale vrijstellingen om backstage te gaan of op het veld te staan. Door neklinten met een ID badge of toegangspas kan men snel geïndentificeerd worden.

In ziekenhuizen voor toegang en identificatie

Verpleegkundigen, artsen, leveranciers en ander personeel gebruiken de keycords om toegang te krijgen tot ruimtes die bestemd zijn voor bevoegden. Ook kunnen sleutelkoorden voorzien worden van een ID kaart. De identiteitskaarten en toegangskaarten kunnen door middel van een intrekbare badgehouder dicht op het lichaam gehouden worden.

3. Afmetingen van de keycords

Als fabrikant kunnen wij keycords produceren in allerlei verschillende afmetingen. De meest gekozen afmetingen hebben wij gestandaardiseerd. Bij ons kunt u kiezen uit brede keycords, smalle keycords en veter keycords van 90cm lang. De korte keycords (ook wel short straps genoemd) zijn 10cm lang en 1cm breed.


4. Keycords in iedere gewenste kleur

Als u op zoek bent naar een keycord, dan is de kleur meestal een belangrijke eigenschap. De kleur bepaalt de aantrekkelijkheid van het koord. Bij ons hoeft u niet bang te zijn dat wij uw gewenste kleur niet in het assortiment hebben. Als fabrikant kunnen wij de keycords namelijk produceren in iedere gewenste kleur. De meeste basiskleuren houden wij op voorraad. Het zijn onder andere de kleuren blauw, rood, wit, zwart, groen en de onderstaande kleuren.

Ook in uw eigen PMS kleur

Staat uw gewenste kleur er niet tussen? Of wilt u graag een keycord in PMS kleur? Dan bieden wij ook de mogelijkheid het keycord volledig te produceren in uw eigen PMS-kleur. Om die reden bent u bij ons altijd verzekerd van een keycord die past bij de huisstijl van uw organisatie.

5. Van welk materiaal zijn keycords?

Lanyards kunnen wij produceren van verschillende materialen, zoals satijn, nijlon, zijde, polyester of milieuvriendelijke materialen. De verschillende materialen hebben allemaal zo zijn eigen voordelen (of nadelen).

De meest verkochte lanyards produceren wij van polyester. Dit materiaal is goedkoop, van hoge kwaliteit en heeft een hoog draagcomfort. Gaat u zware dingen aan de keycords hangen, zoals een fotocamera, dan raden wij stevige nylon keycords aan. Heeft uw onderneming maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan, dan kunt u milieuvriendelijke keycords van bamboe vezels, maïs zetmeel of gerecycled rPET overwegen.

6. Populaire opdrukken bij keycords

De meest populaire bedrukking is een keycord met tekst of keycord met logo. Populaire teksten zijn een websiteadres, bedrijfsnaam, slogan of contactgegevens. Als er gekozen wordt voor een keycords met logo dan wordt er meestal gekozen voor een bedrijfslogo. Een keycord biedt veel ruimte voor uw bedrukking, wat een combinatie van de bovengenoemde bedrukkingen mogelijk maakt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Is het mogelijk om zowel de binnenkant als buitenkant te bedrukken?

Keycords bedrukken kan eigenlijk op twee verschillende manieren. U kunt er namelijk voor kiezen alleen de buitenkant, of zowel de binnen- en buitenkant van het keycord te bedrukken. Als uw budget het toelaat, raden wij het altijd aan om gebruik te maken van beide kanten. Als beide kanten bedrukt zijn, maakt het niet uit hoe de keycord met bedrukking gedragen wordt, het logo of uw bedrijfsnaam is altijd zichtbaar.

Kan een keycord full colour bedrukt worden?

Ja, onze keycords kunnen full colour worden bedrukt. Wij hanteren hier een speciale sublimatie druktechniek voor. Hierdoor is het mogelijk om foto's en andere ontwerpen met details te bedrukken op deze mooie keycords. Het materiaal van de full color keycords is glanzend en satijnachtig, waardoor het ontwerp nog mooier tot zijn recht komt.

7. Bedrukkingstechnieken van de keycords

Een goedkoop keycord wordt veelal bedrukt met een transfer of zeefdruk, deze technieken leveren een goed eindresultaat op. U heeft bij gebruik van deze technieken ook de mogelijkheid om meerdere kleuren te kiezen voor uw bedrukking op het keycord. Hierbij kunt u kleuren nemen die in uw huisstijl terugkomen, maar ook andere opvallende kleuren.

keycords kleur bedrukken
Zeefdruk keycords met enkele kleuren

Onze goedkoopste keycords met logo worden bedrukt door middel zeefdruk (silkscreen printing). Deze methode kunnen wij gebruiken mits uw opdruk bestaat uit enkele kleuren. Per kleur maken wij een individuele film. Hierdoor is het voordelig om zo min mogelijk verschillende kleuren opdruk te kiezen. Zeefdrukken is de meest gebruikelijke methode. Deze methode is goedkoop, snel en effectief.

keycords populair bedrukken 15mm
Sublimatie keycords full colour

Sublimeren (dye sublimation) is de andere veelgebruikte methode. Deze methode is langzamer en een beetje duurder, maar maakt het mogelijk om keycords full colour te bedrukken. Een full colour opdruk maakt het mogelijk om foto's of afbeeldingen in goede kwaliteit op de keycords te drukken. Het materiaal van de full color keycords is glanzend, waardoor het ontwerp nog beter tot zijn recht komt.

onbedrukte keycords
Geweven keycords

Wij kunnen de opdruk ook aanbrengen door het in de keycords te weven. Dit zorgt een mooie afwerking. In tegenstelling tot borduring zal het ontwerp bij geweven keycords geheel op hetzelfde niveau liggen. Het ontwerp is dan ook niet voelbaar, zoals bij borduren wel het geval is. Een lanyard met inweving kan het logo ook gedetailleerder weergeven dan in een borduursel.

8. Welke accessoires kunnen er aan keycords gemaakt worden?

Een keycord, ook wel sleutelkoord of lanyard genoemd, is een handig neklint om bijvoorbeeld sleutels, mp3 speler, of een badgehouder aan vast te maken en rond de nek te dragen. Het keycord kan van de volgende accessoires worden voorzien: een buckle (gesp), veiligheidssluiting en/of badgehouder. Alle keycords zijn voorzien van een karabijnhaakje. Dit haakje is eventueel te vervangen door een ander haakje. Bij het kiezen van accessoires bent u niet gelimiteerd tot één enkele accessoire. Het is mogelijk om meerdere accessoires te combineren, om zo tot een multifunctioneel keycord te komen.

buckle
Keycords met buckle

Populair zijn onze keycords met buckle, welke het mogelijk maakt om het voorste deel, met bijvoorbeeld sleutels, los te klikken van de keycord. Het voordeel is dat de bedrukte keycord dan om de nek kan blijven hangen. De goedkope keycords met afneembare buckle worden standaard voorzien van een karabijnhaakje.

veiligheidsclip
Keycords met veiligheidsclip

Deze keycords beschikt over een veiligheidsclip in de nek. Een veiligheidsclip is een extra plastic clip die los klikt zodra er kracht op komt te staan. Zeer geschikt voor gebruik in fabrieken. De keycords met veiligheidsclip worden standaard uitgevoerd met karabijnhaak.

badgehouders
Keycords met badgehouders

Naamkaarten, toegangskaarten, PVC pasjes, visitekaartjes, entreebewijzen en ID kaarten passen perfect in de keycords met badgehouder. Dit is ontzettend handig tijdens feesten, congressen, workshops, evenementen, festivals, open dagen en beurzen. Een badgehouder is een zacht plastic hoesje met een opening aan de bovenkant. Er zit tevens een gat in om de badgeholder horizontaal te kunnen bevestigen aan de keycords.

karabijnhaak
Keycords met karabijnhaakje

Onze goedkope keycords met logo worden standaard geleverd met een karabijnhaakje. Deze stevige metalen haak is ideaal om bijvoorbeeld sleutels of toegangspas aan te bevestigen. In plaats van het karabijnhaakje kan er ook gekozen worden voor een ander soort haakje, zoals: een ovale haak, krokodillenbekje, grote karabijnhaak, telefoonhaakje of sleutelring. Meer haakjes en accessoires staan op onze accessoires pagina.

9. Promotionele keycords zijn een kosteneffectieve manier voor het promoten van uw bedrijf

Promotionele keycords zijn een goedkope manier voor het promoten van uw bedrijf. Met weinig budget kunt u een groot aantal keycords bestellen. Veel bedrijven geven keycords gratis weg als give-away of relatiegeschenk en wanneer uw personeel en zelfs uw klanten het koord dragen, worden uw bedrijf, producten of diensten gepromoot naar anderen. De voordelen op een rijtje:

 • Weinig kosten, veel mogelijkheden om te customizen;
 • Keycords zijn ruim inzetbaar voor uiteenlopende gebruikersdoeleinden;
 • Leuk relatiegeschenk dat men daadwerkelijk gebruikt.

10. Welke factoren bepalen de prijs van de goedkoopste keycords?

Allereerst bepalen de afmetingen van de keycords de prijs. Voor het smalle keycord hebben wij minder stof nodig dan de anderen. De lengte van ons keycord is standaard 90cm. Wij leveren de goedkoopste keycords met een karabijnhaakje. Liever een ander haakje? Dan betaalt u een kleine meerprijs c.q. vergoeding. Wilt u de keycords laten bedrukken? Dan kiest u voor een opdruk met zo min mogelijk verschillende kleuren.

Voorbeeld van de goedkoopste lanyard met logo

Wanneer u zoekt naar goedkope keycords, dan raden wij u aan te kiezen voor een keycord van 10mm breed met onze standaard lengte van 90cm. Dit keycord is gemaakt in één van onze vele basiskleuren en beschikt over een karabijnhaak. Uw opdruk wordt aangebracht in één kleur en de keycords worden getransporteerd per boot.

Is het mogelijk goedkope keycords in kleine oplage te bestellen?

Ja, bij ons is het mogelijk om kleine oplage te bestellen. Bij ons is de kleinst mogelijk oplage 500 stuks. Hoe groter het aantal dat u afneemt, hoe hoger de korting zal zijn en hoe goedkoper de stukprijs van de keycords zal zijn.

11. Het sleutelkoord bestelproces van A tot Z

Door ons contactformulier in te vullen of door ons te bellen kunnen wij het proces van start laten gaan. Na het eerste contact zullen wij u enkele vragen stellen over uw bestelling sleutelkoorden. Vragen die wij stellen: het aantal stuks en de opdruk. Wanneer dit in kaart is gebracht zal het ontwerp van de keycords worden gemaakt. Dit kunnen wij voor u doen, maar wij kunnen ook een template toesturen zodat u uw eigen design kunt maken. Nadat wij of u het ontwerp hebben afgerond zullen wij ter bevestiging een digitale drukproef maken. Nadat u akkoord heeft gegeven kunnen wij de productie van start laten gaan. Binnen de door ons aangegeven levertijd zult u de bedrukte sleutelkoorden in huis hebben.


goedkoopste keycords