Kofferriemen laten bedrukken met logo

Bij Promoboer bent u aan het juiste adres voor de goedkope kofferriemen met logo. Als fabrikant bieden wij u de mogelijkheid om kofferriemen te bestellen in iedere gewenste kleur. Vervolgens kunnen wij de kofferriemen goedkoop bedrukken of kofferriemen borduren als u deze wilt inzetten als give-away of gepersonaliseerd relatiegeschenk. De door u gekozen opdruk kunnen wij op de kofferband bedrukken vanaf één kleur tot en met een volledige full colour opdruk. Eventueel kunnen wij een kofferriem met slot, adreslabel en/of weegschaal leveren. Bedrukte kofferriemen leveren wij al vanaf een kleine oplage van 100 stuks!

Overzicht kofferriemen
Goedkope kofferriemen
kofferriemen bedrukken
Kofferriemen borduren
kofferriemen borduren
Kofferriemen met adreslabel
kofferriemen met adreslabel
Kofferriemen met cijferslot
kofferriemen met slot
Kofferriemen met weegschaal
kofferriemen met weegschaal

Bedrukte kofferriemen ontwerpen in 4 stappen

goedkope kofferriemen

Kofferriemen met logo worden gebruikt om koffers goed dicht en herkenbaar te maken. U voorkomt dat koffers en tassen per ongeluk open gaan tijdens het transport. Ook valt een koffer met kofferriem extra op tussen alle andere bagage. Laat kofferriemen bedrukken met bedrijfsnaam, logo of andere opdruk en u heeft een gepersonaliseerde kofferriem die de hele wereld overgaat. Volg onderstaande stappen om uw eigen kofferriem samen te stellen.

Stap 1. Kleur van de kofferriemen

Als fabrikant kunnen wij kofferriemen maken in iedere gewenste kleur of kleurencombinatie. De meest verkochte kleuren houden wij op voorraad, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Er kan gedacht worden aan de meest verkochte kleuren zwart, wit, rood, blauw, geel, blauw, oranje, roze en nog veel meer. Staat uw gewenste kleur hier niet tussen? Dan produceren wij een kofferriem op maat in de PMS kleur die u wenst. Wij kunnen alle kleuren kofferriemen bedrukken.

Stap 2. Kofferriemen laten bedrukken

Kofferriemen bedrukken is een leuke manier om reclame te maken voor uw bedrijf, organisatie of merk. Populair zijn de kofferriem met tekst of kofferriem met naam. Maar de opdruk kan ook bestaan uit een bedrijfsnaam, merknaam, logo, afbeelding of slogan. Voor het leveren van bedrukte kofferriemen hanteren wij diverse bedrukkingstechnieken.

koffieriemen goedkoop bedrukken

Kofferriemen goedkoop bedrukken (zeefdruk)

Bij kofferriemen met logo of naam in één of twee kleuren maken wij gebruik van de zeefdruk techniek. Deze techniek voor het laten bedrukken van de kofferbanden is de goedkoopste en snelte methode om een kofferriem van een opdruk te voorzien.

kofferiemen full colour

Kofferriemen full colour bedrukken (sublimatie)

Bestaat de opdruk uit een logo of afbeelding in meer dan vier kleuren of een kleurenverloop, dan bedrukken wij de kofferriemen full colour door middel van een sublimatie druktechniek. Deze techniek maakt het ook mogelijk om een opdruk met kleine details duidelijk op de kofferriem aan te brengen.

kofferiemen borduren

Kofferriemen borduren

Wilt u uw bedrijfslogo borduren op de kofferriemen? Dat kan! Het borduren van uw logo of tekst op onze riemen zorgt voor een zeer luxe uitstraling. Wij kunnen uw opdruk in één tot vier kleuren aanbrengen op de riem.

Stap 3. Kleur van de afneembare buckle en verstelbare clip

Wanneer u een kofferriem op maat laat maken, dan is het ook mogelijk om de kleur van de afneembare buckle en verstelbare clip te bepalen. Zo kunt u de kleur van uw huisstijl niet alleen terug laten komen in de band, maar ook in de verstelbare clip en afneembare buckle. Standaard leveren wij overigens een zwarte buckle en een zwarte clip. Wij kunnen eventueel kofferriemen bedrukken op de afneembare buckle.

Stap 4. Extra accessoires aan de kofferriem (optioneel)

Het is mogelijk om extra accessoires aan de kofferriemen toe te voegen. Deze toevoegingen zorgen voor extra gebruikersgemak. Het is mogelijk om meerdere accessoires te combineren. Wij zetten de accessoires op een rijtje.

Wij kunnen kofferriemen met slot produceren. U kunt kiezen uit een 2-cijferig of 3-cijferig combinatie slot. Op deze manier is de koffer beveiligd tegen ongewenste ‘inbrekers’. Een kofferriem met TSA slot zorgt voor extra veiligheid.

Het is ook mogelijk om de kofferriem met weegschaal te leveren. Met deze ingebouwde weegschaal kan de gebruiken de koffer wegen. Op deze manier kan voorkomen worden dat er op het vliegveld bijbetaald moet worden omdat de koffer te zwaar is.

Het is tevens mogelijk om op de kofferriem met adreslabel te leveren. Op de kofferriem is een adreslabel bevestigd waarop naam- en adresgegevens geschreven kunnen worden. Raakt een koffer onverhoopt zoek op de luchthaven, dan kan deze uiteindelijk bij de eigenaars bezorgd worden.

Vrijblijvende prijsopgave van bedrukte bagageriemen

Heeft u naar het doorlopen van de stappen een idee gekregen hoe uw bedrukte kofferriem eruit moet komen te zien? Geef dan uw wensen door via onderstaande offerte aanvragen button. Bij ons kunt u kofferriemen bedrukken vanaf een kleine oplage van 100 stuks. Natuurlijk kunnen wij u ook helpen met grote aantallen bedrukte kofferriemen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
goedkoopste zadelhoesjes

Veelgestelde vragen over kofferriemen met logo

voordelen kofferriemen

De meest gestelde vragen met betrekking tot het bedrukken van kofferriemen hebben wij voor u op en rijtje gezet. Heeft u naar het doorlopen van de meest gestelde vragen nog vragen of informatie nodig? Neem dan contact met ons op.

  1. Wilt u goedkope kofferriemen verpakken als relatiegeschenk?
  2. Wat is het verschil tussen borduren en bedrukken?
  3. Van welke materialen worden kofferriemen geproduceerd?
  4. Is het mogelijk om meerdere opties te combineren?
Standaard worden onze kofferriemen per stuk opgerold verpakt in een doorzichtig zakje. De kofferriemen kunnen geleverd worden met barcode/EAN-code, zodat deze voor retail doeleinden gebruikt kunnen worden. Het is ook mogelijk om voor andere soorten verpakkingen te kiezen, zoals een levering met blister-verpakking.

1. Wilt u goedkope kofferriemen verpakken als relatiegeschenk?

Wij bieden u de mogelijk om de goedkope kofferriemen te verpakken. Standaard worden onze bedrukte kofferriemen per stuk opgerold verpakt in een doorzichtig zakje. Op deze manier zijn de kofferriemen met logo leuk om uit te delen. Het is eventueel mogelijk om de kofferriem met opdruk te verpakken in een blisterverpakking, welke voorzien is van een barcode/EAN-code. Op deze manier kunnen de bedrukte kofferriemen ook voor retaildoeleinden gebruikt worden.

kofferriemen verpakken

2. Wat is het verschil tussen borduren en bedrukken?

Het laten borduren van kofferriemen zorgt voor een meer exclusieve uitstraling. De opdruk kan als het ware gevoeld worden door er met vinger overheen te gaan. Nadeel is dat er niet in veel kleuren geborduurd kan worden (maximaal één of twee) en dat het niet mogelijk is om een gedetailleerde opdruk aan te brengen op de kofferriemen. Bovendien zijn borduurde kofferriemen duurder dan bedrukte kofferriemen.

kofferriemen verstellen

3. Van welke materialen worden kofferriemen geproduceerd?

Onze kofferriemen worden geproduceerd van polyester en nylon. De materialen zijn van hoge kwaliteit en dat zorgt ervoor dat de bedrukte kofferriemen lange tijd meegaan. Nylon kofferriemen kunnen volledig naar wens bedrukt worden, van goedkoop met enkele kleuren tot een full colour bedrukking. Wilt u kofferriemen borduren, dan kiest u automatisch voor polyester kofferriemen.

kofferriemen verstellen

4. Is het mogelijk om meerdere opties te combineren?

Ja, het is mogelijk om meerdere accessoires met elkaar te combineren. Zo kunt u bijvoorbeeld een kofferriem met cijferslot en weegschaal combineren. Met deze bagageriem voorkomt u niet alleen ongewenste opening of diefstal, maar ook overbagage en extra kosten met de ingebouwde weegschaal. U kunt ook andere accessoires combineren.

kofferriemen accessoires

Heeft u na het zien van deze stappen interesse gekregen in een van onze goedkope keycords? Dan kunt u een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
goedkoopste keycords