Bedrukte puzzels als promotiemateriaal

Bu op zoek naar leuk promotiemateriaal dat geschikt is voor alle leeftijdscategorieën? Wij van Promoboer zijn fabrikant van de goedkoopste puzzels die bedrukt kunnen worden met een eigen afbeelding of logo. Je hebt de keuze uit legpuzzels, schuifpuzzels, houten puzzels, puzzels voor kinderen en nog veel meer. Bedrukte puzzels al te bestellen vanaf 250 stuks.

Puzzels laten bedrukken met logo of afbeelding

Puzzels bedrukt met logo kan in iedere gewenste kleur. U heeft de keuze om de puzzels te bedrukken met één kleur opdruk tot en met vier kleuren. Het is tevens mogelijk om een volledige full colour afbeelding te drukken op de puzzels. Een full colour opdruk wordt geplaatst wanneer uw logo of afbeelding bestaat uit meer dan vier kleuren of als het beschikt over een verloop van kleuren. Het meest gebruikelijke is om een full colour print op de bedrukte puzzels te plaatsen. Wij zijn expert in puzzels personaliseren.

Meer over puzzels drukken met logo

Waarom goedkope puzzels bedrukken?

Puzzels bedrukken is een ‘give away’ wat zeer geschikt kan zijn voor alle soorten bedrijven. Een bedrukte puzzel met logo als promotiemateriaal is namelijk geschikt voor alle soorten doelgroepen. Een puzzel met opdruk kan weggeven worden aan kinderen en ook aan volwassenen. Vooral in vakantieperiodes en rond de feestdagen wordt een bedrukte puzzel vaak bestelt. Kortom, bedrukte puzzels zijn geschikt voor alle leeftijdscategorieën en daarom een goed product voor promotiedoeleinden. Zelf goedkoop puzzels laten maken doet u bij Promoboer.

grote legpuzzels bedrukken

Hoe een promotie puzzel bedrukken?

Onze puzzels zijn op verschillende manieren te bedrukken met een logo of afbeelding. Wanneer u op zoek bent naar de goedkoopste optie qua bedrukken van de puzzels, dan is ons advies om te kiezen om de puzzels te bedrukken met één kleur opdruk. Hoe minder kleuren opdruk u neemt, hoe goedkoper de puzzels met eigen logo worden. In het algemeen worden de stenen of stukjes bedrukt met een full colour opdruk. Wanneer de puzzel met logo compleet in elkaar gezet is, vormt de puzzel een gehele full colour afbeelding.

Wat is het verschil tussen de verschillende soorten puzzels met bedrukking?

Zoals eerder vermeld beschikken wij over drie verschillende soorten puzzels, dit zijn:

  • Schuifpuzzels
  • Legpuzzels
  • Houten puzzels

De schuifpuzzels zijn puzzels die in een frame zitten en die in elkaar gezet moeten door middel van het schuiven van de stenen. Wanneer er op de juiste manier geschoven is, zal de puzzel een complete afbeelding geven. Een legpuzzel is de puzzel die iedereen wel kent. Deze klassieke puzzel wordt in elkaar gezet door de verschillende puzzelstukjes op de juiste volgorde te plaatsen. De houten puzzels werken het zelfde als de legpuzzels. De houten puzzels zijn geheel gemaakt van hout.

Heeft u nog overige vragen over puzzels bedrukken?

Heeft u na aanleiding van de voorafgaande informatie nog overige vragen over puzzels bedrukken? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of telefonisch. Eén van onze medewerkers zal zijn best doen om al uw vragen te beantwoorden over puzzels laten bedrukken, zodat u een goede beslissing kunt nemen. Wij zijn te bereiken op het volgende telefoonnummer: 085-4015987.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Nog vragen over bedrukte legpuzzels met logo?

Wat is een puzzel en wat leer je ervan?

Een puzzel wordt gebruikt als ontwikkelingsmateriaal op scholen maar ook is tevens thuis te gebruiken. Het leggen van een puzzel helpt een kind met het leren te waarnemen, te ordenen en te sorteren. In het begin helpt u uw kind met het oplossen van de puzzel, maar na een tijdje zult uw kind zelfstandig de puzzels gaan oplossen. Het zelfstandig bedenken van een oplossing is belangrijk voor de ontwikkeling van de hersenen. Zelfstandigheid van uw kind wordt hierdoor gestimuleerd. Tevens wordt het ruimtelijk inzicht vergroot bij het leggen van een puzzel. Het ruimtelijk inzicht is een belangrijk element voor het leren rekenen, schijven en lezen. Daarnaast is concentratie en oplossingsgericht denken een vereiste bij puzzelen. Kortom, puzzelen is niet alleen een leuk spelletje voor tijdverdrijf, maar is tevens een instrument om van te leren. Begin met een kleine puzzel met een aantal puzzelstukjes en breidt het aantal puzzelstukjes steeds meer uit.

puzzels bedrukken

Wanneer wordt er het meest gepuzzeld?

Nederland is een land waar zeer veel gepuzzeld wordt door de bevolking. Het meest wordt er gepuzzeld in de donkere wintermaanden wanneer het geen pretje is om de deur uit te gaan. Ook in de vakantieperiodes op de camping wordt er veel gepuzzeld. Puzzelen is vaak afhankelijk van het weer. Er wordt het meest gepuzzeld wanneer het weer niet goed is.

Wie puzzelen er veel?

Puzzelen wordt gedaan om de hersenen te stimuleren en scherp te houden. Veel kinderen puzzelen om er van te leren, terwijl ouderen puzzelen op de hersenen scherp te houden. Behalve dat gepuzzeld wordt door deze leeftijdscategorieën wordt er ook gepuzzeld door mensen die puzzelen als hobby hebben. Er zijn zelfs wedstrijden wie het snelste een puzzel in elkaar kan zetten.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Nog vragen over schuifpuzzels met logo?

Wat voor bedrijven of instellingen kiezen voor schuifpuzzels bedrukken?

Veel ondernemingen kiezen er voor om schuifpuzzels te bedrukken om in te zetten als promotiemateriaal. Een schuifpuzzel is een ‘give away’ wat geschikt is van jong tot oud. Echter zijn er een aantal ondernemingen of instellingen die schuifpuzzels het meest bedrukken. Dit zijn vaak ondernemingen of instellingen die gericht zijn op kinderen en de oudste in onze maatschappij. Enkele voorbeelden van dit soort instellingen zijn:

  • Kinderdagverblijven
  • Scholen
  • Woon en zorginstellingen
  • Ziekenhuizen
  • Bejaardenhuizen

De jongste en oudste onder ons in de maatschappij gebruiken puzzels om de hersenen te trainen. De kinderen gebruiken het om te leren en de ouderen om de hersenen scherp te houden.

Hoe verloopt het bestelproces van de schuifpuzzels?

Heeft u een keuze gemaakt hoeveel stenen de schuifpuzzels moeten hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch. Wij hebben van u de volgende informatie nodig om de bestelling goed af te kunnen ronden, als eerste het aantal kleuren opdruk, het aantal stuks en de gewenste levertijd. Op basis van de door u gegeven informatie zullen wij u een scherpe offerte toesturen. Wij bieden u de mogelijkheid om een digitale drukproef te laten maken van de schuifpuzzels. Op deze drukproef kunt u precies zien hoe de puzzel eruit gaat zien na bedrukking van uw opdruk. Wanneer u akkoord bent gegaan met deze digitale drukproef en de bijbehorende prijs van de schuifpuzzels, dan zullen wij beginnen met de productie. Zodra het productieproces is afgerond zullen wij de schuifpuzzels bij u afleveren op uiterlijk de afgesproken levertijd.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!