kinderzonnebril
kinderzonnebril met cartoon
kinderzonnebril
kinderzonnebril oog bedrukking
wayfarer zonnnebril kind

Kleine formaten zonnebrillen voor kinderen

Bij ons heb je de keuze uit diverse modellen zonnebrillen voor kinderen en baby’s. Naast de bekende Wayfarer zonnebrillen hebben wij ook trendy pilotenbrillen of fashion zonnebrillen. Deze kids zonnebrillen zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. Ook de lenzen/glazen kun je naar wens aanpassen. Naast een aantal standaard formaten kunnen wij de afmetingen van de zonnebrillen ook op maat maken.

  • In iedere gewenste kleur
  • Standaard zwarte glazen, eventueel andere kleur of spiegelglazen
  • Opdruk op het pootje en/of de lenzen/glazen

Kinderzonnebrillen met logo bedrukt

Net als alle andere zonnebrillen kunnen wij ook kinderzonnebrillen bedrukken met een logo, tekst of andere opdruk. De meeste gebruikelijke en goedkoopste optie is een kleine opdruk op een of twee pootjes. Ook een opdruk op de lens of het volledige montuur/frame is mogelijk. Bedrukte kinderzonnebrillen zijn ideaal als promotiemateriaal en beschermen de kwetsbare ogen van jonge kinderen en baby’s tegen schadelijke UV straling.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Meer over kinderzonnebrillen

Bedrukking op kinder zonnebrillen

Van al onze kinderzonnebrillen, is het wayfarer-model het meest geschikt voor bedrukking met uw tekst of logo. De pootjes en de voorkant van dit model, zijn groter dan die van andere modellen. De goedkoopste manier van bedrukking is op één plek op de pootjes. Mocht u de zonnebril liever volledig bedrukken, dan is dit mogelijk. Onze zonnebrillen zijn volledig op het gehele montuur te bedrukken.

Naast het volledige monuur, zijn ook de glazen volledig te bedrukken. Hierbij kan er gebruik worden gemaakt van stickerprint (volledig over de gehele glazen) of een klein opdruk in het hoekje van de lens. Bedrukking is mogelijk in één tot drie kleuren. Bij meerkleurige logo's, teksten of afbeeldingen, kunnen wij bedrukken in full-colour.

Kleurkeuze kinderzonnebrillen

Onze zonnebrillen zijn beschikbaar in verschillende basiskleuren. Als fabrikant kunnen wij elke bril in elke kleur leveren. Als u een eigen PMS-kleur wilt laten bedrukken, is dit mogelijk. Bij onze kinderzonnebrillen wordt er vaak een blauwe kleurvoor de jongens gekozen en een roze kleur voor de meisjes. De brillen kunnen ook meerkleurig gelevert worden. Zo kunnen de pootjes in een andere kleur geverft worden dan de voorkant van de bril.

Naast de kleur van het montuur, kunnen wij ook de kleur van de glazen aanpassen. Standaard worden onze zonnebrillen geleverd met zwarte glazen. Zwarte glazen zorgen voor optimaal zicht tijden zowel zonnige als bewolkte dagen. Al onze zonnebrillen worden geleverd met UV-400 gecertifceerde glazen. Interesse in andere kleuren glazen? Wij kunnen zonnebrillen met verschillende kleuren glazen leveren.

Waar en wanneer kunnen bedrukte kinderzonnebrillen ingezet worden?

Kinderzonnebrillen bedrukken wordt veelal gedaan door ondernemingen die gercith zijn op de doelgroep kinderen. Het is de ideale manier om naamsbekendheid te maken bij de kinderen, maar ook vooral de ouders. Een bedrukte kinderzonnebril is een leuke en kleurrijke give-away's voor kinderen. Een bedrukte kinderzonnebril is een uniek product waar ieder kind wat aan heeft tijdens de zonnige dagen.

Bedrukte kinderzonnebrillen worden onder andere veelal ingezet door organisaties zoals:

  • Scholen
  • Kinderdagverblijven
  • Speeltuinen
  • Bioscopen
  • Pretparken
  • Snoepwinkels
  • Speelgoedwinkels
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!