Goedkope keycords bedrukken met naam of logo

Promoboer is de specialist in het produceren van goedkope keycords met logo. Onze meest verkochte keycords zijn de brede keycords van 2cm. Onze smalle keycords behoren tot de goedkope keycords omdat bij deze producties minder materiaal nodig is. Ditzelfde geldt voor korte keycords die vaak aan een riem of om de pols gedragen worden. Onze keycords zijn te bestellen in alle populaire basiskleuren en daaarnaast ook in iedere PMS kleur. Voor extra herkenning kunnen wij de keycords met logo bedrukken, ook full-colour en all-over.

Bedrukte keycords met extra buckle, veiligheidsclip of badgehouder?

Onze keycords zijn uitgerust met een metalen karabijnhaakje. Voor extra gebruikersgemak kunnen wij extra accessoires toevoegen aan de keycords. Populair zijn onze keycords met buckle, welke het mogelijk maakt om een deel, met bijvoorbeeld sleutels, los te koppelen zonder dat de keycord afgedaan hoeft te worden. De keycords met veiligheidsclip hebben een extra plastic clip in de nek die los klikt zodra er kracht op komt te staan. Keycords met badge of naamkaart worden gebruikt op beurzen en evenement of tijdens conferenties.

Overzicht keycords bedrukken

Brede keycords (meest verkocht)

Brede keycords

Smalle keycords

keycords smal bedrukken 10mm

Veter keycords

veter keycords bedrukken

Korte keycords

korte keycords bedrukken

Keycords met buckle

bedrukte keycords met buckle

Keycord met veiligheidsclip

keycords bedrukken met veiligheidsclip

Keycord met badge

keycords bedrukken met badge

Extra accessoires voor keycords

accessoires voor keycords met logo

Milieuvriendelijke keycords

milieuvriendelijke keycords met logo

Lichtgevende keycords

lichtgevende keycords met logo

Diverse premiums aan keycord

premiums aan keycords met logo

Stappenplan keycords bedrukken

keycords bedrukken

Tegenwoordig wordt keycords bedrukken steeds populairder onder bedrijven en ondernemingen. Zij kiezen steeds vaker voor keycords met logo of keycords met naam die zij kunnen weggeven aan relaties of kunnen inzetten tijdens een promotionele campagne. Op deze pagina kunt u meer lezen over de mogelijkheden die wij bieden wanneer u keycords wilt laten bedrukken. In een overzichtelijk stappenplan kunt u uw gedachte opmaken over uw gewenste eindproduct. Denk hierbij aan de keuzes over: het soort keycord, kleuren, bedrukken en accessoires voor extra gebruikersgemak.

Stap 1: Model keycords

De eerste stap is het kiezen van het soort keycord. Als producent van de goedkope keycords bieden wij u een hoop verschillende modellen keycords aan. Bij ons kunt u kiezen uit standaard keycords, smalle keycords, korte keycords, veter keycords, ecologische keycords, lichtgevende keycords en keycords met speciale functies.

keycords breed bedrukken

Brede keycords van 2cm (meest verkochte keycords)

Onze meest verkochte keycords noemen wij ook wel onze populaire keycords met tekst. Deze keycords zijn 90cm lang en 2cm breed. De keycords van 2cm breed zijn de keycords die u het meeste ziet op straat of bij uw collega's op kantoor.

keycords smal bedrukken

Smalle keycords van 1cm

Het is ook mogelijk om een smalle keycord te kiezen. Onze smalle keycords zijn standaard 1cm breed. Bij smalle keycords is er minder stof of materiaal nodig tijdens het productieproces en om die reden behoren de smalle keycords tot de onze goedkoopste keycords.

bedrukte veter keycords 20mm

Veter keycords

De veter keycords zijn smal (namelijk tot 1 cm breed), maar breed genoeg om uw logo of tekst erop te zetten. Dit zijn de goedkoopste keycords uit ons assortiment. Om diezelfde reden dat smalle keycords goedkoper zijn dan standaard keycords van 2cm breed. Wij kunnen de goedkope veter keycords bedrukken met tekst of logo. We bieden de veter keycords aan in twee versies: met platte of ronde veter.

korte keycords bedrukt

Korte keycords

Onze korte keycords kunnen niet om de nek gedragen worden. De korte keycords (ook wel short straps genoemd) zijn ongeveer 10cm lang en 1cm breed. De korte keycords kunnen aan een armband of aan de sleutelbos bevestigd worden. De korte keycords worden standaard geleverd met een metalen haakje of een sleutelring aan één uiteinde.

milieuvriendelijke keycords bedrukt

Milieuvriendelijke keycords

Onder milieuvriendelijke keycords verstaan wij keycords die gemaakt zijn van ecologisch verantwoorde materialen, zoals bamboe vezels en maïszetmeel. Deze grondstoffen zijn snelgroeiend en kunnen daarom vaak geoogst worden. Bovendien zijn de materialen biologisch afbreekbaar. Daarom zijn deze ecologische keycords ideaal om in te zetten tijdens milieubewuste campagnes.


Stap 2: Kleur van de keycords

Bijna al onze keycords worden speciaal voor u op maat gemaakt. Als fabrikant van de keycords kunnen wij keycords produceren in iedere mogelijke kleur. Dit zijn niet alleen de standaard basiskleuren, maar ook iedere gewenste PMS kleur. Wilt u dat uw keycords ook opvallen in het donker, dan raden wij onze lichtgevende keycords aan.

Populaire basiskleuren

Van de meeste populaire basiskleuren houden wij keycords op voorraad. Dit zijn voornamelijk de meest verkochte en daarop populairste kleuren. Bij populaire kleuren kunt denken aan rode keycords, blauwe keycords, gele keycords, oranje keycords, zwarte keycords, groene keycords, witte keycords en ga zo maar door. Kiest u voor één van deze kleuren, dan kunnen wij direct starten met het produceren en bedrukken van de keycords.

In eigen PMS kleur

Echter, mocht toch uw exacte huiskleur hier niet tussen zitten, dan bieden wij ook de mogelijkheid het keycord volledig te produceren in uw eigen PMS-kleur. Om die reden bent u bij ons altijd verzekerd van een keycord die past bij de huisstijl van uw organisatie.

Lichtgevende keycords

Lichtgevende keycords, zoals glow in the dark keycords, reflecterende keycords of keycords met lampjes, zijn de perfecte manier om op te vallen tijdens een feest of event. Nu kan niemand meer om de keycords met opdruk heen. Wees origineel en ontwerp uw eigen lichtgevende keycords!

Stap 3: Keycords bedrukken

Een keycord met bedrukking van een bedrijfslogo heeft door de jaren heen bewezen zeer effectief en doeltreffend te zijn. Vandaar ook dat het nog steeds een van de meest gebruikte promotieartikelen is. Laat uw lanyard bedrukken met een tekst of logo en vergroot de naamsbekendheid van uw organisatie.

De meest populaire bedrukking (en tevens voordeligste) is een keycord met tekst of keycord met logo. Populaire teksten zijn een websiteadres, bedrijfsnaam, slogan of contactgegevens. Als er gekozen wordt voor een keycords met logo dan wordt er meestal gekozen voor een bedrijfslogo. Een keycord biedt veel ruimte voor uw bedrukking, wat een combinatie van de bovengenoemde bedrukkingen mogelijk maakt.

Het design van de bedrukte keycords kunt u zelf regelen, door gebruik te maken van de door ons gestuurde blauwdruk. Wij kunnen u hier ook mee helpen. U hoeft hiervoor enkel een gevectoriseerd bestand van uw logo toe te sturen, waarna wij u een digitale drukproef zullen opsturen.

keycords kleur bedrukken

Keycords bedrukken met enkele kleuren (1 tot 4 kleuren)

Onze goedkoopste keycords met logo worden bedrukt door middel zeefdruk (silkscreen printing). Deze methode kunnen wij gebruiken mits uw opdruk bestaat uit 1 t/m 4 kleuren. Per kleur maken wij een individuele film. Hierdoor is het voordelig om zo min mogelijk verschillende kleuren opdruk te kiezen. Een keycord met naam of een keycord met tekst is erg gebruikelijk bij deze drukmethoden.

keycords populair bedrukken 15mm

Keycords bedrukken full colour (meer dan 4 kleuren)

Bestaat uw opdruk uit meer dan vier kleuren, dan moeten wij een andere druktechniek gebruiken. Wij zullen dan gebruik maken van een full-colour bedrukking. Hiermee kunt u veelkleurige logo’s of afbeeldingen bedrukken op de keycords.

onbedrukte keycords

Onbedrukte keycords

De goedkoopste optie is een onbedrukt keycord. Houdt u de keycords onbedrukt dan zullen er uiteraard ook geen bedrukkingskosten gelden.

Stap 4: Kies het haakje

keycords bedrukken

Onze goedkope keycords met logo worden standaard geleverd met een karabijnhaakje. Deze stevige metalen haak is ideaal om bijvoorbeeld sleutels of toegangspas aan te bevestigen. In plaats van het karabijnhaakje kan er ook gekozen worden voor een ander soort haakje, zoals: een ovale haak, krokodillenbekje, grote karabijnhaak, telefoonhaakje of sleutelring. Meer haakjes en accessoires staan op onze keycords accessoires pagina.

Stap 5: Accessoires toevoegen (optioneel)

keycords bedrukken

Promoboer heeft een rijk assortiment aan accessoires voor de bedrukte keycords met tekst. Bij het kiezen van accessoires bent u niet gelimiteerd tot één enkele accessoire. Vaak is het mogelijk meerdere accessoires te combineren, om zo tot een multifunctioneel keycord te komen.

Keycords met buckle

Populair zijn onze keycords met buckle, welke het mogelijk maakt om het voorste deel, met bijvoorbeeld sleutels, los te klikken van de keycord. Het voordeel is dat de bedrukte keycord dan om de nek kan blijven hangen. De goedkope keycords met afneembare buckle worden standaard voorzien van een karabijnhaakje.

Keycords met veiligheidsclip

Deze keycords beschikt over een veiligheidsclip in de nek. Een veiligheidsclip is een extra plastic clip die los klikt zodra er kracht op komt te staan. Zeer geschikt voor gebruik in fabrieken. De keycords met veiligheidsclip worden standaard uitgevoerd met karabijnhaak.

Keycords met badgehouders

Naamkaarten, toegangskaarten, PVC pasjes, visitekaartjes, entreebewijzen en ID kaarten passen perfect in de keycords met badgehouder. Dit is ontzettend handig tijdens feesten, congressen, workshops, evenementen, festivals, open dagen en beurzen. Een badgehouder is een zacht plastic hoesje met een opening aan de bovenkant. Er zit tevens een gat in om de badgeholder horizontaal te kunnen bevestigen aan de keycords.

Stap 6: Hoe kan ik goedkope keycords bestellen?

Door ons contactformulier in te vullen of door ons te bellen kunnen wij het proces van start laten gaan. Na het eerste contact zullen wij u enkele vragen stellen over uw bestelling, met vragen over: het aantal stuks en de opdruk. Wanneer dit in kaart is gebracht zal het ontwerp van de keycords worden gemaakt. Dit kunnen wij voor u doen, maar wij kunnen ook een template toesturen zodat u uw eigen design kunt maken. Nadat wij of u het ontwerp hebben afgerond zullen wij ter bevestiging een digitale drukproef maken. Nadat u akkoord heeft gegeven kunnen wij de productie van start laten gaan. Binnen de door ons aangegeven levertijd zult u de bedrukte keycords in huis hebben.


goedkoopste keycords

Waar worden keycords veel voor gebruikt?

Doordat de keycords, sleutelkoorden, nekkoorden en lanyards voorzien kunnen worden van verschillende accessoires zijn ze voor verschillende toepassingen bruikbaar. Wij hebben een aantal verschillende toepassingen op een rijtje gezet waarvoor ze gebruikt kunnen worden.

keycords breed bedrukken

1. Voor identificatiedoeleinden

Lanyards worden voornamelijk gebruikt voor identificatiedoeleinden. Aan een naambadge bevestigd, zijn veiligheidslijnen een krachtige, nuttige en aantrekkelijke manier om persoonlijke identificatie, bedrijfs-, school- en werknemersidentificatie gemakkelijk zichtbaar te maken.

keycords breed bedrukken

2. Promotionele doeleinden

Promotie keycords en promotie lanyard kunnen gebruikt worden om uw merk, product of bedrijfsnaam te promoten. Ook kunnen ze gebruikt worden als sluikreclame tijdens beurzen en evenementen. In eerste instantie zijn de sleutelkoorden dan ter identificatie, maar door ze te bedrukken hebben ze een nog een belangrijk doel: promotie!

keycords breed bedrukken

3. Om sleutels aan te hangen

Lanyards worden ook wel keycords of sleutelkoorden omdat er sleutels aan gehangen kunnen worden. Dit kan door het handige karabijnhaakje, maar kan ook door een ander haakje zoals een J hook. Mensen die geen zakken in de broek hebben, hebben door keycords toch de mogelijkheid om sleutels bij zich te dragen.

keycords breed bedrukken

4. Lanyards voor mobiele telefoon

De keycords worden ook vaak gebruik om een telefoon aan te hangen. Op deze manier kan je nooit een belangrijke oproep missen. In verschillende sectoren, zoals de zorg, is dit belangrijk. Een accessoires om je telefoon of smartphone aan te hangen is daarom erg belangrijk.

keycords breed bedrukken

5. Keycords voor sport

Sleutelkoorden zijn ook handig voor verschillende sporten. Gymleraren gebruiken de keycords vaak als sleutelhanger omdat zij geen zakken in hun broeken hebben. Scheidsrechters gebruiken de sleutelkoorden juist weer om een fluitje aan te hangen, zodat zij een wedstrijden kunnen leiden.

keycords breed bedrukken

6. Ter bescherming van persoonlijke eigendommen

U kunt uw persoonlijke eigendommen, zoals een portemonnee, ook beschermen tegen diefstal of noodlottig verlies. U kunt uw portemonnee aan de sleutelkoorden hangen en vervolgens bevestigen aan uw broek of broekriem. Op deze manier bouwt u extra zekerheid in tegen diefstal of verlies.

Wat voor soort bedrijven en instellingen maken gebruik van keycords?

De keycords, neklinten en sleutelkoorden worden bij veel uiteenlopende doeleinden gebruikt. Bij concerten kunnen keycords gebruikt worden als onderdeel van een beveiligingssysteem. Naast een identiteitskaart kan er ook een toegangspas aangehangen worden. Ook worden lanyard gebruikt op beurzen, in ziekenhuizen, bij de overheid en bij militairen.

1. Hogescholen en universiteiten

Identiteitskaarten en studentkaarten zijn een van de eerste items die een student ontvangt op hogeschool- en universiteitscampussen in het hele land. Studenten passeren elkaar dagelijks, wel meerdere keren en dat zijn miljoenen impressies jaar in jaar uit. Ook het personeel kan worden aangeduid met lanyards. Op deze manier kan er onderscheid gemaakt worden tussen studenten en personeel. Daarnaast kan de pas van het personeel ook dienen als toegangspas of betaalpas bij automaten en toegangen voor bevoegden.

2. Bedrijfskantoren

Bij advocatenkantoren, financiële instellingen, verzekeringsmaatschappijen en grote kantoren worden keycords, neklinten en sleutelkoorden bewaard achter de receptie. Bezoekers dienen zich te melden bij de receptie en krijgen vervolgens een keycord met bezoekerspas mee. Het identificeren van bezoekers is een eerste stap om de veiligheid van bedrijven en medewerkers te waarborgen.

3. Personeel op evenementenlocaties

Van voetbalwedstrijden tot concerten, het personeel van deze evenementen heeft speciale vrijstellingen om backstage te gaan of op het veld te staan. Door neklinten met een ID badge of toegangspas kan men snel geïdentificeerd worden. Met een snel flitsen van hun nekkoord met ID-badge kunnen zij toegang krijgen tot deze beveiligde gebieden gaan. De lanyard met ID badge draagt op deze manier bij aan de veiligheid en is bovendien een snelle en goedkope oplossing.

4. Overheidswerknemers

Omdat overheids- en overheidsmedewerkers in een zeer veilige omgeving werken en een veilig ID gebruiken om van en naar verschillende delen van het gebouw te komen, zijn lanyards een essentieel item voor hen. De sleutelkoorden met badgehouder houdt handig hun veilige ID-badge om hun nek. Lanyards met reflecterende strip zijn handig voor 's nachts en bij weinig licht instellingen.

5. Sportscholen en sportclubs

Ook in sportscholen en sportclubs worden regelmatig lanyard weggeven aan leden. Op deze manier kunnen leden aantonen dat ze tot de sportschool behoren. Tegelijkertijd kunnen zij toegang verschaffen tot gesloten delen van de sportschool. Hierdoor houdt je onbevoegden buiten de sportschool en waarborg je de veiligheid van je leden. Deel lidmaatschapskaarten uit die zijn bevestigd aan een lanyard met merknaam.

6. Ziekenhuizen en andere zorginstellingen

Verpleegkundigen, artsen, leveranciers en personeel belast met medische benodigdheden en medicijnen gebruiken lanyards voor sleutels. Ook kunnen sleutelkoorden voorzien worden van een ID kaart. De identiteitskaarten en toegangskaarten kunnen door middel van een intrekbare badgehouder dicht op het lichaam gehouden worden. Hierdoor kan efficiënt worden gewerkt en snel toegang worden verkregen tot besloten ruimtes. Zonder dat de toegangskaart van de nek afgehaald hoeft te worden. De lanyard zijn populair bij instellingen in de gezondheidszorg.

7. Horecagelegenheden

Hotel- en resortpersoneel, inclusief receptiepersoneel, conciërge, huishouding en onderhoudsteams hebben snelle toegang tot besloten toegangsgebieden met toegangskaarten en sleutels bevestigd op een draagkoord. Op deze manier hebben de sleutelkoorden niet alleen een identificatie functie maar ook een sleutelfunctie. Bedrukte sleutelkoorden verhogen de snelheid van het werk in de horeca en helpen bovendien personeel te herkennen.

8. Media en journalisten

Bij perspraat, persvoorlichtingen en andere bijeenkomsten waar verslaggevers aanwezig kunnen zijn worden ook regelmatig lanyards met toegangspassen uitgedeeld. Vaak komen bij persvoorlichting belangrijke mensen aan het woord en daarom is het belangrijk dat niet iedereen toegang heeft tot die ruimte. Om die reden wordt er aan journalisten en verslaggevers een lanyard met ID kaart of toegangspas uitgedeeld. Op deze manier kunnen zij aanduiden dat ze gewenst zijn en hebben zij toegang tot de ruimte van de pers. Verslaggevers weten dat ze de primeur niet kunnen krijgen zonder hun pers pas. Dus lanyards zijn ook voor hen een geweldige optie!


Hoe kan ik de goedkoopste bedrukte keycords laten maken?

Keycords met logo zijn zeer populair onder bedrijven als promotiemateriaal of als relatiegeschenk. Ze worden vaak uitgedeeld op zakelijke of informele evenementen. De keycords worden veelal over de kleding heen gedragen, waardoor de opdruk op het keycord duidelijk zichtbaar is. In dit artikel zullen wij uitleggen hoe u een goedkoop, maar toch kwalitatief keycord kunt samenstellen voor uw reclamecampagne. Met welke factoren dien ik rekening te houden als ik de goedkoopste keycords met logo wil hebben?

keycords breed bedrukken

Factor 1. Kies voor een smal keycord

Zowel de breedte als de lengte van het keycord is van invloed op de tarieven. Promoboer heeft enkele standaard breedtes op voorraad. Zoekt u naar de goedkoopste keycords, dan adviseren wij ons smalle model. Onze smalle keycords hebben een breedte van 10mm. Onze andere keycords hebben een breedte van 15mm, 20mm of 25mm. Voor het smalle keycord hebben wij minder stof nodig dan de anderen. De lengte van ons keycord is standaard 90cm. Bij grotere oplages kan het voordeliger zijn om te kiezen voor een korter keycord. Echter, heeft het goedkoopste keycord over het algemeen een van onze standaard afmetingen in plaats van een afmeting op maat.

keycords breed bedrukken

Factor 2. Kies voor een eenvoudig karabijnhaakje

Wanneer u zoekt naar het voordeligste accessoire bij uw keycord, dan adviseren wij onze standaard keycords met karabijnhaak. Deze keycords met karabijnhaakje zijn ideaal voor het bevestigen van sleutels, portemonnee of een badge. Voor een paar cent extra kunnen de keycords met heel veel andere accessoires worden geleverd. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een handige buckle. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld sleutels zeer gemakkelijk worden afgenomen. Daarnaast kiezen bedrijven vaak voor een veiligheidsclip (safety clip) in de nek. Deze plastic clip schiet automatisch los wanneer er kracht op komt te staan. Ook kan het karabijnhaakje vervangen worden door een ander haakje, zoals een krokodillenbekje of een ovale haak.

keycords breed bedrukken

Factor 3. Kies voor een opdruk in weinig kleuren

Als fabrikant van keycords is er qua bedrukking ook zeer veel mogelijk. Zo kunnen wij keycords bedrukken met een full-colour opdruk. Tevens kunnen wij keycords bedrukken over het gehele oppervlak. De goedkoopste opdruk bestaat uit zo min mogelijk verschillende kleuren. Het voordeligste is dus ook een eenkleurige opdruk van uw logo of tekst. Het is echter ook mogelijk in meerdere kleuren te bedrukken, of zelfs met een full-colour bedrukking. Wij bedrukken uw logo standaard over het gehele oppervlak van het keycord, door deze zo vaak mogelijk te herhalen.Conclusie: wat is de goedkoopste keycord?

Wanneer u zoekt naar goedkope keycords, dan raden wij u aan te kiezen voor een keycord van 10mm breed met onze standaard lengte van 90cm. Dit keycord is gemaakt in één van onze vele basiskleuren en beschikt over een karabijnhaak. Uw opdruk wordt aangebracht in één kleur en de keycords worden getransporteerd per boot. Wilt u meer weten over onze goedkoopste keycords, vul dan ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.


Van welke materialen worden keycords geproduceerd?

Het meest verkochte materiaal keycord is polyester. Wij bieden echter nog andere materialen, zoals: nylon, satijn, veter (tubular) en woven keycords.

keycords breed bedrukken

1. Keycord van polyester

De polyester keycord is het meest populaire model. Polyester is een sterk materiaal, die comfortabel om de nek gedragen kan worden. De oppervlakte is uitstekend geschikt voor de mooiste bedrukking. De nekkoorden in eigen PMS kleuren mogelijk.

keycords breed bedrukken

2. Sublimatie keycords

Deze keycords bedrukken we door middel van sublimatie in full color: hierdoor is het mogelijk om foto's en andere ontwerpen met veel details te bedrukken op deze mooie keycords. Het materiaal van de full color keycords is glanzend en satijnachtig, waardoor het ontwerp nog mooier tot zijn recht komt.

keycords breed bedrukken

3. Keycord van veter

De veter keycords zijn smal (namelijk tot 1 cm breed), maar breed genoeg om subtiel uw logo of tekst erop te zetten. Dit zijn de voordeligste keycords die we kunnen bedrukken. Veter keycords zonder bedrukking bestellen is uiteraard ook mogelijk. We bieden de veter keycords aan in twee versies: met platte of ronde veter.

keycords breed bedrukken

4. Geweven keycord

Bij een geweven keycord wordt het logo of tekst ingeweven in het materiaal. Dit geeft een zeer luxe uitstraling aan de keycord. Dit kan enkelzijdig of dubbelzijdig.

keycords breed bedrukken

5. Ecologische keycord

Onder Eco Keycords verstaan we keycords die gemaakt zijn van ecologisch verantwoorde materialen, zoals bamboe vezels en maïs zetmeel. Deze grondstoffen zijn snelgroeiend en kunnen daarom vaak geoogst worden. Eco keycords zijn dus de perfecte promotiemiddelen voor events en bedrijven met een milieuvriendelijke insteek.

Veelgestelde vragen over de bedrukking van keycords

Welke bedrukkingsmethoden worden er gebruikt om keycords te bedrukken?

Er zijn twee methoden die het meest worden gebruikt voor het bedrukken van keycords. Zeefdrukken is de meest gebruikelijke methode. Deze methode is goedkoop, snel en effectief. Dye Sublimation is de andere veelgebruikte methode. Deze methode is langzamer en een duurder. Deze methode is geschikt voor full colour bedrukkingen en heeft daarnaast als voordeel dat over het gehele oppervlak van de keycords bedrukt kan worden.

Hoe groot kunnen jullie keycords bedrukken?

Wij bedrukken keycords standaard zo vaak mogelijk over de lengte van het keycord. Bestaat uw opdruk uit een stukje tekst, dan zullen wij die zo vaak mogelijk herhalen over de lengte. Om uw opdruk zo goed mogelijk zichtbaar te krijgen op het keycord, zullen wij proberen uw tekst of logo zo groot mogelijk over de breedte aan te brengen. Kiest u voor een breed keycord, dan kunnen wij uw opdruk nog groter aanbrengen dan op een smal keycord. Bij brede keycords zal uw reclame dus nog beter zichtbaar zijn van langere afstanden. Daartegenover staat dat een smal keycord over het algemeen wat goedkoper is, doordat de grondstofkosten ervan lager liggen.

Is het mogelijk om een foto of afbeelding op de keycords te bedrukken?

Ja, wij kunnen keycords met foto of keycords met afbeelding bedrukken. Wij kunnen ook complexe bedrukkingen aanbrengen op de lanyards. Denk hierbij aan opdruk met een verloop van kleuren. Vaak komen dit soort verlopen voor op afbeeldingen en foto’s. Door middel van heat transfer printing bedrukken wij onze keycords full-colour. Wij brengen allereerst uw opdruk aan in spiegelbeeld op transferpapier, waarna wij door gebruik te maken van hitte de opdruk overbrengen op het polyester van het keycord. Uw foto of afbeelding zal zodoende in hoge kwaliteit worden bedrukt op het draaglint. U komt in aanspraak voor een full-colour opdruk wanneer uw logo dus bestaat uit veel kleuren. Dit komt doordat het qua prijs vanaf 4 of 5 kleuren vaak voordeliger wordt. Normaliter gelden er namelijk instelkosten per kleur, wat bij een full-colour niet van toepassing is.

Hoe ziet de goedkoopste keycord met bedrukking eruit?

De goedkoopste opdruk bestaat uit zo min mogelijk verschillende kleuren. Het voordeligste is dus ook een eenkleurige opdruk van uw logo of tekst. Hoe minder kleuren opdruk, hoe lager de tarieven. Dit is het gevolg van de instelkosten per kleur die er gelden. U kunt echter ook sleutelkoorden bedrukken in meerdere kleuren, of zelfs met een full-colour bedrukking. Wij bedrukken uw logo standaard over het gehele oppervlak van het keycord, door deze zo vaak mogelijk te herhalen.

keycord bedrukken met logo