Goedkope portemonnees met logo

Ondanks dat contant geld steeds meer naar de achtergrond verdwijnt en pasjes worden vervangen door smartphones, zijn bedrukte portemonnees onvermindert populair om belangrijke pasjes bij je te dragen, zoals een rijbewijs. Je hebt de keuze uit RFID kaarthouders, leren portemonnees, klassieke portemonnees en meer. Onze reisportemonnees hebben vakjes voor kleingeld, pasjes, paspoort en andere gegevens die je bij je wilt dragen wanneer je op reis bent.

Portemonnees laten bedrukken

Onze goedkope portemonnees zijn verkrijgbaar in breed scala aan basiskleuren. In sommige gevallen is het ook mogelijk om de portemonnees in eigen PMS kleur te laten maken. Wij kunnen de portemonnees graveren of portemonnees bedrukken met een logo of andere opdruk. Deze portemonnees met logo zijn zeker hun geld waard!

In enkele stappen bedrukte portemonnees

Gepersonaliseerde portemonnees zijn een leuk om weg te geven als promotie- of relatieartikel. Door een herkenbaar ontwerp op de portemonnees te laten bedrukken zullen klanten, relaties en personeel dagelijks aan jouw bedrijf of organisatie herinnerd worden. De portemonnees hebben we in diverse varianten die we kunnen personaliseren naar wens. In het onderstaande stappenplan helpen we je op weg bij het personaliseren van de portemonnees.

portemonnees bedrukken

Stap 1. Materiaal van de portemonnees

Ben je geïnteresseerd in één van onze portemonnees? De eerste stap in het personaliseringsproces is het kiezen van het gewenste materiaal voor de portemonnees. De portemonnees maken wij van polyester, PU-leer, PVC of metaal. Hieronder een aantal voorbeelden van de verschillende soorten materialen portemonnees.

Stap 2. Kies de kleur van de portemonnees

Veel van onze portemonnees houden wij op voorraad in standaardkleuren. Het voordeel van het kiezen voor één van onze standaardkleuren, is dat we portemonnees in standaardkleuren snel kunnen leveren met bedrukking. Onderstaand een overzicht van de meest populaire kleuren.

Stap 3. Portemonnees bedrukken of graveren

De portemonnees worden bij ons altijd gepersonaliseerd met een logo of stukje tekst. Afhankelijk van het gekozen materiaal, kunnen we jouw gepersonaliseerde ontwerp op de portemonnees bedrukken of graveren.

bedrukte portemonnees

Bedrukte portemonnees

Heb je gekozen voor polyester of PVC-portemonnees? Dan kunnen we de portemonnees voor jouw personaliseren met een bedrukking. De portemonnees worden op één positie bedrukt in één drukkleur of in full colour. Het voordeel van bedrukte portemonnees is dat dit de goedkoopste manier van personaliseren is.

grgraveerde portemonnees

Portemonnees graveren

Heb je gekozen voor PU-leren of metalen (RFID) portemonnees? Door de portemonnees te graveren maak je bij klanten en relaties een onuitwisbare indruk. Het gepersonaliseerde ontwerp wordt door middel van laser gravure op de portemonnees aangebracht. Deze vorm van personaliseren heeft een luxe uitstraling.

Vrijblijvende prijsopgave voor bedrukte portemonnees

Wil je goedkope portemonnees bedrukken? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals het soort, de kleur en de bedrukking van de portemonnees. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over portemonnees bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over bedrukte portemonnees

Vraag 1. Hebben jullie ook kleine portemonnees?

Absoluut. Wij hebben portemonnees in standaard afmetingen, maar kunnen de portemonnees ook speciaal voor jouw op maat laten maken. Op deze manier kun je bij ons zelf de afmetingen bepalen. Vervolgens bedrukken we de portemonnees uiteraard met een gepersonaliseerd ontwerp.

kleine portemonnees

Vraag 2. Hebben jullie portemonnees voor heren of dames?

Wij hebben in onze uitgebreide collectie diverse portemonnees voor zowel heren als dames. Vaak zijn onze portemonnees unisex. Op deze manier kun je de portemonnees gemakkelijk aan vrouwelijke als mannelijke relaties, personeel of klanten weggegeven.

portemonnees bedrukken

Vrijblijvende prijsopgave voor goedkope portemonnees met logo

Wil je bedrukte portemonnees kopen? Via de offerte button kun je een prijsopgave aanvragen voor portemonnees bedrukt met logo. Op basis van je wensen, zoals het materiaal, de kleur en de bedrukking, kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over portemonnees bestellen? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!