Bedrukte spelletjes zorgen voor sfeer en gezelligheid

Onze bedrukte spelletjes zorgen voor extra sfeer en gezelligheid. Ze worden vaak ingezet als relatiegeschenk, bijvoorbeeld met kerst of aan het einde van het jaar. Deze spelletjes met logo worden meegenomen naar familiebezoeken, tijdens uitjes of vrijdagmiddagborrels, maar ook op vakantie ter ontspanning. Als meerdere mensen vervolgens samen spelletjes spelen en de sfeer is goed, dan profiteert jouw reclame mee van de goede stemming. Het laten bedrukken van spelletjes met logo is daarom een uitstekend idee als je wilt werken aan de naamsbekendheid van je bedrijf.

Keuze uit diverse soorten spellen met logo

Want zeg nou zelf, wie houdt er nu niet van spelletjes? Gezellig met het hele gezin, collega’s of vrienden een spelletjesavond organiseren. Bij een gezellige avond hoort een leuk spel die je met elkaar kunt spelen. Je hebt de keuze uit vele verschillende soorten spellen die op tafel gespeeld worden. Vaak gaat de voorkeur uit naar gezelschapsspelletjes, zoals bordspelletjes en kaartspelletjes. Dit zijn de meest gespeelde spellen in Nederland. Maar je kunt ook puzzels laten maken, zoals bedrukte puzzels met zelf gekozen aantal puzzelstukjes en eigen ontworpen doos.

Bedrukte spellen voor buitenshuis

We hebben daarnaast ook spelletjes die buiten gespeeld dienen te worden, zoals frisbees, boomerangs, strandballen, knikkers en jeu de boules. Je ziet dit soort spelletjes vaak terug in het park, op het strand, in het zwembad en op het schoolplein. Even overgooien in het park met een bedrukte frisbee of boomerang. Of hooghouden met strandballen op het strand of in het zwembad. Of een potje petanque op de jeu de boules baan op de camping. Maar ook knikkers zijn – mede door het televisieprogramma Marble Mania – weer helemaal terug van weggeweest en zien we weer veelvuldig terug op het schoolplein. Zo is er voor ieder wat wils, voor jong en oud.

Spelletjes laten bedrukken als relatiegeschenk

Wil je de spelletjes gebruiken als promotiemateriaal of relatiegeschenk, laat dan spellen bedrukken met een logo of andere opdruk. Naast het personaliseren van spelletjes, is het ook vaak mogelijk om de kleur van de spelletjes te kiezen. Denk maar eens aan frisbees en boomerangs. Deze zijn verkrijgbaar in eigen kleur en kunnen volledig naar wens bedrukt worden. Het bedrukken van spelletjes met jouw logo zorgt voor een perfecte reclamedrager. Je tovert niet alleen een glimlach op het gezicht van jouw relaties, maar ook een glimlach op jouw eigen gezicht als je ziet wat voor een bijdrage bedrukte spelletjes leveren aan jouw naamsbekendheid.

Spelletjes met logo laten bedrukken

Je kunt bij ons een ruim assortiment met spelletjes laten bedrukken en deze bedrukte spelletjes inzetten als give-away, promotiemateriaal of relatiegeschenk. De bedrukte spellen zijn ideale relatiegeschenken, maar ook een verrassend cadeau voor je studenten, personeel, medewerkers en overige relaties. Heb je een tof idee voor een eigen spelletje voor jouw bedrijf? Wij maken ook spellen volledig op maat. Als je zelf een idee hebt en de gewenste spelletjes niet kunt vinden, neem dan contact met ons op, want waarschijnlijk kunnen wij je gewoon helpen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!