kinderzonnebril
kinderzonnebril
kinderzonnebril met cartoon
kinderzonnebril oog bedrukking
wayfarer zonnnebril kind

Goedkope kinderzonnebrillen bedrukken

Als expert op het gebied van zonnebrillen, bieden wij veel verschillende modellen, maar ook veel verschillende formaten. Op zoek naar een zonnebril specifiek ontworpen voor kinderen? Het wayfarer-model zonnebril is ons meest populaire kinderzonnebril. Naast dit model hebben wij verschillende andere modellen in ons assortiment. Het wayfarer-model is geschikt voor bedrukking van uw logo of tekst, omdat het montuur breed genoeg is voor een grote opdruk.

Onze kinderzonnebrillen zijn beschikbaar in verschillende formaten, waarbij het formaat onderstaande formaat onze standaard is.

 • Lengte pootjes: 12,5 centimeter
 • Hoogte: 4 centimeter
 • Breedte neusstukje: 0,9 centimeter

Naast het standaard formaat kinderzonnebril, verkopen wij ook zonnebrillen geschikt voor baby's. Een zonnebril volledig op maat? Als fabrikant kunnen wij in onze eigen fabriek elk gewenst formaat op maat laten maken met verschillende opties.

Wij kunnen de kinderzonnebril volledig aanpassen op de volgende punten:

 • Kleur: Standaard in één kleur. Meerdere kleuren mogelijk.
 • Afwerking: mat, glanzend of rubber.
 • Glazen: standaard in zwart. Gekleurde glazen mogelijk. Spiegelglazen mogelijk.

Is het formaat kinderzonnebrillen te klein, kijk dan eens bij onze andere goedkope zonnebrillen met logo.

Meer over kinderzonnebrillen

Bedrukking op kinder zonnebrillen

Van al onze kinderzonnebrillen, is het wayfarer-model het meest geschikt voor bedrukking met uw tekst of logo. De pootjes en de voorkant van dit model, zijn groter dan die van andere modellen. De goedkoopste manier van bedrukking is op één plek op de pootjes. Mocht u de zonnebril liever volledig bedrukken, dan is dit mogelijk. Onze zonnebrillen zijn volledig op het gehele montuur te bedrukken.

Naast het volledige monuur, zijn ook de glazen volledig te bedrukken. Hierbij kan er gebruik worden gemaakt van stickerprint (volledig over de gehele glazen) of een klein opdruk in het hoekje van de lens. Bedrukking is mogelijk in één tot drie kleuren. Bij meerkleurige logo's, teksten of afbeeldingen, kunnen wij bedrukken in full-colour.

Kleurkeuze kinderzonnebrillen

Onze zonnebrillen zijn beschikbaar in verschillende basiskleuren. Als fabrikant kunnen wij elke bril in elke kleur leveren. Als u een eigen PMS-kleur wilt laten bedrukken, is dit mogelijk. Bij onze kinderzonnebrillen wordt er vaak een blauwe kleurvoor de jongens gekozen en een roze kleur voor de meisjes. De brillen kunnen ook meerkleurig gelevert worden. Zo kunnen de pootjes in een andere kleur geverft worden dan de voorkant van de bril.

Naast de kleur van het montuur, kunnen wij ook de kleur van de glazen aanpassen. Standaard worden onze zonnebrillen geleverd met zwarte glazen. Zwarte glazen zorgen voor optimaal zicht tijden zowel zonnige als bewolkte dagen. Al onze zonnebrillen worden geleverd met UV-400 gecertifceerde glazen. Interesse in andere kleuren glazen? Wij kunnen zonnebrillen met verschillende kleuren glazen leveren.

Waar en wanneer kunnen bedrukte kinderzonnebrillen ingezet worden?

Kinderzonnebrillen bedrukken wordt veelal gedaan door ondernemingen die gercith zijn op de doelgroep kinderen. Het is de ideale manier om naamsbekendheid te maken bij de kinderen, maar ook vooral de ouders. Een bedrukte kinderzonnebril is een leuke en kleurrijke give-away's voor kinderen. Een bedrukte kinderzonnebril is een uniek product waar ieder kind wat aan heeft tijdens de zonnige dagen.

Bedrukte kinderzonnebrillen worden onder andere veelal ingezet door organisaties zoals:

 • Scholen
 • Kinderdagverblijven
 • Speeltuinen
 • Bioscopen
 • Pretparken
 • Snoepwinkels
 • Speelgoedwinkels
offerte kinderzonnebrillen