Bieropeners met bedrukking

Bij Promoboer ben je aan het juiste adres voor gepersonaliseerde bieropeners. De bieropeners zijn verkrijgbaar in diverse soorten met unieke eigenschappen. De meest verkochte bieropeners zijn de bieropeners met afsluiter. Bieropeners met afsluiter hebben multifunctionele functies en beschikken over een groot drukoppervlak. Ook hebben we handige bieropeners met sleutelhanger voor aan je sleutelbos en magnetische bieropeners die je aan de koelkast kan bevestigen. Houten bieropeners en kelnersmessen.

Gepersonaliseerde bieropeners met logo

Bij ons kun je de bieropeners personaliseren naar wens. Zo kies je niet alleen het gewenste model van de bieropeners, maar kun je ook de kleur en bedrukking bepalen. De bieropeners kunnen we snel uit voorraad leveren in diverse basiskleuren. Op zoek naar een andere kleur, bijvoorbeeld een eigen PMS kleur? Vraag ons naar de mogelijkheden. Vervolgens bedrukken of graveren we de bieropeners met een gepersonaliseerd ontwerp. Vaak kiezen klanten voor een logo, stukje tekst of full colour personalisering.

Bieropeners met logo in enkele stappen

Stap 1. Keuze uit diverse soorten bieropeners

In de uitgebreide collectie bieropeners vind je bieropeners met unieke eigenschappen. De meest verkochte bieropeners zijn de bieropeners met afsluiter, waarmee je flesjes zowel kunt openen als afsluiten. Ook hebben we bieropeners met sleutelhanger, welke je gemakkelijk vast kunt maken aan je sleutelbos. Tot slot hebben we magnetische bieropeners die je aan de koelkast kan bevestigen.

Stap 2. Materiaal van de bieropeners

De bieropeners in onze collectie worden gemaakt van verschillende materialen. Zo worden onze bieropeners met afsluiter gemaakt van kunststof in combinatie met metaal. De bieropeners met sleutelhanger zijn volledig gemaakt van stevig aluminium. Magnetische bieropeners maken we van aluminium.

Stap 3. Bieropeners in eigen kleur

We houden de bieropeners op voorraad in diverse basiskleuren. Het voordeel van kleuren uit voorraad is dat we deze snel kunnen voorzien van een bedrukking. Heb je liever een andere kleur? Bijvoorbeeld de PMS kleur van je huisstijl? Vraag ons naar de mogelijkheden. In het onderstaande overzicht hebben we de meest verkochte basiskleuren voor je op een rijtje gezet.

Stap 4. Bedrukte bieropeners

Nadat je het type, materiaal en kleur van de bieropeners hebt gekozen, gaan we aan de slag met het bedrukken of graveren van de bieropeners. Wil je zo goedkoop mogelijk de bieropeners personaliseren? Kies dan voor bedrukking. Liever een permanente en luxe personalisering? Kies dan voor gravure. Alle bieropeners worden voorzien van een logo, tekst of full colour ontwerp. Onderstaand een aantal voorbeelden ter inspiratie.

Vrijblijvende prijsopgave voor bieropeners met opdruk

Heb je interesse gekregen in onze goedkope bieropeners met opdruk? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals het soort boxershort, de kleur en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over bieropeners bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!