string(14) "/kofferriemen/"

Goedkope kofferriemen met logo

Bij Promoboer bent u aan het juiste adres voor de goedkoopste kofferriemen met uw tekst of logo. Een kofferriem wordt gebruikt om de bagage stevig en veilig af te sluiten zodat de koffer niet openspringt. Onze kofferriemen passen op iedere koffer, omdat het formaat van de kofferriem is af te stellen op de koffer. Bij ons kunt u kofferriemen bestellen in iedere gewenste kleur. Het is ook mogelijk om de clip en buckle in iedere gewenste kleur te produceren. Het is mogelijk om de kofferriem van extra accessoires te voorzien, zoals een cijferslot voor extra veiligheid, een label voor een naam/adres en een weegschaal voor het wegen van de koffer.

Bagageriem bedrukken of borduren

Wij kunnen voor u de kofferriemen bedrukken met een opdruk op de band. Een door u gekozen opdruk kan op de band bedrukt worden met één kleur tot en met een volledige full colour opdruk. Daarnaast kunnen wij ook kofferriemen borduren. Dit is een luxere methode voor het opbrengen van een opdruk, welke bijna alleen wordt gekozen bij een kleinere opdruk in één of twee kleuren. Wij bedrukken of borduren kofferriemen vanaf 100 stuks in iedere gewenste kleur.

Overzicht kofferriemen
Kofferriem bedrukken
kofferriemen bedrukken
Kofferriemen borduren
kofferriemen borduren
Kofferriemen met adreslabel
kofferriemen met adreslabel
Kofferriemen met cijferslot
kofferriemen met slot
Kofferriemen met weegschaal
kofferriemen met weegschaal

Goedkoopste kofferiemen bestellen in enkele stappen

voordelen kofferriemen
  1. Wat is een kofferriem?
  2. Waarom maken veel reizigers gebruik van een kofferriem?
  3. Passen de kofferriemen om iedere koffer of tas?
  4. Hoe moet een kofferriem bevestigd worden om verschillende soorten bagage?
  5. Wie bestellen kofferriemen bij ons?
  6. Uit welke kleuren kofferriemen kan gekozen worden?
  7. Van welke materialen worden kofferriemen geproduceerd?
  8. Op welke manieren kan men kofferriemen bedrukken of borduren?
  9. Optioneel het toevoegen van extra accessoires aan de kofferriem
  10. Kofferriemen verpakken als relatiegeschenk

#1 Wat is een kofferriem?

Een kofferriem is een riem of band dat ervoor zorgt dat een koffer goed dicht blijft nadat deze is gesloten. Kofferriemen worden ook wel bagageriem of kofferband genoemd. In het bagageruim van een luchthaven gaat er nog weleens hardhandig om met uw koffer waardoor er een kans bestaat dat uw koffer openschiet. Het gebruik van een kofferriem is hier voor een goede oplossing. De kofferriem is handig voor mensen die vaak reizen, zoals vakantiegangers en zakelijk reizigers.

Een kofferriem is een makkelijk product waarvan de basis uit maar een paar onderdelen bestaat. De basis van de riem een een polyester of nylon band van 180cm lang en 5cm breed. Op de riem is een afneembare buckle en verstelbare clip bevestigd. Met de verstelbare clip kunt u de bagageriem zo strak als u zelf wilt om de koffer doen. Met de afneembare buckle (open en dicht) zodat deze om de koffer heen gedaan kan worden. Deze basis onderdelen van de kofferriemen kunnen worden uitgebreid met praktische accessoires zoals een adreslabel, cijferslot of weegschaal.

onderdelen kofferriemen

#2 Voordelen van het gebruik van een kofferriem?

In de basis zorgen kofferriemen ervoor dat de koffer goed dicht blijft ten tijde van transport. Het vermindert ook de spanning op de ritsen bij een volle koffer. De kans dat de koffer openbreekt wordt hierdoor verkleind. En als deze onverhoopt openspringt, dan houdt de kofferriem de bagage bij elkaar. Ook handig als een reiziger meerdere koffers heeft, want dan kunnen deze aan elkaar gebonden worden. Bovendien zorgen kofferriemen voor een leuke versiering van de koffer en een goede herkenbaarheid op de bagageband.

#3 In lengte verstelbare kofferriemen voor iedere koffer of tas

Onze kofferriemen zijn te gebruiken voor iedere koffer. Hierbij kan gedacht worden aan kleine koffers van kinderen, grote koffers voor volwassenen, weekendtassen, trolleys, weekendtassen, rugtassen, backpacks en noem het maar op. Is het de bedoeling dat er meerdere koffers aan elkaar gebonden moet worden, dan is dat ook mogelijk en zelfs praktisch! Zo hoeft u nooit naar twee koffers te zoeken op de bagageband in de aankomsthal.

De meeste kofferriemen zijn tussen de 180cm en 210cm lang en 4cm tot 5cm breed. Deze in lengte verstelbare banden worden met een gesp vastgeklikt om de koffer en vervolgens op de juiste maat gemaakt. Indien gewenst kunnen wij ook langere en/of bredere kofferriemen produceren.

#4 Het bevestigen van een kofferriem bij verschillende soorten bagage

Nadat je je koffer hebt ingepakt bind je de riem om de koffer en vanaf dat moment blijven al je spullen stevig op z’n plek zitten. Je stelt de riem precies af op de juiste lengte zodat hij strak om de koffer heen zit en mocht de sluiting van de koffer het begeven, dan wordt de koffer in ieder geval nog dichtgehouden. Wij bespreken een aantal methodes voor het gebruik van een kofferriem.

Gebruikers van een harde koffer

Bij het gebruik van een hard stuk bagage, zoals een koffer, moet de riem door de gesp aan de bovenkant worden gehaald. Plaats de gesp in het midden van de voor- of achterkant. Trek de riem zo strak mogelijk aan, zonder dat de koffer begint te verbuigen. De riem moet geplaatst worden in de richting van de opening.

Het beschermen van een zachte tas

Ook bij het beschermen van een zachte tas, zoals een weekendtas of rugtas, moet de riem door de gesp worden gehaald. Een strak ingepakte tas kan af en toe barsten door de druk op de ritsen. Dit kan voorkomen worden met een bagageriem. Trek het stevig genoeg aan zodat, als de rits opengaat, de riem de tas goed gesloten houdt.

Verbinden van meerdere koffers

Bij meerdere stukken bagage, zoals een laptoptas in combinatie met een trolley, kan een kofferriem erg praktisch zijn. Zet het grootste stuk bagage – in dit geval de trolley - rechtop met de handgreep uitgetrokken. Plaats het kleinste stuk – in dit geval de laptop tas - tegen de uitgetrokken handgreep. Wikkel de riem onder de bodem en rond beide stukken en ga door het midden van een handvat. Maak de riem vast aan de voorkant van het onderste stuk bagage. Klem het stevig genoeg vast dat het bovenste stuk niet beweegt, maar niet zo strak dat elk stuk bagage onder de druk buigt.

#5 Wie bestellen kofferriemen bij ons?

Wij hebben uiteenlopende soorten klanten en bedrijven die kofferriemen bestellen. Er is altijd wel een manier om kofferriemen te koppelen aan uw bedrijf. U heeft vast ook werknemers die graag op vakantie gaan of werknemers die op zakenreis gaan.

De meeste bedrijven zijn actief in de reisbranche of hebben veel te maken hebben met vakantiegangers, zoals reisbureaus, hotels en vakantieresorts. Mensen die een reis hebben geboekt of bezoekers van een vakantiebestemming krijgen de kofferriem gratis als blijk van waardering.

Ook andere bedrijven, die niet direct iets met de reisbranche te maken hebben, bestellen wel eens kofferriemen. Zij laten de kofferriemen bedrukken met hun bedrijfsnaam en/of logo en geven de kofferriemen gratis weg als relatiegeschenk of give-away. Hier kan gedacht worden aan organisaties die internationale werknemers/relaties over de werkvloer hebben of krijgen.

Er zijn ook bedrijven die bedrukte kofferriemen verkopen, zoals de Hema, Blokker en ANWB, Kruidvat, Xenos, Action en ga zo maar door. Bij een aanvraag van een bedrijf dat bedrukte kofferriemen wil verkopen, kunnen wij de kofferriemen verpakken in een leuke verpakking. De verpakking kunnen wij voorzien van een headercard met barcode of streepcode.

Waarom is het leuk om een kofferriem gratis weg te geven?

1. Praktisch relatiegeschenk: accessoires als deze houden meer waarde vanwege deze functionaliteit. De functionaliteit kan nog vergroot worden door het toevoegen van een TSA slot of een weegschaal. Bovendien zijn kofferriemen van hoge kwaliteit en gaan ze jaren mee.

2. Verhoogd de naamsbekendheid: deze vorm van promotie zal door veel mensen worden gezien wanneer ze zich verplaatsen door luchthavens en vormen van het openbaar vervoer. Op plaats van de reisbestemming is er een enorm potentieel voor mensen om uw merk te zien, waardoor de naamsbekendheid zelf over de landgrenzen wordt vergroot.

3. Naar wens aanpasbaar: er zijn verschillende opties voor ontwerpen van de kofferriem. De kleur kan worden aangepast en ook de opdruk kunt u zelf ontwerpen. Zodoende kunt u deze helemaal in uw huisstijl laten produceren. Leuk om weg tegen en leuk om te krijgen!

#6 Kleuren kofferriemen

Het leuke van de kofferriemen is dat deze leverbaar zijn in iedere gewenste kleur. En als u gelukt heeft, dan hebben wij de door u gewenste kleur kofferriem op voorraad zodat wij deze snel kunnen leveren. Er kan gedacht worden aan de meest verkochte kleuren zwart, wit, rood, blauw, geel, blauw, oranje en nog veel meer. Wilt u een andere kleur? Dan is dit altijd mogelijk, want als fabrikant kofferriemen kunnen wij ook producties maken in uw eigen PMS kleur.

Kan ik ook de kleur van de clip en afneembare buckle naar wens aanpassen?

Ja, dat is mogelijk. Zo kunt u de kleur van uw huisstijl niet alleen terug laten komen in de band, maar ook in de verstelbare clip en afneembare buckle. Standaard leveren wij overigens een zwarte buckle en een zwarte clip, maar tegen meerprijs kunnen deze onderdelen ook in eigen PMS kleur geproduceerd worden. Tevens kan er een bedrukking op de buckle geplaatst worden.

#7 Materialen waarvan de kofferriemen worden geproduceerd

Onze kofferriemen worden geproduceerd van hoge kwaliteit materialen. De hoge kwaliteit van de materiaal zorgt ervoor dat de kofferriemen tegen een stootje kunnen en voor langere tijd meegaan. De materialen waar wij de kofferriemen van maken zijn: polyester en nylon. Beide materialen zijn van hoge kwaliteit. In de meeste gevallen maken wij gebruik van nylon kofferriemen, omdat dit vaak de goedkoopste kofferriemen met opdruk zijn.

Wat is het verschil tussen polyester en nylon?

Als er een volledige full colour opdruk op de kofferriemen geplaatst moeten worden zullen de kofferriemen van nylon gemaakt worden (gladder materiaal). Wilt u kofferriemen borduren, dan kiest u automatisch voor polyester kofferriemen. Bij een simpele opdruk in één tot en met drie kleuren maken wij gebruik van polyester kofferriemen.

#8 Kofferriemen goedkoop bedrukken, full colour bedrukken of borduren

Kofferriemen met opdruk zijn leuke items om reclame mee te maken voor uw bedrijf of merk. Een opdruk kan bestaan uit een bedrijfsnaam, merknaam, logo, afbeelding of slogan. Wij maken gebruik van verschillen druktechnieken.

Goedkoop bedrukken (zeefdruk)

Bij een kofferriem met naam of slogan in één of twee kleuren maken wij gebruik van de zeefdruk techniek. Deze techniek voor het laten bedrukken van de kofferbanden is de goedkoopste en snelte methode om een kofferriem van een opdruk te voorzien.

Full colour bedrukken (sublimatie)

Bestaat de opdruk uit een logo of afbeelding in meer dan vier kleuren of een kleurenverloop, dan bedrukken wij de kofferriemen full colour door middel van een sublimatie druktechniek. Deze techniek maakt het ook mogelijk om een opdruk met kleine details duidelijk op de kofferriem aan te brengen.

Borduren

Wilt u uw bedrijfslogo borduren op de kofferriemen? Wij helpen u graag wanneer u op zoek bent naar kofferriemen met uw opdruk daarop geborduurd. Het borduren van uw logo of tekst op onze riemen zorgt voor een zeer luxe uitstraling. Geborduurde bagageriemen zijn gemaakt van polyester. Wij kunnen uw opdruk in één tot vier kleuren aanbrengen op de riem. Wij zullen uw logo of tekst dan zo vaak mogelijk aanbrengen in de lengte van de riem.

Wat is het verschil tussen borduren en bedrukken?

Het laten borduren van een kofferriem zorgt voor een meer exclusieve uitstraling. De opdruk kan als het ware gevoeld worden door er met vinger overheen te gaan. Nadeel is dat er niet in veel kleuren geborduurd kan worden (maximaal één of twee) en dat het niet mogelijk is om een gedetailleerde opdruk aan te brengen op de kofferriemen. Bovendien zijn borduurde kofferriemen duurder dan bedrukte kofferriemen.

#9 Optioneel het toevoegen van extra accessoires aan de kofferriem

Als fabrikant van de kofferriemen kunnen wij extra accessoires en opties toevoegen aan de kofferriemen. Deze toevoegingen zorgen voor extra gebruikersgemak. Wat zijn de mogelijkheden?

Wij kunnen kofferriemen met slot produceren. U kunt kiezen uit een 2-cijferig of 3-cijferig combinatie slot. Op deze manier is de koffer beveiligd tegen ongewenste ‘inbrekers’. Een kofferriem met TSA slot zorgt voor extra veiligheid.

Het is ook mogelijk om de kofferriem met weegschaal te leveren. Met deze ingebouwde weegschaal kan de gebruiken de koffer wegen. Op deze manier kan voorkomen worden dat er op het vliegveld bijbetaald moet worden omdat de koffer te zwaar is.

Het is tevens mogelijk om op de kofferriem met adreslabel te leveren. Op de kofferriem is een adreslabel bevestigd waarop naam- en adresgegevens geschreven kunnen worden. Raakt een koffer onverhoopt zoek op de luchthaven, dan kan deze uiteindelijk bij de eigenaars bezorgd worden.

Is het mogelijk om meerdere opties te combineren?

Ja, het is mogelijk om meerdere accessoires met elkaar te combineren. Een kofferriem met cijferslot en weegschaal? Met de riem voorkomt u niet alleen ongewenste opening of diefstal, maar ook overbagage en extra kosten met de ingebouwde weegschaal!

#10 Kofferriemen verpakken als relatiegeschenk

Wij bieden u de mogelijk om de kofferriemen te verpakken. Standaard worden onze kofferriemen per stuk opgerold verpakt in een doorzichtig zakje. De kofferriemen kunnen geleverd worden met barcode/EAN-code, zodat deze voor retail doeleinden gebruikt kunnen worden. Het is ook mogelijk om voor andere soorten verpakkingen te kiezen, zoals een levering met blisterverpakking.


goedkoopste zadelhoesjes