Bedrukte puzzels als promotiemateriaal

Bu op zoek naar leuk promotiemateriaal dat geschikt is voor alle leeftijdscategorieën? Wij van Promoboer zijn fabrikant van de goedkoopste puzzels die bedrukt kunnen worden met een eigen afbeelding of logo. Je hebt de keuze uit legpuzzels, schuifpuzzels, houten puzzels, puzzels voor kinderen en nog veel meer. Bedrukte puzzels al te bestellen vanaf 250 stuks.

Puzzels laten bedrukken met logo of afbeelding

Puzzels bedrukt met logo kan in iedere gewenste kleur. U heeft de keuze om de puzzels te bedrukken met één kleur opdruk tot en met vier kleuren. Het is tevens mogelijk om een volledige full colour afbeelding te drukken op de puzzels. Een full colour opdruk wordt geplaatst wanneer uw logo of afbeelding bestaat uit meer dan vier kleuren of als het beschikt over een verloop van kleuren. Het meest gebruikelijke is om een full colour print op de bedrukte puzzels te plaatsen. Wij zijn expert in puzzels personaliseren.

Meer over puzzels drukken met logo

Waarom goedkope puzzels bedrukken?

Puzzels bedrukken is een ‘give away’ wat zeer geschikt kan zijn voor alle soorten bedrijven. Een bedrukte puzzel met logo als promotiemateriaal is namelijk geschikt voor alle soorten doelgroepen. Een puzzel met opdruk kan weggeven worden aan kinderen en ook aan volwassenen. Vooral in vakantieperiodes en rond de feestdagen wordt een bedrukte puzzel vaak bestelt. Kortom, bedrukte puzzels zijn geschikt voor alle leeftijdscategorieën en daarom een goed product voor promotiedoeleinden. Zelf goedkoop puzzels laten maken doet u bij Promoboer.

grote legpuzzels bedrukken

Hoe een promotie puzzel bedrukken?

Onze puzzels zijn op verschillende manieren te bedrukken met een logo of afbeelding. Wanneer u op zoek bent naar de goedkoopste optie qua bedrukken van de puzzels, dan is ons advies om te kiezen om de puzzels te bedrukken met één kleur opdruk. Hoe minder kleuren opdruk u neemt, hoe goedkoper de puzzels met eigen logo worden. In het algemeen worden de stenen of stukjes bedrukt met een full colour opdruk. Wanneer de puzzel met logo compleet in elkaar gezet is, vormt de puzzel een gehele full colour afbeelding.

Wat is het verschil tussen de verschillende soorten puzzels met bedrukking?

Zoals eerder vermeld beschikken wij over drie verschillende soorten puzzels, dit zijn:

  • Schuifpuzzels
  • Legpuzzels
  • Houten puzzels

De schuifpuzzels zijn puzzels die in een frame zitten en die in elkaar gezet moeten door middel van het schuiven van de stenen. Wanneer er op de juiste manier geschoven is, zal de puzzel een complete afbeelding geven. Een legpuzzel is de puzzel die iedereen wel kent. Deze klassieke puzzel wordt in elkaar gezet door de verschillende puzzelstukjes op de juiste volgorde te plaatsen. De houten puzzels werken het zelfde als de legpuzzels. De houten puzzels zijn geheel gemaakt van hout.

Heeft u nog overige vragen over puzzels bedrukken?

Heeft u na aanleiding van de voorafgaande informatie nog overige vragen over puzzels bedrukken? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of telefonisch. Eén van onze medewerkers zal zijn best doen om al uw vragen te beantwoorden over puzzels laten bedrukken, zodat u een goede beslissing kunt nemen. Wij zijn te bereiken op het volgende telefoonnummer: 085-4015987.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!