Spelletjes met logo

Spelletjes bedrukken? Onze spelletjes met logo zorgen voor extra sfeer en gezelligheid. Ze worden vaak ingezet als relatiegeschenk, bijvoorbeeld met kerst of aan het einde van het jaar. Deze spelletjes met logo worden meegenomen naar familiebezoeken, tijdens uitjes of vrijdagmiddagborrels, maar ook op vakantie ter ontspanning. Als meerdere mensen vervolgens samen spelletjes spelen en de sfeer is goed, dan profiteert jouw reclame mee van de goede stemming. Spelletjes bedrukken is daarom een uitstekend idee als je wilt werken aan de naamsbekendheid van je bedrijf.

Spellen bedrukken

Want zeg nou zelf, wie houdt er nu niet van spelletjes? Gezellig met het hele gezin, collega’s of vrienden een spelletjesavond organiseren. Bij een gezellige avond hoort een leuk spel die je met elkaar kunt spelen. Je hebt de keuze uit vele verschillende soorten spellen bedrukken die op tafel gespeeld worden. Vaak gaat de voorkeur uit naar gezelschapsspelletjes, zoals bordspelletjes en kaartspelletjes. Dit zijn de meest gespeelde spellen in Nederland.

Bedrukte spellen

We hebben daarnaast ook bedrukte spellen die buiten gespeeld dienen te worden. Je ziet dit soort spelletjes vaak terug in het park, op het strand, in het zwembad en op het schoolplein. Even overgooien in het park met een frisbee. Of hooghouden met strandballen op het strand of in het zwembad. Zo is er voor ieder wat wils, voor jong en oud.

Spellen met logo

Wil je de spellen met logo gebruiken als promotiemateriaal of relatiegeschenk, laat dan spellen met logo bedrukken of met een andere opdruk. Naast het personaliseren van spelletjes, is het ook vaak mogelijk om de kleur van de spelletjes te kiezen. Het bedrukken van spelletjes met jouw logo zorgt voor een perfecte reclamedrager. Je tovert niet alleen een glimlach op het gezicht van jouw relaties, maar ook een glimlach op jouw eigen gezicht als je ziet wat voor een bijdrage spellen met logo leveren aan jouw naamsbekendheid.

Spelletjes met logo laten bedrukken

Je kunt bij ons een ruim assortiment spelletjes met logo laten bedrukken en deze bedrukte spelletjes inzetten als give-away, promotiemateriaal of relatiegeschenk. De spelletjes met logo zijn ideale relatiegeschenken, maar ook een verrassend cadeau voor je studenten, personeel, medewerkers en overige relaties. Heb je een tof idee voor een eigen spelletje voor jouw bedrijf? Wij maken ook spellen volledig op maat. Als je zelf een idee hebt en de gewenste spelletjes met logo niet kunt vinden, neem dan contact met ons op, want waarschijnlijk kunnen wij je gewoon helpen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!