goedkope mokken bedrukken met logo
goedkope mokken bedrukken met logo
bedrukte koffiemokken
goedkope mokken met logo
bedrukte mokken
senseo mokken bedrukken
bedrukte mok

Goedkope grote mokken en trendy mokken

Promoboer is producent van goedkope mokken. In onze fabriek maken wij grote mokken met een inhoud van 285 ml. De meest verkochte mokken worden ook gebruikt als soepmokken. Bent u op zoek naar een kleiner alternatief, dan hebben wij trendy mokken met een inhoud van 200ml. De populaire mokken zijn inzetbaar als promotionele give-away, maar ook geschikt voor intern gebruikt.

  • Meest verkochte grote mokken 285ml
  • Kleine trendy mokken 200ml

Mokken bedrukken met een vaatwasbestendige opdruk

Wij kunnen mokken bedrukken met vaatwasbestendige opdruk, zoals een logo, tekst of afbeelding! Bedrukte mokken zijn populair omdat men zeker weet dat de promotionele boodschap gezien word. Wij kunnen mokken leveren in iedere gewenste PMS kleur en kunnen de mok bedrukken. Wij kunnen de mok bedrukken vanaf één kleur tot een full colour bedrukking. Een full colour bedrukking maakt het mogelijk om een uw product te promoten of de naambekendheid te vergroten.

  • Mokken bedrukken goedkoop met één tot vier kleuren
  • Mokken rondom bedrukken in full colour
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Wat is de goedkoopste mok met logo?

U bent op zoek naar goedkope mokken en u heeft de juiste plek daarvoor gevonden. Het leuke van onze goedkope mokken is dat deze mokken goedkoop bedrukt kunnen worden met tekst, logo, afbeelding, slogan, product, website en alles wat u wenst. De mogelijkheden zijn onbeperkt, alleen u moet wel uw wensen met ons delen.

Bent u op zoek naar de goedkoopste mokken? Kies dan voor de kleinste mokken, want deze nemen weinig transportruimte in en zijn in volume lichter dan de grote mokken. Dit drukt de transportkosten enorm en daar heeft u profijt van. Met welke factoren u nog meer rekening kunt houden leest u hieronder.

Soort mokken

Een gemiddeld persoon drinkt circa zes warme dranken per dag. Een goede reden om een mok te bedrukken met jouw reclameboodschap. Wij regelen het graag voor u.

Klassieke mok 285ml

Een mooie stevige en dikke mok. Een eenvoudig, klassiek ontwerp verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren. Bij grote van stock of tot speciale bestelling.

Kleine Senseo mok 200ml

Deze mok van keramiek is met een hoogte van 8,5 cm relatief klein te noemen. De Senseo mok kan gevuld worden met 200ml. De keramieken mok weegt iets meer dan 300 gram en heeft een groot oor om de mok aan vast te houden.

Mok bedrukken

Grote mok bedrukken

De mooie stevig mok kunnen wij bedrukken met uw tekst, logo of zelfs afbeelding. Door de vlakke ronde buitenrand kan de mok mooi rondom bedrukt worden. De opdruk mag bestaan uit één tot vier kleuren of een full colour opdruk. Waarbij een opdruk met één kleur de goedkoopste mok oplevert.

Kleine Senseo mok 200ml

Wij kunnen onze Senseo mok bedrukken met uw tekst, afbeelding of logo. Het ontwerp mag bestaan uit één tot vier kleuren. Wij kunnen zowel de voorkant als de achterkant van de mok bedrukken met uw ontwerp.

Wij bedrukken mokken aan de hand van een digitale drukproef. Wij sturen de digitale drukproef naar u op. U kunt dan zien de mokken er uit komen te zien. Wanneer u akkoord geeft op het drukvoorbeeld, dan starten wij onze productie.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!