string(14) "/kofferriemen/"

Goedkope kofferriemen met logo

Op zoek naar goedkope kofferriemen als promotiemateriaal? Wij van Promoboer zijn één van de grootste leveranciers van de goedkoopste kofferriemen. Een kofferriem wordt gebruikt om de bagage stevig en veilig af te sluiten zodat de koffer niet openspringt. Bij ons kunt u kofferriemen produceren in iedere gewenste kleur, tevens is de clip verkrijgbaar in elke gewenste kleur. Onze kofferriemen passen op bijna iedere koffer, omdat het formaat van de kofferriem is af te stellen op het formaat van de koffer. Wij bieden u de mogelijkheid om extra accessoires toe te voegen aan de kofferriemen. Zo kunnen wij een cijferslot toevoegen aan de kofferriemen, dit voor extra veiligheid. Ook kan er een weegschaal toegevoegd worden, zodat u precies kan wegen hoe zwaar de koffer is. Dit om extra kosten bij de luchthaven te voorkomen.

Bagageriem bedrukken of borduren

Wij kunnen voor u de kofferriemen bedrukken met een opdruk op de band. Een door u gekozen opdruk kan op de band bedrukt worden met één kleur tot en met een volledige full colour opdruk. Daarnaast kunnen wij ook kofferriemen borduren. Dit is een luxere methode voor het opbrengen van een opdruk, welke bijna alleen wordt gekozen bij een kleinere opdruk in één of twee kleuren. Wij bedrukken of borduren kofferriemen vanaf 100 stuks in iedere gewenste kleur.

Overzicht kofferriemen
Kofferriemen bedrukken
Kofferriemen bedrukken
Kofferriemen borduren
Kofferriemen borduren
Kofferriemen met cijferslot
Kofferriemen met cijferslot
Kofferriemen met weegschaal
Kofferriemen met weegschaal

Meer over kofferriemen?

Hoe werkt een kofferriem?

Wanneer u op reis gaat met het vliegtuig heeft u meestal een koffer bij u met al uw spullen die u nodig hebt op reis. De meeste koffers zijn voorzien van een slot om te zorgen dat uw spullen niet uit te koffer kunnen vallen of worden gestolen. In het bagageruim van een luchthaven gaat er nog weleens hardhandig om met uw koffer waardoor er een kans bestaat dat uw koffer openschiet. Het gebruik van een kofferriem is hier voor een goede oplossing. Een kofferriem wordt horizontaal om de koffer heen gedaan en door middel van de verstelclip op het juiste formaat gezet zodat deze stevig om de koffer zit. Zo is het niet meer mogelijk dat uw koffer onverwacht openschiet. Bij ons kunnen kofferriemen voorzien worden van een slot om uw koffer nog beter te beveiligen tegen onverwachte schade, zodat u rustig op vakantie kunt.

Welke kleuren zijn de kofferriemen leverbaar?

Onze kofferbanden zijn leverbaar in iedere gewenste kleur. Wanneer u kiest voor één van onze standaard kleuren kunnen wij de kofferriemen leveren aan u tegen de snelste levertijden. Enkele populaire standaard kleuren die wij in onze collectie hebben zijn:

 • Zwart
 • Wit
 • Rood
 • Blauw
 • Geel
 • Oranje
 • Groen
 • Paars
 • Roze

Het is bij ons tevens mogelijk goedkope kofferriemen te laten leveren in een geheel eigen PMS kleur. De levertijd is echter wel iets langer vergeleken met de standaard kleuren.

Wat voor bedrijven bestellen regelmatig kofferriemen?

Wat vanzelfsprekend is, is dat kofferriemen veel bestelt worden door bedrijven die actief zijn in de reisbranche. In de reisbranche is een kofferriem een voorwerp dat perfect aansluit. Enkele voorbeelden van ondernemingen waarvoor wij regelmatig kofferriemen produceren zijn:

 • Reisbureaus
 • Luchtvaartmaatschappijen
 • Hotel-websites
 • Taxibedrijven
 • Vakantiewebsites
 • Ticketaanbieders

Een bedrukte kofferriem is een leuke ‘give away’ voor mensen die net een vakantie of ticket geboekt hebben.

Uit welke onderdelen bestaat een kofferriem?

Een kofferriem is eigenlijk een zeer simpel product en heeft echter maar een paar onderdelen. Zo bestaat een bagageband uit een band met een verstelstuk. Met het verstelstuk kunt u de bagageriem zo strak als u zelf wilt om de koffer doen. Daarnaast heeft een kofferriem nog een clip (open en dicht) zodat deze om de koffer heen gedaan kan worden. Als extra accessoires is het mogelijk om een cijferslot of een weegschalen toe te voegen.

Welke materiaalsoorten kunnen kofferriemen van worden gemaakt?

Wij kunnen kofferriemen produceren van twee materiaalsoorten, dit zijn kofferriemen van polyester of nylon. Het verschil tussen deze materiaalsoorten is dat wanneer u kiest voor een simpele opdruk in één tot en met drie kleuren er kofferriemen van polyester gemaakt worden. Als er een volledige full colour opdruk op de kofferriemen geplaatst moeten worden zullen de kofferriemen van nylon gemaakt worden (gladder materiaal).