Goedkoopste papieren en plastic 3d brillen met opdruk

De mooiste 3d brillen met bedrukking gebruiken voor promotiedoeleinden? 3d-brillen worden steeds populairder in Nederland door de 3d films in de biosscoop en de komst van 3d televisies in de eigen woonkamer. Wij van Promoboer zijn specialist in het produceren en bedrukken van verschillende 3d-brillen. In ons assortiment hebben wij de papieren 3d brillen die het populairste zijn. Deze papieren 3d brillen met logo zijn zo populair, omdat deze het goedkoopste zijn. Daarnaast beschikken wij over plastic 3d-brillen die van steviger materiaal zijn gemaakt en een luxere uitstraling hebben. Al onze 3d-brillen zijn te verkrijgen met verschillende soorten lenzen, zoals rood-blauwe (anaglief) en gepolariseerde (lineair/circulair). 3D brillen met opdruk bestelt u al vanaf 500 stuks.

Goedkope 3d brillen laten bedrukken met logo

Promoboer is behalve de fabrikant van de goedkoopste 3d-brillen tevens de bedrukker. Wij kunnen de bedrukte 3d-brillen met logo of afbeelding voorzien. Onze papieren 3d-brillen worden standaard in full colour all-over bedrukt met een opdruk. Het voordeel hiervan is dat de opdruk nog meer zal opvallen. Een opdruk met minder kleuren is tevens mogelijk. De plastic 3d-brillen worden standaard bedrukt met logo of afbeelding op de pootjes met één kleur opdruk. In overleg zijn meerdere kleuren mogelijk voor het bedrukken. Wij zijn expert in goedkoop 3d brillen bedrukken met logo.

Overzicht 3d-brillen bedrukken
Papieren 3d-brillen
papieren 3d-brillen bedrukken
Plastic 3d-brillen
plastic 3d-brillen bedrukken

Meer over promotie 3d-brillen bedrukken met logo

Waardoor is 3d brillen bedrukken zo goedkoop?

Promoboer kan zowel kartonnen 3d brillen bedrukken, als plastic 3d brillen bedrukken tegen de laagste tarieven. Doordat al onze productie plaatsvindt in onze fabriek in China, waar de lonen laag liggen, kunnen wij onze 3d brillen extra voordelig aanbieden. Doordat onze 3d brillen direct uit onze fabriek worden geleverd, is er geen sprake van een derde partij die winst wilt maken op de producten. Iedere week krijgen wij zendingen vanuit onze fabriek. Hierdoor zult u nooit in zijn geheel opdraaien voor de verzendkosten van de brillen. Wij zullen namelijk altijd de kosten verdelen over meerdere bestellingen.

Waarom 3d brillen bedrukken?

Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat bioscoopfilms gefilmd worden in 3D. Zodra deze films uit de bioscopen zijn worden ze uitgebracht op film in 3D. Steeds vaker hebben Nederlandse huishoudens een televisie met 3D functie in de woonkamer staan. Voor het gebruik van deze 3d functie is een 3d bril noodzakelijk. Wij bedrukken 3d-brillen met een eigen opdruk, zodat uw 3d-brillen met opdruk in vele huishoudens of bioscopen aanwezig zijn. Door de opkomst van de 3d televisie in onze wereld is het bedrukken van 3d brillen steeds populairder geworden onder bedrijven.

3d brillen bedrukken in full color?

3d brillen bedrukken met een eigen full colour opdruk van een logo, tekst of afbeelding, dan is ons advies om te kiezen voor de papieren 3d brillen. De papieren 3d brillen zijn namelijk geschikt om volledig te bedrukken in full colour. De gehele 3b bril bedrukt met een opdruk in full colour kan in iedere gewenste kleur. De papieren 3d brillen zijn tevens de goedkoopste 3d brillen die wij in onze collectie hebben. Een 3d bril bedrukt met logo in full color doet u bij ons.

3d bril bedrukken, wat voor soort glazen moet ik nemen?

De keuze of u gepolariseerde of rood-blauwe glazen moet nemen is afhankelijk van met welke camera de film is gefilmd. De rood-blauwe-glazen zijn de klassieke 3d bril lenzen die u tegenwoordig niet meer vaak tegen zult komen. De rood-blauwe glazen werden in de begin periode van het 3d gebruikt. Toen werd er nog gefilmd met een rode en blauwe camera. Als u nu een bioscoopfilm bezoekt krijgt u een 3d bril met gepolariseerde glazen. Ons advies is dan ook om te kiezen voor gepolariseerde glazen. Deze lenzen worden ook het meest gebruikt tegenwoordig.

Offerte aanvragen