Bedrukte maskers van karton

Bij Promoboer ben je aan het juiste adres voor het laten bedrukken van kartonnen maskers. Deze maskers worden gemaakt van gecertificeerd karton (275 g/m2). Je hebt de keuze uit tientallen standaard vormen, zodat er altijd wel een masker is die aan je wensen voldoet. Is dat niet het geval? Dan worden de kartonnen maskers op maat gemaakt, zoals in eigen vorm.

Gezichtsmaskers laten bedrukken

Deze kartonnen maskers zijn standaard blanco. Ze kunnen naar wens bedrukt worden, zowel in enkele kleuren als in full colour. Vaak laat men de voorkant van de kartonnen maskers bedrukken, zodat de dragers een boodschap verspreiden of de sfeer verhogen. Het is ook mogelijk om de achterzijde te bedrukken met een kleurplaat. Deze bedrukte kartonnen maskers zijn populair bij feestjes, productintroducties en nog veel meer.

Bedrukte kartonnen maskers in enkele stappen

Stap 1. Keuze uit diverse kartonnen maskers

Je hebt de keuze uit verschillende kartonnen maskers. Onze meest verkocht kartonnen maskers zijn de maskers met elastiekje. Het elastiekje maakt het mogelijk om de maskers om het hoofd te dragen. Ditzelfde geldt voor oogmaskers en ooglapjes. Deze zijn extra leuk voor feestjes en evenementen met kinderen als belangrijkste doelgroep, maar bijvoorbeeld ook voor in pretparken. De kartonnen maskers met stokje worden veel gebruikt bij een photobooth of themafeest en zijn daarom ook geschikt voor ouderen. Wij kunnen alle kartonnen maskers drukken.

Stap 2. Materiaal van de maskers

Onze goedkope maskers worden gemaakt van gecertificeerd karton (275 g/m2). Dit materiaal is op een ecologische en milieuvriendelijke manier verwerkt. Bovendien is het stevig en zeer geschikt voor zeer mooie full colour bedrukkingen. Als de kartonnen maskers over elastiekjes of een stokje beschikken, dan zijn deze gemaakt van gerecycelde materialen. De gebruikte materialen voldoen aan de ISO-certificeringen 9001 en 14001 en dat betekent dat ze op een duurzame, ecologische en maatschappelijk verantwoorde manier zijn verwerkt.

bedrukte maskers met elastiek superheld

Stap 3. Keuze uit tientallen standaard vormen

Onze kartonnen maskers kunnen gemaakt worden in iedere vorm. Je kunt zelf de vorm van de kartonnen maskers ontwerpen, bijvoorbeeld een vorm die symbool staat voor je bedrijf, marketingcampagne of evenement. Je kunt de volledige kartonnen maskers bedrukken in full colour. Door de jaren heen hebben wij veel verschillende vormen gemaakt en een aantal daarvan hebben wij opgenomen in het standaard assortiment. De meeste klanten vinden daar geschikte maskers, zodat ze niet zelf een kartonnen masker hoeven te ontwerpen. Dit is niet alleen goedkoper, maar ook sneller. Hieronder een aantal standaard vormen.

Stap 4. Kartonnen maskers drukken

Deze kartonnen maskers kunnen naar wens bedrukt worden, zowel in enkele kleuren als in full colour. Vaak laat men de voorkant van de kartonnen maskers drukken, zodat de dragers een boodschap verspreiden of de sfeer verhogen. Het is ook mogelijk om de achterzijde te bedrukken met een kleurplaat, zodat kinderen ook na afloop of tijdens een evenement nog iets aan de bedrukte kartonnen gezichtsmaskers hebben. Hieronder een aantal voorbeelden van bedrukte kartonnen maskers.

Vrijblijvende prijsopgave voor kartonnen maskers bedrukken

Heb je interesse gekregen in maskers met logo? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals het soort, de vorm, de kleur en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over kartonnen maskers bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over kartonnen gezichtsmaskers met reclame

Vraag 1. Voldoet het materiaal aan de ISO certificeringen?

Ja, de gebruikte materialen voldoen aan de ISO-certificeringen 9001 en 14001. ISO 9001 houdt in dat ons kwaliteitszorgsysteem op het gebied van de organisatie en de manier waarop onze organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat, is getoetst aan de internationale normen die hiervoor zijn opgesteld. ISO 14001 is de internationaal erkende norm met eisen voor een milieumanagementsysteem. Dit systeem wordt gebruikt om een ​​milieubeleid te ontwikkelen dat past bij de organisatie en om de implementatie ervan te verzekeren..

kartonnen gezichtsmaskers bedrukken

Vraag 2. Kunnen de kartonnen maskers in eigen vorm gemaakt worden?

Ja, de kartonnen maskers kunnen in eigen vorm gemaakt worden, bijvoorbeeld een vorm die past bij je bedrijf, evenement, feest of marketingcampagne. Van deze kartonnen maskers kun je ook de afmetingen kiezen. Wil je de maskers met een elastiekje of met een stokje? Wij kunnen de kartonnen maskers bedrukken met reclame!

kartonnen maskers drukken

Vrijblijvende prijsopgave voor bedrukte kartonnen maskers

Heb je interesse gekregen in maskers met logo? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals het soort, de vorm, de kleur en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over bedrukte kartonnen maskers? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!