Spiegeltjes met logo

De compacte zakspiegeltjes zijn ideaal voor onderweg en worden vaak gebruikt als make-up spiegeltje of scheerspiegeltje. Promoboer produceert leren, plastic of kunststof en metalen spiegeltjes. Klanten kiezen het vaakst voor plastic spiegeltjes omdat deze het goedkoopst zijn. De zakspiegeltjes worden standaard in een ronde of rechthoekige vorm geleverd. Daarnaast kiezen onze klanten ook vaak voor spiegeltjes met haarborstel of voor spiegeltjes met LED om aan klanten en relaties weg te geven als relatiegeschenk.

Spiegeltjes personaliseren

De spiegeltjes kunnen we bij Promoboer in iedere kleur produceren of in een bepaalde kleurencombinatie. Vervolgens gaan we aan de slag met het personaliseren van de spiegeltjes. Standaard personaliseren we de spiegeltjes op één positie met een logo of tekst. Het gepersonaliseerde ontwerp brengen we aan met een bedrukking of diepdruk, afhankelijk van het gekozen materiaal. Laat de zakspiegeltjes bijvoorbeeld bedrukken met bedrijfslogo.

Overzicht spiegeltjes
Goedkope spiegeltjes
goedkope plastic spiegeltjes bedrukken
 • Plastic in eigen kleur
 • Groot druk oppervlak
Metalen spiegeltjes
metalen spiegeltjes bedrukken
 • Luxe spiegeltjes
 • Graveren of bedrukken
Leren spiegeltjes
hangspiegeltjes bedrukken
 • Echt- of namaakleer
 • Opdruk stansen
Spiegeltjes met haarborstel
spiegeltjes met borstel bedrukken
 • Multifunctionele spiegeltjes
 • Full colour opdruk

Spiegeltjes personaliseren in 4 stappen

Bij Promoboer kun je de spiegeltjes personaliseren aan de hand van de onderstaande stappen. We bespreken in dit stappenplan onder andere de keuze voor materiaal, het type make-up spiegeltje, de kleur en de bedrukking of diepdruk.

Stap 1. Type spiegeltjes

In de uitgebreide collectie spiegeltjes vind je spiegeltjes in allerlei varianten en doeleinden. In onze collectie spiegeltjes vind je onder andere spiegeltjes gemaakt van goedkoop plastic, metaal of leer/PU. Daarnaast hebben we diverse type spiegeltjes, waaronder spiegeltjes met haarborstels. Deze spiegeltjes bestaan uit een inklapbaar spiegeltje en haarborstel in één. Ook hebben we make-up spiegeltjes met LED verlichting die handig zijn voor in het donker.

Stap 2. Materiaal spiegeltjes

Plastic spiegeltjes

De plastic spiegeltjes zijn de goedkoopste spiegeltjes en zijn om die reden erg populair bij onze klanten. De zakspiegeltjes worden vaak besteld met bedrijfslogo en ingezet als promotie artikel of om weg te geven als relatiegeschenk.

Metalen spiegeltjes

De metalen spiegeltjes zijn een luxere variant van de plastic spiegeltjes. Het voordeel van de metalen spiegeltjes is dat deze erg stevig zijn, en bestemd zijn tegen een stootje. Daarnaast hebben de ijzeren spiegeltjes een luxe uitstraling.

Leren spiegeltjes

Ben je op zoek naar authentieke en duurzame spiegeltjes? Overweeg dan de leren spiegeltjes. Deze spiegeltjes hebben een PU of leren beschermhoes en kunnen we op maat maken. Klanten kiezen vaak voor de leren spiegeltjes vanwege authenthieke uitstraling.

Stap 3. Spiegeltjes in de gewenste kleur

Na het kiezen van het materiaal, gaan we aan de slag met het kiezen van de gewenste kleur. Je hebt bij Promoboer de keuze uit iedere PMS- of basiskleur. Daarnaast kunnen we de spiegeltjes ook produceren in diverse kleurencombinaties. In het onderstaande overzicht staan de door onze klanten meest gekozen kleuren.

Stap 4. Spiegeltjes personaliseren met logo of tekst

Als laatste zorgen we ervoor dat de spiegeltjes gepersonaliseerd worden. Dit doen we met een tampondruk of gravering. Standaard voorzien we de spiegeltjes van een gepersonaliseerd ontwerp op één positie. We kunnen de make-up spiegeltjes ook op meerdere posities bedrukken of graveren. De zakspiegeltjes kunnen we aan de bovenkant, onderkant of binnenkant bedrukken.

Spiegeltjes bedrukken
Spiegeltjes met tampondruk

Heb je gekozen voor metalen, plastic of kunststof spiegeltjes? Dan voorzien we de zakspiegeltjes van een tampondruk. Deze manier van bedrukken is de goedkoopste bedrukking voor de spiegeltjes en voorzien we standaard op één positie, dit het voordeligste. We kunnen de opdruk ook op meerdere posities aanbrengen. Het voordeel van meerdere posities bedrukt is dat het gepersonaliseerde ontwerp altijd zichtbaar is.

Spiegeltjes diepdrukken
Spiegeltjes diepdrukken

Heb je gekozen voor leren spiegeltjes? Dan personaliseren we de make-up spiegeltjes met een diepdruk. Diepdruk personalisering zorgt voor een luxe uitstraling. De diepdruk brengen we op één positie standaard aan. Wil je meerdere posities van een diepdruk voorzien? Ook dit is mogelijk!

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heeft u na het zien van deze stappen interesse gekregen in een van onze goedkope vlaggetjes? Dan kunt u een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Geef je wensen, zoals de kleur, vorm en bedrukking aan ons door. Op basis van deze gegevens kunnen wij een vrijblijvende prijsopgave toesturen. Heb je andere vragen over bedrukte vlaggetjes? Ook dan kun je gebruikmaken van een contactformulier die je vindt achter onderstaande button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte spiegeltjes bedrukken

Veelgestelde vragen over bedrukte spiegeltjes

 1. Van welke materialen worden spiegeltjes gemaakt?
 2. Wat zijn de goedkoopste spiegeltjes?
 3. Kunnen spiegeltjes gepersonaliseerd worden?

Vraag 1. Van welke materialen worden spiegeltjes gemaakt?

De spiegeltjes bij Promoboer zijn verkrijgbaar in plastic, metalen spiegeltjes of PU/leren spiegeltjes. De spiegeltjes zijn daarnaast ook verkrijgbaar met haarborstel, LED lampjes of in eigen vorm.

verschillende materialen bedrukken

Vraag 2. Wat zijn de goedkoopste spiegeltjes?

Onze klanten kiezen het vaakst voor spiegeltjes van kunststof of plastic omdat deze materiaal keuze het goedkoopst is. Daarnaast kunnen we plastic spiegeltjes bedrukken op meerdere posities met een logo of stukje tekst.

goedkoopste spiegeltjes

Vraag 3. Kunnen spiegeltjes gepersonaliseerd worden?

Na het kiezen van de het type spiegeltje en materiaal kunnen we de spiegeltjes personaliseren met een logo of stukje tekst. We brengen een eigen ontwerp aan, afhankelijk van het gekozen materiaal, met behulp van een tampondruk, gravering of diepdruk.

gepersonaliseerde spiegeltjes

Heb je andere vragen? Neem contact met ons op!

Is je vraag nog niet beantwoord of heb je een andere vraag? Stel je vraag dan via het ons contactformulier die je vind achter de onderstaande button. Wij zullen je op kantoordagen binnen 12 uur beantwoorden. Heb je die tijd niet? Neem dan telefonisch contact met ons op!

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte linialen