string(10) "/keycords/"

Fabrikant van goedkope keycords met snelle levertijd

Bij Promoboer bent u aan het juiste adres voor goedkope keycords met bedrukking. De keycords maken wij in onze fabriek in het Verre Oosten. Dat levert u niet alleen kostenbesparingen op, maar biedt u ook de mogelijkheid om de keycords op maat te laten maken. Zo kunt u zelf keycords ontwerpen door de kleur, de bedrukking en accessoires naar wens in te vullen. Onze keycords hebben een snelle levertijd vanaf één week.

Keycords goedkoop bedrukken of full colour bedrukken

De meest verkochte keycords produceren wij van polyester. Dit materiaal is niet alleen goedkoop, maar kan geproduceerd worden in iedere kleur. Vervolgens kunnen wij de keycords goedkoop bedrukken of keycords full colour bedrukken met een naam, tekst, logo, afbeelding of andere opdruk. Standaard leveren wij de keycords met handig karabijnhaakje, maar kan uitgebreid worden met andere haakjes en/of accessoires.

Overzicht keycords bedrukken
Goedkope keycords
Goedkope keycord
Keycords full colour
Keycord full colour
Veter keycords
veter keycords bedrukken
Korte keycords
korte keycords bedrukken
Keycord met badgehouder
keycords bedrukken met badge
Keycords met buckle
Keycords met buckle
Haakjes & accessoires
Andere accessoires

Bedrukte keycords bestellen in 5 stappen!

keycords bedrukken

Bedrukte keycords en lanyards met logo zijn een perfect promotiemiddel om jouw bedrijf of vereniging onder de aandacht te brengen! De goedkope keycords produceren wij in de PMS kleur die u wenst. Als u wilt kunt u ook de afmetingen naar wens laten aanpassen. Vervolgens kunnen wij de keycords bedrukken met de opdruk die u wenst. Standaard leveren wij de goedkoopste keycords met een karabijnhaakje, maar uiteraard kunt u andere accessoires toevoegen of juist weglaten.

Stap 1. Keycord in iedere gewenste kleur

Bij ons kunt u keycords bestellen in iedere gewenste kleur. De meeste basiskleuren, zoals rood, blauw, wit, zwart, groen en oranje, houden wij op voorraad en kunnen extra snel en goedkoop bedrukt geleverd worden. In het bijzonder zijn zwarte keycords en blanco keycords enorm populair, omdat veel bedrukkingen hier mooi op gedrukt kunnen worden. Staat de kleur die u wenst niet in het overzicht? Dan produceren wij de keycords in een speciale PMS kleur. Wilt u de volledige keycord bedrukken in full colour? Dan is de basiskleur niet van belang en kunt u deze stap overslaan.

Stap 2. Breedte van het koord

Keycords hebben wij verschillende breedtes, van 1cm tot 2.5cm. De meest verkochte keycords zijn standaard keycords van 90cm lang en 2cm breed. Deze keycords bedrukken wij relatief groot, zodat de opdruk goed zichtbaar zal zijn.

Het is ook mogelijk om keycords in andere afmetingen te bestellen. Regelmatig krijgen wij aanvragen voor smalle keycords van 1cm of 1,5cm breed. Voor de productie van deze lanyards is minder materiaal nodig, waardoor deze keycords iets goedkoper zijn. Wel is het te bedrukken oppervlak kleiner. Bij extra brede keycords van 2,5cm is dit omgekeerd.

Bedrukte keycords accessoires

Stap 3. Keycord met opdruk naar wens

Gaat u de keycords gratis weggeven bij een marketingcampagne, dan raden wij aan om te kiezen voor keycords met bedrukking. Keycords met logo en keycords met naam worden het meest verkocht, maar uiteraard kunnen wij de keycords bedrukken met het ontwerp dat u wilt. Liever onbedrukte keycords? Ook dat kan!

Stap 4. Keycord bedrukken: goedkoop of full colour

Wij kunnen keycords bedrukken op diverse manieren. Dit kan goedkoop met één tot vier kleuren, maar ook volledig full colour. Het is zelfs mogelijk om de binnen- en buitenkant van de keycord van een afwijkende opdruk te voorzien. Heeft u een kleine opdruk? Dan kunnen wij deze herhalend aanbrengen over de gehele lengte.

keycords kleur bedrukken
Keycords goedkoop bedrukken enkele kleuren

Onze goedkoopste keycords met logo worden bedrukt door middel zeefdruk (silkscreen printing). Deze methode kunnen wij gebruiken mits uw opdruk bestaat uit enkele kleuren. Per kleur maken wij een individuele film. Hierdoor is het voordelig om zo min mogelijk verschillende kleuren opdruk te kiezen. Zeefdrukken is de meest gebruikelijke methode. Deze methode is goedkoop, snel en effectief.

keycords populair bedrukken 15mm
Keycords full colour bedrukken door sublimatie

Sublimeren (dye sublimation) is de andere veelgebruikte methode. Deze methode is langzamer en een beetje duurder, maar maakt het mogelijk om keycords full colour te bedrukken. Een full colour opdruk maakt het mogelijk om foto's of afbeeldingen in goede kwaliteit op de keycords te drukken. Het satijnachtige materiaal van de full colour bedrukte lanyards is glanzend, waardoor het ontwerp nog mooier tot zijn recht komt.

Heeft u vragen over het bedrukken van keycords? Wij hebben de veelgestelde vragen rondom het bedrukken van keycords op een rijtje gezet. Staat uw vraag daar niet tussen, neem dan contact met ons op.

Stap 5. Toevoegen van extra accessoires (optioneel)

Onze goedkope keycords worden standaard met een karabijnhaakje geleverd. Deze keycord kan worden uitgebreid met extra's die het gebruikersgemak vergroten. Welke dat zijn bespreken we graag met u.

I. Keycord met badgehouder

De keycord met badgehouder maakt het mogelijk om een naamkaartje of identiteitskaart mee te dragen. Deze badge aan de keycords maken personeel, medewerkers of bezoekers herkenbaar. Ideaal voor op een beurs of evenement.

II. Keycord met afneembare buckle

De keycord met buckle maakt het mogelijk om een deel van de keycords af te koppelen. Op deze manier kan de keycord uittrekbaar om de nek blijven hangen, terwijl u uw sleutelbos even afkoppelt.

III. Keycord met veiligheidssluiting

Bij de keycord met veiligheidssluiting bevindt de sluiting zich in de nek als de keycord gedragen word. Deze "veiligheidsonderbreker" is ontworpen om te ontgrendelen als een ongewone spanning of kracht wordt uitgeoefend op sleutelkoord.

IV. Keycord met andere haakjes & accessoires

U kunt ook kiezen voor andere haakjes, zoals een hondenhaak, krokodillenbek, sleutelring of shortstrap waar een telefoon, usb stick of camera aan bevestigd kan worden. Meer haakjes staan op onze accessoires pagina.

V. Keycord met leuke premium

Het is ook mogelijk om keycords met extra premium te leveren. Populair zijn de keycords met usb flashdrive. Ook de premiums kunnen wij bedrukken.

Bedrukte keycords accessoires

Gratis en vrijblijvende prijsopgave

Heeft u na het zien van deze stappen interesse gekregen in een van onze goedkope keycords? Dan kunt u een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Geef uw wensen, zoals de kleur, breedte, opdrukwensen en eventueel accessoires, aan ons door. Met deze gegevens kunnen wij u een vrijblijvende aanbod doen. Heeft u nog andere vragen over keycords bedrukken? Ook dan kunt u gebruikmaken van onderstaande offerte button.

goedkoopste keycords

Veelgestelde vragen over lanyards bedrukken

De meest gestelde vragen met betrekking tot lanyard bedrukken hebben wij voor u op en rijtje gezet. Heeft u naar het doorlopen van de meest gestelde vragen nog vragen of informatie nodig? Neem dan contact met ons op.

  1. Kan de opdruk herhalend worden aangebracht?
  2. Kunnen de binnenkant en buitenkant bedrukt worden?
  3. Met hoeveel kleuren kan de keycord bedrukt worden?
  4. Wat is de goedkoopste bedrukt keycord?
  5. Kunnen jullie keycords borduren/weven?
  6. Welk materiaal keycords bedrukken jullie?
  7. Is het mogelijk om kleine aantallen keycords te bestellen?
  8. Wat is de levertijd van de bedrukte keycords?

1. Kan de opdruk herhalend worden aangebracht?

Ja, dat is mogelijk. Als de opdruk klein is, dan kan de opdruk meerdere keren op de bedrukte keycords worden aangebracht. Denk maar eens aan een keycord met naam, die meerdere malen op het koord bedrukt kan worden. Is de opdruk groter, dan zal de opdruk minder vaak terugkomen op de keycords met logo.

2. Kunnen de binnenkant en buitenkant bedrukt worden?

Keycords bedrukken wij op twee manieren. Of de buitenkant of de binnen- en buitenkant. Bij de laatste genoemde manier maakt het niet uit hoe de keycord met bedrukking gedragen wordt, het logo of uw bedrijfsnaam is altijd zichtbaar.

zadelhoesje bedrukken met logo

3. Met hoeveel kleuren kan de keycord bedrukt worden?

Kiest u voor goedkope keycords, dan bedrukken wij met één tot vier kleuren. Bij iedere drukkleur worden kosten in rekening gebracht, wat betekent dat een opdruk in één kleur goedkoper is dan een opdruk in vier kleuren. Bij keycord full colour bedrukken maakt het aantal kleuren niet uit. De prijs zal altijd hetzelfde zijn.

4. Wat is de goedkoopste bedrukt keycord?

Zoekt u naar de goedkoopste keycords met logo? Dan raden wij u aan te kiezen voor een keycord uit voorraad. De bedrukking bestaat uit zo min mogelijk kleuren, want minder kleur betekent minder drukkosten. Tot slot kan de stukprijs van de sleutelkoorden gedrukt worden aantallen en levertijd.

zadelhoesje bedrukken met logo

5. Kunnen jullie keycords borduren/weven?

Wij kunnen ook de leuke keycords borduren (woven). Uw opdruk, zoals een naam of tekst, zal dan als het ware door de keycords worden geweven. Het zorgt voor een exclusieve afwerking. Borduren kan met een ontwerp bestaande uit maximaal één kleur.

6. Welk materiaal keycords bedrukken jullie?

Lanyards maken wij van polyester, nylon, bamboevezel en maïsvezel. De twee laatstgenoemde behoren tot de milieuvriendelijke keycords. De meest verkochte goedkope lanyards produceren wij van polyester. Dit materiaal kunnen wij goedkoop bedrukken of full colour bedrukken.

zadelhoesje bedrukken met logo

7. Is het mogelijk om kleine aantallen keycords te bestellen?

Ja, bij ons is het mogelijk om kleine oplage te bestellen. Een keycord bedrukken per stuk is helaas niet mogelijk. Wij kunnen een klein aantal keycords bedrukken vanaf 250 stuks. Hoe groter het aantal dat u afneemt, hoe hoger de korting zal zijn en hoe goedkoper de stukprijs van de keycords zal zijn.

8. Wat is de levertijd van de bedrukte keycords?

De snelle levertijd voor keycords met bedrukking bedraagt minimaal 1 week, na goedkeuring van het artwork. Mocht u de keycords eerder nodig hebben, neem dan contact met ons op. Wij zullen voor u bekijken of een spoedlevering of snelle levertijd mogelijk is binnen onze planning.

zadelhoesje bedrukken met logo

Heeft u na het zien van deze stappen interesse gekregen in een van onze goedkope keycords? Dan kunt u een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button.

goedkoopste keycords