Plastic usb stick bedrukken met logo
Goedkope usb sticks bedrukken
Plastic usb stick met logo
Luxe usb sticks bedrukken
Twister usb sticks full colour graveren
Twister usb stick met een logo
Metalen usb stick met logo
Metalen usb stick bedrukken
Metalen usb stick logo graveren
Metalen usb stick met logo
Metalen usb stick bedrukken
Metalen usb stick logo graveren

Goedkope USB sticks voor het opslaan van bestanden en andere data

Promoboer produceert USB sticks tegen de goedkoopste prijs en tegen snelle levertijden! Bent u opzoek naar de goedkoopste USB stick, dan hebben wij de plastic USB stick. Luxer en duurzamer zijn onze twister USB stick en USB stick van metaal. U bepaalt met welke opslagcapaciteit wij de USB stick leveren, u heeft de keuze uit een opslagcapaciteit van 2GB, 4GB, 8GB, 16GB, 32GB of 64GB. Leuk om weg te geven als relatiegeschenk.

  • Goedkope plastic USB stick
  • Twister USB stick
  • USB stick van metaal

USB sticks met logo bedrukken

Laat de USB stick voorprogrammeren met uw eigen data, zoals een catalogus, jaarverslag, promotievideo of product presentatie van uw bedrijf. Laat uw USB stick bedrukken zodat de reclame ook aan de buitenkant zichtbaar is. Wij kunnen de USB sticks bedrukken met uw logo, tekst of afbeelding zodat u een leuk gepersonaliseerd relatiegeschenk heeft.

  • Lege USB stick bedrukt met logo, tekst of afbeelding
  • Voorgeprogrammeerde USB stick met eigen data
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Goedkoopste USB stick met logo opdruk

Een USB-stick is een populair en goedkoop relatiegeschenk. De stick is een extern opslagmedium voor de computer of laptop dat door middel van een USB-poort aangesloten kan worden. In de stick zit geheugen, dat voor de opslag zorgt. Wachtwoorden, vakantiefoto’s, presentaties en bestanden. Een USB stick is ideaal om documenten op te slaan, en niets te vergeten of kwijt te raken. Een USB stick wordt ook wel geheugenstick, USB-staaf, memorystick of insteekgeheugen genoemd.

Wij bieden bedrukte USB sticks aan tegen de laagste prijzen. Verschillende soorten USB sticks bedrukken wij naar wens, maar wat is nou de goedkoopste UBS sticks en welke factoren spelen hier een belangrijke rol? Wij bespreken de factoren zodat u zelf invloed kunt uitoefenen op de stukprijs van de goedkoopste USB sticks met logo.

Opslag capaciteit USB stick

Onze USB sticks variëren in opslagcapaciteit van 2GB tot 64GB. De opslagcapaciteit van de USB stick maakt het mogelijk om bestanden op te slaan. Verzamelt u kleine bestanden, dan is een USB stick met weinig opslagcapaciteit voldoende. Een fotograaf beschikt over het algemeen over een grote opslagcapaciteit omdat hij grote bestanden op de USB stick verzamelt.

Over het algemeen geldt de regel, hoe groter de opslagcapaciteit hoe duurder de USB stick. Kiest u voor een USB stick van 2GB dan kiest u voor de goedkoopste USB stick.

USB 2.0 of USB 3.0

Wij kunnen USB sticks leveren met een goedkope USB 2.0 aansluiten of een snelle USB 3.0 aansluiting. De USB 3.0 aansluiting wordt de nieuwe standaard voor de laptop of pc. USB 3.0 is veel efficiënter dan de USB 2.0. Zo gebruikt USB 3.0 veel minder energie en dat is vooral voordelig bij gebruik van mobiele apparatuur. Echter is een USB 2.0 aansluiting een stuk voordeliger.

Geformatteerd of met productpresentatie

Wij produceren de USB stick en leveren deze standaard leeg. De volledige capaciteit van de USB stick kan dan gebruikt worden door de nieuwe eigenaar. De goedkoopste USB stick is leeg en niet voorgeprogrammeerd.

Veel bedrijven kiezen er echter voor om een deel van de opslagcapaciteit te gebruiken voor promotionele doeleinden. Enkele voorbeelden daarvan zijn een USB stick met een catalogus, jaarverslag, promotievideo of product presentatie van een bedrijf. Vanzelfsprekend zijn hier meer kosten aan verbonden.

USB stick van plastic of metaal

Een USB-stick van degelijke kwaliteit, die niet vaak wordt gebruikt, zal lang meegaan. Als een USB-stick zeer veel wordt gebruikt dan kan er een defect optreden omdat het geheugen na 10.000 keer schrijven onbetrouwbaarder wordt. Wij laten u kiezen tussen USB sticks van plastic en metaal, waarbij vanzelfsprekend is dat USB stick van metaal steviger en daardoor duurzamer zijn.

Wilt u niet voor onaangename verassingen komen te staan, dan raden wij aan om te kiezen voor een iets luxere USB stick. De luxe USB stick is minder kwetsbaar, waarmee de kans kleiner is dat bestanden opeens verloren gaan omdat de USB niet meer werkt.

De goedkoopste USB stick wordt gemaakt van plastic. Ondanks dat plastic kwetsbaar materiaal is, is een plastic USB stick een populair relatiegeschenk. Het gaat uiteindelijk om de boodschap die op de opslag of op de USB stick staat.

UBS sticks bedrukken

Wij kunnen goedkope USB sticks bedrukken met uw logo, tekst of afbeelding. Een bedrukking bestaande uit één kleur is de goedkoopste manier van bedrukken. Neemt het aantal kleuren bedrukking toe, dan neemt ook de stukprijs van de bedrukte USB stick toe. Wij kunnen USB stick bedrukken met één tot en met vier kleuren of geheel in full colour.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!