aanstekers
aanstekers
goedkope aanstekers vuursteen
full colour aanstekers
transparante aanstekers met elektronische ontsteking
aanstekers elektronisch met logo
elektronische aanstekers full colour

Bent u op zoek naar goedkope aanstekers met logo?

Bij Promoboer bent u dan op de juist plaats, want wij produceren de goedkoopste aanstekers met opdruk. Wij produceren aanstekers met een elektronische ontstekingsmechanisme of klassiek vuursteen mechanisme. Wilt u een wegwerp aansteker of een navulbare aansteker? Wij helpen u graag vanaf 250 stuks.

  • Aansteker vuursteen mechanisme
  • Aansteker elektronisch mechanisme

Bedrukte aanstekers met tekst of logo

De aanstekers kunnen geproduceerd worden in een transparante kleur, zodat u kunt zien of de aansteker nog vol is. Als u een aansteker in dichte kleur wilt, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Een bedrukte aansteker met logo is één van de meest verkochte premiums van Promoboer. Wij bedrukken aanstekers op één positie of dubbelzijdig. Wij bedrukken aanstekers vanaf één kleur tot en met een full colour opdruk.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Goedkoopste aanstekers met logo opdruk

Een aansteker is een busje vloeibare brandstof dat met behulp van een ontsteker ontbrand kan worden. Dit doet men meestal met als doel weer iets anders te doen ontbranden, bijvoorbeeld een sigaret, gasbrander van een kookplaat, openhaard, kaars of barbecue.

Bedrukte aanstekers worden regelmatig ingezet als give-away. Klanten van ons geven bedrukte aanstekers weg op beurzen of evenementen. Ook bedrijven in de horeca, zoals discotheken, kroegen en andere uitgaansgelegenheden, komen bij ons terecht voor gepersonaliseerde aanstekers met logo.

Er zijn verschillende soorten aanstekers, in verschillende prijsklasse, zoals een Zippo-aansteker, BIC aanstekers, turbo aansteker, weggooiaansteker, navulbare aanstekers en gasaanstekers voor in de keuken. Omdat de meeste bedrijven op zoek zijn naar de goedkoopste aanstekers, bespreken wij de factoren die de prijs van de goedkope aanstekers bepalen.

Soort aansteker

Wij verkopen de meest voorkomende en goedkoopste aanstekers. Dat zijn de aanstekers van plastic die worden weggegooid als het reservoir leeg is, doorgaans "wegwerpaansteker" genoemd. Wij hebben ook goedkope navulbare aanstekers. Deze aanstekers zijn voor langer gebruik. Als onze aanstekers zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de sterkte EU regelgeving.

Kleur aansteker

Al onze goedkope aanstekers worden geleverd in standaard basiskleuren. Onze basiskleuren zijn zwart, rood, wit, geel, oranje, blauw, groen en meer. Het is mogelijk om te kiezen voor een transparant kleur of dichte kleur. De standaard kleuren aanstekers hebben wij vaak op voorraad en zijn snel leverbaar.

Tegen meerprijs kunnen wij uw aansteker ook produceren in eigen PMS kleur.

Ontstekingsmechanisme aansteker: vuursteen of elektronisch?

De goedkoopste aanstekers hebben een vuursteen als ontstekingsmechanisme. Vuursteen aanstekers zijn goedkope aanstekers en zijn daarom geschikt als bedrukte give-away waarvan u er vaak veel nodig heeft. De goedkope aanstekers hebben een ouderwetse vuursteen, die op de aansteker zit om vuur te krijgen.

Onze goedkope aanstekers met elektronisch ontstekingsmechanisme hebben een kliksysteem. Het kliksysteem geeft vuur door middel van een elektrische vonk. Door met de vinger of duim heeft klikmechanisme in te drukken ontstaat er vuur.

Aanstekers bedrukken

Wij kunnen een aansteker bedrukken met uw logo, tekst of afbeelding. Wanneer de opdruk van de aansteker uit één kleur bestaat, dan kiest u voor de goedkoopste aansteker met opdruk. U kunt ook kiezen voor een opdruk bestaande uit twee, drie of vier kleuren.

Onze aanstekers bedrukken we aan één of twee zijden in uw eigen kleur of PMS kleur. Het is mogelijk om de zijden afwijkend te bedrukken. Op de ene kant uw logo en op de andere kant uw contactgegevens? Geen probleem.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!