Leuke gadgets om weg te geven

Wist je dat bedrukte gadgets graag worden ontvangen en onwijs populair zijn als promotiemateriaal en relatiegeschenk? Maar wat zijn gadgets eigenlijk en waar trekken we de grens om iets een gadget te noemen? Dat is lastig, want het is een vrij breed begrip, maar wij vinden dat iemand dat zelf mag bepalen. Wat wij wel weten is dat bedrukte gadgets ideaal zijn om je naamsbekendheid naar een hoger plan te tillen. We hebben een breed assortiment van gadgets: van goedkope gadgets als promotiemateriaal tot luxe gadgets als relatiegeschenk.

Bedrukte gadgets voor iedereen

In ons assortiment vind je een breed assortiment aan gadgets. We hebben voor op kantoor, op een festival, voor de zomer, voor in de auto of voor het sporten. Ze zijn ook nog eens geschikt voor kinderen en volwassenen. Met bedrukte gadgets kun je dus een hele ruime doelgroep aanspreken: van jong tot en oud en ook nog eens voor verschillende thema’s. Voor op kantoor zijn onze computermuizen een leuke gadget om weg te geven, voor kinderen zijn de fidget toys een waanzinnige gadget en voor festivals zijn onze waaiers een gewaardeerde gadget. Maar natuurlijk zijn deze nog veel breder inzetbaar. Je kunt de gadgets laten bedrukken met een logo. Het grote voordeel is dat bedrukte gadgets ook zeker gebruikt worden, zodat jouw reclame door veel mensen gezien zal worden.

Goedkope gadgets met logo als weggevertje

Wil je een zo groot mogelijk bereik genereren met bedrukte gadgets? Kies dan voor goedkope gadgets met logo. Je kunt dan denken aan fidgets toys, zoals fidget spinners en fidget pennen. Andere voordelige gadgets om te bedrukken zijn computermuizen en telefoonhoesjes. Wij kunnen deze niet alleen leveren in je eigen kleur, maar we kunnen daarnaast de gadgets bedrukken met jouw logo of gewenste reclame.

Luxe gadgets als relatiegeschenk

Naast de goedkope gadgets met logo die als promotiemateriaal worden ingezet, hebben wij ook luxe gadgets die als relatiegeschenk dienen. Voorbeelden van luxe gadgets zijn onze VR brillen, USB sticks en bluetooth speakers. De stukprijs van de luxe gadgets is vaak iets hoger dan bij de goedkope gadgets.

Duurzame gadgets zijn milieuvriendelijk

We kunnen dus hele luxe gadgets bedrukken, maar we kunnen ook meer goedkope gadgets bedrukken. Bij veel van deze gadgets heb je de keuze uit verschillende materialen. Waar de meeste gadgets vroeger van plastic en kunststof gemaakt werden, heb je tegenwoordig de keuze uit ecologische verantwoorde materialen. Je kunt dan denken aan de materialen RPET, tarwestro, gerecyclede polyester materiaal. De laatste jaren maken wij regelmatig milieuvriendelijke telefoonhoesjes van gerecyclede plastic materiaal, zoals PET-flessen. Door duurzame gadgets als geschenk weg te geven laat je aan ontvangers zien dat je om het milieu geeft.

Gadgets bedrukken in kleine oplage

Je kunt bij ons gadgets bedrukken in een kleine oplage. De minimale afname hangt af van de stukprijs van de gadgets. We hanteren een minimale orderwaarde van ongeveer 250 euro. Om een idee te geven: je kunt kiezen voor 10 luxe gadgets van 25 euro per stuk of 100 goedkope gadgets van 1 euro per stuk. Je kunt deze gadgets laten bedrukken naar eigen wensen.

Promotiemateriaal voor op een beurs laten bedrukken

Je hebt de keuze uit een ruim assortiment met promotiemateriaal, give-aways en weggevertjes voor op een beurs of event. Deze beursmaterialen kun je naar wens laten personaliseren en bedrukken. Als je mensen wat te eten of te drinken wilt aanbieden tijdens de beurs, dan kies je bijvoorbeeld voor snoepjes, waterflesjes of gelukskoekjes met een persoonlijke boodschap. Als je zelf een idee hebt en het product niet kunt vinden, neem dan contact met ons op, want waarschijnlijk kunnen wij je gewoon helpen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!