Goedkope 3D brillen van papier en plastic

Ben je op zoek naar goedkope 3D brillen met bedrukking? Overweeg dan een van onze 3D brillen met logo. Onze papieren 3D brillen zijn het goedkoopste en populairste. Deze kartonnen 3D brillen kunnen volledig full colour bedrukt worden over het gehele oppervlakte. Daarnaast beschikken wij over herbruikebare plastic 3D brillen die van steviger materiaal zijn gemaakt en een luxere uitstraling hebben. Onze 3D brillen kunnen diverse glazen of lenzen geleverd worden, zoals rood-blauwe (anaglief) en gepolariseerde (lineair/circulair).

3D brillen laten bedrukken met logo

Je kunt bij ons alle 3D brillen laten bedrukken met een logo, naam, afbeelding of stukje tekst. Onze papieren 3d-brillen worden standaard in full colour all-over bedrukt. Het voordeel hiervan is dat de opdruk nog meer zal opvallen. De plastic 3D brillen worden standaard bedrukt met logo of afbeelding op de pootjes. Bedrukte 3D brillen leveren wij vanaf 500 stuks.

Meer over promotie 3d-brillen bedrukken met logo

Waardoor is 3d brillen bedrukken zo goedkoop?

Promoboer kan zowel kartonnen 3d brillen bedrukken, als plastic 3d brillen bedrukken tegen de laagste tarieven. Doordat al onze productie plaatsvindt in onze fabriek in China, waar de lonen laag liggen, kunnen wij onze 3d brillen extra voordelig aanbieden. Doordat onze 3d brillen direct uit onze fabriek worden geleverd, is er geen sprake van een derde partij die winst wilt maken op de producten. Iedere week krijgen wij zendingen vanuit onze fabriek. Hierdoor zult u nooit in zijn geheel opdraaien voor de verzendkosten van de brillen. Wij zullen namelijk altijd de kosten verdelen over meerdere bestellingen.

Waarom 3d brillen bedrukken?

Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat bioscoopfilms gefilmd worden in 3D. Zodra deze films uit de bioscopen zijn worden ze uitgebracht op film in 3D. Steeds vaker hebben Nederlandse huishoudens een televisie met 3D functie in de woonkamer staan. Voor het gebruik van deze 3d functie is een 3d bril noodzakelijk. Wij bedrukken 3d-brillen met een eigen opdruk, zodat uw 3d-brillen met opdruk in vele huishoudens of bioscopen aanwezig zijn. Door de opkomst van de 3d televisie in onze wereld is het bedrukken van 3d brillen steeds populairder geworden onder bedrijven.

3d brillen bedrukken in full color?

3d brillen bedrukken met een eigen full colour opdruk van een logo, tekst of afbeelding, dan is ons advies om te kiezen voor de papieren 3d brillen. De papieren 3d brillen zijn namelijk geschikt om volledig te bedrukken in full colour. De gehele 3b bril bedrukt met een opdruk in full colour kan in iedere gewenste kleur. De papieren 3d brillen zijn tevens de goedkoopste 3d brillen die wij in onze collectie hebben. Een 3d bril bedrukt met logo in full color doet u bij ons.

3d bril bedrukken, wat voor soort glazen moet ik nemen?

De keuze of u gepolariseerde of rood-blauwe glazen moet nemen is afhankelijk van met welke camera de film is gefilmd. De rood-blauwe-glazen zijn de klassieke 3d bril lenzen die u tegenwoordig niet meer vaak tegen zult komen. De rood-blauwe glazen werden in de begin periode van het 3d gebruikt. Toen werd er nog gefilmd met een rode en blauwe camera. Als u nu een bioscoopfilm bezoekt krijgt u een 3d bril met gepolariseerde glazen. Ons advies is dan ook om te kiezen voor gepolariseerde glazen. Deze lenzen worden ook het meest gebruikt tegenwoordig.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!