Goedkoopste displays met het juiste effect!

Promoboer is producent van een grote diversiteit aan goedkope displays. De displays worden voornamelijk ingezet om bezoekers te stimuleren tot het doen van impulsaankopen. U kunt onder andere bij ons terecht voor vloerdisplays, showcards, toonbankdisplays, lifesizes en plafondhangers. Van de meest populaire displays hebben wij de stansvormen reeds op voorraad, waardoor wij zeer goedkope displays kunnen aanbieden. Heeft u speciale wensen voor een display, dan kunnen wij ook displays op maat produceren.

Ruime materiaalkeuze bij productie van bedrukte displays

Displays van Promoboer kunnen geproduceerd worden in bijna alle gewenste materiaalsoorten. Wij produceren onder andere displays van karton, kunststof, plastic en veel meer! Promoboer denkt graag met u mee! Naast het produceren van de displays zijn wij ook gespecialiseerd in het bedrukken ervan. Standaard bedrukken wij de voorzijde van het display, maar het is ook mogelijk de zijkanten, achterzijde en de topkaart te bedrukken.

Meer over gepersonaliseerde displays

Onze goedkope displays zijn populair en worden gebruikt in winkels, wachtruimtes en beurzen. Met displays presenteert u eenvoudig en snel uw producten of folders. De display moeten ervoor zorgen dat consumenten verleid worden tot een impulsaankoop of tot het meenemen van een folder met informatie die de consumenten moet verleiden tot het aankopen of aangaan van een aangeboden dienst.

Dit kan op verschillende manieren, want wij hebben daar verschillende soorten displays. Uiteenlopend van kleine tot grote displays en van vloer tot toonbankdisplays. Ook hebben wij een diversiteit aan displays die op tafel gezet kunnen worden, zoals showcards en tafelkaartjes. De displays zijn over het algemeen klein, maar genereren een hoge omzet op een relatief klein oppervlak.

displays bedrukken

Soorten displays

Vloerdisplays

Vloerdisplays moeten op de vloer van een winkel geplaatst worden. Afhankelijk van de ruimte in de winkel, het soort product en de hoeveelheid producten die u wilt pushen, kunt u kiezen voor een grote vloerdisplay of een kleine vloerdisplay. Eventueel leveren wij deze met een interieur zodat u netjes de producten kunt presenteren.

Toonbankdisplay

Een toonbankdisplay wordt op de toonbank gezet in een winkel. Het moet consumenten verleiden tot het aankopen van producten waar zij eigenlijk niet naar opzoek waren. Wij hebben drie standaard formaten maar kunnen ook displays op maat maken. Ook deze displays kunnen wij leveren met een interieur zodat u uw producten netjes kunt presenteren.

Showcards

Showcards en folderbakjes worden gebruikt om informatie te verspreiden. Showcards hebben een informerende functie en moeten opvallen. Deze displays zien wij vaak terug in wachtruimtes, maar ook in winkels om bijvoorbeeld producten of evenementen te promoten. Voor bedrijven in de horeca en catering hebben wij showcards in de vorm van een tafelkaartje. Op het tafelkaartje worden nieuwe producten of tips van het huis getoond.

Lifesizes

Ook lifesizes hebben een informerende werking en moeten de aandacht trekken. Dit met als doel om een hogere, in welke vorm dan ook, opbrengst. Een opvallende lifesize ondersteunt acties en campagnes en kan potentiële klanten opleveren. Denk maar eens aan de lifesizes van politieke personen of lifesizes van personages uit nieuwe films. Een lifesize is een kartonnen display waarbij mensen of figuren op ware grootte worden afgebeeld.

Plafondhangers

Onze goedkope plafondhangers zijn beschikbaar in 2D en 3D vormen en worden normaal gesproken aan het plafond gehangen. Plafondhangers worden gemaakt van licht materiaal en worden voorzien van gaatjes en ophangoogjes.

Voordelen van displays

Displays zijn een vorm van point-of-sale (POS) producten en hebben als doel op producten onder de aandacht te brengen bij het winkelend publiek. Door informatieve of verkoopdisplays te gebruiken op de winkelvloer kunt u uw doelgroep in aanraking brengen met nieuwe of bestaande producten. Een ander doel is om de bezoekers te verleiden tot een impulsaankoop met als gevolg een hogere omzet. Met een display speelt u in op het koopgedrag van de consument en beinvloed u het beslissingsproces dat zich voor een groot deel afspeelt op de winkelvloer. Een goed point of sale product, zoals een van onze populaire displays, zorgt ervoor dat de consument de nieuwe producten aandacht geeft die u wilt en wellicht overgaat tot een aankoop.

Wat bieden wij u?

Een grote diversiteit aan goedkope displays. Kiest u voor de goedkoopste displays, dan kiest u voor een standaard display. Van de standaard displays hebben wij een grote aantal stansvormen klaarliggen en kunnen wij direct overgaan tot het produceren van de gewenste displays. Wilt u liever een custom-made display op maat, dan moeten wij een nieuwe stansvorm maken. Een nieuwe stansvorm maken kost geld en dat berekenen wij door in de stukprijs van de displays. Laat de display extra opvallen door de displays te bedrukken. Een bedrukte display valt op en kan net dat ene zetje geven die uw klanten aanzet tot het doen van een aankoop. Goede displays realiseren een grote omzet voor de beperkte ruimte die het inneemt. Wij delen onze jarenlange ervaring graag met u en kunnen u bijstaan in het bedenken en ontwerpen van de perfecte display.

Vrijblijvende prijsopgave voor

Heb je interesse gekregen in onze goedkope displays met logo? Vul dan het contactformulier in. Vul hier je wensen in, zoals het soort displays, de kleur, de afmetingen en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over displays bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!