Etuis met naam bedrukken

Ben je op zoek naar bedrukte etuis? Dan ben je bij Promoboer aan het juiste adres. Wij personaliseren etuis met een gewenste bedrukking. Vaak worden bedrukte etuis weggegeven als relatie- of promotiemateriaal. De voordeligste etuis zijn de goedkope etuis. Doordat bedrijven en organisaties steeds meer bezig zijn met het milieu, zijn ook de milieuvriendelijke etuis erg populair.

Etuis personaliseren met logo

In onze uitgebreide collectie etuis vind je diverse soorten etuis. De meeste etuis kunnen we personaliseren op basis van kleur. Alle etuis houden we op voorraad in verschillende standaard kleuren. Het is ook mogelijk om een eigen PMS kleur te kiezen voor de etuis. Afhankelijk van het gekozen materiaal bedrukken of graveren we de etuis met een logo en/of stukje tekst. Klanten kiezen vaak voor onze gepersonaliseerde etuis om weg te geven aan klanten en relaties.

Goedkope etuis

goedkope etuis bedrukken
  • Voordeligste keuze
  • In standaardkleur
Milieuvriendelijke etuis

milieuvriendelijke etuis bedrukken
  • Ecologische etuis
  • Met logo of tekst
Leren etuis

leren etuis bedrukken
  • Luxe etuis
  • Met gravering
Etuis ontwerpen

etuis in eigen vorm bedrukken
  • In eigen vorm
  • Gepersonaliseerde bedrukking

In enkele stappen gepersonaliseerde etuis met logo

Binnen enkele stappen kunnen we de etuis personaliseren. Gepersonaliseerde etuis worden door onze klanten vaak als promotie- of relatiemateriaal gebruikt. De etuis kunnen we personaliseren op kleur, vorm en bedrukking. In het onderstaande stappenplan helpen we je op weg bij het ontwerpen van je eigen bedrukte etuis.

etuis bedrukken met logo

Stap 1. Kies het materiaal van de etuis

In onze collectie etuis bieden wij verschillende soorten etuis aan. Je kunt daarom ook kiezen voor diverse materialen. Onderstaand een overzicht van de te kiezen materialen.

Stap 2. Etuis in standaard kleuren

Nadat je het materiaal van de etuis hebt gekozen, gaan we aan de slag met het kiezen van de gewenste kleur. Katoenen, milieuvriendelijke en leren etuis worden geleverd in één standaardkleur. Overige modellen etuis zijn verkrijgbaar in standaard- of eigen PMS kleuren. Onze klanten kiezen het vaakst voor etuis in onderstaande kleuren.

Stap 3. Etuis met logo bedrukken

Etuis met logo worden door onze klanten gebruikt als promotie- of reclamemateriaal. Bijvoorbeeld om weg te geven op evenementen of als relatiegeschenk. Afhankelijk van het gekozen materiaal kunnen we de etuis bedrukken of graveren. Het goedkoopst is om de etuis op één zijde te bedrukken. Ook is het mogelijk om de etuis dubbelzijdig te bedrukken. Hierdoor is je gepersonaliseerde ontwerp altijd zichtbaar. Onderstaand bespreken we de druktechnieken de we voor etuis gebruiken.

bedrukte etuis

Etuis met eigen ontwerp bedrukken

Wil je de etuis voorzien van de goedkoopste bedrukking? Kies dan voor etuis met zeefdruk. Bij zeefdruk techniek kunnen we de etuis voorzien van een gepersonaliseerde tekst of logo. We kunnen het ontwerp bedrukken in één drukkleur.

gegraveerde etuis

Etuis graveren

Heb je gekozen voor onze leren etuis? Dan personaliseren wij de etuis met gravering. Bij gravering wordt het logo en/of stukje tekst in het leer gelaserd. Gegraveerde etuis hebben een luxe uitstraling en de personalisering is permanent. Het is mogelijk om de etuis enkel- of dubbelzijdig te graveren. Onze leren etuis zijn voorzien van een metalen label. Het label kunnen wij ook graveren met een stukje tekst.

Vrijblijvende prijsopgave voor bedrukte etuis

Wil je goedkope etuis bedrukken? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals het soort, afmeting, de kleur en de bedrukking van de etuis. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over etuis bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte

Veelgestelde vragen over etuis bedrukken

Vraag 1. Bedrukken jullie etuis in kleine oplage?

Zeker! De etuis bedrukken we al vanaf 250 stuks. Vaak kiezen klanten voor onze goedkope etuis. Goedkope etuis zijn de voordeligste keuze en bedrukken we met logo of tekst in eigen kleur.

etuis in kleine oplage

Vraag 2. Hebben jullie ook milieuvriendelijke etuis?

In onze collectie etuis vind je ook ecologische etuis. Onze ecologische etuis worden gemaakt van gelamineerd papier of kurk. De ecologische etuis zijn voorzien van een ritssluiting. Personaliseer de ecologische etuis met een eigen logo of stukje tekst.

ecologische etuis

Vrijblijvende prijsopgave voor goedkope etuis met logo

Wil je bedrukte etuis kopen? Via de offerte button kun je een prijsopgave aanvragen voor etuis bedrukt met logo. Op basis van je wensen, zoals het materiaal, de kleur, de vorm en de bedrukking, kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over etuis bestellen? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte