string(14) "/kofferriemen/"

Goedkope kofferbanden en kofferriemen met logo

Bij Promoboer bent u aan het juiste adres voor de goedkope kofferriemen met logo. Als fabrikant bieden wij u de mogelijkheid om kofferriemen te bestellen in iedere gewenste kleur. Vervolgens kunnen wij de kofferriemen bedrukken of kofferriemen borduren als u deze wilt inzetten als give-away of gepersonaliseerd relatiegeschenk. De door u gekozen opdruk kunnen wij op de kofferband bedrukken vanaf één kleur tot en met een volledige full colour opdruk. Eventueel kunnen wij een kofferriem met slot, adreslabel en/of weegschaal leveren. Bedrukte kofferriemen leveren wij al vanaf een kleine oplage van 100 stuks!

Waarom kofferriemen met opdruk populair zijn als relatiegeschenk?

 1. Praktisch geschenk dat de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroot
 2. Kofferriemen kunnen geleverd worden in iedere kleur
 3. Uitgebreide bedrukkingsmogelijkheden
 4. Snelle levertijd, ook bij kleine aantallen
Overzicht kofferriemen
Kofferriem bedrukken
kofferriemen bedrukken
Kofferriem borduren
kofferriemen borduren
Kofferriemen met adreslabel
kofferriemen met adreslabel
Kofferriemen met cijferslot
kofferriemen met slot
Kofferriemen met weegschaal
kofferriemen met weegschaal

Met bedrukte kofferriemen reclame maken voor uw bedrijf

voordelen kofferriemen

Op zoek naar een praktische give-away of relatiegeschenk voor uw klanten, bezoekers of andere soort relaties? Overweeg dan eens bedrukte kofferriemen. Kofferriemen met logo worden gebruikt om koffers goed dicht en herkenbaar te maken. U voorkomt dat koffers en tassen per ongeluk open gaan tijdens het transport. Tussen andere bagage, bijvoorbeeld op de bagageband van het vliegveld, pikt u uw koffer er snel tussen uit. Laat kofferriemen bedrukken met bedrijfsnaam, logo of andere opdruk en u heeft een gepersonaliseerde kofferriem die de hele wereld overgaat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

 1. Wat is een kofferriem met logo?
 2. Uit welke onderdelen bestaat een goedkope kofferriem?
 3. Naar welke kleur kofferriem bent u op zoek?
 4. Kan de kleur van de buckle en clip worden aangepast?
 5. Wilt u de kofferriemen bedrukken of kofferriemen borduren?
 6. Wilt u goedkope kofferriemen verpakken als relatiegeschenk?
 7. Voordelen van het gebruik van een kofferriem?
 8. Passen de kofferriemen om iedere koffer of tas?
 9. Hoe moet een bedrukte kofferriem bevestigd worden om bagage of koffer
 10. Wie bestellen kofferriemen met logo bij ons?
 11. Van welke materialen worden kofferriemen geproduceerd?
 12. Optioneel het toevoegen van extra accessoires aan de kofferriem
 13. Is het mogelijk om kleine oplage kofferriemen te bestellen?

1. Wat is een kofferriem met logo?

Een kofferriem is een riem of band dat ervoor zorgt dat een koffer goed dicht blijft nadat deze is gesloten. Een kofferriem wordt ook wel bagageriem of kofferband genoemd. In het bagageruim van een luchthaven gaat er nog weleens hardhandig om met uw koffer waardoor er een kans bestaat dat uw koffer openschiet. Het gebruik van een kofferriem is hier voor een goede oplossing. De kofferriem is handig voor mensen die vaak reizen, zoals vakantiegangers en zakelijk reizigers. Wij zien bedrukte bagageriemen dan ook vaak terug op vliegvelden, treinstations, busterminals, taxistandplaatsen en veerhavens. Kofferriemen bedrukken levert u gegarandeerd een groot bereik op.

2. Uit welke onderdelen bestaat een goedkope kofferriem?

Een kofferriem is een makkelijk product waarvan de basis uit maar een paar onderdelen bestaat. De basis van de goedkope kofferriem is een een polyester of nylon band van 180cm lang en 5cm breed. Op de riem is een afneembare buckle en verstelbare clip bevestigd. Met de verstelbare clip kunt u de bagageriem zo strak als u zelf wilt om de koffer doen. Met de afneembare buckle (open en dicht) zodat deze om de koffer heen gedaan kan worden. Deze basis onderdelen van de goedkope kofferriemen kunnen tegen extra kosten worden uitgebreid met praktische accessoires zoals een adreslabel, cijferslot of weegschaal. Bedrukte kofferriemen met extra accessoires zijn extra leuk om in te zetten als relatiegeschenk.

onderdelen kofferriemen

3. Naar welke kleur kofferriem bent u op zoek?

Het leuke van de kofferriemen is dat deze leverbaar zijn in iedere gewenste kleur. En als u gelukt heeft, dan hebben wij de door u gewenste kleur kofferriem op voorraad zodat wij deze snel kunnen leveren. Er kan gedacht worden aan de meest verkochte kleuren zwart, wit, rood, blauw, geel, blauw, oranje, roze en nog veel meer. Dit zijn de goedkope kofferriemen uit voorraad. Wilt u een andere kleur? Dan is dit tegen een kleine meerprijs altijd mogelijk, want als fabrikant kofferriemen kunnen wij ook producties maken in uw eigen PMS kleur. Wij kunnen alle kleuren kofferriemen bedrukken.

4. Kan de kleur van de afneembare buckle en clip worden aangepast?

Ja, dat is mogelijk. Zo kunt u de kleur van uw huisstijl niet alleen terug laten komen in de band, maar ook in de verstelbare clip en afneembare buckle. Standaard leveren wij overigens een zwarte buckle en een zwarte clip, maar tegen meerprijs kunnen deze onderdelen ook in eigen PMS kleur geproduceerd worden. Wij kunnen eventueel kofferriemen bedrukken op de afneembare buckle.

5. Wilt u de kofferriemen bedrukken of kofferriemen borduren?

Kofferriemen bedrukken is een leuke manier om reclame te maken voor uw bedrijf, organisatie of merk. Populair zijn de kofferriem met tekst of kofferriem met naam. Maar de opdruk kan ook bestaan uit een bedrijfsnaam, merknaam, logo, afbeelding of slogan. Voor het leveren van bedrukte kofferriemen hanteren wij verschillende bedrukkingstechnieken.

Kofferriemen goedkoop bedrukken (zeefdruk)

Bij kofferriemen met logo of naam in één of twee kleuren maken wij gebruik van de zeefdruk techniek. Deze techniek voor het laten bedrukken van de kofferbanden is de goedkoopste en snelte methode om een kofferriem van een opdruk te voorzien.

Kofferriemen full colour bedrukken (sublimatie)

Bestaat de opdruk uit een logo of afbeelding in meer dan vier kleuren of een kleurenverloop, dan bedrukken wij de kofferriemen full colour door middel van een sublimatie druktechniek. Deze techniek maakt het ook mogelijk om een opdruk met kleine details duidelijk op de kofferriem aan te brengen.

Kofferriemen borduren

Wilt u uw bedrijfslogo borduren op de kofferriemen? Wij helpen u graag wanneer u op zoek bent naar kofferriemen met logo daarop geborduurd. Het borduren van uw logo of tekst op onze riemen zorgt voor een zeer luxe uitstraling. Geborduurde bagageriemen zijn gemaakt van polyester. Wij kunnen uw opdruk in één tot vier kleuren aanbrengen op de riem. Wij zullen uw logo of tekst dan zo vaak mogelijk aanbrengen in de lengte van de riem.

Wat is het verschil tussen kofferriemen borduren en kofferriemen bedrukken?

Het laten borduren van kofferriemen zorgt voor een meer exclusieve uitstraling. De opdruk kan als het ware gevoeld worden door er met vinger overheen te gaan. Nadeel is dat er niet in veel kleuren geborduurd kan worden (maximaal één of twee) en dat het niet mogelijk is om een gedetailleerde opdruk aan te brengen op de kofferriemen. Bovendien zijn borduurde kofferriemen duurder dan bedrukte kofferriemen.

6. Wilt u goedkope kofferriemen verpakken als relatiegeschenk?

Wij bieden u de mogelijk om de goedkope kofferriemen te verpakken. Standaard worden onze bedrukte kofferriemen per stuk opgerold verpakt in een doorzichtig zakje. Op deze manier zijn de kofferriemen met logo leuk om uit te delen. Het is eventueel mogelijk om de kofferriem met opdruk te verpakken in een blisterverpakking, welke voorzien is van een barcode/EAN-code. Op deze manier kunnen de bedrukte kofferriemen ook voor retaildoeleinden gebruikt worden.

7. Voordelen van het gebruik van een kofferriem?

In de basis zorgen goedkope kofferriemen ervoor dat de koffer goed dicht blijft ten tijde van transport. Het vermindert ook de spanning op de ritsen bij een volle koffer. De kans dat de koffer openbreekt wordt hierdoor verkleind. En als deze onverhoopt openspringt, dan houdt de kofferriem de bagage bij elkaar. Ook handig als een reiziger meerdere koffers heeft, want dan kunnen deze aan elkaar gebonden worden. Bovendien zorgen bedrukte kofferriemen voor een leuke versiering van de koffer en een goede herkenbaarheid op de bagageband. Kofferriemen bedrukken wij volledig naar uw wens.

8. Passen de kofferriemen om iedere koffer of tas?

Onze goedkope kofferriemen zijn in lengte verstelbaar een daarom te gebruiken voor iedere koffer, tas of bagage. Hierbij kan gedacht worden aan kleine koffers van kinderen, grote koffers voor volwassenen, weekendtassen, trolleys, weekendtassen, rugtassen, backpacks en noem het maar op. Is het de bedoeling dat er meerdere koffers aan elkaar gebonden moet worden, dan is dat ook mogelijk en zelfs praktisch! Zo hoeft u nooit naar twee koffers te zoeken op de bagageband in de aankomsthal.

Standaard ontvangt u kofferbanden met een lengte van 180 centimeter en breedte van vijf centimeter. Deze in lengte verstelbare banden worden met een gesp vastgeklikt om de koffer en vervolgens op de juiste maat gemaakt. Wilt u andere afmetingen dan 180 x 5 cm? Dan is het tegen meerprijs mogelijk om een langer of breder model te produceren. Wij kunnen kofferriemen bedrukken over de gehele afmetingen.

9. Hoe moet een bedrukte kofferriem bevestigd worden om bagage of koffer?

Nadat een koffer is ingebakt moeten de bedrukte kofferriemen om de koffer worden bevestigd. Op deze manieren blijven alle spullen in de koffer en is de koffer goed afgesloten. Mocht de sluiting van uw koffer het begeven, dan biedt de bedrukte kofferband redding. Wij bespreken een aantal methodes voor het gebruik van een kofferriem.

Gebruikers van een harde koffer

Bij het gebruik van een hard stuk bagage, zoals een koffer, moet de goedkope kofferriem door de gesp aan de bovenkant worden gehaald. Plaats de gesp in het midden van de voor- of achterkant. Trek de riem zo strak mogelijk aan, zonder dat de koffer begint te verbuigen. De riem moet geplaatst worden in de richting van de opening.

Het beschermen van een zachte tas

Ook bij het beschermen van een zachte tas, zoals een weekendtas of rugtas, moet de bedrukte kofferriem door de gesp worden gehaald. Een strak ingepakte tas kan af en toe barsten door de druk op de ritsen. Dit kan voorkomen worden met een bagageriem. Trek het stevig genoeg aan zodat, als de rits opengaat, de riem de tas goed gesloten houdt.

Verbinden van meerdere koffers

Bij meerdere stukken bagage, zoals een laptoptas in combinatie met een trolley, kan een kofferriem emt logo erg praktisch zijn. Zet het grootste stuk bagage – in dit geval de trolley - rechtop met de handgreep uitgetrokken. Plaats het kleinste stuk – in dit geval de laptop tas - tegen de uitgetrokken handgreep. Wikkel de riem onder de bodem en rond beide stukken en ga door het midden van een handvat. Maak de riem vast aan de voorkant van het onderste stuk bagage. Klem het stevig genoeg vast dat het bovenste stuk niet beweegt, maar niet zo strak dat elk stuk bagage onder de druk buigt.

10. Wie bestellen kofferriemen met logo bij ons?

Wij hebben uiteenlopende soorten klanten en bedrijven die goedkope kofferriemen bestellen. Er is altijd wel een manier om bedrukte kofferriemen te koppelen aan uw bedrijf. U heeft vast ook werknemers die graag op vakantie gaan of werknemers die op zakenreis gaan.

De meeste bedrijven zijn actief in de reisbranche of hebben veel te maken hebben met vakantiegangers, zoals reisbureaus, hotels en vakantieresorts. Mensen die een reis hebben geboekt of bezoekers van een vakantiebestemming krijgen de kofferriem gratis als blijk van waardering.

Ook andere bedrijven, die niet direct iets met de reisbranche te maken hebben, bestellen wel eens kofferriemen. Zij laten de kofferriemen bedrukken met hun bedrijfsnaam en/of logo en geven de kofferriemen gratis weg als relatiegeschenk of give-away. Hier kan gedacht worden aan organisaties die internationale werknemers/relaties over de werkvloer hebben of krijgen.

Er zijn ook bedrijven die bedrukte kofferriemen verkopen, zoals de Hema, Blokker en ANWB, Kruidvat, Xenos, Action en ga zo maar door. Bij een aanvraag van een bedrijf dat bedrukte kofferriemen wil verkopen, kunnen wij de kofferriemen verpakken in een leuke verpakking. De verpakking kunnen wij voorzien van een headercard met barcode of streepcode.

Waarom is het leuk om een goedkope kofferriem gratis weg te geven?

1. Praktisch relatiegeschenk: accessoires als deze houden meer waarde vanwege deze functionaliteit. De functionaliteit kan nog vergroot worden door het toevoegen van een TSA slot of een weegschaal. Bovendien zijn kofferriemen van hoge kwaliteit en gaan ze jaren mee.

2. Verhoogd de naamsbekendheid: deze vorm van promotie zal door veel mensen worden gezien wanneer ze zich verplaatsen door luchthavens en vormen van het openbaar vervoer. Op plaats van de reisbestemming is er een enorm potentieel voor mensen om uw merk te zien, waardoor de naamsbekendheid zelf over de landgrenzen wordt vergroot.

3. Kofferriem personliseren naar wens: er zijn verschillende opties voor ontwerpen van de kofferriem. De kleur kan worden aangepast en ook de opdruk kunt u zelf ontwerpen. Zodoende kunt u deze helemaal in uw huisstijl laten produceren. Leuk om weg tegen en leuk om te krijgen!

11. Van welke materialen worden kofferriemen geproduceerd?

Onze goedkope kofferriemen worden geproduceerd van hoge kwaliteit materialen. De hoge kwaliteit van de materiaal zorgt ervoor dat de kofferriemen tegen een stootje kunnen en voor langere tijd meegaan. De materialen waar wij de kofferriemen van maken zijn: polyester en nylon. Beide materialen zijn van hoge kwaliteit. In de meeste gevallen maken wij gebruik van nylon kofferriemen, omdat dit de goedkoopste kofferriemen zijn. Wij kunnen overigens beide materialen kofferriemen bedrukken.

Wat is het verschil tussen polyester en nylon?

Als er een volledige full colour opdruk op de kofferriemen geplaatst moeten worden zullen de kofferriemen van nylon gemaakt worden (gladder materiaal). Wilt u kofferriemen borduren, dan kiest u automatisch voor polyester kofferriemen. Bij een simpele opdruk in één tot en met drie kleuren maken wij gebruik van polyester kofferriemen.

12. Optioneel het toevoegen van extra accessoires aan de kofferriem

Als fabrikant van de goedkope kofferriemen kunnen wij extra accessoires en opties toevoegen aan de kofferriemen. Deze toevoegingen zorgen voor extra gebruikersgemak. Wat zijn de mogelijkheden?

Wij kunnen kofferriemen met slot produceren. U kunt kiezen uit een 2-cijferig of 3-cijferig combinatie slot. Op deze manier is de koffer beveiligd tegen ongewenste ‘inbrekers’. Een kofferriem met TSA slot zorgt voor extra veiligheid.

Het is ook mogelijk om de kofferriem met weegschaal te leveren. Met deze ingebouwde weegschaal kan de gebruiken de koffer wegen. Op deze manier kan voorkomen worden dat er op het vliegveld bijbetaald moet worden omdat de koffer te zwaar is.

Het is tevens mogelijk om op de kofferriem met adreslabel te leveren. Op de kofferriem is een adreslabel bevestigd waarop naam- en adresgegevens geschreven kunnen worden. Raakt een koffer onverhoopt zoek op de luchthaven, dan kan deze uiteindelijk bij de eigenaars bezorgd worden.

Is het mogelijk om meerdere opties te combineren?

Ja, het is mogelijk om meerdere accessoires met elkaar te combineren. Een kofferriem met cijferslot en weegschaal? Met de bagageriem voorkomt u niet alleen ongewenste opening of diefstal, maar ook overbagage en extra kosten met de ingebouwde weegschaal. Deze praktische kofferriemen bedrukken wij graag voor u!

13. Is het mogelijk om kleine oplage kofferriemen te bestellen?

Heeft u slechts een kleine oplage kofferriemen nodig met of zonder bedrukking? Dan kunnen wij u helpen, want kofferriemen bedrukken wij al vanaf 250 stuks. Een kleine oplage met goedkope kofferriemen met logo is de perfecte oplossing voor kleinschalige acties of evenementen. Natuurlijk kunnen wij u ook helpen met grote aantallen bedrukte kofferriemen.

goedkoopste zadelhoesjes