Kofferriemen personaliseren als relatiegeschenk

Bij Promoboer ben je aan het juiste adres voor de kofferriemen met logo. Je kunt bij ons kofferriemen bestellen in iedere kleur, ook in een speciale PMS kleur. Meest verkocht zijn onze goedkope kofferriemen. Als je de kofferriemen volledig wilt bedrukken, dan raden wij aan om te kiezen voor full colour kofferriemen. Laat kofferriemen borduren kofferriemen borduren of weven voor een extra luxe uitstraling. Kofferriemen bedrukken wij al vanaf een kleine oplage van 100 stuks!

Bedrukte kofferbanden met slot of andere accessoires

Met bedrukte kofferriemen kun je koffers en bagage goed dicht en herkenbaar maken. De bagageriemen zijn worden geleverd met gesp/clip en afneembare buckle, zodat de bagagebinder passend gemaakt kan worden voor vrijwel iedere koffer. Je kunt de verstelbare kofferbanden uitbreiden met extra accessoires, zoals een cijferslot (met TSA), adreslabel en/of weegschaal.

Kofferriemen met logo in 4 stappen

goedkope kofferriemen

Kofferbanden, bagageriemen en kofferriemen met logo worden gebruikt om koffers goed dicht en herkenbaar te maken. Daarnaast voorkom je dat koffers en tassen per ongeluk open gaan tijdens het transport. Je kunt de kofferriemen laten bedrukken met een logo, bedrijfsnaam of andere opdruk. Bedrukte kofferriemen zijn erg populair als promotiemateriaal en relatiegeschenk, door ze weg te geven zorg je er namelijk voor dat je reclame heel de wereld overvliegt. Je kunt in onderstaande 4 stappen kofferriemen personaliseren.

Stap 1. Kleur van de kofferriemen

Als fabrikant maken wij leuke kofferriemen in iedere gewenste kleur. De meest verkochte kleuren houden wij op voorraad, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Je kunt denken aan de kleuren zwart, wit, rood, blauw, geel, blauw, en groen. Staat je gewenste kleur hier niet tussen? Dan maken wij kofferriemen in de kleur die je wenst, bijvoorbeeld een speciale PMS kleur. Wij kunnen alle kleuren kofferriemen bedrukken.

Stap 2. Kleur van de afneembare buckle en verstelbare clip

Wij leveren de kofferriemen standaard met een zwarte clip en buckle, maar je kunt daarnaast ook de kleur van de afneembare buckle en verstelbare gesp bepalen. Het biedt je de mogelijkheid om je huisstijlkleuren op meerdere manieren te laten terugkeren in de gepersonaliseerde kofferriemen. De bedrukte kofferriemen van Coolblue zijn daar een goed voorbeeld van, want zij laten de huisstijlkleuren blauw en oranje op deze wijze terugkomen. Het is tevens mogelijk om een bedrukking op de afneembare buckle te plaatsen.

Stap 3. Kofferriemen laten bedrukken

Je kunt de goedkope kofferriemen laten bedrukken met een logo, naam of andere opdruk. Dit kan over de volledige lengte van de band, ook een herhaling van een en dezelfde opdruk is mogelijk. Populair zijn de kofferriem met tekst of kofferriem met naam. Maar de opdruk kan ook bestaan uit een bedrijfsnaam, merknaam, logo, afbeelding of slogan. Bedrukte kofferbanden zijn ideaal promotiemateriaal voor luchtvaartmaatschappijen, reisbureau's, (reis)verzekeringsmaatschappijen, hotels en andere reis gerelateerde organisaties. Voor het bedrukken van kofferriemen hanteren wij diverse bedrukkingstechnieken.

kofferriemen goedkoop bedrukken

Kofferriemen goedkoop bedrukken (zeefdruk)

Wil je kofferriemen bedrukken met een logo, bedrijfsnaam of andere opdruk in 1 tot 4 drukkleuren? Dan maken wij gebruik van de zeefdruktechniek. Deze techniek voor het laten bedrukken van de kofferbanden is de goedkoopste en snelste methode om een kofferriem van een opdruk te voorzien. Kies voor zo min mogelik

kofferiemen full colour bedrukken

Kofferriemen full colour bedrukken (sublimatie)

Als de opdruk uit een logo of afbeelding in meer dan vier kleuren of een kleurenverloop, dan bedrukken wij de kofferriemen full colour door middel van een sublimatie druktechniek. Deze techniek maakt het ook mogelijk om een full color opdruk met kleine details duidelijk op de kofferriemen aan te brengen. Bij deze techniek kunnen wij tot op de rand van de kofferbanden bedrukken.

kofferiemen borduren

Kofferriemen borduren

Tot slot kun je kofferriemen borduren met een logo, stukje tekst of naam. Gepersonaliseerde kofferriemen met borduring zijn iets duurder dan de andere kofferriemen en ook is een gedetailleerde borduring niet mogelijk, het zorgt daarentegen wel voor een zeer luxe uitstraling en is daarmee een ideaal relatiegeschenk.

Stap 4. Extra accessoires voor de kofferriemen (optioneel)

Het is mogelijk om extra accessoires aan de kofferriemen toe te voegen. Deze toevoegingen zorgen voor extra gebruikersgemak. Je kunt meerdere accessoires combineren. Wij zetten de accessoires op een rijtje.

Wij kunnen kofferriemen met tsa slot leveren. Je hebt de keuze uit een 2-cijferig of 3-cijferig combinatie slot. Op deze manier is de koffer beveiligd tegen ongewenste ‘inbrekers’. Met bedrukte kofferriemen met TSA slot blijft bagage extra goed beveiligd.

Het is ook mogelijk om de kofferriemen met weegschaal te leveren. Met deze ingebouwde weegschaal kan de gebruiker de koffer wegen. Op deze manier kan voorkomen worden dat er op het vliegveld bijbetaald moet worden omdat de koffer te zwaar is.

Tot slot is het mogelijk de kofferriem met adreslabel of kofferlabel te leveren. Op de kofferbanden is een adreslabel bevestigd waarop naam- en adresgegevens geschreven kunnen worden. Raakt een koffer onverhoopt zoek op de luchthaven, dan kan deze uiteindelijk bij de eigenaars bezorgd worden.

Vrijblijvende prijsopgave voor kofferriemen met logo

Heb je interesse gekregen in onze goedkope kofferriemen in je eigen kleur en met je eigen bedrukking? Geef dan je persoonlijke wensen aan ons door via onderstaande offerte aanvragen button. Wij zullen zo snel mogelijk en geheel vrijblijvend een offerte toesturen. De minimale afname bedraagt 100 stuks.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over bagageriemen bedrukken

bagage kofferbanden bedrukken

De meest gestelde vragen met betrekking tot het bedrukken van kofferriemen hebben wij voor u op en rijtje gezet. Heeft u naar het doorlopen van de meest gestelde vragen nog vragen of informatie nodig? Neem dan contact met ons op.

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste kofferriemen?

De goedkoopste kofferriemen zijn de normale kofferriemen zonder extra accessoires. Deze goedkope riemen voor reiskoffers zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. Je kunt deze kofferriemen goedkoop bedrukken met een logo, stukje tekst of naam. De goedkoopste bedrukking bestaat uit 1 drukkleur, iedere extra drukkleur brengt extra kosten met zich mee.

kofferriemen buckle bedrukken

Vraag 2. Hoe worden de bedrukte bagegebanden verpakt?

Wij bieden u de mogelijk om de goedkope kofferriemen te verpakken. Standaard worden onze bedrukte kofferriemen per stuk opgerold verpakt in een doorzichtig zakje. Op deze manier zijn de kofferriemen met logo leuk om uit te delen. Het is eventueel mogelijk om de kofferriem met opdruk te verpakken in een blisterverpakking, welke voorzien is van een barcode/EAN-code. Op deze manier kunnen de bedrukte kofferriemen ook voor retaildoeleinden gebruikt worden.

cijferslot kofferriemen met opdruk

Vraag 3. Van welke materiaal worden kofferriemen geproduceerd?

Onze kofferriemen worden geproduceerd van polyester en nylon. De materialen zijn van hoge kwaliteit en dat zorgt ervoor dat de bedrukte kofferriemen lange tijd meegaan. Nylon kofferriemen kunnen volledig naar wens bedrukt worden, van goedkoop met enkele kleuren tot een full colour bedrukking. Wilt u kofferriemen borduren, dan kiest u automatisch voor polyester kofferriemen.

kofferriemen verpakken

Vraag 4. Wat is het verschil tussen kofferriemen borduren en bedrukken?

Het laten borduren van kofferriemen zorgt voor een meer exclusieve uitstraling. De opdruk kan als het ware gevoeld worden door er met vinger overheen te gaan. Nadeel is dat er niet in veel kleuren geborduurd kan worden (maximaal één of twee) en dat het niet mogelijk is om een gedetailleerde opdruk aan te brengen op de kofferriemen. Bovendien zijn borduurde kofferriemen duurder dan bedrukte kofferriemen.

kofferriem bedrukken

Vraag 5. Kan ik een kleine oplage kofferriemen bedrukken?

Ja, je kunt bij ons ook een kleine oplage bedrukte kofferbanden bestellen. Bij de kleine oplage kofferriemen bedrukken bedraagt de minimale afname 100 stuks. Met deze lage aantallen kunnen ook particulieren prima uit de voeten, bijvoorbeeld als deze een kleine doelgroep willen aanspreken. Bij grote aantallen zal de korting op de stukprijs van de kofferriemen met logo toenemen.

goedkope kofferriemen full colour

Vraag 6. Wat zijn bagageriemen met TSA slot?

TSA is een afkorting van Transport Security Administration. Wanneer je naar Amerika vliegt kan het zijn dat je koffer ter controle door medewerkers van TSA wordt geopend. Het is ook bekend dat, wanneer een medewerker van de TSA een koffer of tas niet kan openen, het slot wordt geforceerd en dat je vervolgens je koffer of tas terugvindt op de loopband met een kapot slot. Om dit soort problemen te voorkomen is er een TSA slot ontwikkeld. Dit is een slot die door een medewerker van TSA geopend kan worden middels een sleutel (dit is vaak de rede dat er een sleutelgat zit op een TSA combinatieslot) zodat er geen slot geforceerd hoeft te worden.

kofferriemen verpakken

Vrijblijvende prijsopgave voor kofferriemen met logo

Heb je interesse gekregen in onze goedkope kofferriemen in je eigen kleur en met je eigen bedrukking? Geef dan je persoonlijke wensen aan ons door via onderstaande offerte aanvragen button. Wij zullen zo snel mogelijk en geheel vrijblijvend een offerte toesturen. De minimale afname bedraagt 100 stuks.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!