Goedkope slabbetjes met logo

Onze bedrukte slabbetjes worden veel gebruikt op kinderdagverblijven en crèches, maar ook vaak ingezet als promotiemateriaal door verloskundigepraktijken of als relatiegeschenk op de werkvloer voor kersverse ouders. Je hebt de keuze uit goedkope slabbetjes, siliconen slabbetjes met opvangbakje en baby slabbetjes.

Slabbetjes laten bedrukken

Deze slabbetjes zijn verkrijgbaar in iedere PMS kleur, zodat je de kleur van je huisstijl of campagne kunt laten terugkomen. Wij kunnen de slabbetjes bedrukken of slabbetjes borduren met een logo, reclame of andere opdruk. De slabbetjes worden vrijwel altijd bedrukt op de voorkant, zodat de opdruk goed zichtbaar is als de slabbetjes worden gedragen!

Bedrukte slabbetjes in enkele stappen

Stap 1. Materiaal van de slabbetjes

Onze goedkope slabbetjes worden gemaakt van hoge kwaliteit polyester materiaal. Dat betekent dat de polyester slabbetjes een sterke absorberende en wasbare kwaliteit hebben. Het voordeel van slabbetjes van polyester is dat deze gemakkelijk in een eigen kleur gemaakt kunnen worden en ook nog eens uitgebreide bedrukkingsmogelijkheden hebben. De siliconen slabbetjes zijn gemaakt van siliconen. De baby slabbetjes zijn gemaakt van jerseymateriaal, en daarom gemakkelijk schoon te maken. Je kunt deze slabbetjes laten bedrukken.

gepersonaliseerde rechthoekige producten in eigen kleur

Stap 2. Keuze uit vormen slabbetjes met logo

Slabbetjes zijn er in allerlei soorten, maten en vormen. De goedkope slabbetjes zijn in meerdere maten verkrijgbaar, de eerste maat is 23 x 30 cm en de tweede maat is 31 x 40 cm. Dan heb je nog keuze uit een drukknoop of een striksluiting. De siliconen slabbetjes zijn gemaakt van siliconen en zijn vaatwasser bestendig. Ze hebben de afmetingen 23 x 30 cm. De baby slabbetjes zijn gemaakt van jerseymateriaal en zijn daarom gemakkelijk schoon te maken, ze hebben een afmeting van 15 x 25 cm.

Stap 3. Bedrukte slabbetjes in eigen kleur

Onze polyester slabbetjes zijn verkrijgbaar in iedere kleur. Ook een PMS kleur is mogelijk, zodat je de kleur van je huisstijl of marketingcampagne kan laten terugkomen in de slabbetjes. Onze meest verkocht slabbetjes zijn goedkope slabbetjes en siliconen slabbetjes. Hieronder een overzicht van de gekleurde slabbetjes met bedrukking. Laat nu slabbetjes bedrukken!

Stap 4. Slabbetjes laten bedrukken

Wil je reclame maken met slabbetjes? Laat dan slabbetjes bedrukken. De bedrukkingsmogelijkheden zijn afhankelijk van de slabbetjes die je kiest. Bij de goedkope slabbetjes kunnen zowel de onder- als bovenkant bedrukt worden en is beschikbaar in eigen PMS kleur. Als je kiest voor de siliconen slabbetjes en de baby slabbetjes, zal je bedrukking op de voorzijde geplaatst worden. Hieronder de mogelijkheden voor het laten bedrukken van slabbetjes.

goedkope slabbetjes bedrukt

Goedkope slabbetjes

Bij de goedkope slabbetjes is het mogelijk om geheel de eigen kleuren te kiezen, het slabbetje kan geproduceerd worden in eigen PSM kleur. Ook de bedrukking kan volledig bedrukt worden in alle kleuren.

siliconen slabbetjes bedrukt

Siliconen slabbetjes

Het logo van de siliconen slabbetjes wordt er op geprint, dit blijft het beste zitten bij bij siliconen slabbetjes. Hierdoor kunnen de slabbetjes gemakkelijk in de vaatwasser.

baby slabbetjes-logo

Baby slabbetjes

Het is mogelijk om een transfer of een borduring te plaatsten op de baby slabbetjes, de baby slabbetjes zijn in een groot scala aan kleuren beschikbaar.

Vrijblijvende prijsopgave voor bedrukte slabbetjes

Heb je interesse gekregen in bedrukte slabbetjes? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals de vorm, de kleur en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over slabbetjes met logo? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over slabbetjes met reclame

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste slabbetjes met logo?

Onze goedkoopste slabbetjes zijn de goedkope slabbetjes. Voor de productie van deze slabbetjes is het minste materiaal nodig en bovendien is er dan ook gekozen voor het goedkoopste materiaal. Wij kunnen deze slabbetjes bedrukken in full colour aan weerskanten en de opdruk mag aan beiden zijden van elkaar afwijken. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden.

goedkope slabbetjes bedrukken met logo

Vraag 2. Zijn de slabbetjes vaatwasser- en wasmachinebestendig?

Zeker, de goedkope en baby slabbetjes zijn vaatwasserbestendig. De goedkope slabbetjes zijn gemakkelijk schoon te maken door middel van de wasmachine. De baby slabbetjes zijn gemaakt van jerseymateriaal en zijn dus ook wasmachinebestendig. Omdat ze van jersey materiaal zijn gemaakt zijn de etensresten gemakkelijk er af te vegen. De siliconen slabbetjes zijn vaatwasserbestendig, omdat ze van siliconen gemaakt zijn.

slabbetjes bedrukken met logo

Vrijblijvende prijsopgave voor slabbetjes met logo

Heb je interesse gekregen in slabbetjes met logo? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals de vorm, de kleur en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over bedrukte slabbetjes? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!