Goedkope gadgets bedrukken

Wist je dat goedkope gadgets graag worden ontvangen en onwijs populair zijn als promotiemateriaal en relatiegeschenk? Maar wat zijn gadgets eigenlijk en waar trekken we de grens om iets een gadget te noemen? Dat is lastig, want het is een vrij breed begrip, maar wij vinden dat iemand dat zelf mag bepalen. Wat wij wel weten is dat goedkope gadgets bedrukken ideaal is om je naamsbekendheid naar een hoger plan te tillen. We hebben een breed assortiment van gadgets: van goedkope gadgets als promotiemateriaal tot luxe gadgets als relatiegeschenk.

Luxe gadgets bedrukken

In ons assortiment vind je een breed assortiment aan luxe gadgets. We hebben voor op kantoor, op een festival, voor de zomer, voor in de auto of voor het sporten. Ze zijn ook nog eens geschikt voor kinderen en volwassenen. Met luxe gadgets kun je dus een hele ruime doelgroep aanspreken: van jong tot en oud en ook nog eens voor verschillende thema’s. Voor op kantoor zijn onze computermuis een leuke gadget om weg te geven, voor kinderen zijn de fidget toys een waanzinnige gadget. Maar natuurlijk zijn deze nog veel breder inzetbaar. Je kunt de gadgets laten bedrukken met een logo. Het grote voordeel is dat luxe gadgets ook zeker gebruikt worden, zodat jouw reclame door veel mensen gezien zal worden.

Duurzame gadgets bedrukken

We kunnen dus luxe gadgets bedrukken, maar we kunnen ook meer duurzame gadgets bedrukken. Bij veel van deze duurzame gadgets heb je de keuze uit verschillende materialen. Waar de meeste gadgets vroeger van plastic en kunststof gemaakt werden, heb je tegenwoordig de keuze uit ecologische verantwoorde materialen. Je kunt dan denken aan de materialen RPET, tarwestro, gerecyclede polyester materiaal. De laatste jaren maken wij regelmatig milieuvriendelijke telefoonhoesjes van gerecyclede plastic materiaal, zoals PET-flessen. Door duurzame gadgets als geschenk weg te geven laat je aan ontvangers zien dat je om het milieu geeft.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!