Op maat gemaakte sleutelhangers in eigen vorm

Bij Promoboer ben je aan het juiste adres voor op maat gemaakte sleutelhangers. Je kunt bij ons sleutelhangers laten maken in eigen vorm, zoals de vorm van een logo, product of vorm die symbool staat voor je bedrijf of campagne. Meest verkocht zijn goedkope sleutelhangers van soft-PVC materiaal, maar je kunt ook kiezen voor metalen, leren, houten, eva-foam, acryl, stoffen en vilten sleutelhangers. Je hebt de keuze uit verschillende hangertjes voor aan de sleutelbos.

Custom sleutelhangers bedrukken

Je kunt in de meeste gevallen de sleutelhangers laten maken in een speciale PMS kleur. Dit is afhankelijk van het materiaal, want houten sleutelhangers worden doorgaans geleverd in de kleur van het materiaal. Onze sleutelhangers hebben uitgebreide bedrukkingsmogelijkheden, zoals doming, gravering, diepdrukken, uitsnijden of printen. Met een weggeefdoosje geef je de sleutelhangers op een leuke manier weg.

Sleutelhangers ontwerpen

Bij ons kun je in enkele stappen sleutelhangers ontwerpen. Je kunt sleutelhangers in eigen vorm en afmetingen laten maken, zoals de vorm van een product, logo, beeldmerk, mascotte of figuurtje. Je hebt de keuze uit vele materialen, hangertjes, bedrukkingstechnieken en verpakkingen. Deze sleutelhangers zijn daardoor extra leuk voor aan een sleutelbos. Met behulp van het stappenplan kun je je eigen sleutelhangers laten maken.

sleutelhangers bedrukken

Stap 1. Sleutelhangers van diverse materialen

Bij ons kun je sleutelhangers laten maken van diverse materialen. Wil je zoveel mogelijk sleutelhangers voor je geld, kies dan voor soft-PVC sleutelhangers. Dit materiaal is van zichzelf al goedkoop, maar kan daarnaast tegen lage kosten in een eigen vorm geproduceerd worden, zoals de vorm van een (nieuw) product. Ook leren sleutelhangers en metalen sleutelhangers zijn populair. Onze op maat gemaakte sleutelhangers kunnen ook gemaakt worden van andere materialen, zoals acryl, vilt, stof, hout, eva-foam en veel meer. Deze materialen kunnen wij vervaardigen van grondstof tot custom made sleutelhangers in een speciale vorm.


Stap 2. Sleutelhangers in eigen PMS kleur

Bijna alle materialen sleutelhangers kunnen gemaakt worden in een eigen PMS kleur. Als fabrikant van sleutelhangers produceren wij van grondstof tot eindproduct. Zodoende kunnen wij het materiaal van een kleur voorzien alvorens wij het verwerken tot sleutelhanger. Dit biedt je de mogelijkheid om sleutelhangers in huisstijlkleuren te laten maken. Echter zijn er uitzonderingen, want sleutelhangers van hout, metaal of leer worden geleverd in de kleur van het gebruikte materiaal en kan maar beperkt worden aangepast.

sleutelhangers bedrukken met logo

Stap 3. Custom made sleutelhangers in eigen vorm

Bij ons kun je sleutelhangers laten maken in eigen vorm. Niet alleen in een platte 2D vorm, maar ook in een 3D vorm. Onze meeste klanten laten sleutelhangers maken in een vorm die past bij het bedrijf of de marketingcampagne, zoals de vorm van een logo of een (nieuw) product, maar je kunt ook kiezen voor een symbool, figuurtje of mascotte. Je kunt een eigen ontwerp aanleveren of samen met ons maken. Voor de productie van deze custom-made sleutelhangers wordt een speciale mal gemaakt, welke wij gebruiken voor de productie van sleutelhangers. Hieronder een aantal op maat gemaakte sleutelhangers.

Stap 4. Sleutelhangers bedrukken, diepdrukken, graveren of domen

Wil je de goedkope sleutelhangers inzetten als relatiegeschenk of als promotiemateriaal voor een marketingcampagne? Je kunt de sleutelhangers laten maken in eigen vorm en vervolgens helemaal naar wens personaliseren, bijvoorbeeld met een stukje tekst, logo, afbeelding of andere opdruk. Afhankelijk van het materiaal en de gewenste vorm, kunnen wij de sleutelhangers bedrukken, (laser)graveren, diepdrukken, borduren of domen. We bespreken hieronder de meest gekozen bedrukkingstechnieken.

soft pvc sleutelhangers met logo

Sleutelhangers bedrukken

Onze meest verkochte sleutelhangers worden bedrukt. Deze soft-PVC sleutelhangers bedrukken wij met gekleurde laagjes rubber waardoor er een mooi reliëf ontstaat. Dit is mogelijk aan beide zijden van de sleutelhangers, maar onze meeste klanten kiezen voor een goedkope bedrukking op de andere zijde.

metalen sleutelhangers met doming

Sleutelhangers met doming

Bij metalen sleutelhangers is doming een populaire bedrukkingstechniek. Je kunt deze sleutelhangers laten maken in eigen vorm en vervolgens voorzien van een full colour bedrukte sticker. Deze stickers krijgen een epoxylaag die de sticker beschermd en bovendien een exclusieve uitstraling geeft.

eigen vorm sleutelhanger van leer

Sleutelhangers met lasergravering

Onze leren sleutelhangers kunnen met de lasermachine voorzien worden van een lasergravering. Deze gravure ligt vaak iets dieper in het materiaal en krijgt een donkere kleur. Door middel van een lasergravure krijgen de sleutelhangers een hoogwaardige afwerking en een luxe uitstraling.

metalen sleutelhangers met diepdruk

Sleutelhangers met diepdruk

Onze metalen sleutelhangers kunnen voorzien worden van een diepdruk. Bij een diepdruk wordt er als het ware iets in het materiaal wordt gedrukt. Deze diepdruk kan worden ingekleurd, zodat de metalen sleutelhangers met diepdruk echt tot leven komen.

geborduurde stoffen sleutelhangers

Sleutelhangers borduren of weven

Je kunt de vilten en stoffen sleutelhangers laten borduren of weven. De gewenste opdruk wordt in het materiaal geweven of geborduurd. Deze bedrukkingstechniek geeft de op maat gemaakte sleutelhangers een extra mooie uitstraling.

Stap 5. Sleutelringen & accessoires

Onze op maat gemaakte sleutelhangers worden standaard voorzien van een metalen ringetje voor de bevestiging aan een sleutelbos. In plaats van het standaard ringetje kun je ook kiezen voor andere hangertjes en accessoires, zoals een karabijnhaakje. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden wat betreft sleutelhangertjes en accessoires.

sleutelring van de sleutelhangers kiezen

Stap 6. Op maat gemaakte sleutelhangers in geschenkdoosje

Je kunt de op maat gemaakte sleutelhangers laten verpakken. Indien je geen speciale verpakking wenst worden de bedrukte sleutelhangers geleverd in een plastic polybag verpakking. Als je de sleutelhangertjes op een extra leuk manier wilt weggeven, dan kun je kiezen voor een geschenkdoosje of headercard/topkaart verpakking. Het weggeefdoosje en de kaart kunnen volledig bedrukt worden met reclame (zie afbeeldingen).

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Sleutelhangers bedrukken

Vraag 1. Hoe worden sleutelhangers bedrukt?

Afhankelijk van het materiaal en de vorm kun je de sleutelhangers laten bedrukken, (laser)graveren, diepdrukken, borduren of domen. De meeste sleutelhangers bedrukken wij d.m.v. een printtechniek, zoals tampondrukken of zeefdrukken. Sommige sleutelhangers graveren wij, zoals metalen sleutelhangers en siliconen sleutelhangers. Bij gegraveerde sleutelhangers kunnen wij de verlaging/gravure voorzien van een diepdruk in kleur. In mindere maten kunnen wij ook sleutelhangers borduren of sleutelhangers domen. Met een bedrukte sleutelhangers in eigen vorm heb je een extra opvallende give-away. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden per soort sleutelhangers.

custom made bedrukte sleutelhangers

Vraag 2. Wat voor soorten vormen sleutelhangers zijn er mogelijk?

Je kunt bij ons custom made sleutelhangers laten maken in iedere gewenste vorm en afmetingen. Van kleine sleutelhangers tot grote sleutelhangers en sleutelhangers voor kinderen tot sleutelhangers voor zakelijke relaties. Voorbeelden zijn sleutelhangers in de vorm van dieren, voertuigen, kleding, sporten, poppetjes, bedrijfslogo's of een (nieuw) product. Daarnaast kunnen wij van een stukje tekst een sleutelhanger ontwerpen, denk hierbij aan de welbekende BOB sleutelhangers. Voor kinderen hebben wij leuke sleutelhangers met een pluche knuffel.

custom made sleutelhangers bedrukken

Vraag 3. Kan ik een gratis sleutelhanger ontvangen voor mijn verzameling?

Ja, dat is mogelijk. Voor de mensen die sleutelhangers sparen en verzamelen hebben wij een aparte pagina ingericht. Op deze pagina leggen wij uit hoe je een gratis sleutelhanger kunt opvragen en geven wij meer tips om nog meer sleutelhangers te sparen. Bij deze uitdeel sleutelhangers heb je helaas geen keuze, je ontvangt sleutelhangers die wij op dat moment hebben liggen.

sleutelhangers met logo

Vraag 4. Kan ik een kleine oplage sleutelhangers bedrukken?

Wij kunnen ook sleutelhangers bedrukken in kleine oplage. Kleine oplage is natuurlijk een relatief begrip, maar de minimale afname die wij aanhouden is ongeveer 250 stuks. Dit kan verschillen per soort sleutelhanger. Bij een kleiner aantal zijn de instel-, productie- en transportkosten te hoog, waardoor wij - naar ons inzien - geen goede prijzen kunnen aanbieden.

sleutelhangers laten bedrukken

Vrijblijvende prijsopgave voor sleutelhangers laten maken

Wil je sleutelhangers laten maken? Via de offerte button kun je een prijsopgave aanvragen voor op maat gemaakte sleutelhangers. Op basis van je wensen, zoals het materiaal, de kleur, de vorm en de bedrukkingstechniek, kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over sleutelhangers bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!