Goedkope ijscokarren kopen of huren

Bent u van plan een marketing campagne te starten waarbij u gekoelde of bevroren producten wilt uitdelen? Dan kunt u ervoor kiezen om een kar te huren, tegenwoordig is het goedkoper om een ijscokar te kopen. Wilt u bevroren of gekoelde producten uitdelen, dan raden wij onze ijscokarren met koeling of ijscokarren met vriezen aan. Promoboer helpt u graag bij het produceren van ijscokarren op maat.

IJscokarren laten bedrukken met reclame

Echt succesvol promoten, reclame maken of een marketing campagne neerzetten? Laat de ijscobakfiets bedrukken in uw eigen huisstijl of in stijl van de marketing campagne. Een ijscobakfiets met logo is een ideaal promotiemiddel voor op beurzen, evenementen of op straat. Het is ook mogelijk om het dakje van de ijscokarren te bedrukken. Als u uw product of dienst op deze zomerse wijze onder de aandacht wil brengen van uw doelgroep, dan bent u bij Promoboer aan het goede adres.

Goedkope ijscokarren voorzien van uw eigen huisstijl of in stijl van uw reclame campagne

Een ijscokar op een beurs, evenement, in een supermarkt, of gewoon op straat als onderdeel van uw reclamecampagne? Dat kan, want wij hebben een diversiteit aan ijscokarren. De ijscokarren worden veel gebruikt voor sampling campagnes waarbij (gekoelde) producten worden uitgedeeld. Een goed voorbeeld zijn nieuwe producten, zoals ijsjes of frisdrank, die worden uitgedeeld aan winkelend publiek in winkelcentra en supermarkten.

Bent u op zoek naar de goedkoopste ijskarren of goedkoopste koelkarren, dan dient u rekening te houden met het soort ijscokar en de bedrukkingswijze. De factoren zullen uitgelegd worden.

Soort ijscokarren

De verschillende ijscokarren worden geleverd als bakfiets, waarbij de bak optioneel beschikt over een koelfunctie of vriesfunctie. Boven de bak bevindt zich een zonwerende kap, welke extra opvalt en tevens te bedrukken is.

Bakfietsen met koeling

De bakfiets met koeling zijn iets duurder. De producten die u in de bakfiets plaats worden gekoeld, zodat u de producten in optimale staat kunt uitdelen of verkopen. Een bakfiets met koeling kan bevoorraad worden, zonder dat de producten eerst voor gekoeld dienen te worden.

IJscokarren met vriesfunctie

De duurste ijscokarren hebben een vriesfunctie. De ijscokarren met vriesfunctie zijn ideaal om ijsjes uit te delen of te verkopen. Ola maakte bijvoorbeeld gebruik van ijscokarren om nieuwe ijsjes uit te delen aan publiek in grote steden. Ook tijdens warme dagen doen dit soort buitenreclame campagne acties het goed bij het winkelend publiek.

Goedkope bakfiets met koel houdende tempex bakken

Gaat u korte tijd samples, producten of etenswaar uitdelen die koel moet blijven, dan raden wij onze goedkoopste bakfietsen zonder koeling of vriezer aan. De goedkope bakfietsen kunt u dan voorzien van tempexbakken om de producten korte tijd koel te houden. U moet de producten wel gekoeld in de tempexbakken plaatsen, want het houdt de producten koel en heeft geen koelfunctie.

IJscokarren bedrukken

De bakken van de bakfiets ijscokarren kunnen in zijn geheel bedrukt worden. Maar ook als u slechts een of twee zijdes van de kar in uw ‘branding’ wilt. Wij bedrukken ijscokarren door deze te bestickeren. Bestickeren kan in enkele kleuren, maar ook in full colour. Elk ontwerp is mogelijk als u bij ons een ijscokar koopt. Het ontwerp kunt u zelf aanleveren. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze jarenlange ervaring met het bedrukken van ijscokarren.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!