Goedkope buikdragers klein formaat met logo
Goedkope buikdragers groot formaat met logo
Buikdragers bedrukken
Bedrukte buikdragers voor evenementen
Promotieteam met buikdrager en bellytray
Samplingteam met buikdragers

Catering buikdragers kopen

Promoboer product goedkope buikdragers, die ingezet worden door promotieteams, catering en events. Onze meest verkochte buikdrager is zilverkleurig, heeft een inhoud van 25L of 40L en word geleverd met een comfortabele schouderband en heupband. Daarnaast hebben wij buikdragers die gebruikt kunnen worden als presentatiedisplay, welke geleverd kunnen worden met handige opzet stukken, zodat er verschillende soorten producten in vast gezet kunnen worden. Optioneel: het toevoegen van een vlag, zodat de mensen van de catering extra opvallen tussen het publiek. Goedkope buikdragers kunnen wij zeer snel leveren.

  • Meest verkochte afsluitbare buikdrager van 25L of 40L
  • Buikdragers met extra accessoire om producten vast te zetten

Goedkope buikdragers met logo of tekst bedrukken

Behalve dat je materialen in of op de buikdragers kwijt kan, is de buitenkant van de buikdragers ook geschikt om een bedrukking toe te voegen. Wij kunnen buikdragers voor u bedrukken, maar het is ook mogelijk om dit zelf te doen. Bij de meeste verkochte buikdrager kan een kartonnen of papieren print achter een transparant scherm geschoven worden. Bij de presentatiedisplays bedrukken wij op het display.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Goedkope buikdragers met logo opdruk

Een buikdrager of bellytray is een mobiel presentatiemiddel of mobiel promotiemiddel die gebruikt kunnen worden voor sampling campagnes, promotie van nieuwe producten, uitdelen van proefmonsters, catering, instore demonstraties enzovoort.

Wij hebben diverse goedkope buikdragers als promotiemateriaal. Buikdragers in verschillende prijsklassen. De prijs van de buikdragers is, naast het soort buikdrager, afhankelijk van de inhoud, het formaat en de bedrukking.

Soort buikdrager of bellytray

Meest verkochte buikdrager

De meest verkochte buikdrager is de buikdrager in tas vorm. De buikdrager wordt veel gebruikt voor het uitdelen van premiums, give-ways of andere promo items. Deze buikdrager wordt op de heup en om de schouders gedragen en kan afgesloten worden met door een ritssluiting. De standaard buikdrager is zilverkleurig en wij hebben deze in twee varianten. De kleine buikdrager heeft een inhoud van 25L en de grote buikdrager heeft een inhoud van 40L. De kleine buikdrager is de goedkoopste buikdrager uit ons assortiment.

Buikdrager met verwisselbare displays

Wij hebben daarnaast buikdragers of bellytrays met verwisselbare display of verwisselbare lade. Deze buikdragers worden veel gebruikt in de catering, waarbij gasten bijvoorbeeld een bittergarnituur van de display of lade afpakken. Door het verwisselen van de binnen plaat van de drager kunnen we veel verschillende producten aan. De binnen plaat kan op maat worden geproduceerd voor bijvoorbeeld het plaatsen van lolly’s, kleine blikjes of flesjes. appels of bijvoorbeeld zonnebrillen. Bellytrays staan bekend als multifunctionele, efficiënte, hygiënische en ergonomische lade die in combinatie met verwisselbare soorten bakken elk product een blikvanger maakt.

Buikdragers bedrukken of voorzien van een logo

De buikdragers zijn eenvoudig te branden met stickers, bedrukking rechtstreeks of een papieren print die u zelf in de buikdrager kunt plaatsen.

Meest verkochte buikdrager

De meest verkochte buikdrager heeft aan de voorzijde een vak waarin een geprint karton of geprint papier kan worden ingeschoven. Deze buikdrager kan dus zelf voorzien worden van een promotionele uiting. De uiting kunt u zelf uitprinten en in de tas schuiven. Deze buikdrager kan dus herhaaldelijk ingezet worden voor promotionele activiteiten waarbij er give-aways worden uitgedeeld.

Buikdrager met verwisselbare displays

Bij de buikdragers met display en verwisselbare presentatie bakken kunnen zowel de displays als presentatiebakken voorzien worden van een logo. Meest gebruikelijke manier van bedrukken is bestickeren. Het bestickeren kan op iedere gewenste plek. Dit kan u zelf doen, maar ook wij kunnen dit werk voor u uit handen nemen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!