Goedkope jeu de boules bedrukken met logo

Wil je graag een spelletje weggeven aan jouw relaties? Overweeg dan bedrukte jeu de boules sets! Je hebt de keuze uit sets voor kinderen of volwassenen. Deze professionele jeu de boules sets beschikken over metalen ballen en zijn voorzien van een meetkoord en houten balletje. De kindersets zijn voorzien van iets minder zware kunststof ballen. Ook hebben we handige jeu de boules magneten, zodat je niet meer hoeft te bukken, maar de ballen omhoog kan tillen.

Jeu de boules graveren

De professionele jeu de boules sets worden geleverd in een polyester draagtas. Je kunt de draagtas van de jeu de boules sets laten bedrukken met een logo of andere opdruk. De kindersets jeu de boules zijn verkrijgbaar in diverse kleurencombinaties, zodat kinderen de ballen uit elkaar kunnen houden.

Veelgestelde vragen over jeu de boules met reclame

Vraag 1. Hebben jullie professionele petanque sets?

Absoluut. Promoboer biedt verschillende professionele jeu de boules sets aan. De professionele jeu de boules sets bestaan uit 6/3 metalen ballen, meetkoord en een cochonnet (houten balletje). De professionele set wordt met inhoud bewaard in een polyester draagtas. De draagtas kunnen we aan de bovenkant bedrukken met een eigen ontwerp.

jeu de boules set 6 ballen graveren

Vraag 2. Wat zijn jeu de boules kindersets?

Promoboer biedt verschillende jeu de boules sets aan. Ook hebben we speciaal voor kinderen jeu de boules van kunststof. De kindersets jeu de boules bestaan uit 6, 4 of 3 kunststof jeu de boules ballen. De kunststof ballen worden bewaard in kunststof houder. We kunnen de kunststof houder van de kindersets jeu de boules bedrukken met een ontwerp.

jeu de boules kinderset met opdruk

Vraag 3. Worden de jeu de boules sets met balletje geleverd?

Zeker, al onze jeu de boules sets worden geleverd met een cochonnet (balletje). De cochonnet is het balletje dat als eerst gegooid wordt. Het doel is om de overige ballen uit de jeu de boules sets zo dicht mogelijk bij de cochonnet te gooien. De persoon die het dichtst in de buurt komt van de cochonnet wint het spel.

jeu de boules kinderset bedrukt

Vraag 4. Kunnen jullie jeu de boules graveren?

De metalen jeu de boules kunnen we helaas niet graveren. Metalen jeu de boules zijn onderdeel van de professionele jeu de boule sets. De metalen jeu de boules ballen worden bewaard in een polyester draagtas. De draagtas van deze professionele jeu de boules sets kunnen we bedrukken aan de bovenkant.

jeu de boules petanque set 6 ballen bedrukken

Vrijblijvende prijsopgave voor jeu de boules met logo

Heb je interesse gekregen in jeu de boules met logo? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals de vorm, de kleur en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over bedrukte jeu de boules? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!