Goedkope kussens met logo

Met bedrukte kussens komt jouw promotie of reclame echt onder de aandacht. Je hebt de keuze uit allerlei soorten kussens: van goedkope kussens tot opblaasbare kussens en van stadionkussens tot nekkussens. Wil je extra opvallen? Laat dan kussens in eigen vorm maken, zoals een vorm die symbool staat voor je organisatie of marketingcampagne.

Kussens laten bedrukken

Onze kussens zijn verkrijgbaar in iedere PMS kleur. Je kunt de kussens laten bedrukken met een logo, afbeelding of andere opdruk. Er is van alles mogelijk: van een simpele opdruk tot all-over bedrukking in full colour. Onze kussens met logo worden vaak ingezet als geschenk, maar zijn ook geschikt op beurzen, evenementen en om jouw kantoor aan te kleden.

Bedrukte kussens in enkele stappen

Stap 1. Keuze uit diverse soorten kussens

Wij kunnen diverse soorten kussens bedrukken. Meest verkocht zijn onze goedkope kussens in diverse formaten. Deze kussens doen je denken aan de normale kussens op de bank. Ze worden vaak gebruikt als fankussens en promotiekussens. Je kunt daarnaast kussens laten maken in eigen vorm, bijvoorbeeld een vorm die symbool staat voor je organisatie of marketingcampagne. In het verleden hebben wij voor een voetbalclub wel eens shirtkussens gemaakt die werden verkocht als merchandise. Daarnaast hebben wij theaterkussens voor een zachte zit en nekkussens voor een comfortabel dutje als je onderweg bent.

Stap 2. Bedrukte kussens in eigen kleur

Van alle kussens uit ons assortiment kun je de kleur kiezen: van goedkope kussens tot stadionkussens en van opblaasbare kussens tot kussens in eigen vorm. Onze gevulde kussens zijn voorzien van een afgesloten kussenhoes. Deze hoes is gemaakt van polyester/texture materiaal en heeft een zachte structuur die lijkt op katoen. Wij kunnen deze hoes van de kussens maken in iedere gewenste basiskleur, ook in de speciale PMS kleur die past bij je huisstijl. Als je de goedkope kussens rondom laat bedrukken, dan is de basiskleur niet belangrijk, want daar zie je niets meer van terug.

Stap 3. Kussens laten bedrukken

Wil je reclame maken met bedrukte kussens, zoals promotiekussens of fankussens? Laat dan kussens bedrukken met een logo, stukje tekst, reclame of andere opdruk. Er is van alles mogelijk: van witte kussens met simpele opdruk tot rondom bedrukte kussens in full colour. Onze bedrukte kussens worden vaak ingezet als promotiemateriaal of relatiegeschenk, maar ook vaak verkocht als merchanise, bijvoorbeeld fankussens en shirtkussens. Hieronder een aantal voorbeelden van kussens met logo.

Vrijblijvende prijsopgave voor bedrukte kussens

Heb je interesse gekregen in bedrukte kussens? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals de vorm, de kleur en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over kussens met logo? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over kussentjes bedrukken

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste kussens met logo?

Onze goedkoopste kussens zijn de goedkope kussens. Deze goedkope kussens zijn verkrijgbaar in diverse formaten: 30 x 30 cm, 40 x 40 cm en 50 x 50 cm. Vanzelfsprekend betekent groter ook duurder, dus wil je zoveel mogelijk bedrukte kussens met logo voor je budget? Kies dan voor kleine kussentjes! Deze kussens zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur en kunnen volledig naar wens bedrukt worden, ook all-over en full colour!

bedrukte stadionkussens met logo

Vraag 2. Wat welke materialen worden kussens gemaakt?

Dat is afhankelijk van welke kussens je kiest. De meeste gevulde kussen zijn voorzien van een vaste kussenhoes. De hoes is gemaakt van polyester/texture materiaal (120 gram/m2) en heeft een zachte structuur. Deze stof blijft niet alleen kleurecht, maar ook kreuk- en krimpvrij.

nekkussentjes bedrukken

Vraag 3. Wat voor kussenvulling gebruiken jullie?

Onze kussens worden gevuld met fiberbill kussenvulling. Fiberfill is gemaakt van de kunststof polyester. Een belangrijke eigenschap van dit type polyester is dat het een hoge veerkracht heeft. Het is daarnaast hygiënisch materiaal, want insecten en bacteriën kunnen er niet in leven. Deze eigenschappen maken het materiaal perfect om kussens mee te vullen.

kussens in de vorm van een t shirt

Vraag 4. Kan ik een kleine oplage kussens bedrukken?

Ja, fabrikant kunnen wij een kleine oplage kussens bedrukken. De minimale afname is 50 stuks. Hoe groter het aantal, hoe lager de stukprijs van de bedrukte kussens. Dat komt doordat wij kosten, zoals instel-, productie- en transportkosten, over het grotere aantal kussens met logo kunnen uitsmeren.

goedkope kussens volledig bedrukt

Vrijblijvende prijsopgave voor kussens met logo

Heb je interesse gekregen in kussens met logo? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals de vorm, de kleur en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over bedrukte kussens? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!