Goedkope sleutelhangers in eigen vorm laten maken

Als sleutelhanger groothandel bieden wij je de mogelijkheid om goedkope sleutelhangers in eigen vorm te laten maken, zoals in de vorm van een logo of product. Deze eigen ontwerp sleutelhangers worden meestal gemaakt van soft-pvc (rubberachtig materiaal). Ook op maat gemaakte sleutelhangers in 3D vorm winnen aan populairiteit.

Diverse materialen sleutelhangers met logo

Andere materialen die wij in eigen vorm kunnen maken zijn kunststof, metaal, leer, siliconen of stof. Al deze materialen sleutelhangers bedrukken wij volledig naar wens. Bedrukte sleutelhangers in eigen vorm vallen extra goed op en zijn daarom leuk om in te zetten als relatiegeschenk of promotiemateriaal.

Overzicht sleutelhangers bedrukken
Eigen ontwerp sleutelhangers
soft pvc sleutelhangers eigen ontwerp
  • 2D sleutelhangers in eigen vorm
  • Volledig te bedrukken
3D sleutelhangers
3d sleutelhangers eigen vorm
  • Eigen vorm ontwerpen
  • Volledig te bedrukken
Metalen sleutelhangers
metalen sleutelhangers
  • Diverse vormen of eigen vorm
  • Uitgebreide bedrukkingsopties
Leren sleutelhangers
eigen vorm sleutelhangers van leer
  • Echt lederen en namaakleer
  • Opdruk laten stansen
Vilten sleutelhangers
leuke sleutelhangers vilten
Stoffen sleutelhangers
stoffen sleutelhangers met tekst
Houten sleutelhangers
houten sleutelhangers graveren
Drijvende sleutelhangers
drijvende sleutelhangers met logo
Transparante sleutelhangers
plexiglas sleutelhangers plexiglas
Reflecterende sleutelhangers
reflecterende sleutelhangers met logo
Siliconen sleutelhangers
siliconen sleutelhangers bedrukken
Sleutelhangers met lampje
eigen vorm sleutelhangers met lampje

Bedrukte sleutelhangers maken

Naast standaard modellen sleutelhangers kunnen wij ook custom-made sleutelhangers maken in iedere gewenste vorm en afmetingen. Denk aan sleutelhangertjes in de vorm van je logo, beeldmerk, mascotte of populair product. Deze zelfgemaakte sleutelhangers zijn extra leuk voor aan je fietssleutel, autosleutel of compele sleutelbos. Met behulp van onderstaand stappenplan kun je je eigen sleutelhangers ontwerpen.

Stap 1. Keuze uit diverse materialen

Als fabrikant produceren wij sleutelhangers in vele materiaal soorten. Onze meest verkochte sleutelhangers worden gemaakt van soft-pvc (rubber) of hard-plastic (kunststof). Dit materiaal is van zichzelf al goedkoop, maar kan daarnaast tegen aantrekkelijke prijzen in een eigen vorm geproduceerd worden. Niet alleen in een platte 2D vorm, maar ook in een 3-dimensionale vorm.

Wij hebben niet alleen sleutelhangers van kunststof materiaal, maar ook van metaal, siliconen, vilt, stof, hout, eva-foam, plexiglas, acryl, leer of PU namaakleer. PU (polyurethaan) is een kunstleer dat door speciale coating oogt als leer. Deze materialen kunnen wij vervaardigen van grondstof tot sleutelhangers in een speciale vorm.

Stap 2. Verkrijgbaar in iedere kleur

Vrijwel alle soorten materialen sleutelhangers maken wij in een de kleur die je wenst. Sleutelhangers produceren wij van grondstof tot eindproduct. Zodoende kunnen wij het materiaal van een PMS kleur voorzien, alvorens wij het verwerken tot sleutelhanger. Dit biedt je de mogelijkheid om sleutelhangers in een huisstijlkleur te laten maken. Extra leuk voor reclame- en promotiedoeleinden.

Echter zijn er uitzonderingen, want sleutelhangers van hout, metaal of leer worden geleverd in de kleur van het gebruikte materiaal. Wil je graag leren sleutelhangers in een speciale kleur, kies dan sleutelhangers van PU namaakleer. Bij sleutelhangers van hout kan er gekozen worden uit lichtbruin en donkerbruin.

Stap 3. In een vorm naar keuze

Als fabrikant kunnen wij sleutelhangers in speciale vorm maken. Onze meeste klanten kiezen voor een vorm die past bij het bedrijf of de marketingcampagne. Populair zijn sleutelhangers in de vorm van een logo of product. Ook diensten worden wel eens vertaald naar een sleutelhanger. Voor de custom-made sleutelhangers maken wij een speciale mal, welke wij – na goedkeuring – gebruiken voor de productie van sleutelhangers.

Van alle goedkope sleutelhangers uit ons assortiment houden wij een aantal standaard vormen en modellen op voorraad. Goedkope sleutelhangers uit voorraad kunnen wij extra snel en bedrukt leveren. Deze sleutelhangers zijn goedkoper omdat wij geen kosten doorberekenen voor het maken van een mal die het mogelijk maakt om een speciale vorm sleutelhangers te verkrijgen.

Stap 4. Laat de sleutelhangers bedrukken

Ga je de goedkope sleutelhangers inzetten als relatiegeschenk of als promotiemateriaal voor een marketingcampagne? Laat dan sleutelhangers bedrukken met een logo, tekst of andere bedrukking. Populair zijn sleutelhangers met naam en sleutelhangers met logo. Naast een goedkope opdruk met 1 tot 4 PMS kleuren kunnen wij ook full colour bedrukken. Liever blanco sleutelhangers of sleutelhangers onbedrukt? Dat is ook mogelijk.

Meest verkochte 2D sleutelhangers laten bedrukken

De 2D sleutelhangers bedrukken wij met gekleurde laagjes rubber waardoor er een mooi reliëf ontstaat. Dit is eventueel mogelijk aan beide zijden van de sleutelhangers, maar onze meeste klanten kiezen voor een goedkope bedrukking op de andere zijde. Zie onderstaand voorbeeld.

sleutelhangers met logo

Overige sleutelhangers laten bedrukken

Ook alle andere goedkope sleutelhangers uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. Afhankelijk van het materiaal en de vorm kun je de sleutelhanger bedrukken, (laser)graveren, diepdrukken, borduren of domen. Hieronder de meeste gekozen bedrukkingstechnieken van onze goedkope sleutelhangers.

Stap 5. Keuze uit een van onze sleutelringen

Onze goedkope sleutelhangers met logo worden voorzien van een metalen ring. Wij bieden u de keuze uit de hieronder getoonde modellen. Standaard leveren wij de bedrukte sleutelhangers met de eerste getoonde ring. Andere modellen, zoals sleutelhangers met karabijnhaakje, kunnen wij leveren tegen kleine meerprijs.

sleutelring van de sleutelhangers kiezen

Vrijblijvende prijsopgave voor goedkope sleutelhangers met logo

Wil je bedrukte sleutelhangers kopen? Via de offerte button kun je een prijsopgave aanvragen voor sleutelhangers bedrukt met logo. Op basis van je wensen, zoals het materiaal, de kleur, de vorm en de bedrukking, kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over sleutelhangers bestellen? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Offerte sleutelhangers

Veel gestelde vragen over sleutelhangers bestellen

1. Hebben jullie ook sleutelhangers met een product?

Naast onze standaard sleutelhangers kunnen wij ook leuke sleutelhangers maken waaraan een product zit. Hierdoor zijn de sleutelhangers niet alleen extra leuk en opvallend, maar ook nog eens extra handig. Wij kunnen deze mooie sleutelhangers met een naam of logo bedrukken. Hieronder zie je de meeste verkochte sleutelhangers met een product.

2. Wat voor soorten vormen sleutelhangers zijn er mogelijk?

Alle vormen die je wenst zijn mogelijk. Van kleine sleutelhangers tot grote sleutelhangers en van platte 2D sleutelhangers tot 3D sleutelhangers. Voorbeelden zijn sleutelhangers in de vorm van dieren, voertuigen, kleding, sporten, poppetjes of een hartje. Het is tevens mogelijk om van uw bedrijfslogo of uw meest populaire product een sleutelhanger te ontwerpen. De sleutelhanger heeft dan de vorm van uw eigen logo of product. Daarnaast kunnen wij van een stukje tekst een sleutelhanger ontwerpen, denk hierbij aan de welbekende BOB sleutelhangers. Daarnaast kunnen wij ook leuke sleutelhangers voor kinderen maken, zoals pluche dieren sleutelhangers of sleutelhangers met knuffel.

3. Hoe worden sleutelhangers bedrukt?

Afhankelijk van het materiaal en de vorm kun je de sleutelhangers laten bedrukken, (laser)graveren, diepdrukken, borduren of domen. De meeste sleutelhangers bedrukken wij d.m.v. een printtechniek, zoals tampondrukken of zeefdrukken. Sommige sleutelhangers graveren wij, zoals metalen sleutelhangers en siliconen sleutelhangers. Bij gegraveerde sleutelhangers kunnen wij de verlaging/gravure voorzien van een diepdruk in kleur. In mindere maten kunnen wij ook sleutelhangers borduren of sleutelhangers domen. Met een bedrukte sleutelhangers in eigen vorm heb je een extra opvallende give-away. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden per soort sleutelhangers.

Bedrukken / printen Graveren / stansen Borduren Domen
2D eigen ontwerp X
3D sleutelhangers X
Metalen sleutelhangers X X
Leren sleutelhangers X X
Vilten sleutelhangers X
Stoffen sleutelhangers X
Houten sleutelhangers X X
Drijvende sleutelhangers X
Transparante sleutelhangers X
Reflecterende sleutelhangers X
Siliconen sleutelhangers X X
Sleuteletuis X

4. Waarom is sleutelhangers bedrukken zo goedkoop?

Als fabrikant zijn wij van grondstof tot eindproduct aanwezig bij het productieproces van de goedkope sleutelhangers. Onze sleutelhangers komen dus direct vanuit de fabriek, waardoor u geen last heeft van een derde partij die de prijs doet oplopen. Wij hebben wekelijkse vrachtzendingen vanuit China. Wij kunnen uw bestelling meesturen met andere bestellingen, waardoor de transportkosten lager liggen. Dit kunnen wij weer doorrekenen in de totaalprijs!

5. Kan ik een gratis sleutelhanger ontvangen voor mijn verzameling?

Ja, dat is mogelijk. Voor de mensen die sleutelhangers sparen en verzamelen hebben wij een aparte pagina ingericht. Op deze pagina leggen wij uit hoe je een gratis sleutelhanger kunt opvragen en geven wij meer tips om sleutelhangers te sparen.

6. Kan ik kleine oplage sleutelhangers bedrukken?

Wij kunnen ook sleutelhangers bedrukken in kleine oplage. Kleine oplage is natuurlijk een relatief begrip, maar de minimale afname die wij aanhouden is ongeveer 250 stuks. Dit kan verschillen per soort sleutelhanger. Bij een kleiner aantal zijn de instel-, productie- en transportkosten te hoog, waardoor wij - naar ons inzien - geen goede prijzen kunnen aanbieden.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!