string(10) "/keycords/"

Goedkope keycords met logo of naam

Promoboer is fabrikant van goedkope keycords, lanyards en sleutelkoorden. Onze meest verkochte keycords zijn de brede keycords van 2cm. Onze smalle keycords behoren tot de goedkope keycords omdat bij deze producties minder materiaal nodig is. Ditzelfde geldt voor korte keycords die vaak aan een riem of om de pols gedragen worden. Ze zijn te bestellen in alle populaire basiskleuren en daaarnaast ook in iedere PMS kleur. Voor extra herkenning kunnen wij de keycords met logo bedrukken, ook full-colour en all-over.

Bedrukte keycords met badgehouders of andere accessoires

Onze keycords zijn uitgerust met een metalen karabijnhaakje. Voor extra gebruikersgemak kunnen wij extra accessoires toevoegen aan de keycords. Populair zijn onze keycords met buckle, welke het mogelijk maakt om een deel, met bijvoorbeeld sleutels, los te koppelen zonder dat de keycord afgedaan hoeft te worden. De keycords met veiligheidsclip hebben een extra plastic clip in de nek die los klikt zodra er kracht op komt te staan. Keycords met badgehouder worden gebruikt op beurzen en evenement of tijdens conferenties.

Overzicht keycords bedrukken
Brede keycords (meest verkocht)
Brede keycords
Smalle keycords
keycords smal bedrukken 10mm
Veter keycords
veter keycords bedrukken
Korte keycords
korte keycords bedrukken
Keycords met buckle
bedrukte keycords met buckle
Keycord met veiligheidsclip
keycords bedrukken met veiligheidsclip
Keycord met badge
keycords bedrukken met badge
Extra accessoires voor keycords
accessoires voor keycords met logo
Milieuvriendelijke keycords
milieuvriendelijke keycords met logo
Lichtgevende keycords
lichtgevende keycords met logo
Diverse premiums aan keycord
premiums aan keycords met logo

Goedkoopste lanyards bestellen in enkele stappen

keycords bedrukken

Keycords bedrukken wordt steeds populairder onder bedrijven en ondernemingen. Zij kiezen steeds vaker voor keycords met logo of keycords met naam die zij kunnen weggeven aan relaties of kunnen inzetten tijdens een promotionele campagne. In een overzichtelijk stappenplan kunt u uw gedachte opmaken over uw gewenste eindproduct. Denk hierbij aan de keuzes over: het soort keycord, kleuren, bedrukken en accessoires voor extra gebruikersgemak.

1. Wat is een keycords en wat kan ik ermee?

Een keycord is een neklint dat om de nek gehangen dient te worden. Er kunnen verschillende accessoires aangehangen worden, zoals sleutels, een mobiele telefoon, een fluitje of een mp3-speler. Keycords worden ook wel lanyards of sleutelkoorden genoemd. Wij hebben een aantal verschillende toepassingen op een rijtje gezet waarvoor ze gebruikt kunnen worden.

2. Onze soorten keycords

Als producent van de goedkope keycords hebben wij een aantal verschillende soorten keycords in ons assortiment. Bij ons kunt u kiezen uit brede keycords, smalle keycords, korte keycords, veter keycords, milieuvriendelijke keycords, lichtgevende keycords en keycords met speciale functies.


3. Kleurrijke keycords

Als fabrikant van de keycords kunnen wij keycords produceren in iedere mogelijke kleur. De meeste populaire basiskleuren, waaronder rood, blauw, groen, wit en zwart, houden wij lanyards op voorraad. Kiest u voor één van deze kleuren, dan kunnen wij direct starten met het produceren en bedrukken van de keycords. Liever een andere kleur? Dan bieden wij ook de mogelijkheid het keycord volledig te produceren in uw eigen PMS-kleur. Om die reden bent u bij ons altijd verzekerd van een keycord die past bij de huisstijl van uw organisatie.

4. Materiaal keycords

Het meest verkochte materiaal keycord is polyester. Wij bieden echter nog andere materialen, zoals: nylon, satijn, veter (tubular) en woven keycords.

5. Keycords bedrukken met logo, tekst of andere opdruk

De meest populaire bedrukking is een keycord met tekst of keycord met logo. Populaire teksten zijn een websiteadres, bedrijfsnaam, slogan of contactgegevens. Als er gekozen wordt voor een keycords met logo dan wordt er meestal gekozen voor een bedrijfslogo. Een keycord biedt veel ruimte voor uw bedrukking, wat een combinatie van de bovengenoemde bedrukkingen mogelijk maakt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

keycords kleur bedrukken
Keycords bedrukken met enkele kleuren (1 tot 4 kleuren)

Onze goedkoopste keycords met logo worden bedrukt door middel zeefdruk (silkscreen printing). Deze methode kunnen wij gebruiken mits uw opdruk bestaat uit 1 t/m 4 kleuren. Per kleur maken wij een individuele film. Hierdoor is het voordelig om zo min mogelijk verschillende kleuren opdruk te kiezen. Een keycord met naam of een keycord met tekst is erg gebruikelijk bij deze drukmethoden.

keycords populair bedrukken 15mm
Keycords bedrukken full colour (meer dan 4 kleuren)

Bestaat uw opdruk uit meer dan vier kleuren, dan moeten wij een andere druktechniek gebruiken. Wij zullen dan gebruik maken van een full-colour bedrukking. Hiermee kunt u veelkleurige logo’s of afbeeldingen bedrukken op de keycords.

onbedrukte keycords
Onbedrukte keycords

De goedkoopste optie is een onbedrukt keycord. Houdt u de keycords onbedrukt dan zullen er uiteraard ook geen bedrukkingskosten gelden.

6. Accessoires aan de keycords toevoegen (optioneel)

Wij hebben een ruim assortiment aan accessoires voor de bedrukte keycords met tekst. Bij het kiezen van accessoires bent u niet gelimiteerd tot één enkele accessoire. Vaak is het mogelijk meerdere accessoires te combineren, om zo tot een multifunctioneel keycord te komen.

buckle
Keycords met buckle

Populair zijn onze keycords met buckle, welke het mogelijk maakt om het voorste deel, met bijvoorbeeld sleutels, los te klikken van de keycord. Het voordeel is dat de bedrukte keycord dan om de nek kan blijven hangen. De goedkope keycords met afneembare buckle worden standaard voorzien van een karabijnhaakje.

veiligheidsclip
Keycords met veiligheidsclip

Deze keycords beschikt over een veiligheidsclip in de nek. Een veiligheidsclip is een extra plastic clip die los klikt zodra er kracht op komt te staan. Zeer geschikt voor gebruik in fabrieken. De keycords met veiligheidsclip worden standaard uitgevoerd met karabijnhaak.

badgehouders
Keycords met badgehouders

Naamkaarten, toegangskaarten, PVC pasjes, visitekaartjes, entreebewijzen en ID kaarten passen perfect in de keycords met badgehouder. Dit is ontzettend handig tijdens feesten, congressen, workshops, evenementen, festivals, open dagen en beurzen. Een badgehouder is een zacht plastic hoesje met een opening aan de bovenkant. Er zit tevens een gat in om de badgeholder horizontaal te kunnen bevestigen aan de keycords.

7. Keycords met karabijnhaakje of andere haak

Onze goedkope keycords met logo worden standaard geleverd met een karabijnhaakje. Deze stevige metalen haak is ideaal om bijvoorbeeld sleutels of toegangspas aan te bevestigen. In plaats van het karabijnhaakje kan er ook gekozen worden voor een ander soort haakje, zoals: een ovale haak, krokodillenbekje, grote karabijnhaak, telefoonhaakje of sleutelring. Meer haakjes en accessoires staan op onze accessoires pagina.

keycords met karabijnhaak

8. Factoren die de prijs van de goedkoopste keycords bepalen

Allereerst bepalen de afmetingen van de keycords de prijs. Voor het smalle keycord hebben wij minder stof nodig dan de anderen. De lengte van ons keycord is standaard 90cm. Wij leveren de goedkoopste keycords met een karabijnhaakje. Liever een ander haakje? Dan betaalt u een kleine meerprijs c.q. vergoeding. Wilt u de keycords laten bedrukken? Dan kiest u voor een opdruk met zo min mogelijk verschillende kleuren.

Wanneer u zoekt naar goedkope keycords, dan raden wij u aan te kiezen voor een keycord van 10mm breed met onze standaard lengte van 90cm. Dit keycord is gemaakt in één van onze vele basiskleuren en beschikt over een karabijnhaak. Uw opdruk wordt aangebracht in één kleur en de keycords worden getransporteerd per boot.

9. Kan ik ook keycords in kleine oplage bestellen?

Ja, bij ons is het mogelijk om kleine oplage te bestellen. Bij ons is de kleinst mogelijk oplage 500 stuks. Hoe groter het aantal dat u afneemt, hoe hoger de korting zal zijn. Wij geven namelijk volumekorting op de aantallen die u bij ons bestelt.

10. Het bestelproces van A tot Z

Door ons contactformulier in te vullen of door ons te bellen kunnen wij het proces van start laten gaan. Na het eerste contact zullen wij u enkele vragen stellen over uw bestelling sleutelkoorden. Vragen die wij stellen: het aantal stuks en de opdruk. Wanneer dit in kaart is gebracht zal het ontwerp van de keycords worden gemaakt. Dit kunnen wij voor u doen, maar wij kunnen ook een template toesturen zodat u uw eigen design kunt maken. Nadat wij of u het ontwerp hebben afgerond zullen wij ter bevestiging een digitale drukproef maken. Nadat u akkoord heeft gegeven kunnen wij de productie van start laten gaan. Binnen de door ons aangegeven levertijd zult u de bedrukte sleutelkoorden in huis hebben.


goedkoopste keycords